Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Oneman
|
Elküldve: 2016, Szept. 26, 08:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
isztlet Hölgyeim,
Spermadonornak, biológiai apának jelentkeznék.
-36 éves, 183 cm magas, 91 kg, barna haj és barna szem.
-káros szenvedélyektöl mentes, és mentes korábban is
(kivéve gimis-főiskolás görbe hétvégéket)
-szellemi képességek rendben (családban mindenki felsőfokú végzettséggel rendelkezik, kivéve édesanyámat)
-fizikai képességek szintén rendben (rendszeresen spotolok, de olimpikon nem volt a családban)
-családomban örökletes betegségröl nem tudok, sem más örökletes testi deformációról
-a dolog jogi oldalából nem szándékozom kérdést csinálni
-normális emberi értékekkel rendelkezem, nem egy interneten szókaratézó-és-eltünő férfi vagyok
everlasting2born@gmail.com
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
SegitoSdonor
|
Elküldve: 2014, Feb. 20, 12:28 Hozzászólás témája: Spermadonor szolgáltatás
|
|
|
Az ember életében eljöhet az idő, amikor megérik a családalapításra, azonban biológiai vagy egyéb okok miatt problémák akadnak a gyermekvállalással.
A krio intézetben sok tízezres összegért lehet spermiumhoz jutni, én azonban hajlandó vagyok ingyen rendelkezésre állni.Ennek több előnye is lehet:
Pl. ugyanolyan egészséges vagyok mint az intézetekben lévő donorok, papírokkal tudom igazolni.
A későbbiekben elérhető vagyok, azonban a család életébe semmilyen formában nem avatkozom be. Ez előnyös lehet pl. baleset esetén amikor sürgősen vérre van szükség.
Ráadásul házi inszemináció segítségében a fizikai kontaktus nem is szükséges, még akár a személyes találkozás sem.
Amennyiben érdekel, a facebook oldalamon nyitott vagyok megbeszélni a részleteket, továbbá fényképeket és további hasznos információkat is találhattok rólam: https://www.facebook.com/?sk=welcome#!/segito.sdonor?fref=ts
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|