Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Internet, marketing, pénz - NEM HIRDETÉS!!!
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Internet, marketing, pénz - NEM HIRDETÉS!!!
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
agelzsolt
#36

Csatlakozott: 2009.06.26. Péntek 17:03
Hozzászólások: 32
HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 01, 01:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az emberek Magyarországon alapvetően az ár szerint választanak. Azt veszik meg, ami az olcsóbb. Rá vannak kényszerülve, mert a pénztárcájuk nem engedi meg, hogy válogassanak, hogy a megbízható, jó minőségű termékeket válasszák. Nagyon sok víznek kell még lefolynia a jó öreg Dunán ahhoz, hogy ez a dolog egy kicsit is változzon. Mondjuk első lépésként a minimálbérnek és az átlagfizetésnek minimum a duplájára kellene nőnie...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
agelzsolt
#35

Csatlakozott: 2009.06.26. Péntek 17:03
Hozzászólások: 32
HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 01, 01:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A BKV-ról, a MÁV-ról, az Il Ferro-ról és társaikról meg már ne is beszéljünk...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
agelzsolt
#34

Csatlakozott: 2009.06.26. Péntek 17:03
Hozzászólások: 32
HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 01, 01:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én abszolút kiállnék a támogassuk a magyar vállalkozókat és vállalkozásokat gondolat mellet, de azért van ezzel is egy kis bibi. Semmi sem garantálja azt, hogy ha valami magyar, akkor az valóban jó is. Nem szeretnék ünneprontó lenni, de az átcimkézett húsok, a szennyezett pirospaprika, a betonkeverőben készült kolbász-töltelék meg mit tudom én még mi minden is mind magyar termék... Sajnos a tapasztalatok szerint semmivel sem megbízhatóbb az, ami magyar... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
budaijocos
#33

Csatlakozott: 2009.06.30. Kedd 16:41
Hozzászólások: 2
HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 31, 21:16    Hozzászólás témája: MLM, ScienNet, stb. Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon szépen és részletesen elemeztétek a témát. Nekem is az a véleményem, hogy valahol minden "kutya " sánta egy kicsit. Azért ha ez így van, akkor, már a mi "kölykünk" legyen az. Vagyis egy teljesen magyar céget próbáljunk teljes mellszélességgel felfuttatni. Ha tudjátok, ha nem, most van előregisztrációs, és szervezési szakaszban egy magyar Webárúház a "Napihami". Nem vagyok nagyon soviniszta, de egy kicsit igen. Elegem van a szomszédos /közeli és távoli/ árúdömpingből. amivel elárasztanak a szabad kereskedelem égisze alatt, és közben a magyar termelőket és vállalkozókat tönkre teszik. Közben minden szemetet megetetnek velünk. A még nem tisztázott hatású génmanipulált élelmiszerektől kezdve sok mindent. no de ne fejtegessük tovább, mert nagyon belemelegszem, és akkor már nem csak soviniszta, nacionalista leszek..............
Itt a napihami, döntsetek: http://napihami.hu/?mod=regisztracio&rid=50314
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kissnegabriella
#31

Csatlakozott: 2008.02.19. Kedd 18:03
Hozzászólások: 7
HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 10, 06:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Laura írta:
Sziasztok! Mint a CsaládiNet "anyukája", gondolom nem nehéz kitalálni rólam, hogy erős érzelmi szálak kötnek az Internethez.Smile Szerintem a net a lehetőségek tárháza, barát, munka, szórakozás, szenvedély, jó anyag, ami alakul a kezed alatt... csak azt sajnálom, hogy nem áll sokkal több órából a nap Smile

Két okból indítom ezt a topikot. Az egyik, hogy szívesen beszélgetnék internetről, internetmarketingről azokkal, akiket szintén átlagon felül érdekel és megosztanák velem és másokkal a gondolataikat.

A másik ok, hogy azt tapasztalom, sokan vannak, akik annak ellenére, hogy használják a netet, nagyon nem ismerik, egész mást hisznek róla, mint ami a valóság. Szívesen segítek, megtanítom az alapokat, vagy segítek jobb rálátást kapni a dolgokra.

Akit az internetes pénzkeresés érdekel, de azt se tudja mihez kezdjen, neki is megpróbálok segíteni.

De most azt se tudom hol kezdjem, milyen szinten, kit mennyire érdekel a téma...

Kérdezzetek!
Nagyon tetszik a beszélgetésetek!!!!!
_________________
Beszeretnél lépni a ScienNet vásárlói közösségünkbe?Nagyon jó!Veszprém megyeiek!A kórházunkban találkozhatunk,vagy szerda:17 ó 45-kor az infós előadásunkat tekintsed meg velünk!
MÉG EGY JÓ HÍR:
önerőnélküli ingatlanvásárlás!Jelzálog hitelek:9 napon belűli folyósítással:8-12 óráig és 16-20 óráig:20-805-4669
Ha a jövőben kevesebbet jövök ,ne ijedj meg jól vagyok,csak:FELLENDÜLT A MUNKÁM!!!!!!!!!!!!KACSINTÁS:hívj inkább telefonon!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Beadry
#30

Csatlakozott: 2009.06.27. Szombat 10:31
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 28, 17:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most már, hogy ilyen jól beszédbe elegyettünk, utólagosan is bevallom igazad volt abban, hogy ez a fórum nem a reklám helye. És igen igazad van abban, hogy jó megbeszélni a tapasztalotak. Mióta veled eszmecserézek, megnéztem olyan oldalakat, amelyek a SienNet ellen vallanak. Már csak azért mert kiváncsi voltam milyen érveket sorakoztatnak.
Mit mondjak nem tudtak megingatni. Pl: Azt mondták, hogy a Scien = Szcientológia. De itt a példája az éles versenyeknek és a média torzító hatásának. Ugyanis a Scien =Scientific (tudományos) és Net (hálózat) szavakból áll össze. Tudom, hogy a Szinetológiai is tudomány, de a szó hamarabb született mint a vallás. Very Happy. Remélem ezzel egyetértesz.
Ezért nem jó, ha szavakhoz negatív dolgokat társítunk. Mint pl MLM, ugye Smile
Véleményen szerint az embereknek végre -ahogy Te is mondtad-, mielőtt belevágnak valamibe utánna kell járni a dolgoknak.
Igazán nem akarok politizálni, de úgy látom, hogy az emberek többsége, arra szavaz, aki hangosabban kiabáll. Na de ezt hagyjuk, gondolom érted mit akarok mondani. Smile

Aztán ugye ott van Leinemann Zsolt, akinek előkerült a neve és a korábbi csalással kapcsolatos ügyeit tisztázta egy újságírónak adott interjújában.

Egyébként engedd meg, hogy gratuláljak a sikereidhez. 3 év bizony már nagyon szép idő. Én a ScienNetben megbízom és maradok a rendszerben.

Neked pedig további sok sikert kínánok! Very Happy

Üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
agelzsolt
#29

Csatlakozott: 2009.06.26. Péntek 17:03
Hozzászólások: 32
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 28, 15:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ahogy mondtam, én nem vagyok senki és semmi ellen. Csupán azt szeretném, ha az emberek az ilyen rendszerekkel kapcsolatban minden információt megkapnának, és a hirdetők nem csak a mézesmadzagot húzogatnák az emberek előtt, mert azután sokan emiatt szaladnak el, ha meghallják azt a szót, hogy MLM. Nem vagyok szkeptikus, csak tárgyilagos.
Szerintem nem attól jó egy dolog, hogy ingyen van vagy fizetni kell érte, hiszen a "fizetős" rendszerekben kezdőcsomagot kapsz, ami érték. Vagyis a pénzedért nem semmit, hanem értéket kapsz. Miért lenne ez rossz??? Van egy olyan mondás, hogy "Ingyen sajt csak az egérfogóban van!" De ettől még lehet jó egy olyan rendszer is, ahol nincs kezdőcsomag azoknak sem, akik üzletet akarnak építeni. Egy a lényeg, hogy a rendszerben a tagok jövedelme egy megtörtént forgalom után keletkező jutalék legyen és ne csak a pénzbefizetésekből alakuljon ki, mert ebben az esetben már illegális.
Amúgy én nem vagyok manipulátor. Csak komolyan veszem a szakmát, amiben dolgozom. Nem szerencsevadász vagyok, hanem tudatos hálózatépítő. Valamint tartom magam ahhoz is, hogy fórumokban nem reklámozom a saját üzletemet, ha észrevetted, itt sem beszéltem még róla, de nem azért mert titok, hanem azért mert szerintem nem ez a megfelelő hely erre. Képzeld, ha mindenki idejönne, és egymás után ajánlgatná a jobbnál-jobb üzleteket. A lehetőséget keresők azt látnák, hogy ez egy komolytalan dolog. Lehet itt beszélgetni általánosságban mindenről, fel lehet kelteni mások érdeklődését, lehet tisztázni félreértéseket, el lehet mondani a saját gondolatokat, tapasztalatokat, de a konkrét ajánlatokat mindenképp jobb privát levelezésben bonyolítani, de ha lehet, inkább személyesen. Hiszen, ha gyakorlatod van ilyesmiben, akkor tudod, hogy az emberek nem egy céghez csatlakoznak, hanem elsősorban hozzád, vagyis a személyhez. Bármilyen jó egy cég, egy lehetőség, és hiába ingyenes, ha te nem vagy az illetőnek szimpatikus, akkor nem fog csatlakozni!
A manipulációról amúgy az jutott eszembe, hogy az ingyenesség a legegyszerűbb dolog, amivel tömegeket lehet manipulálni. Regisztrálj! Úgyis ingyen van! Nem kerül neked semmibe! Utána meg, ha már benne vagy, akkor szép lassan belekerülsz a körforgásba. Ha ezt akarod, akkor fizess be ennyit, ha azt akarod akkor fizess be annyit. A regisztráció tényleg ingyen volt! Senki nem tehet szemrehányást! A drog-dielerek is így etetik be a leendő fogyasztókat. Itt van, ingyen, kóstold meg! Aztán meg tudjuk, hogy mi a vége. Akkor valóban minden jó, ami ingyen van???
Én soha nem állítom, hogy az a rendszer, amiben én dolgozom, az jobb, mint egyik vagy másik. Én azt mondom, hogy más! Bár vannak hasonlóságok, de vannak KÜLÖNBSÉGEK is! És két rendszert a KÜLÖNBSÉGEK különböztetnek meg egymástól. A KÜLÖNBSÉGEK alapján tudunk választani a rendszerek között. A KÜLÖNBSÉGEK alapján tartjuk az egyiket a számunkra kedvezőbbnek, a másikat pedig kevésbé. Ezen különbségek miatt választottam én a kedves, szimpatikus ismerőseim által ajánlottak közül azt a rendszert, amiben 3 éve dolgozom. Lehet, hogy van olyan dolog, amit tudok, és mások nem tudnak, de ez legfeljebb csak annak köszönhető, hogy nekem ez már a főállásom, és rengeteget olvastam, tanultam az elmúlt években ezzel a szakmával kapcsolatban.
Ha te megismersz egy rendszert, és nem csak a mézesmadzagot, hanem minden információt a rendszerről, és úgy döntesz, hogy te azzal akarsz foglalkozni, akkor úgysem fog tudni senki lebeszélni róla. Én sem akarlak. Miért tenném? Ha neked az jó, akkor csináld! Nem vagyunk egyformák, és nekem mások az elképzeléseim, de attól még te hiheted azt a világ legjobb lehetőségének.
Én még mindig örülök, hogy beszélgettünk erről a témáról, és nem hiszem, hogy bárki bolondnak tartana minket. Egyeztettük a gondolatokat, érveltünk, kérdeztünk, válaszoltunk. Szerintem sokkal rosszab, ha az emberek az egyenes, tiszta beszéd helyett az agressziót, az erőszakot választják a dolgok rendezésére. Én is naponta kapok idegenektől, régről előkerülő ismerősöktől sciennetes ajánlatot. Mind azt mondja, hogy "Ingyen van, regisztrálj!, Változtasd meg a vásárlási szokásaidat!, Gazdagodj meg a költekezéseidből!, stb..." És amikor felteszem a kérdéseimet nekik a jogfával és a termékforgalom vagy szolgáltatás nélküli pénzbefizetésekkel kapcsolatban, akkor senki nem válaszol. Senki nem tudja, hogy az, amit jóhiszeműen ajánl, az most valójában legális vagy sem. Egyetlen ember sem tudott még meggyőző választ adni arra, hogy miért nem illegális dolog a sciennet rendszerében a jogok megvásárlása, foglaló néven. Mindenki csak azt mondja, hogy áááá nem az! Mert nekik is csak azt mondták, hogy ááá, nem az! Pedig maga a törzsvásárlói rendszer valóban jó ötlet, és volt is már ilyen vagy hasonló rendszer több is. Azonban a rendszerben elég egyetlen kérdéses dolog, és máris rés lesz a pajzson. Egy ideig persze megy a dolog, aztán ahogy szép lassan megvilágosodnak az emberek, úgy csökken a jövőbeni költekezéseiket lefoglalózók száma, és egyszer kipattan a szikra, és bedől az egész. Megint lesz egy csomó ember, aki majd becsapva érzi magát, és azt mondja: MLM? Csak azt ne!
Köszönöm a beszélgetést!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Beadry
#28

Csatlakozott: 2009.06.27. Szombat 10:31
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 28, 08:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó-jó rendben. Én nem szállok vitába. Megadom magam. Az MLM-ről én is ugyanazt írtam amit Te csak másképpen megfogalmazva. Az Il Ferro-t szintén ismerem. Hagyjuk. Csak egy kérdésem lenne? Az Il Ferro ugye magyar? A ScienNet nem magyarországról indult és máshol működik?
Igazából most nem értem, hogy miért vagy ennyire ellene a ScienNet rendszerének. Valaki valamikor kitalált valamit, és valaki továbbfejlesztette. Ennyi az egész. Inkább örülnöd kéne, hogy az ember olyasmivel próbálkozhat, amibe nem kell pénzt befektetni. Nem értem a szkepticizmusodat.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az az érzésem, hogy Te valami manipulátor vagy Smile Először is kiprovokáltad, hogy vitaba szálljak veled, aztán szinte ugyanazt mondod mint én, csak másképpen fogalmazol. És tulajdonképpen Te sem tudod megmondani miért ne, csak folyton azt hangoztatod, hogy nem jó. Másrészről, ha már azt mondod nem jó, akkor mondj jobbat. És ne csak kritizálj. Mi tudsz Te, amit mások nem. Áruld el titkot és akkor én sem fogok a ScienNet-tel foglalkozni. Egyébként meg ez azt sok rizsát amit mi itt összehordunk, szerintem ha valaki olvassa, azt mondja ezek bolondok. Very Happy

Szóval hogy is van ez? Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
agelzsolt
#27

Csatlakozott: 2009.06.26. Péntek 17:03
Hozzászólások: 32
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 27, 23:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

OK, lezárhatjuk. Akit érdekel, úgyis utána tud nézni mindennek. Például annak is, hogy a személyes értékesítés nem MLM, mert az MLM fogyasztói hálózat, és nem értékesítői. Ahol személyes értékesítéssel kerülnek - disztribútorok által - forgalomba a termékek vagy a szolgáltatás, azt inkább Direkt Marketingnek hívják. Ilyen pl. az AVON, az FM, egy-két biztosítási cég, stb... Az MLM rendszerekben a tagok nem értékesítenek, az elsődleges cél a fogyasztók számának növelése SZEMÉLYES AJÁNLÁSSAL!!! A termékeket vagy a szolgáltatást a tagok a cégtől kapják, nem egymástól, de ezekhez a rendszeren kívüliek is hozzájuthatnak, kezdőcsomag megvétele nélkül. Az valóban jól hangzik, hogy a sciennetben nem csak egy vásárolható termék van, hanem mindenféle, de ez ebből a szempontból tök mindegy, hiszen a tagok a sciennettől nem terméket vesznek, hanem elvileg a vásárlói rendszer szolgáltatását veszik igénybe. De akkor ki is fizeti a termékforgalom növekedéséért a jutalékot? A sciennet? Nem! A kereskedők fizetik ki. 10%-ot fizet be a rendszerben lévő kereskedő vagy szolgáltató abból az összegből, amit a tagok nála elköltenek. Ebből a 10%-ból a sciennet többet vesz le magának "rendszerfentartás" címen, mint amennyit a tagoknak aztán "jutalékként" kifizet. Ez nagyon nagy ötlet volt, hiszen a sciennetnek egy fillérje sincs ebben a buliban. Az össz befektetés max egy szoftver, ami kezeli a rendszert, és egy tárhely, ahol elhelyezték a honlapjukat. Mivel ezt a magyar céget ráadásul nem is Magyarországon jegyezték be, hanem sokkal kedvezőbb adózású országokban, így a cég bevételei után fizetendő adót is ott fizeti meg. Nemrég egy ezzel megegyező cselekmény miatt egy minisztert szándékos adócsalással vádoltak meg, de tegyük fel, hogy ebben az esetben erről egyáltalán nincs szó. Max egy kis ügyeskedésről, amit magyar vállalkozók százai vagy ezrei megtettek a Szlovákiában alapított vállalkozásaikkal.
Abban tévedsz, hogy nem ismerem a sciennet rendszerét. Tudom hogy épül fel a jogfa. Azt is tudom, hogy a szabályzatban leírták, hogy vásárlási jogokat nem lehet megvásárolni. Amikor a tagok a kereskedők, szolgáltatók helyett beteszik a pénzüket "foglalóként" - a majdan megvásárolandó dolgaikért - azzal mondjuk pont megveszik a saját jogaikat, amiket elhelyeznek a jogfán, tehát ez már egy érdekes szituáció. Azon ismerősök, akik hajlandók a jövőbeni vásárlásaikat szintén megelőlegezni, lefoglalózni, azok az így szerzett jogokat szintén jogfára helyezik. Minél több ismerősünk teszi ezt, nekünk annál több vásárlási jogunk keletkezik a saját jogfánkon, amit beválthatunk a rendszerben lévő cégeknél, szolgáltatóknál. Remélem jól írom, mert már eltelt pár hónap, amióta meghallgattam egy menő sciennetes személyes előadását. Ő csak tudja, hogy mi hogy van, hiszen már több, mint havi 1 milliós joggal rendelkezik... Vagyis ahogy neki is, akár milliós nagyságrend is lehet egy idő után, ahogy a jogfa növekszik. Azonban a mi jogfánkon nem egy lebonyolított termékforgalom vagy szolgáltatás után keletkező többletbevételből kapunk a sciennettől jutalékot, hanem az, a tagok által befizetett pénzből keletkezik. TERMÉKFORGALOM VAGY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE, NÖVELÉSE NÉLKÜL! Ez nem MLM, nem Network Marketing, nem Direkt Marketing, hanem egy teljesen más dolog!
Emlékszel az Il Ferrora? Több tíz ezer ember gondolta, érezte azt, hogy az egy jó dolog, és csatlakozott hozzá. Azok az emberek mind azt hitték, hogy ingyen lesz autójuk, mert az Il Ferro szolgáltatását hirdetik, és adják tovább az ismerőseiknek. Az Il Ferronak nem volt benne egy fillérje sem, csupán egy honlapot üzemeltettek, és egy szoftvert használtak a rendszer működtetéséhez. Mindent a tagok fizettek meg. Az új tagok csatlakoásával befizetett pénzeket fizették ki a bentlévő tagoknak. Se termék, sem valós szolgáltatás. Micsoda véletlen hasonlóság?!
Mi is lett az Il Ferroval amikor kiderült, hogy illegális tevékenységet folytatnak?
Persze egy átlagember csak addig jut el, hogy meg kell változtatnia a vásárlási szokásait, és a megadott helyeken kell költenie a pénzét, illetve erre kell bíztatnia az ismerőseit is. A többiről senki nem beszél, mert az kínos lenne. A sciennet rendszernek van egy része, ami publikus, ami legális, azonban abból nem keletkeznének milliós vásárlási jogok, ez egyértelmű. A TESCO-ban vagy a Lidl-ben 15-30%-kal olcsóbban veheted meg az árukat, mint a sciennet rendszerében lévő CBA-kban vagy a kisközértekben. Tehát amit a sciennetben visszakapsz tőlük 1%, az innentől kezdve röhelyes. Az is vicces elképzelés, hogy én ugyan nem ezekben vásárolok, de az ismerőseimet rábeszélem arra, hogy ott vásároljanak, ahol minden sokkal drágább, hiszen ők ugyanezt fogják gondolni magukban. Ingyenes regisztrációt hírdetnek, aztán meg rábeszélnek, hogy foglalózd le a jövőbeni vásárlásaidat százezrekért vagy akár milliókért... Miért is? Mert az jó lesz neked! Azonban a valós ok soha nem derül ki. Arról nem beszélünk. Nem azért mintha lényegtelen lenne, henem azért mert pont az a lényeg! Egy igazi MLM cég esetében ez nem fordulhat elő. Nincs mit titkolni, bármikor, bármiről lehet beszélni bármilyen fórumon. Akár itt is. Az embereket persze el lehet kábítani a milliókkal, meg a hangzatos szlogenekkel. Be lehet csapni és nem gondolom azt, hogy ez szándékos lenne. Hiszen az sem tudja, hogy mit is csinál valójában, aki benne van. Jóhiszeműen adja tovább a hiányos információkat, így soha nem derül ki, hogy mi is a bibi.

Az a leírás, amit az MLM-ről írtál nagyjából elmondja, hogy mi az a hálózati értékesítés vagyis a Network Marketing, de azt nem, hogy mi nem az. Tehát pontosítsunk egy kicsit! Ha egy cég termékeket gyárt és értékesít vagy egy önálló szolgáltatást nyújt, azt teheti hagyományos rendszerben és hálózati rendszerben is. A hálózati értékesítés esetében a tagok a személyes ajánlásukkal, esetleg személyes értékesítéssel hozzájárulnak az adott cég forgalmának növeléséhez. Minél többen veszik a terméket vagy minél többen veszik igénybe a szolgáltatást, a cégnek annál nagyobb forgalma keletkezik, és az így keletkező forgalom növekedés és forgalom után a cég a megnövekedett bevételéből visszafizeti a tagoknak a jutalékot. Ez a leírás a sciennetre nem igazán illik. Hiszen a sciennetnek nincs terméke, és nincs valós szolgáltatása sem, amiből önálló bevétele származik, amiből aztán jutalékot fizet. A tagok jutalékai, vásárlási jogai csak részben keletkeznek a valós forgalom után, amit nem is a sciennet fizet ki, hanem a rendszerbe belépett cégek, szolgáltatók. A tagok vásárlási jogainak másik, jelentősebb részét szintén nem a sciennet adja, és nem termékforgalom vagy szolgáltatásból származó bevétel az alapja, hanem a tagok saját befizetései.
Szóval szerintem se beszéljünk róla többet, de azért valóban érdekes volt beszélgetni róla. Akit érdekelnek a további részletek, az úgyis jobban utána fog nézni, és eldöntheti, hogy az információk birtokában csatlakozik a sciennet vásárlói rendszeréhez, mert szerinte jó dolog vagy sem...
Szeretném elmondani Neked is és mindenkinek, aki ezeket a sorokat elolvasta, hogy ez csak az én véleményem, és nem tény. Nekem semmi bajom nincs veled sem, és azzal sem, hogy azt reklámozod, amiben hiszel. Ami miatt az előző sorokat leírtam az az, hogy az embereket mindenről korrekt módon kell tájékoztatni, mert csak ez lehet az egyetlen módja annak, hogy az emberek Magyarországon se féljenek a Hálózati Marketing és az MLM üzletektől. A legális kereskedelmi formákban való részvétellel nagyon sok ember élete változhat meg pozitív irányba, és ahogy azt egyszer Bill Clinton (ex USA elnök) is mondta: "Ez az iparág alapvető emberi értékeket hírdet világszerte, és esélyt ad az embereknek arra, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az életükből!"
További kellemes hétvégét kívánok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Beadry
#26

Csatlakozott: 2009.06.27. Szombat 10:31
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 27, 20:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos az biztos, hogy akkor Te sem ismered a ScienNet rendszerét. Ugyanis a jogokat a vásárlásból származó hasznon kívül kezelik. Azaz külön jog fát hoznak létre. Ebből következik, hogy nem egy hanem 2 számlán gyűlik a pénzed. Én ismerem a Scienet rendszerét, ugyanis tanulmányoztam a marketinget, és az általános szerződési feltétel is (ÁSZF) közzé van téve.
Azt hiszem nekem, mint volt marketing menedzsernek már újat nem sokat tudnak mondani az mlm rendszerről. Igaz, az MLM rendszer tágabb fogalom annál, mint, hogy csak a hálózatépítéssel kössük össze. De ugye a köztudatban ez terjedt el.
Az MLM rendszer lényege, hogy az értékesítés személyesen és több szinten történik. A rendszer lényegében egy független termékforgalmazókból álló hálózat, mely a terméket vagy szolgáltatást közvetlenül – direkt módon – juttatja el a fogyasztókhoz. Az MLM alapötlete: egy termék elégedett fogyasztója a terméket továbbajánlja, ezért jutalékot kap, s amennyiben azok, akiknek továbbajánlotta szintén sikeresen továbbajánlják a terméket, azok jutalékából is jutalékot kap. Ily módon egy sikeres, többszintű fogyasztói/ügynöki hálózatot maga alá építő egyén komoly jövedelemre tehet szert, sőt egy ponton túl már nem is kell foglalkoznia termékeladással, mivel a hálózatban lévő eladások jutalékaiból is komoly jövedelemre tesz szert. Ekkor már csak a hálózatának fenntartásával, a hálózat eróziójának csökkentésével kell foglalkoznia.
A "Network Buildingnek" amiről említést tettél, pedig szerintem, kifejezett internetes hálózatra utalna. De ugye ebben az esetben nem erről van szó.
Igaz, hogy itt nem egy konkrét cég keres fel, hogy az Ő termékét forgalmazd, és úgy ajánld másoknak és építs hálózatot, de lényegében a MLM rendszert használja fel arra, hogy hírdesse a szolgáltatást (nem termék), mely jelen esetben a kedvezményes vásárlás. Igaz ez más mint az eddig ismert hálózatok. Tulajdonképpen a ScienNet egy virtuális piac, ahol a vevők azért csatlakoznak, hogy olcsóbban vásárolhassanak, az eladók pedig hogy bővítsék vevőkörüket, hiszen egyértelmű, hogy így többen mennek hozzá. No de a ScienNet-nél itt lép be az MLM. A vevők hoznak még vevőket, akiknek (mivel ők hozták be) az csatlakoztatottak vásárlásai után kapnak jutalékot. És ugyanez igaz az eladó oldalon is. Csak annyi a baj, hogy eladók 1/10 szabály alapján korlátozottan csatlakozhatnak csak a rendszerhez.
Úgy gondolom itt ezzel már én is zárom a témát, hiszen nem ezért jöttem fel a fórumra. Csak ajánlatott tettem valamire, ami szerintem jó és működik. Úgy gondolom minden információ birtokában vagyok ezzel kapcsolatosan, így kérdezhet tőlem bárki akit érdekel. De köszönöm neked ezt a kis elme csatát. Jó volt. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
agelzsolt
#25

Csatlakozott: 2009.06.26. Péntek 17:03
Hozzászólások: 32
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 27, 19:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem az MLM a legjobb dolog a jövedelemszerzésre, de ami hálózatépítés, az nem feltétlenül MLM. Pont ez a baj, hogy mindenki össze-vissza használja ezt a kifejezést, de nem tudja pontosan, hogy mit jelent. Érdekes, hogy pont az ismeretek hiányára hivatkozol. A Multi Level Marketing nem egyenlő a hálózat építéssel. Ebben az esetben Network Buildingnek neveznék. Az MLM azt jelenti, hogy több szintű kereskedelem, azaz több szinten keresztül történő értékesítés. Az MLM-nek nincs hátránya, tehát nem volt mit kihagyni sem. Amit a sciennetben kihagytak, az pont az, amitől nem MLM, hanem egy sima vásárlói rendszer. Én nem állok negatívan sem a hálózatépítéshez, sem az MLM-hez, csak azt szeretném, ha az embereket senki nem tájékoztatná félre, mert pont emiatt van annyi MLM sérült ember, és emiatt van az MLM-nek pejoratív értelme a köztudatban. Én ugyan nem hiszek abban, hogy a saját vásárlásaim után visszakapott 1%-ból vagy a beszervezett ismerőseim vásárlásainak 0,5%-ából, illetve az ismerőseim ismerőseinek vásárlásai után kapott 0.5%-ból meg lehet gazdagodni. Különösen úgy, hogy a kedvezmény csupán beváltható vásárlási jogot jelent, azaz nem készpénzt. Így pl a csekkeket nem lehet feladni belőle a postán, de ez csak az én véleményem. Ettől még más hihet benne. Tehát nekem semmi bajom a sciennet vásárlói rendszer ezen részével. Viszont abba már ne menjünk bele, hogy hogyan lehet jogokat előre vásárolni, mert az már veszélyes terület!!! A laikusok nem látják át, nem is értik igazán, de aki ért hozzá, az tudja, hogy mi is történik valójában. Viszont ezt szerintem ne is itt beszéljük meg, mert lehet, hogy sokan csalódnának...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Beadry
#24

Csatlakozott: 2009.06.27. Szombat 10:31
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 27, 18:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyébként csak annyit szeretnék hozzá tenni még, hogy legagább az ilyen fórumokon ne álljunk negatívan az internetes vagy a hálózat építési lehetőségekhez. Mert nem rossz az, csak az emberek tájékozottsága hiányos. Aki MLM rendszerben dolgozik így is éppen elég nehéz dolga van, hogy meggyőzze az embereket az MLM jó oldaláról. Sajnos az emberek nincsenek tájékoztatva, sok a csaló. Ez ellen tenni nem lehet. De legalább mi MLM-esek tartsunk össze. Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Beadry
#23

Csatlakozott: 2009.06.27. Szombat 10:31
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 27, 17:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Végül is annyiban, hogy itt is hálózatot kell építened. Hiszen akkor mi haszna a vásárlásnak. Mások vásárlásaiból kapod a jutalékod, úgy mint más hálózat építésnél. Egyébként igazad van nem teljesen, mlm, de ami jó az mlm-ben azt mind beletteék. Csak a negatívumok maradtak ki. Smile
Egyébként meg MLM: MULTI LEVEL MARKETING= Hálózat építés

Ja és egy kis idézet a ScienNet-ről hogy értsd miért MLM:

"Ha úgy döntöttél, hogy kihasználod a termékpartnerek adta kedvezményeket, hiba lenne kihagyni a multi level marketing adta lehetőségeket. Ajánld fel msáoknak is, hogy kedvezménnyel vásároljanak és üzletet építsenek. Így az általad ajánlott törzsvásárolók kedvezményeiből is részesülsz. "
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
agelzsolt
#22

Csatlakozott: 2009.06.26. Péntek 17:03
Hozzászólások: 32
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 27, 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

El tudnád mondani, hogy a sciennetnek mi köze az mlm-hez? Mert az minden, csak nem mlm...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Beadry
#21

Csatlakozott: 2009.06.27. Szombat 10:31
Hozzászólások: 6
HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 27, 10:46    Hozzászólás témája: Találtam egy nagyon jó MLM rendszert. Nem titkolom, építek. Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Olyan embereket keresek, akik mlm rendszerben szeretnének jövedelemhez jutni. Nos én is sokkal prokálkoztam már, de rátaláltam valami olyanra, amit szerintem senkinek nem szabad kihagyni.
Érvek:
- ingyenes regisztrásió
- nem kell kezdőcsomagot venni
- nem kell olyan terméket aleadni, amire senkinek semmi szüksége
- interneten is építhetet a hálózatot
- ami a legjobb, hogy a napi bevásárlásból keresheted meg jövedelmedet. (pl kenéyr, tej, ruházat, mosószer)
- jog vásárlással 10.000 ft befektetésből 130.000 ft-ot kapsz kp-ban !!!! (Sokan ezt tartják benne a legjobb üzletnek, és ha ez az ami érdekel, akkor kérdezz, mindent elmondok!)


Itt nézd meg:http://www.sciennet.com/H343327/
vagy itt olvasvats róla még: http://keresdmagad.mindenkilapja.hu/
illetve kérdezz a beadry@windowslive.com e-mailcímemen.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gyesmellekes
#20

Csatlakozott: 2008.01.18. Péntek 23:26
Hozzászólások: 18
HozzászólásElküldve: 2009, Feb. 21, 21:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Borka írta:
Ez izgalmas! Lehet tudni, ki lett a legjobb a MiSzüben?


Hú, bocsi, nem volt beállítva az értesítő, így nem láttam a kérdést.

Egy számunkra ismeretlen hölgy projektjét hozták ki győztesnek. De ez nem lényeg.
Sok különdíj meg kategóriagyőztes volt, mindegyik ismerős, aktív tag, többekkel azóta is jó és szoros a kapcsolat.

Mindenki nyert, aki végigcsinálta, sokan dolgoznak tovább.
Mint én is:)
_________________
www.gyesrol-netre.com
www.gyesmellekes.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Borka
#19

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16
Hozzászólások: 2057
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2008, Nov. 15, 11:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez izgalmas! Lehet tudni, ki lett a legjobb a MiSzüben?
_________________
[^]  
[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gyesmellekes
#18

Csatlakozott: 2008.01.18. Péntek 23:26
Hozzászólások: 18
HozzászólásElküldve: 2008, Nov. 05, 11:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gondoltam megírom, hirdetés nélkül.

A MiSzü lezárult. A végén volt egy Az Év Online Vállalkozása Verseny. Időm, energiám kevés lévén a pályázatot elkomolytalankodtam. De nyilvánossá tettem, hogy a cél május 15-én bezárni a www.gyesrol-netre.com oldalam - értelemszerűen nyereséggel, addigra felépíteni másik kettőt.

Priviben kérdezhettek:)
_________________
www.gyesrol-netre.com
www.gyesmellekes.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gyesmellekes
#17

Csatlakozott: 2008.01.18. Péntek 23:26
Hozzászólások: 18
HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 15, 19:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Életem egy nagyon tevékeny szakasza zárul le ezekben a napokban. Új szakma tanulásába fogtam 2007. aug-ban, a 25héttel. Csatlakoztam az Online Vállalkozás csapatához, majd a Milliomos Születik programhoz. Micsoda kalandok! Mennyi tanulás! Micsoda kapcsolatok!


Az jut eszembe erről, hogy ennek az oldalnak előzményeként több levlistán, fórumban, blogban olvasgattam, gyeden, gyesen lévő anyukák lehetőséget keresnek valami plusz jövedelemre szert tenni.

Ma átgondolva ezt a helyzetet, döbbenten ébredtem rá, sokan csak addig jutnak el, hogy ezt leírják. Aztán elkezdenek reklámokat futtatni az oldalukon, vagy pórul járnak egy-egy hirdetésben bízva, ami othoni munkát, mellékállást ígér.

Elzárkóznak a valódi termékek forgalmazásától, pedig a fogyasztási cikkekben a folyamatos kereslet miatt van pénz.

Talán taníthatnának, korrepetálhatnámak akár skypon, eladhatnák kézműves tremékeiket vagy tapasztalataikat.

Persze ahogy nem lesz mindenki rendőr, pék vagy fodrász, nem teremthet mindenki sikeres online életet magának.

Szükséges egy kis elszántság, taníthatóság, valamennyi netes jártasság, kitartás és céltudatosság.

Szerencsére a gyes alatt van idő fejleszteni a szükséges képességeket, sőt gyakorolhatjuk is.

Jól elgondolkodtam.

Kíváncsi vagyok, mások hogyan látják.
_________________
www.gyesrol-netre.com
www.gyesmellekes.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Borka
#16

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16
Hozzászólások: 2057
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 01, 22:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, jó lenne tudni, hogy melyik MLM-cég ez, mert mindegyiknek más és más a marketingterve. Ha tudsz, írj privit, megpróbálunk segíteni. (Én hétfőn kezdtem a magam területén egy nem magyar alapítású, de itteni MLM-cégben dolgozni, szóval érdemben nem tudok hozzászólni, hogy mi jó, mi nem, viszont ismerek nálam okosabbakat az ügyben Smile)
_________________
[^]  
[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Blangyal
#15

Csatlakozott: 2008.05.18. Vasárnap 21:21
Hozzászólások: 16
HozzászólásElküldve: 2008, Máj. 18, 22:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Kedves Nyafi, remélem, benézel még ide..Smile
Rám férne néhány jótanács. Nemrég léptem be egy magyar MLM-be, ahol valóban jó termékeket lehet vásárolni. (Fogyasztom, használom őket.) Az üzletterv is jó, egészen egyedi internetes hátteret biztosítanak. Az elmúlt két hónap során mégsem sikerült beszerveznem egy embert sem. Valamit biztos rosszul csináltam, és szívesen fogadnék ötleteket, hogy hogyan is érdemes folytatni..
Előre is köszönöm!
Blangyal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gyesmellekes
#14

Csatlakozott: 2008.01.18. Péntek 23:26
Hozzászólások: 18
HozzászólásElküldve: 2008, Márc. 26, 10:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A már említett 25hét alatt tanultak alapján készült a www.cilizenebolcsije.com

Hogyan, miként tehetsz szert pénztermelő weboldalra? Írj privit vagy mailt!

Ugye ez nem számít hirdetésnek?Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gyesmellekes
#13

Csatlakozott: 2008.01.18. Péntek 23:26
Hozzászólások: 18
HozzászólásElküldve: 2008, Feb. 28, 08:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ma már nagyon klassz dolgokat lehet művelni a neten.
Akár mlm-ben is,akár más területen.

Részt vettem egy ún.25hét programban.
Ennek hatására van egy majdnem kész oldalam,talán kiírhatom: www.gyesmellekes.com

Reményeim szerint hamarosan lesz rajta szolgáltatás, amit Kicsi és a hozzá hasonlók kihasználhatnak majd.

Célközönség a gyeses anyukák köre, akik pénzt szeretnének keresni.

Kicsi!
Keress privat vagy mail!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kicsi
#12

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 1411
HozzászólásElküldve: 2008, Feb. 27, 23:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, lehet ,nem ide kéne írnom, de hátha tudtok tanácsot adni:
három igen pici gyerekkel vagyok itthon. A "nagyok" szeptembertől oviba mennek, a kicsi egy év múlva követi őket. Még sokáig ithhon lehetek, ezt ki is használnám, de szeretnék mellette 4 órában dolgozni, pénzt keresni. Internetes munkára is gondoltam, tapasztalatom ugyan nincs benne, de bármit hajlandó vagyok megtanulni, kitanulni, ami rugalmas, 4órás és gyerekek mellett végezhető.
_________________
Kicsi

[^]  

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Viki77
#11

Csatlakozott: 2007.12.07. Péntek 23:30
Hozzászólások: 104
Tartózkodási hely: Magyarország
HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 18, 23:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szisztok!

Van egy internetes boltunk, ami főleg környezetvédelemmel és a gyerekneveléssel kapcsoltos termékeket árulja. Ilyen termékeink például a moshtó nadrágpelenkáink, a hordozókendőink, a tisztítószereink ... Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek hogy tudom jóbban felhívni az anyukák figyelmét a honlpra. Igzából egy barátnőmmel kezdtem el, és mindketten otthon vagyunk a kisgyerrekünkkel, ezért kellett valmi főleg otthonról irányíthtó, és gyerekbrát téma. Szóval vagyonokat nem tudunk fizetni a reklámokért.
Előre is köszi a válszokat!
Szisztok:
Viki
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Laura
#10

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 09, 19:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Nyafi,

Beszélgethetünk a magyarok mentalitásáról, csak ne ebben a topikban, kérlek, ezt másra szántam Very Happy
Mivel a networkkel kapcsolatban nem számolhatok be lényeges tapasztalatokról, így erre nem tudok reagálni, örülök, hogy Neked jól megy és további sikereket kívánok!Smile

A kattintás alapú hirdetés-kérdésedre válaszolva: vannak cégek, akik hirdetni szeretnének a megfelelő célpiac számára, és van a célpiac. Köztük áll a hirdetéseket lekezelő cég, vagy ügynökség, úgy képzeld el, mint egy szaloncukrot. Az ügynökség van középen, oda futnak be a hirdetők és rajta keresztül mennek ki a hirdetések a különböző weboldalakra.
A weboldalakon a látogatók látják a hirdetéseket (ez általában szöveges, vagy képes banner), és, ha érdekli őket, akkor kattintanak rá. A hidető fizet X összeget minden egyes kattintásért az ügynökségnek, az ügynökség pedig levonva a maga jutalékát fizet a kattintás után a média (website) tulajdonosának.
Régebben, mikor ez az egész rendszer külföldön elindult, természetesen voltak próbálkozások különböző csalásokra, Japánban különböző klikkelési csoportokat hoztak létre, akik egymás lapjan lévő hirdetésekre kattintgattak. Ma már különböző technikákkal szűrik ezeket, és egész egyszerűen nem számolnak fel egy fillért sem az ilyen kattintásokért, sőt, kimondottan kizárással fenyegetnek érte.
hogy mennyi idő alatt lehet 50 dollárt keresni, az a weboldalad forgalmától függ, nyilván minél több a látogató, annál több a kattintás is. És vannak jobban és rosszabbul fizető hirdetések is, a kattintás árak kb. 10 Ft-nál kezdődnek. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
nyafi1
#9

Csatlakozott: 2005.11.06. Vasárnap 15:36
Hozzászólások: 12
Tartózkodási hely: Friedrichshafen/Deutschland
HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 09, 16:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Laura,

a klikkelessel kapcsolatban van egy kerdesem: hogy fizetnek a forgalom utan ? Honnan tudjak, hogy a Te klikkelesedtöl jött a vevö ? Mennyi idö alatt lehet keresbni 50 dollart ?

A networkkel kapcsolatban, szivesen bemutatnam magamat, aki 5 honap munka utan csaladdal a hatam mögött mar ebböl elek - Nemetorszagban, ugy hogy az üzletem 90%-a Magarorszagon bonyolodik. De a magyar szponzoraimat is szivesen bemutatnam, akiknek nem gond 1 honap nyaralas a Bahamakon. Vagy az egyik munkatarsnömet, aki 2 honap utan többet keres, mint a ragyogo tanari fizetese. A network nem csoda, kemeny üzlet mint barmi mas, ha napi 8 orat vagy benne, jol csinalod es a szponzorod is sokat segit, nagyon hamar sokat fogsz keresn, ha csak napi 1-2 orat, akkor kevesebbet, vagy egy idö utan feladod. Ha valaki minden este 2 ora marketingtervet tart, az 10 oras munkahet (hetveget nem szamoltam). Aki ezt megcsinalja, a network statisztikak szerint mar 3 honap utan min. 6 uj munkatarsa van, amivel mar szinte minden network üzletben joval 200 ezer Ft felett lehet keresni havonta. Ez olyan nagy aldozat ? Igen, ezt megkeresheted egy "stabil" munkahelyen is, napi 8-9 oraval es a fönök meg munkatarsaid kedvehez igazodva. De ezt a penzt fogod 5-10 ev mulva is megkeresni. A tanarnö baratnömet 25 ev utan küldtek el az iskolabol, mert az egyik seggnyalo partember került az iskola elere es elkezdett tisztogatni. Ha pedig sajat vallalkozasod van, pl. egy fodrasz szalon, vagy egy bolt, mennyi penzt kell belefecolnod es mennyit dolgozol a sajat üzletedben - hetvegen is ? Imadod az internetet, ha a Microsoft azt mondana, csinalnanak veled egy közös üzletet, benne lennel ? Vagy csak ocska "beszervezesnek" tartanad es visszautasitanad ? A mi cegünk, ahol dolgozom, majdnem olyan nagy mint a Microsoft es a new- yorki tözsden is jegyzik 26 eve. En megtiszteltetesnek vettem, hogy ram gondoltak.

Elnezest Laura, nem kioktatni szeretnelek, de nagyon teves felfogas van most Magyarorszagon a networkkel kapcsolatosan. Miert müködik megis nyugaton ? Mert ott az emberek egyszerüen nem törödnek a masikkal, epitik a maguk jövöjet, magukert dolgoznak. Magyarorszagon mindenki a masik ellen dolgozik ! Ha a masiknak nem megy, akkor minden OK ! Ha megy, akkor biztos csalo !

A Partnerprogramodhoz sok sikert kivanok ! Ha kemenyen dolgozol benne, az is menni fog !

üdv, Nyafi
_________________
Nyafi (Maria Kovacs)
www.nyafi.mynuskin.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Laura
#8

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 09, 15:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Már egyszer elkezdtem ide válaszolni, aztán jöttek a mailek (napi átlag 150-et kapok), jöttek a telefonok, és a végén bezártam a böngészőt véletlenül mielőtt elküldtem volna a válaszomat. :/
A klikkelésért fizetős hirdetések ellen személy szerint nincs kifiogásom, elég korrektnek tartom, mivel ténylegesen csak a forgalom után fizetnek, jól targetálhatók és a bérklikkelőket már jóideje szűrik.
Más téma, hogy pl. egy gyerek-weboldalon semmi értelme az ilyesminek, mert ott a kattintók átlagéletkora (nem én találtam ki, hivatalos statisztika) 5-11 év!

A networkkel kapcsolatban nincs személyes tapasztalatom, illetve csak annyi, hogy rendszeresen megkerestek engem is ismerősök, hogy "beszervezzenek" ebbe-, vagy abba a hálózatba, aminek szűk egy év elteltével már ők maguk sem tagjai. Ha azt látnám, hogy valakinek jól megy és sikeres és boldog az ilyen munkájával, össze tudja egyeztetni a családdal (pl. nem minden estéje arra megy, hogy marketingtervet tarson idegeneknek), akkor jobban bíznék benne. De sajnos ilyen emberekről mindig csak másoktól hallok, én nem ismerek egyet sem.

Az én szerelmem az Internet, viszont a kettőt teljesen jól lehet ötvözni egymással, vannak internetes MLM-re épülő weboldalak, sőt, a "hagyományos" partnerprogram is valamilyen MLM-kezdemény, csak oktatási háttértámogatás nélkül.

Na, most, hogy ezt leírtam, rá is jöttem, miért nem megy eléggé a partnerprogramunk : ))))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
nyafi1
#7

Csatlakozott: 2005.11.06. Vasárnap 15:36
Hozzászólások: 12
Tartózkodási hely: Friedrichshafen/Deutschland
HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 09, 12:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Meg nincs tapasztalatom, valoban kifizetik-e a klikkeleseket, de valahogy a megbizo cegtöl nem tartom etikusnak ezt a munkat, söt átverésnek tartom, mert nagyon sok internetes eShop vagy üzleti ceg fizet a klikkelesert, hogy több vevöje, üzletfele legyen. Aki bérben klikkel, soha az eletben nem fog üzletfel lenni. Sokkal kifizetödöbb a network munka. Szamold ki, mennyi idövel, mennyi penzt keresel a klikkelesekkel es hasonlitsd össze azzal, hogy napi 1-2 ora network munkaval 1 ev utan több szazerer forinttot kereshetsz havonta - es ha jol csinalod, ez az also határ !
_________________
Nyafi (Maria Kovacs)
www.nyafi.mynuskin.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gyula21
#6

Csatlakozott: 2007.05.24. Csütörtök 15:19
Hozzászólások: 4
HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 08, 16:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Mindenki!

Engem is érdekel a téma.
A click-recharge-ről mi tudtok? (Én már regiztem rá, ősszegyült az 50Dolcsi (Kb.10.000Ft) És várom már a kifizetést Pay-palra.)

Ha érdekel itt a link http://www.click-recharge.com/index.php?ref=Erutan
_________________
Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/38252

<a>
<img></a>
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Laura
#5

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 05, 18:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia mukoromp,

Több ilyen oldalt is lehet találni, minden, ami a műkörömhöz, szépészethez, kozmetikához, divathoz kapcsolódik. Emellett nyilván érdeklődnek azok is, akik eztán szeretnének műkörmözéssel foglalkozni, tehát én hirdetném a tanfolyami oldalakon, illetve azokon az oldalakon ahonnan a leendő műkörmösök a tanfolyamra jelentkeznek.
Tiéd a webáurház?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mukoromp
#4

Csatlakozott: 2008.01.05. Szombat 14:53
Hozzászólások: 13
HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 05, 15:14    Hozzászólás témája: Műköröm partnerprogram Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Szerintetek milyen témájú oldallal lehet műköröm alapanyagok és kellékek webáruháza partnerprogrammal pénzt keresni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
nyafi1
#3

Csatlakozott: 2005.11.06. Vasárnap 15:36
Hozzászólások: 12
Tartózkodási hely: Friedrichshafen/Deutschland
HozzászólásElküldve: 2007, Dec. 07, 12:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Laura, van már egy klónom, 21 éves nagylány és nagyon büszke vagyok rá, 3 nyelven beszél és az egyik legjobb tanuló az egyetemen.
Boldog Karácsonyt ! Nyafi
_________________
Nyafi (Maria Kovacs)
www.nyafi.mynuskin.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Laura
#2

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2007, Dec. 06, 23:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyafi, több kéne belőled!Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
nyafi1
#1

Csatlakozott: 2005.11.06. Vasárnap 15:36
Hozzászólások: 12
Tartózkodási hely: Friedrichshafen/Deutschland
HozzászólásElküldve: 2007, Dec. 03, 13:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Laura,
nagyon jol tetted, hogy nyitottad ezt a topikot, hiszen internet mar minden csaladban van es amig alszik a kicsi, addig sok penzt lehet vele keresni. Itt Nemetorszagban, aki ügyes internetes anyuka, akar egy pazar passziv jövedelemre is szert tehet a nettel. Nem beszelve arrol, hogy az internetes vasarlasokkal vagyonokat meg lehet sporolni. A sogornöm meselte a napokban: a legolcsobb müszaki multinal nezett egy 104 cm-es LCD TV-t karacsonyra. Az interneten ezt 69.000 Ft-val olcsobban megrendelte egy eShop-bol !!! Es atvagas nelkül, hazhoz szallitottak neki es a helyszinen fizetett. Kell ennel többet beszelni az internet jelentösegeröl ?
En is, amit csak lehet, neten intezek es vasarolok es a network munkam nagy reszet is ott bonyolitom.
üdv, Nyafi
_________________
Nyafi (Maria Kovacs)
www.nyafi.mynuskin.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Laura
#0

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58
Hozzászólások: 180
Tartózkodási hely: Budapest
HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 30, 22:50    Hozzászólás témája: Internet, marketing, pénz - NEM HIRDETÉS!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Mint a CsaládiNet "anyukája", gondolom nem nehéz kitalálni rólam, hogy erős érzelmi szálak kötnek az Internethez.Smile Szerintem a net a lehetőségek tárháza, barát, munka, szórakozás, szenvedély, jó anyag, ami alakul a kezed alatt... csak azt sajnálom, hogy nem áll sokkal több órából a nap Smile

Két okból indítom ezt a topikot. Az egyik, hogy szívesen beszélgetnék internetről, internetmarketingről azokkal, akiket szintén átlagon felül érdekel és megosztanák velem és másokkal a gondolataikat.

A másik ok, hogy azt tapasztalom, sokan vannak, akik annak ellenére, hogy használják a netet, nagyon nem ismerik, egész mást hisznek róla, mint ami a valóság. Szívesen segítek, megtanítom az alapokat, vagy segítek jobb rálátást kapni a dolgokra.

Akit az internetes pénzkeresés érdekel, de azt se tudja mihez kezdjen, neki is megpróbálok segíteni.

De most azt se tudom hol kezdjem, milyen szinten, kit mennyire érdekel a téma...

Kérdezzetek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Internet, marketing, pénz - NEM HIRDETÉS!!! Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés