Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Moderátor
|
Elküldve: 2017, Ápr. 28, 11:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves pussycat!
Utána néztünk, kérdésed beérkezett Pardi Géza - Építészmérnök szakértőnkhöz. Írtunk neki.
Kis türelmedet kérjük még, mert bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb.
Köszönjük!
pussycat írta: | Kedves Moderátor!
Kb másfél hete írtam Pardi Géza szakértőnek a csaladinet-en és eddig nem kaptam választ.
Írtam neki az adatlapján feltüntetett e-mail címére is.
Semmi választ nem kaptam.
Tudnak segíteni ez esetben?
Köszönöm válaszát
Andrea |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
pussycat
|
Elküldve: 2017, Ápr. 21, 19:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Moderátor!
Kb másfél hete írtam Pardi Géza szakértőnek a csaladinet-en és eddig nem kaptam választ.
Írtam neki az adatlapján feltüntetett e-mail címére is.
Semmi választ nem kaptam.
Tudnak segíteni ez esetben?
Köszönöm válaszát
Andrea
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2016, Ápr. 16, 12:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Pingui írta: | Kedves Admin....marcius vegen irtam Dr.Kollarne Deri Kriszinanak...hol tudom megnezni hogy egyaltalan megkapta -e kerdesemet.Naponta nezem es nem latom hogy uj kerdesre valaszolt volna.
Köszönöm valaszat Kinga |
Kedves Pingui!
Utána néztünk, kérdésed beérkezett Dr. Kollárné Déri Krisztina szakértőnkhöz. Írtunk neki.
Kis türelmedet kérjük még, mert bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb.
Köszönjük!
Üdvözlettel:
Családinet Moderátor
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pingui
|
Elküldve: 2016, Ápr. 16, 07:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Admin....marcius vegen irtam Dr.Kollarne Deri Kriszinanak...hol tudom megnezni hogy egyaltalan megkapta -e kerdesemet.Naponta nezem es nem latom hogy uj kerdesre valaszolt volna.
Köszönöm valaszat Kinga
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2016, Márc. 02, 21:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
jakitoth írta: | Akkor mi van amikor a kedves szakértő szexuális ajánlatot tesz a kérdező betegnek? |
Kedves Jakitoth, ennél egy picit több konkrétum kéne, ha valóban választ szeretnél kapni. Senki nem tudja miről van szó.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
jakitoth
|
Elküldve: 2016, Márc. 02, 05:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Akkor mi van amikor a kedves szakértő szexuális ajánlatot tesz a kérdező betegnek?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
gulyas
|
Elküldve: 2014, Szept. 03, 20:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ica vagyok!Sziasztok másodfokú felülvizsgálaton ha másik szobába nem kellet bemenni akkor jóvá hadja az első fokot ,ha tud valaki erről valamit írjon .
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2014, Júl. 02, 21:07 Hozzászólás témája: Re: szakértok
|
|
|
Kedves Nóra!
Mindegyik szakértőnknél meg van adva, hogy naponta hány kérdést tudnak fogadni. Ők is emberek, akiknek van munkájuk, családjuk. Luca népszerű szakértőnk, elég hamar elfogy a napi limit kérdéseinek a száma. Kérünk, próbáld meg hamarabb beküldeni a kérdésed részére, vagy másik jósnőt választani, akihez még be tudod küldeni.
Üdvözlettel:
Moderátor
cicc88 írta: | Kedves .
Avval a problémával írok, h az ezotéria szakértők közül a LUCA jósnőnek nem tudok írni kérdést, midig kiírja, hogy a mai limit megtelt nem kérdezhetek. Pedig még egyszer se kérdeztem. ez miért van? köszönöm szépe a választ
Nora |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
cicc88
|
Elküldve: 2014, Jún. 26, 11:23 Hozzászólás témája: szakértok
|
|
|
Kedves .
Avval a problémával írok, h az ezotéria szakértők közül a LUCA jósnőnek nem tudok írni kérdést, midig kiírja, hogy a mai limit megtelt nem kérdezhetek. Pedig még egyszer se kérdeztem. ez miért van? köszönöm szépe a választ
Nora
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
palfi35
|
Elküldve: 2014, Jún. 18, 19:46 Hozzászólás témája:
|
|
|
csutora13 írta: | Sziasztok!
Új vagyok itt és kérdeztem a szakértői rovatban,de nem tudom,hogy ha azt írja ki,hogy a mai limit megvolt,nézzek be holnap,akkor megkapja a szakértő a kérdést vagy újra kell írnom máskor?
Köszi!!! | palfi35
Szia!
Megnéznéd,hogy a mai levelem eljutott-e Prof.Dr.Balázs Csabához.Kérleg segíts.hogy hogyan kapná meg.
Köszönöm szépen.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
palfi35
|
Elküldve: 2014, Jún. 18, 19:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Új vagyok itt és kérdeztem a szakértői rovatban,de nem tudom,hogy ha azt írja ki,hogy a mai limit megvolt,nézzek be holnap,akkor megkapja a szakértő a kérdést vagy újra kell írnom máskor?
Köszi!!! | Szia !
Megnéznéd,hogy a mai levelem megérkezett-e a Prof.Dr.Balázs csabához.
Köszönöm
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2014, Jún. 14, 17:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Palfi35!
Megnéztük, sajnos nem érkezett be a kérdésed a Professzor Úrhoz. Kérünk, küldd be neki újból.
Üdvözlettel:
Moderátor
palfi35 írta: | csutora13 írta: | Sziasztok!
Köszi!!! | Szerdán (06.11.), a délelőtti órákban írtam Prof. Dr. Balázs Csabának.
Előre is köszönöm a segítséget. |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
palfi35
|
Elküldve: 2014, Jún. 13, 14:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszi!!! | Szerdán (06.11.), a délelőtti órákban írtam Prof. Dr. Balázs Csabának.
Előre is köszönöm a segítséget.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2014, Jún. 12, 23:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Palfi35!
Megírod melyik szakértőnknek küldted be a kérdésed és kb. mikor, utánanézünk, hogy beérkezett-e hozzá.
Üdvözlettel:
Moderátor
palfi35 írta: | csutora13 írta: | Sziasztok!
Köszi!!! | Nem kaptam választ a kérdésemre.
Nemtudok utánajárni hogy megkapták-e a levelemet. |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
palfi35
|
Elküldve: 2014, Jún. 12, 17:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszi!!! | Nem kaptam választ a kérdésemre.
Nemtudok utánajárni hogy megkapták-e a levelemet.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ibicic
|
Elküldve: 2014, Máj. 05, 19:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszi!!! | Köszönöm szépen a választ, ill. a segítséget! Szép napot!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csaladinet
|
Elküldve: 2014, Máj. 04, 22:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves ibicic!
Köszönjük szépen, hogy jelezted, már ismét elérhető a cikk ezen a linken:
http://www.csaladinet.hu/hirek.....s_receptje
ibicic írta: | Lehet, hogy én vagyok nagyon ügyetlen, de egyszerűen nem találok meg egy cikket hiába írom be pontosan a keresőbe, mi lehet az oka, hogy nem találom?Előre is köszi a segítséget! cikk, amire hiába kattanok: Hírlevélben ajánlja fel "magát. Semmi.
04.hó 28 hírl.-ről beszélek címet idemásolom:Olvasd el mit ír a hajápolás szakértője, mi a gyönyörű haj titkos receptje - sőt, akár nyerd meg a professzionális Gerovital Plant Tratament sampont, hajpakolást és szérumot!
Egy én vagyok vak, vagy nem tudom , mi van?? hol keressem?
Keresőbe is beírtam , stb.
Előre is köszi, aki segít. |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ibicic
|
Elküldve: 2014, Máj. 04, 14:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
Lehet, hogy én vagyok nagyon ügyetlen, de egyszerűen nem találok meg egy cikket hiába írom be pontosan a keresőbe, mi lehet az oka, hogy nem találom?Előre is köszi a segítséget! cikk, amire hiába kattanok: Hírlevélben ajánlja fel "magát. Semmi.
04.hó 28 hírl.-ről beszélek címet idemásolom:Olvasd el mit ír a hajápolás szakértője, mi a gyönyörű haj titkos receptje - sőt, akár nyerd meg a professzionális Gerovital Plant Tratament sampont, hajpakolást és szérumot!
Egy én vagyok vak, vagy nem tudom , mi van?? hol keressem?
Keresőbe is beírtam , stb.
Előre is köszi, aki segít.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
MBJ
|
Elküldve: 2013, Jún. 27, 07:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Én 2 napja tettem fel egy kérdést szakértőnek és nagyon gyorsan válaszolt. Köszönöm szépen a lehetőséget!
Üdv. Jutka
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2013, Márc. 06, 10:39 Hozzászólás témája: Re: kérdezz-felelek
|
|
|
Kedves Vveron77!
A kérdésed, amit 03. 04-én küldtél be Gergely Verának beérkezett hozzá.
Kis türelmedet kérjük, mert bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb.
Köszönjük!
Üdvözlettel:
Családinet Moderátor
vveron77 írta: | Nekem is ez a problémám, én is kérdeztem a szakértőtől (Gergely Vera), de eddig nem válaszolt. Nem lehetne megsürgetni valahogy? A kérdezz-felelek rovatban látom, hogy kb. havonta vannak válaszok, az elég ritka.
Köszönettel,
Vera |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vveron77
|
Elküldve: 2013, Márc. 05, 14:10 Hozzászólás témája: kérdezz-felelek
|
|
|
Nekem is ez a problémám, én is kérdeztem a szakértőtől (Gergely Vera), de eddig nem válaszolt. Nem lehetne megsürgetni valahogy? A kérdezz-felelek rovatban látom, hogy kb. havonta vannak válaszok, az elég ritka.
Köszönettel,
Vera
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2013, Feb. 24, 20:51 Hozzászólás témája: Re: szakértőtől válasz....
|
|
|
Kedves Pepike21!
Kérlek, írd meg, melyik orvos szakértőnknek küldtél be kérdést, hogy meg tudjuk nézni, beérkezett-e hozzá.
Köszönjük!
Üdvözlettel:
Családinet Moderátor
pepike21 írta: | Szeretném megkérdezni, hogy már lassan 1 hete szakértői válasz rovatban szerettem volna kérdezni az orvosoktól, ki is írja, hogy "kérdését postáztuk", de sehol sem látnám, hogy megjelenne, ezáltal a választ sem lelem sehol sem! Akkor miért lehet kérdezni, ha nem jelenik meg? Nem írja ki, hogy napi limit megtelt, mert akkor értelem szerűen nem írná azt, hogy postázva van a kérdés. Szeretnék választ kapni, a miértre!  |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
pepike21
|
Elküldve: 2013, Feb. 22, 20:53 Hozzászólás témája: szakértőtől válasz....
|
|
|
Szeretném megkérdezni, hogy már lassan 1 hete szakértői válasz rovatban szerettem volna kérdezni az orvosoktól, ki is írja, hogy "kérdését postáztuk", de sehol sem látnám, hogy megjelenne, ezáltal a választ sem lelem sehol sem! Akkor miért lehet kérdezni, ha nem jelenik meg? Nem írja ki, hogy napi limit megtelt, mert akkor értelem szerűen nem írná azt, hogy postázva van a kérdés. Szeretnék választ kapni, a miértre!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2012, Dec. 15, 12:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Zsuj!
A kérdésed beérkezett szakértőnkhöz. Bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb.
Utánaérdeklődünk Fábiánné Susán Szilviánál, hogy megkapta-e a kérdésed.
Megértésed köszönjük!
Üdvözlettel: Családinet Moderátor
zsuj írta: | Szép estét!
Pár hete kérdést intéztem Fábiánné Susán Szilviához. Tavasz óta nem volt kérdése (válasza), a legközelebbi, novemberi pedig sajnos nem az enyém volt. Beérkezett hozzá a kérdésem?
A fiókomban nem találok erre utaló jelet. Novemberben volt, hogy mástól kérdeztem, de semmilyen értesítés, visszajelzést nem érkezett, később nézve a válaszokat, megtaláltam az enyémet is.
Egyáltalán nem jön visszajelzés, ha a szakértő válaszol?
Lehet, hogy máshoz lett irányítva? Ezt honnan tudhatom meg?
Köszönöm. |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
zsuj
|
Elküldve: 2012, Dec. 02, 20:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szép estét!
Pár hete kérdést intéztem Fábiánné Susán Szilviához. Tavasz óta nem volt kérdése (válasza), a legközelebbi, novemberi pedig sajnos nem az enyém volt. Beérkezett hozzá a kérdésem?
A fiókomban nem találok erre utaló jelet. Novemberben volt, hogy mástól kérdeztem, de semmilyen értesítés, visszajelzést nem érkezett, később nézve a válaszokat, megtaláltam az enyémet is.
Egyáltalán nem jön visszajelzés, ha a szakértő válaszol?
Lehet, hogy máshoz lett irányítva? Ezt honnan tudhatom meg?
Köszönöm.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2012, Feb. 24, 08:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Izolda_19 írta: | Szia..a mult heten talan penteken kerdest inteztem Dr. Révész Klaudia doktornohoz, de nem valaszolt...vajon nem tudtam el kuldeni? Egyszer este fele kuldtem de azt irta h meg volt a napi limit, majd masnap reggel is kuldtem..de meg azota sincs semmi, vajon kapok ra valaszt? Köszönettel |
Kedves Izolda_19!
A kérdésed beérkezett szakértőnkhöz. Bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb. Hamarosan megválaszolásra kerül a kérdésed.
Megértésedet köszönjük!
Üdvözlettekl:
Családinet Moderátor
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Izolda_19
|
Elküldve: 2012, Feb. 23, 13:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia..a mult heten talan penteken kerdest inteztem Dr. Révész Klaudia doktornohoz, de nem valaszolt...vajon nem tudtam el kuldeni? Egyszer este fele kuldtem de azt irta h meg volt a napi limit, majd masnap reggel is kuldtem..de meg azota sincs semmi, vajon kapok ra valaszt? Köszönettel
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2011, Okt. 28, 10:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Atimama!
A kérdésed beérkezett szakértőnkhöz. Bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb. Hamarosan megválaszolásra kerül a kérdésed.
Megértésedet köszönjük!
Üdvözlettekl:
Családinet Moderátor
Atimama írta: | Szia,
Kérdést intéztem kb. 10 napja (17-én, vagy 18-án) dr. Révész Klaudia szakértőhöz, de azóta úgy látom, hogy mintha senkinek nem reagált volna semmire. Esetleg szabadságon van? Vagy nem ment át a kérdésem, esetleg rossz helyen nézem? |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Atimama
|
Elküldve: 2011, Okt. 27, 20:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia,
Kérdést intéztem kb. 10 napja (17-én, vagy 18-án) dr. Révész Klaudia szakértőhöz, de azóta úgy látom, hogy mintha senkinek nem reagált volna semmire. Esetleg szabadságon van? Vagy nem ment át a kérdésem, esetleg rossz helyen nézem?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2011, Júl. 18, 11:24 Hozzászólás témája: Re: Szakértők
|
|
|
Kedves Macsekka!
Mely szakértőinknek küldted azokat a kérdéseidet, amire még nem kaptál választ? Utánanézünk!
Szakértőink hetente több száz kérdést válaszolnak meg, így egy kis időbe telik, míg mindenki megkapja a beküldött kérdése a választ.
Megértésedet köszönjük!
Üdvözlettel:
Családinet Moderátor
macsekka77 írta: | Szia!
Bocs hogy írok, de több kérdést is intéztem, több szakértőhöz. Nem hogy az enyémre nem válaszolnak, a kérdések sem mozdulnak. Egyhez közben kiíródott, hogy szabadságon... A többi? Értem hogy nincs idő minden kérdést megválaszolni, de nagyon alaposan megfontolják...
Köszi! |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
macsekka77
|
Elküldve: 2011, Júl. 16, 07:17 Hozzászólás témája: Szakértők
|
|
|
Szia!
Bocs hogy írok, de több kérdést is intéztem, több szakértőhöz. Nem hogy az enyémre nem válaszolnak, a kérdések sem mozdulnak. Egyhez közben kiíródott, hogy szabadságon... A többi? Értem hogy nincs idő minden kérdést megválaszolni, de nagyon alaposan megfontolják...
Köszi!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2010, Feb. 26, 11:42 Hozzászólás témája: Re: cigánykártya.hu
|
|
|
Kedves Tünde!
A szakértő mostanában váltott internetszolgáltatót, emiatt volt a kimaradás. De most már újra dolgozik.
Köszönjük megértésedet!
CsaládiNet Moderátor
tuncike76 írta: | Azt szeretném megkérdezni,hogy miért nem válaszol a cigánykártya.hu jósnői című rovat szakértője?2010.02.06-án volt az utólsó bejegyzés a kérdezz-felelekben.Azóta már én is kérdeztem de nem kapok semmilyen választ.Netán szabadságon van?Nincs kiírva a neve alá semmi!Üdv:Tünde |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
tuncike76
|
Elküldve: 2010, Feb. 24, 16:59 Hozzászólás témája: cigánykártya.hu
|
|
|
Azt szeretném megkérdezni,hogy miért nem válaszol a cigánykártya.hu jósnői című rovat szakértője?2010.02.06-án volt az utólsó bejegyzés a kérdezz-felelekben.Azóta már én is kérdeztem de nem kapok semmilyen választ.Netán szabadságon van?Nincs kiírva a neve alá semmi!Üdv:Tünde
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Jan. 31, 13:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
tunde79 írta: | Üdvözlet!
A problémám a követkztő! A szépségverseny szavazása ma zárul de több ismerősöm jelezte hogy már szombaton sem tudott szavazni a gyermekeimre! Vajon mért? |
Kedves Tündi!
A kiírásban is szerepel, hogy szavazatot, csak attól fogadunk el, aki az adatlapján megadta a telefonszámát, ennek ellenére tömegesen érkeztek a telefonszám nélküli, - valószínűsíthetően - fiktív szavazatok.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
tunde79
|
Elküldve: 2010, Jan. 31, 08:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Üdvözlet!
A problémám a követkztő! A szépségverseny szavazása ma zárul de több ismerősöm jelezte hogy már szombaton sem tudott szavazni a gyermekeimre! Vajon mért?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
falcsy
|
Elküldve: 2010, Jan. 14, 09:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Ági!
Nagyon köszönöm a válszod, a szakértő, akitől kérdeztem, Fejér Noémi volt. Köszönöm a segítségedet.
Üdvözlettel: Letícia
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
falcsy
|
Elküldve: 2010, Jan. 06, 09:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Már 2 napja próbálkozok a szakértői rovatban kérdezni. Begépelem a kérdésemet, elküldöm és semmit nem ír ki....., hogy elküldve vagy rögzítve!
Biztosan bennem van a hiba. Tudna nekem ebben segíteni?
Köszönettel : Letícia
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2009, Jún. 18, 22:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Újra kell kérdezned holnap, nem tárolja a rendszer a napi limit feletti kérdést.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csutora13
|
Elküldve: 2009, Jún. 18, 19:34 Hozzászólás témája: Szakértői rovat
|
|
|
Sziasztok!
Köszi!!!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|