Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Ingyenes adat nyilvántartó weboldal

 
Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
log69
#0

Csatlakozott: 2013.01.30. Szerda 20:40
Hozzászólások: 1
HozzászólásElküldve: 2013, Jan. 30, 21:16    Hozzászólás témája: Ingyenes adat nyilvántartó weboldal Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Kedves Fórumozók!

Felszeretném hívni a figyelmeteket egy webes megoldásomra, mely tervezése során az egyszerű használat volt a legfőbb szempontom.

A weboldalon létrehozhattok táblázatokat, melyekben az oszlopok nevét és típusát ti adhatjátok meg. Ezek után szöveges adatot lehet felvinni (sor kitölt majd + gombra klikk), lehet törölni (sor kijelöl majd - gombra klikk), módosítani illetve nagyon egyszerűen oszlopokra szűrve keresni. Ez a lényeg. Felviszünk adatot, majd egyszerűen kereshetünk benne. Ennyi az egész Smile

Több szempontból egyedülálló a megoldásom. Egyszerű: nem volt cél az olyan funkciók implementálása, melyet úgysem fog a nagy átlag soha használni. Viszont sok szoftvernél azt látom, hogy nagyon macerás használni. Számomra nagyon fontos az egyszerűség, hogy a dolgok legyenek értünk, és ne fordítva Smile

Mire is jó igazából a gyakorlatban? Személy szerint a bevételeim és kiadásaimat vezetem (penz táblámban az oszlopok: datum, osszeg, nev - vagyis hogy mikor vettem, mit és mennyiért). De lehet vezetni telefon könyvet, CD gyűjteményt, könyvekről listát, raktár készletet nyilván tartani. Lehet feladatokat vezetni (pl. mit kell megcsinálnom, mire, mennyiért). Lehet naplónak használni események felvitelére (mi történt és mikor). Akár hőmérséklet rögzítésére. Egyéb munkához vagy családi infók tárolására, és így tovább. Ha az extra oszlopok be vannak kapcsolva, akkor azonnal látható minden oszlopra a statisztika (összeg, átlag, min, max stb.).

Grafikon generálása is 1 klikk! Nem kell függvényt varázsolni. Telefonról is nyugodtan használható, mert 10-20 KByte-ot forgalmaz klikkenként.

Mivel teljesen általános megoldás, ezért ha a tudása megfelelő, akkor könnyen hozzáigazítható a szükséges feladathoz.

Megjegyzés: tábla és oszlop nevek nem tartalmazhatnak ékezeteket és egyéb speciális karaktereket. Ez azért van, hogy a technológiai hibáktól még jobban védjem a szoftvert és az adatokat.

Bővebb információ itt található:
https://cellydm.log69.com/main?menu=main_about&lang=hu

Fő oldal pedig itt (alapból angol nyelven, hu szóra klikk a magyar nyelvhez):
https://cellydm.log69.com


A szolgáltatás ingyenes, illetve meg van a lehetőség az alap regisztrációhoz járó kapacitásnál nagyobbat vásárolni is. Iskoláknak vagy humán vagy egyéb társadalmat segítő szervezeteknek szívesen adok nagyobb kapacitást ingyen is.

A kapcsolat menüpontban található módon keressetek nyugodtan. Szívesen segítek bárkinek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Ezt olvastad már?Elrejtés