Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
totya69

|
Elküldve: 2010, Jún. 11, 08:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
A kocsiba egyszer már volt 60 fok körül háát az dúrva volt. És ezt a hőt egy nénin jáááj  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Jún. 10, 02:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Signetta írta: | kis_dani írta: | Szigi, engem 3 adat érdekelne: Derék, csípő, mellbőség, ennek más a sorrendje?  |
Hogy is van az ideális? 90/60/90 ? Ilyenek.  |
Igen, az ideális nő adatai pont ezek: 90/60/90
90 éves,
60 fokos láza és
90 milliója van
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ibolyatakacs123
|
Elküldve: 2010, Jún. 09, 16:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
aki olyan baromi nagyon retteg attól, hogy milyen következmény lesz, az tényleg olvassa el az oldalon a játék szabályzatát és járjon utána, hogy mi történhet ha valami extra egyéb speciális esemény lenne..megmondom: semmi:)
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
veghsari

|
Elküldve: 2010, Jún. 09, 12:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Azért ne felejtsétek el, hogy van adatvédelmi szabályzat is, meg erre komoly törvények léteznek. Olvassatok utána, ha kétségeitek merülnek fel, de ne egymásnak tanácsolgatva próbáljatok rájönni, hogy mi lehet
A kuponért már megéri
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
gorogtam

|
Elküldve: 2010, Jún. 09, 11:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Idézet: | szerintem totál fölösleges dolog ez a túlzott parázásod.abszolút semmi gáz nem lesz abból, hogyha feltöltesz egy ártatlan fotót a gyerekedről, akire aztán majd még talán szavaznak is egy csomót és nem lesz vele probléma:D
szóval csak hajrá..ne aggódj, fotózz:) |
Ezzel én is egyetértek...nincs mitől félni. Legrosszabb esetben is kapsz egy kupont...ha meg megnyered fél évig nincs gondod a pelenkával:)
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2010, Jún. 09, 09:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
kokuszpok2 írta: |
Kérje be utólag a címem, h már én nyertem, nem? Hogy hova küldje, meg a telszámom, hogy otthon legyek mikor hozzák. Ha nem nyerek akkor minek neki, pláne a többi adat, mit csinál vele? |
mondjuk igen ebben is van valami... Az meg hogy az adataiddal mit csinál azt sosem fogjuk megtudni az biztos hogy egy két emailt kapsz, de max spambe rakod ha nagyon zavar. Visszaélni nem igen hiszem hogy fognak az adataidal, mert az azért a szabályzatban is benne van hogy nem adják ki, házon belül, meg zaklatni tuti nem fognak vagy ilyesmi.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
galakala
|
Elküldve: 2010, Jún. 02, 14:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
lilla12 írta: | de merésznek kell lenni, vagy bejön vagy nem  |
Merésznek kell lenni? Ehhez kell merészség?
Szólni kell inkább ismerősöknek, hogy szavazzanak!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
hegeivi
|
Elküldve: 2010, Jún. 02, 11:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
NemKati írta: | Szerintem is érdemes ütős képet feltölteni ami felhívja az emberek figyelmét, mert úgyis arra fognak szavazni  |
Pont most néztem és van egy kisember aki egy amerikai focilabdával pózol, de nem is ám akárhogy, e-mellé még rendesen vicsorgós arcot vág mint egy igaz marcona focista, csak persze kicsibe , hát nagy arc lehet a kisfigura az biztos, nekem eddig ő a kedvencem.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ibolyatakacs123
|
Elküldve: 2010, Jún. 02, 10:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
totya69 írta: | Szerintem az nem gond ha az emberbe van egy kis egészséges félelem a neten. Mondjuk én már a klinikai eset vagyok  |
szerintem totál fölösleges dolog ez a túlzott parázásod.abszolút semmi gáz nem lesz abból, hogyha feltöltesz egy ártatlan fotót a gyerekedről, akire aztán majd még talán szavaznak is egy csomót és nem lesz vele probléma:D
szóval csak hajrá..ne aggódj, fotózz:)
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
NemKati
|
Elküldve: 2010, Máj. 28, 16:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szerintem is érdemes ütős képet feltölteni ami felhívja az emberek figyelmét, mert úgyis arra fognak szavazni
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
lilla12
|
Elküldve: 2010, Máj. 28, 11:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
gorogtam írta: | lilla12 írta: |
De ahol ilyen nagyobb cég hirdet ilyen nyereményjátékot, ott vsz. nem csalásról van szó..
veghsari: ez tetszett akkor neked is nem? http://www.vimeo.com/11862558 |
Ez nagyon jó Egyébként nagy cégeknek is létre szoktak hozni, egy hozzá nagyon hasonló oldalt, aminél bekérik pl a számla adatokat. De természetesen ennél a Liberosnál egyáltalán nem erről van szó. A képfeltöltős oldalon jó képek vannak. |
Azért mondom, ettől egyáltalán nem kell félni, hát azért van 1-2 hajmeresztő alkotás, de merésznek kell lenni, vagy bejön vagy nem
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
gorogtam

|
Elküldve: 2010, Máj. 28, 10:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
lilla12 írta: |
De ahol ilyen nagyobb cég hirdet ilyen nyereményjátékot, ott vsz. nem csalásról van szó..
veghsari: ez tetszett akkor neked is nem? http://www.vimeo.com/11862558 |
Ez nagyon jó Egyébként nagy cégeknek is létre szoktak hozni, egy hozzá nagyon hasonló oldalt, aminél bekérik pl a számla adatokat. De természetesen ennél a Liberosnál egyáltalán nem erről van szó. A képfeltöltős oldalon jó képek vannak.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2010, Máj. 27, 16:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jajj!!! Bocsánat Signetta...  _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2010, Máj. 27, 10:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szerintem az nem gond ha az emberbe van egy kis egészséges félelem a neten. Mondjuk én már a klinikai eset vagyok  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2010, Máj. 26, 12:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
dani, szerintem azért a magasságot is kérdezd meg. Mert a 90/60/90 furán néz ki mondjuk 155 centin  _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kis_dani
|
Elküldve: 2010, Máj. 26, 09:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szigi, engem 3 adat érdekelne: Derék, csípő, mellbőség, ennek más a sorrendje?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2010, Máj. 25, 10:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nekem csak egy címem van (na jó, a cégest nem számítva), viszont roppant gyorsan tudok olvasatlanul törölni  _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2010, Máj. 25, 08:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jól van nem csak ééén vagyok paranoid eset  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kokuszpok2
|
Elküldve: 2010, Máj. 23, 18:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
villkat írta: | kokuszpok2 írta: | Tegnap én is kaptam egy levelet, hogy töltsem ki a kérdéseket a sztárokról és mennyi mindent nyerhetek. Ki is töltöttem, majd bejött az oldal ahol a nevemtől a korom és lakcímemig mindent meg kellet adni, na itt ment el a kedvem és otthagytam. Túl paranoiás vagyok...?  |
Én csak azokat az adatokat nem adom meg amivel visszatudnak élni vagy amit úgy ítélek hogy miért kellene tudniuk egy nyereményjátékhoz. De most ha tárgyi vagy bármilyen nyereményről is van szó, a lakcím a minimum hogy kitudják postázni a nyereményt, a kor a név a stb. meg ahhoz kell hogy ne egy csaló vegye át hanem az aki megnyerte. Ha már bankszámla számot kérdezne és hasonlókat na az már meggondolandó.. |
Kérje be utólag a címem, h már én nyertem, nem? Hogy hova küldje, meg a telszámom, hogy otthon legyek mikor hozzák. Ha nem nyerek akkor minek neki, pláne a többi adat, mit csinál vele? _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
lilla12
|
Elküldve: 2010, Máj. 21, 16:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
totya69 írta: | Én nem írnám le a címem semmi webes hülyeségbe, dőlnek így is az emailek ha akarom ha nem  |
Ezért kell 1-2 email címet regisztrálni, egyet csak a nagyon fontosaknak, másikkal meg lehet ilyen nyereményjátékokkal próbálkozni...
veghsari: ez tetszett akkor neked is nem? http://www.vimeo.com/11862558
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2010, Máj. 21, 14:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én nem írnám le a címem semmi webes hülyeségbe, dőlnek így is az emailek ha akarom ha nem  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2010, Máj. 21, 14:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
És a csokipapíros szavazósdiról mi a véleményetek? Tudjátok, volt tévében is. Bandák vagy DJ-k. Ott is lehet nyerni laptop, telefon, meg ipod (vagy mi a szösz). _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
veghsari

|
Elküldve: 2010, Máj. 21, 12:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Annyit hozzá tudok tenni,hogy ez a kupon amit ezzel a játékkal lehet letölteni az oldalukról az működik!
Barátnőm csinált képet a pindurjáról és a kupont már fel is használta. Szerintem már emiatt is megéri..de szerintem mindenki arra a fél éves pelus csomagra hajt. Bár mint ha több dolgot is lehetne nyerni.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ibolyatakacs123
|
Elküldve: 2010, Máj. 21, 11:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mi neveztünk tegnap villkat linkjére. Én megadtam mindent, ismert cégek csak nem élnek vissza az adatokkal. Általban megadják, hogy maximum milyen statisztikákhoz használják fel. Nekik sem jó ha ezzel elűzik az őket pártoló embereket. Maximum mindig új akciókról kapunk papírokat majd, de szerintem az is el lehet intézni telfonon, hogy ne legyen tele a postaláda minden hülyeséggel. Mármint ahova jelentkeztél, a kisebb szórólapoktól úgysem lehet meneküni.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2010, Máj. 21, 10:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
kokuszpok2 írta: | Tegnap én is kaptam egy levelet, hogy töltsem ki a kérdéseket a sztárokról és mennyi mindent nyerhetek. Ki is töltöttem, majd bejött az oldal ahol a nevemtől a korom és lakcímemig mindent meg kellet adni, na itt ment el a kedvem és otthagytam. Túl paranoiás vagyok...?  |
Én csak azokat az adatokat nem adom meg amivel visszatudnak élni vagy amit úgy ítélek hogy miért kellene tudniuk egy nyereményjátékhoz. De most ha tárgyi vagy bármilyen nyereményről is van szó, a lakcím a minimum hogy kitudják postázni a nyereményt, a kor a név a stb. meg ahhoz kell hogy ne egy csaló vegye át hanem az aki megnyerte. Ha már bankszámla számot kérdezne és hasonlókat na az már meggondolandó..
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kokuszpok2
|
Elküldve: 2010, Máj. 21, 07:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tegnap én is kaptam egy levelet, hogy töltsem ki a kérdéseket a sztárokról és mennyi mindent nyerhetek. Ki is töltöttem, majd bejött az oldal ahol a nevemtől a korom és lakcímemig mindent meg kellet adni, na itt ment el a kedvem és otthagytam. Túl paranoiás vagyok...?  _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2010, Máj. 20, 15:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Most hogy írjátok a nyereménystartot, (tudom nem most írtátok, de most olvastam vissza) szerintem regisztrálok én is oda. Ha egyszer nem kerül semmibe... Elég kecsegtetőnek néz ki. Annak idején apám szokta mondani, ha esélyt sem adok Fortuna kisasszonynak hogy megölelgessen, biztos nem fog  _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
NemKati
|
Elküldve: 2010, Máj. 19, 14:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Eri70 írta: | az a gáz, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy az én gyerekem kerüljön be a 11-be, akik mehetnek a naptárra, pedig én azt nagyon szeretném..de azért beküldtem:) |
ugyan már ne kezdj el csüggedni.Van elég esély arra hogy a te gyereked is nyerjen igaz elég erős lesz a mezőny de azt is számitsd bele hogy 11 picit választanak ki :)Amugy meg szerintem ez nagyon jo hogy igy nevezés után még adnak egy 500ft-s kupont igaz a picim már lassan kinővi a pelust de hát ez az én szerencsém
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Eri70
|
Elküldve: 2010, Máj. 19, 13:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
az a gáz, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy az én gyerekem kerüljön be a 11-be, akik mehetnek a naptárra, pedig én azt nagyon szeretném..de azért beküldtem:)
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ibolyatakacs123
|
Elküldve: 2010, Máj. 19, 12:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
villkat írta: | Menetközben találtam egy újat a http://liberoarcai.liberoklub.hu/jatek
Itt csak képet kell feltölteni a babádról és nyerhetsz vagyis tuti nyersz 500ft-os kupont, és utána ha szerencséd lesz akár fél évnyi pelust is!
Én már beküldtem az én picim, szavazzatok a Beusra!! |
Lehet nevezni fogok. Remélem az augusztusi oldalon ő lesz.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2010, Máj. 19, 11:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Menetközben találtam egy újat a http://liberoarcai.liberoklub.hu/jatek
Itt csak képet kell feltölteni a babádról és nyerhetsz vagyis tuti nyersz 500ft-os kupont, és utána ha szerencséd lesz akár fél évnyi pelust is!
Én már beküldtem az én picim, szavazzatok a Beusra!!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kotkodacska

|
Elküldve: 2010, Máj. 14, 15:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
kellmegegy írta: | Nem is a személyes dolog miatt ilyen sikeresek, hanem mert tudják, hogy melyik három szót kell elmondani a nyugdíjasoknak: nyeremény, ingyen, csak önnek.
Ezek olyan vonzerővel hatnak, hogy rögtön aláírsz mindent, mert azt hiszed, hogy hogy 50 év munka után végre kapsz valamit amit eddig is megérdemeltél volna Aztán ezek már annyi adrenalin lesz benned, hogy még fizetsz is nekik, egy ingyenesnek ígért dologért, mert kapsz még több ajándékot
Az internetes nyereményjátékon meg maximum az email címedre kapsz pár kéretlen emailt amit könnyű letiltani  |
De e szavaknak minden ember , ha nem is bedől de könnyebben felkapja a fejét, célszerű elolvasni az apróbetűs részt. De persze ahol ilyen bankkártya adatokat kérnek ott elég valószínű, hogy rosszabbul fogsz járni, mint mielőtt neki indultál volna
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kellmegegy

|
Elküldve: 2010, Máj. 14, 11:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nem is a személyes dolog miatt ilyen sikeresek, hanem mert tudják, hogy melyik három szót kell elmondani a nyugdíjasoknak: nyeremény, ingyen, csak önnek.
Ezek olyan vonzerővel hatnak, hogy rögtön aláírsz mindent, mert azt hiszed, hogy hogy 50 év munka után végre kapsz valamit amit eddig is megérdemeltél volna Aztán ezek már annyi adrenalin lesz benned, hogy még fizetsz is nekik, egy ingyenesnek ígért dologért, mert kapsz még több ajándékot
Az internetes nyereményjátékon meg maximum az email címedre kapsz pár kéretlen emailt amit könnyű letiltani
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kadel24
|
Elküldve: 2010, Máj. 12, 12:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
[/quote]nem kell őket azért szidni, ők csak a munkájukat végzik, a bűnös a főnök aki kitalálta hogy majd így hamarabb bedőlnek az emberek... És úgy összességében igaza is van. :S[/quote]
Szidom én őket... olyanok, mint a román árusok, csengetnek, de már ott is vannak a nappaliban
Egyébként, ha jobban belegondolok valóban igaz, hogy rengetegen bedőlnek, ha személyesen keresik fel őket.!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2010, Máj. 12, 11:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
kadel24 írta: | Azonnal elküldeném őket!
Biztos, hogy én is... Az anyjuknak járkálnak, mindenki utálja őket, még a telefonos közvélemény kutatásoka nem is pöccenek be annyira, de ezek a házhoz járó majmok.. Ki vállal el ilyen munkát, könyörgöm....
Nnnnna, mindegy... remélem a nyereménystartos játékokból kifolyólag csak a nyereményeim hosszú sorait fogják házhoz hozni   |
nem kell őket azért szidni, ők csak a munkájukat végzik, a bűnös a főnök aki kitalálta hogy majd így hamarabb bedőlnek az emberek... És úgy összességében igaza is van. :S
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kadel24
|
Elküldve: 2010, Máj. 11, 15:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Azonnal elküldeném őket! [/quote]
Biztos, hogy én is... Az anyjuknak járkálnak, mindenki utálja őket, még a telefonos közvélemény kutatásoka nem is pöccenek be annyira, de ezek a házhoz járó majmok.. Ki vállal el ilyen munkát, könyörgöm....
Nnnnna, mindegy... remélem a nyereménystartos játékokból kifolyólag csak a nyereményeim hosszú sorait fogják házhoz hozni 
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
novkrisz
|
Elküldve: 2010, Máj. 11, 15:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
kadel24 írta: | nem csak telepakolják a postaládádat, esetleg meglepnek váratlan látogatásokkal mint a jehovák csak sokkal agresszívebben... Bár ez ritka, de ki tudja manapság telefonkönyvből keresik a potenciális ügyfeleket, ezek az MLM-es emberkék is... |
Azonnal elküldeném őket!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kadel24
|
Elküldve: 2010, Máj. 11, 13:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
nem csak telepakolják a postaládádat, esetleg meglepnek váratlan látogatásokkal mint a jehovák csak sokkal agresszívebben... Bár ez ritka, de ki tudja manapság telefonkönyvből keresik a potenciális ügyfeleket, ezek az MLM-es emberkék is...[/quote]
Hjaaa, mondjuk igen. Bár ilyet még nem hallottam senkitől, hogy a jehovákon kívül ilyen majmok is mennének házról házra... Nagyon dühítő lehet. Igazából az emailes dolog a legmegfelelőbb...
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2010, Máj. 11, 13:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
kadel24 írta: | Én vagyok pár nyereményjátékos oldalon, de én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem kell fizetni, meg emelt díjas smseket küldözgetni, csak egy regbe kerül, addig nem aggódok. Egyébként, ha elkérik a címemet mi történne? Eljön egy verő ember, vagy miért paráztok ettől? :O |
nem csak telepakolják a postaládádat, esetleg meglepnek váratlan látogatásokkal mint a jehovák csak sokkal agresszívebben... Bár ez ritka, de ki tudja manapság telefonkönyvből keresik a potenciális ügyfeleket, ezek az MLM-es emberkék is...
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kadel24
|
Elküldve: 2010, Máj. 11, 12:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én vagyok pár nyereményjátékos oldalon, de én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem kell fizetni, meg emelt díjas smseket küldözgetni, csak egy regbe kerül, addig nem aggódok. Egyébként, ha elkérik a címemet mi történne? Eljön egy verő ember, vagy miért paráztok ettől? :O
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2010, Máj. 11, 11:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Idézet: |
És még utána jön a címed is, amit meg kell adnod... |
nah jó az mondjuk még oké, meg a telefonszám is, mert hát valahogy fel kell venni a kapcsolatot a nyertessel, meg nem szabad belemenni semmibe ha fel is hívnak..
Én úgy vagyok ezzel, hogy míg nekem nem kell pénzt kiadni a kezemből, addig nem érdekel ha emailt küldözgetnek, max. beállítom rá a spam szűrőt, vagy ha felhívnak, mert lenyomom. Ennyi.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2010, Máj. 07, 16:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én azért nem hiszem, hogy annyira kevés munka a reklámlevelek törölgetése. Kaptam én már pár nap alatt 300-at is...  _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kokuszpok2
|
Elküldve: 2010, Máj. 07, 11:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én még életemben nem nyertem semmit. Ja de, egy iskolai tombolán egy hörcsögöt!  _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|