Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2057 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 10:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Norbi-puding: nem drága? _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

Csatlakozott: 2006.02.28. Kedd 9:53 Hozzászólások: 1371 Tartózkodási hely: XVIII.Bp.
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 08:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jaaa a tejhütöben van a pudingok között
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

Csatlakozott: 2006.02.28. Kedd 9:53 Hozzászólások: 1371 Tartózkodási hely: XVIII.Bp.
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 08:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Akkor ma megyek étkezési keményítöt venni a norbi puding kész termék én eddig reál,match,cba és tescoban láttam 59ft körül van az ára csokis és vaniliás van.Én terhesen csak ezt ettem édességnek 10esével vettük mert mindig elkapkodták
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pkagi

Csatlakozott: 2005.04.21. Csütörtök 13:38 Hozzászólások: 2353 Tartózkodási hely: Budapest XX.
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 07:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
Skiddy
Tök jó lett a mártás. NEKEM ÍZRE SEMMIVEL SEM MÁSABB, MINTHA LISZTEL CSINÁLTAM VOLNA.
Domi
Norbi puding?
Ez főzős, vagy a tejtermékeknél lehet kapni, vagy a receptgyűjteményben van? _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 07:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Nem tudom miért nem megy át egy pár lánynak a mail. Feltettem a könyvtáramba a receptgyűjteményt, ha ide katt www.katacska.click.hu akkor megtaláljátok....tömörítve van, ki kell bontani...de sztem le is tudjátok menteni magatoknak.
Hanne., Én ezt a kenyérpótlót oliva olajon szoktam kisütni serpenyőbe. Én a karfiolfuffancsot is úgy szoktam.
Hát igen a Norbi puding sztem viszi a pálmát, még mindig nem értem hogy hogy lehet egy nasi ennyire fincsi amikor nem hízlal....de nagyon finom. És a Norbi csoki is, bár én azt még csak 2-esbe láttam.
Senna nekem is egy örök kedvenc marad.
szép napot én megyek dolgozni.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4564 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 12:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi! nem jött még át a levél.... (( _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 11:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi ,el tudnád küldeni a mailt mégegyszer?Jött kb 20 azthittem a tiéd is közte van de nem találom köszi Ez a kenyér és karfiol recept jól hangzik nekem a norbi rudi a puding és az update1 sió gyümilé bejött ,az árban sem vészes. Pkagi akkor a csöppségem /8,5kg/ súlya miatt rokkantam le az auchan itt van mellettünk ,majd megnézem az étk. keményítöt.Várom milyen lett vele a mártás
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2057 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 10:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi, ez nagyon jó, amúgy is régebben sütöttem magunknak kenyeret, terveztem, hogy előveszem a sütőt, de a serpenyő is jó, ahogy látom, ez klassz!
A karfiolpuffancsot kihagyom, mert Márkpuffancsot csinál.
Nekem Ayrton Senna volt az egyedüli és örök kedvencem...  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
Csatlakozott: 2005.04.27. Szerda 12:37 Hozzászólások: 2726 Tartózkodási hely: Törölt felhasználó!
|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 09:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi:
Remélem én is, hogy Kimi nyerni fog, bár most eléggé le van lassulva, szerintem nem OK az autó alatta még mindig..
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
Csatlakozott: 2005.04.27. Szerda 12:37 Hozzászólások: 2726 Tartózkodási hely: Törölt felhasználó!
|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 09:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Szerintem az update 1-es kenyér és kalács és egyéb nyalánkságok horribilisen és irreálisan drágák, ráadásul kevés is. Azt a csomagot ami update 1-es kalács néven fut, én két reggelire megenném kábé.
De úgy gondolom ha valaki normálisan étkezik erre nincs is szüksége! Hiszen reggelire (sőt igazából délután háromig) lehet enni teljes kiőrlésű kenyeret, amiből fél kg 200 Ft. A plusban lehet kapni teljes kiőrlésű formakenyeret is időnként, ami nagyon finom.. a rendes kenyérpolcon van
És lehet sütni is kenyeret, akinek van kenyérsütője..
Domi ezt a receptet felirom ezt a kenyérpótlót, kiváncsi vagyok milyen!
Hogy kell kisütni? Tepsibe téve sütőben?
A Karfiol puffancsot én is nagyon szeretem.
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pkagi

Csatlakozott: 2005.04.21. Csütörtök 13:38 Hozzászólások: 2353 Tartózkodási hely: Budapest XX.
|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 09:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Skiddy
Igen a Rékás tornát csinálom.
Én is megéreztem, de izomlázam nem lett.
Étkezési keményítőt én az Auchan-ban vettem, de szerrintem minden nagyobb boltban lehet kapni.
Most bontottam fel. Mártást sűrítek be vele, majd elmondom a véleményemet. _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 08:46 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!!
Skiddy, szívesen.
Nem muszáj megvenni az update kenyeret, tényleg nagyon drága.
Itt van egy recept, kenyér helyett, nem tudom ez benne van e a receptgyűjteménybe, de íme
1 db tojás, 2 dl tej, 15 dkg zabkorpa, 2 ek oliva, egy pici szódabikarbóna, tengeri só ezeket összekeveritek, és oliva olajon megsütitek, kis zsömikéket formálva belőle.
Szerintem finom és laktató, és ezt lehet enni mert 1-es, viszont jól helyettesíti a kenyeret.
és még ez.../ez az én kedvencem//
Update 1
Karfiolpuffancs:
1fej karfiol
3tojás
10dkg zabkorpa
4dl olívaolaj
tengeri só
őrölt bors ízlés szerint
A karfiolt ízlés szerint megfőzöd, majd alaposan összetöröd. Hozzákevered a tojásokat és annyi zabkorpát, amennyi kell ahhoz, hogy összeálljon. Ezt a masszát sózod és borsozod a saját ízlésed szerint, majd nedves kanállal kis halmokat teszel a forró olívaolajba, és addig sütöd, amíg aranybarna nem lesz.
hanne Remélem az avataromon a jövő VB-jét látod
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 08:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Pkagi a rékás tornát csinálod? Nekem olyan izomlázam lett! Hol lehet étkezési keményítöt kapni? A sütikhez is drága az updates liszt,na meg a nokedlihez stb. Én nemtudom elviselni a plussz kilókat ,de ezt sajna nemnormális szinten tegnap láttam update1es norbi kenyeret 7szemtelenül vékony szelet 399ft
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 08:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi köszi a recepteket
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pkagi

|
Elküldve: 2006, Ápr. 26, 08:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Két napja sikeresen csinálom a baba-mama tornát és a táplálkozási dolgokat.
Nem egyből vetettem bele magam a komplett étrendváltásra, hanem szép lassan hagyom el a megszokott dolgokat.
Egyébként én 199 Ft-t vettem étkezési keményítőt.
Én annyit csinálok még ugye, hogy napi 1,5-2 órára sétálok a babakocsit tologatva.  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2006, Ápr. 25, 10:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Érdekes dolog ez, hogy hogyan látjuk magunkat...
Én ideális testsúlyomnál alig voltam egy-két kilóval több vagy kevesebb (2000-ben), és kövérnek éreztem magam. Ma nem mondom meg, mennyivel vagyok több, de ha nem nézek a tükörbe, esküszöm, nem tudok arról, hogy kövér lennék (csak a térdeim fájdalma buktat le). Nem érzem magam kövérnek, ellenkezőleg, karcsúnak érzem magam!
(Csak fizikai értelemben nehéz, és nem jó, ha hízom, így le kell fogynom...)
De a metafizikai részét érti valaki  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 21:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi:
Kapható bármelyik boltban, valamelyik ismert cég gyártja amit én vettem, olyan 400 Ft körül van egy doboz, de az nagyon sokáig elég, mert mindig elég egy olyan 1-2 kiskanál belőle a főzelék mennyiségétől függően. Annyi az egy furcsa benne, hogy nincs íze, tehát a főzelékből hiányzik az a "berántásos" íz, de hamar hozzá lehet szokni!
Nekem egy ismerősöm akkor nézett nagyot, amikor náluk voltam és a paradicsomos káposztából a paradicsomos káposztát ettem csak meg, a rántásból és a cukorból nem kértem
És képzeljétek ehető volt! Sőt nagyon finom!
140-160-as pulzusszám.. hát igen
Nekem jó ha 120 az is Kb. 150-nél van asszem a holtpont nálam
Alapból 60-at ketyegek, remélem hosszú életű leszek
Egyébként itt jegyezném meg, hogy nagyon furcsa az a 22 kiló, amit leadtam.. persze látom magamon a változást, de még mindig eléggé kövérnek látom magamat, most 58 kilósan. Egyáltalán nincs ilyen lelki problémám magammal, szóval nincs olyan gondom, hogy nem reális képet festek magamról, hanem egyszerűen tényleg van rajtam még vagy 6-8 kg felesleg.. elképesztő!!! Tényleg! Hihetetlen, mennyi fölösleg tud összegyűlni az emberen anélkül, hogy tudná Ez az, amikor az ember rádöbben, azok a kijelentések, hogy "ááá neked a 60 kg-os súly ideális" jóindulatú hazugságok, de valójában nem igazak..
Ez a kis eszmefuttatás csak annak szólt, hogy a zsír hihetetlen tömeget képvisel, nem gondoltam magamról, hogy 30 kg plussz van rajtam, és lám..
Najó, lelövöm magamat
Domi:
Mindig amikor odanézek az avatarodra, ezt a jóképű szépfiút látom, élvezet ide jönni
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 15:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szívesen a recepteket, Skiddy neked is elküldtem.
Hanee, ezt az étkezési keményítős cuccost nem ismertem, de nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni.
Hanne-nak igaza van a mozgással kapcsolatban lányok, elég szimplán egy taposógép is vagy egy szobabicikli, és az a jó, ha az aerob edzés első 10 percére eléritek a 140-160-ös pulzusszámot../ez 40 éves kor és 100kg alattiaknak szól!!/
Sok sikert!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 13:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Skiddy:
A főzelékekhez, ha update 2-eset akarsz (pl. ebédre tökéletes) használj teljes kiőrlésű lisztet és oliva olajat a berántásához és mondjuk feleannyival rántsd be!
A tejfölös főzelékekhez használhatsz étkezési keményítőt (a tejfölben egy kiskanálnyit elkeversz csomómentesen és ezt öntöd a főzelékre), igy update 1-es ételt kapsz.
Ha pedig update 1-es lisztet arra veszel, hogy csak beránts vele ételeket, akkor azért annyira nem vészes, szerintem nagyjából fél évre elegendő fél kg liszt berántáshoz
A normál lisztet és finomitott cukrot úgy felejtsétek el, ahogy van.. lehet kidobni a kukába!
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 12:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hát én kipurcantam a tornától pedig nem kemény :O nem csoda,nem vagyok formában!!! Ducitréningböl 4 van?Mi a különbség köztük? A fözelékhez ami elvileg ehetö egész nap ahoz normál liszt is használható vajh?Mert a 1/2kg upate1 liszt kb 1200ft ami szerintem elég sok(k)
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 10:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Az update-et lehet csinálni terhesen és szoptatás alatt is, nyilván betartva azt a többlet szükségletet, amire ilyenkor szükség van.
Viszont valamit nagyon szigorúan vegyetek figyelembe, akik szoptattok!
Az update szénhidrátszegény és fehérjedús étrent, és az emberi szervezet számára 60-70%-os szénhidrátbevitelre van szükség!
Normális esetben reggelire teljes kiőrlésű kenyeret, tizóraira és uzsonnára gyümölcsöket és zöldségeket fogyasszatok, és sok sok főzeléket például ebédre. A krumplit sem érdemes száműzni, csak megfelelően kell elkészíteni és hús nélkül ha lehet Én gyakran eszek ebédre sima hagymás krumplit (kevés olivaolajon megpiritod a hagymát, és a főtt krumplit beleszeleteled, és piritod még egy kicsit, és sózod).
Mozgás:
Szerintem sem a futás, sem az aerobic nem a legjobb szórakozás terhesen vagy szoptatás alatt.
A legjobb zsírégetés az aerob edzés.
Ez azt jelenti, hogy úgy mozog az ember, hogy eközben a pulzusa bizonyos mértékben megemelkedik (a pontos számot nem tudom fejből), de nem kezd el zihálni sem, meg ilyesmi, tehát a szervezete megfelelő mennyiség oxigénhez jut. Ez azért fontos, mert a zsírégetés feltétlenül szükséges eszköze meglepő módon az oxigén. Enélkül a szervezet nem tud zsírt égetni. Tehát ha valaki kényelmesen kocog úgy, hogy egyenletesen ver a pulzusa és nem érzi iszonyat megerőltetésnek, sokkal több zsírt éget, mintha futna úgy, hogy a holtpontig is eljut. Az ilyen fajta edzés arra jó, hogy a teherbírást, állóképességet javítsa vele az ember. Nem mondom kell az is, de nem szoptatás közben
Nagyon jó aerob edzés a Norbi duci tréning 4. Ajánlom mindenkinek és otthon végezhető (egyszer kell kifizetni ), esetleg be lehet állítani apát is, tök jó zenéje van, és nem uncsi, mert végigmozgod. Én ezt "szoktam" (kellene!) csinálni..
Szívesen átirnám, de az a szerzői jogokat sérti, ráadásul dupla rétegű dvd-n van
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gubacs
|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 10:08 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Domi köszönöm szépen a recepteket.
Nekem is szoptatás alatt jött fel, igaz már előtte is volt rajtam plusz. Nem fogadok meg én sem semmit, de neki kell állnom, ha nyárig szeretnék egy kicsit fogyni.
Sziasztok
Rita
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 09:53 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok nekem is van kb 8kg plusszom, nem is jönnek rám a ruháim viszont ez a szülés után szoptatás alatt ugrott fel.Terhesen update szerint ettem és teljesen cukormentesen, só és zsírszegényen. A recepteknek én is nagyon örülnék Domi. A t600@freemail címre küldd légyszíves.Tegnap megvettem a réka babamama tornát ,ma ki is próbálom,bizti kemény lesz ,az ö babája 6 az enyém több mint 8 kg
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ilka
|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 08:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pkagi

|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 08:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jussy
Az update-t lehe csinálni szerintem nyugodtan, mert ahogy a recepteket láttam mindent beviszel a szervezetedbe és ez nem a kolalásról, hanem életmódváltásról szól.
Futás? Ha jó kondiban vagy a tornától már szerintem akkor óvatosan elkezdheted, de ne erőltesd túl magad.
Milyen tornát csinálsz? _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jussy
|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 07:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok lányok!
Miután szombaton a metrón át akarták adni a helyet mert azt hitték hogy terhes vagyok (pedig nem) úgy döntöttem elszántabban kell dolgoznom az alakom visszanyerésén.Amit eddig tettem: heti 2 tornaóra+ lemondtam az édességről. Így 2 kilót sikerült leadnom 4 hónap alatt, ami nem egy nagy teljesítmény. Most inkább futni szeretnék. Szoptatok és még szeretnék is, azért futhatok?Az update-et csinálhatják szoptatós anyukák?
Köszönöm. _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2006, Ápr. 24, 00:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi, köszi, átjöttek! Tényleg nagyon jónak tűnnek a recik így első ránézésre. Tetszik, hogy jórészt 1 és 2. ...Én inkább nem fogadok meg semmit...  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pkagi

|
Elküldve: 2006, Ápr. 23, 13:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi
Nagyon jók a receptek.
Köszi!
Holnap kezdem az én kis "átalakulásomat" . Majd beszámolok hogy sikerült betartanom a dolgokat.  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 22, 16:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
Borka, akkor ment mégegyszer és nem haragszom.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2006, Ápr. 22, 14:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
Basszus... elgépeltem... nem hosszú i... grrrrr
boribakter@freemail.hu simán
rohadt kicsi betűk...
grrrrr....
azért köszi, ha elküldöd még egyszer, és bocsi... _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 22, 12:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
Lányok remélem mindenkinek átküldtem aki kérte, ha valaki nem kapta meg, akkor szóljon !!!!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2006, Ápr. 22, 12:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi!
A címem: boríbakter@freemail.hu, de elvileg a profilomban van egy másik emilcím, az is jó... Köszi! _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 22, 11:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi küldd már át nekem is légyszi, hátha találok benne valami újat
hanee@nemetdog.hu
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gubacs
|
Elküldve: 2006, Ápr. 22, 10:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Domi nekem is el tudnák küldeni a recepteket? Előre is köszönöm.
Az e-mail címem: bakos.rita@ktvzirc.hu
Rita
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 22, 09:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!!
Ilka, küldtem.
Lányok, nagyon sok recept van ebben a gyűjteményben, csak könnyítésként írom, hogy ha kiválasztottatok a tartalomjegyzékből egy receptet, akkor ráálltok a nevére /a tartalomjegyzékben/ és lenyomjátok a Ctrl gombot és így megjelenik a mutató ujjacska, ezután már csak egy bal egér gombot kell nyomni és oda fog ugrani a kiválasztott recepthez.
Ha ezt tudtátok akkor bocsi.
Domi
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ilka
|
Elküldve: 2006, Ápr. 22, 07:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 20:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ági neked elküldtem, Borka te meg írj légyszi egy mail címet, hogy hová küldhetem.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 20:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hanee,
az egy dolog, hogy mi a normális, és mibe férek bele én...
Domi,
a recepteket én is, én is kérem szépen!  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pkagi

|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 18:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
Domi
Nagyon szívesen venném a recepteket.
p.k.agi@interware.hu
Hanee ha neked is van valami gépen küld el légyszi.
Köszi. _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 17:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
hanee írta: |
Domi:
Jó a fotód Mi is Kiminek drukkolunk
hanee |
Hanee, köszi. A szomszédban van az autosportos topic, ott szoktam mostanában irogatni, ezért az avatar...tudom ide nem nagyon illik...
Tényleg Kiminek?? Ennek örülök!! Rá is fér a srácra!!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 17:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Pkagi:
Igen, főleg étrendben.. az az igazság, a mai napig sem mozgok annyit, amennyit szükséges lenne.. sajnos.. ezért csak magamat szídhatom, de tény.
Viszont a kajáláson valóban annyi múlik, hogy amint beálltam az update-es étrendre, rögtön elkezdtek folyni rólam a kilók. Múlt év augusztusban kezdtem, tehát szépen fokozatosan, de azért látványosan
Domi:
Jó a fotód Mi is Kiminek drukkolunk
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Domi 2
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 15:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Bár én nem felelek meg eme címnek...még nem volt szerencsém szülőnek lenni, nem is ezért jöttem ide, hanem csak mert segíteni szeretnék.
Ha valaki kéri nagyon szívesen küldök neki mailbe recepteket, van egy komplett receptgyűjteményen Norbi Update 1 és 2 es receptekből, nagyon sokat kipróbáltam már és pofon egyszerűek ám hatásosak és nagyon finomak!!.
Csak írjatok ha kell akár ide akár a mail címemre, vagy priviben, mindegy.
Sok sikert. Sziasztok. Domi
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pkagi

|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 15:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hanee
Szóval ducitréning kezdésnek?
Nem hangzik rosszul és biztosan nem megerőltető annyira.
Gratulálok tényleg sokat leadtál!
Étrendben is követted a dolgokat? _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 15:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Borka:
Ha be tudod állítani a szervezetedet a normálisra, akkor ez nem így lesz szerintem.. azazhogy megváltozik, ki kell próbálni, máshogy nem megy!
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 15:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hanee,
ez pöpec Nekem is legalább 22 kilót le kellene adnom... Az update jónak hangzik, csak egy a bajom vele, hogy én estére pörgök fel, azaz akkor eszem többet... (bagolyka ) És a csokit is általában akkor kívánom meg, ha. Akkor én most ássam el magam, ha le akarom adni a fölös kilókat?  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4564 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 15:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
Behaltam a Norbis Piros Húsvéti tojásokon!!
Van eszük..  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 14:46 Hozzászólás témája:
|
|
|
Még Rékáról:
Egy jól megkonstruált szilikonozott cicivel éppúgy lehet szoptatni, mint anélkül! A szilikonozás ugyanis a tejcsatornákat normális esetben nem érinti.
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 14:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nem csináltam, hanem csinálom
Ja és 22 kg-ot fogytam vele..
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hanee
|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 14:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Én elég régóta csináltam az updatet és ismerem a tornákat is.
Rékáról: Szerintem ne ítéljük meg őt, mint anyát, hiszen nem tudhatjuk, milyen anya. De nem tűnik rossznak abból ítélve, hogy a gyerekei kiegyensúlyozottnak és boldognak látszanak. Az más kérdés, hogy nekem speciel amit csinált és csinál nem annyira tetszik: jelenleg nagyjából úgy néz ki, mintha anorexiás lenne, árnyéka korábbi önmagának. De ez személyes vélemény! Valószínűleg agyondolgozza magát + 2 gyerek, ez biztos nem tesz jót senkinek.
Szóval az update alapvetően abból indul valóban, hogy délig 3-asokat, 3-ig 2-eseket, és bármikor egyeseket, DE! Ehhez még azért kell némi kiegészítés:
- A hármas kerülendő (ha fogyni akarsz), kettest mértékkel, egyesből bármennyit
- Naponta ötször egyél keveset (kevés = reggelire két vékony szelet teljes kiőrlésű kenyér pl. felvágottal).
- Ne egyél túl keveset! A cél az, hogy a szervezeted anyagcseréje felgyorsuljon és beinduljon.
- Minden nap igyál eleget, de inkább sokat!
- Ne vonj meg magadtól semmit, ha nagyon kívánod edd meg a csokit, de csak délig.
- Fokozatos legyél! Ha eddig zabáltál egész nap, ne állj át hirtelen kevésre, mert az anyagcsere felborul.
- Mozogj lehetőség szerint minden nap, de nem kell agyonkinozni magadat. Ha csak naponta 30 perces sétálsz, az is mozgás, kinek mi a jó: csak olyat mozogj, amit élvezel..
Ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok, megpróbáltam igy pontokba szedni a legfontosabb dolgokat
Baba-Mama torna: Annak aki most kezd el mozogni nem ajánlom, tutkó izomgörcs.. szuper szoptatós anyukáknak, amennyiben előtte is jó kondiban voltak és mozogtak rendszeresen (én sem ilyen vagyok). Párszor végigcsináltam, és utána napokig nem bírtam mozogni
Inkább duci-tréning.. Norbi legalább nem affektál annyira
hanee
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2006, Ápr. 21, 14:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszi, Ági!
Jól tudom, az 1-est lehet egész nap enni, a 2-est csak du. 3-ig, a 3-ast pedig csak délelőtt? Vagy keverem a számokat? _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|