Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Jan. 27, 16:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nekem a gázszámla lett furcsán sok... Mondjuk hideg volt, nem mondom. _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
bedina37
|
Elküldve: 2011, Jan. 27, 13:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nálam most az áramfogyasztással van probléma, nem tudom miért, de irreálisan sok volt az előző hónapokhoz képest. Ki is hívtam a szakemebereket, hogy nézzék meg, mérjék be. szerintem valami szívja.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2010, Dec. 14, 16:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
A 4 m3 nem reális sehogy sem, max ha senki nincs otthon és csak a Wc van használva  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2010, Dec. 14, 16:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hú, az nagyon furcsának hangzik. Egyrészt lehet érdemes lenne megnézegetni a vízórát, másrészt meg a régi helyen biztos jól mért? Nekem a 3 köbméter elég kevésnek hangzik 4 fő számára. _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2010, Dec. 14, 09:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mi nagyon sokat mosunk főzünk két felnőtt két gyerek tusol minden nap, havonta kb 15 m3 fogy átlagba. Attól függ mit csináltok hárman, ha nem főztök nem mostok akkor sok. _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kellmegegy

|
Elküldve: 2010, Dec. 08, 14:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Engem személyszerint egy nagyon érdekes téma foglalkoztat.
2 évvel ezelőtt negyedmagammal egy miskolci panellakásban éltem albérletben. Vízfogyasztásunk nem haladta meg a NÉGY m3-t. 1 évvel ezelőtt Budapestre költöztem, most harmadmagammal lakunk albérletben, igyekszünk redukálni a vízfogyasztást a minimálisra, és ÍGY havi 20m3 körül fogyasztunk! Ha erre valaki épkézláb választ tud adni nekem, hogy mégis miért van, akkor leheverek a lábai elé. (Hasonló jellegű tapasztalatok is érdekelnek.)
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
okosboltok
|
Elküldve: 2010, Máj. 09, 16:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Gondolkodtatok már azon, hogy miért van az, hogy mindenre más és más, egészségre és környezetre ártalmas, valamint drága vegyszert használunk az alapján, hogy mit mond a nagy színes doboz, vagy az áruház polcain melyik flakon néz ki a legjobban? A legjobb az egészben, hogy ezeknek az árába beépítve kifizetjük annak a költségét, hogy meggyózzenek minket, hogy ezeket vegyük. Ördögi kör, tömjük a külföldi multik zsebét, és valljuk be póriasan - közben szép lassan éhen halunk. De vajon van más választásunk? Van bizony, csak ezt nem reklámozzák a tévében, mert a pénzgyűjtőknek ez nem érdeke.
Nekem van hatékony módszerem a családi költségvetés csökkentésére, teljesen hétköznapi dolgokkal: olcsóbban mosok és takaríŧok, kevesebb energiát használok, a következő lépcső hogy a saját tiszta vizemet fogom inni, aminek az árát szépen lassan kitermelik a megtakarításaim. (Láttátok már, hogy mit iszunk meg a csapvízzel és az ásványvízzel?!)
Akit érdekel a dolog, keressen meg priviben, ha tényleg jól jönne némi havi rendszeres költségmegtakarítás, akkor egy kérdést igazán megér a dolog.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kis.tigris
|
Elküldve: 2010, Márc. 22, 12:59 Hozzászólás témája: Házi költségvetés-nyilvántartó program
|
|
|
Sziasztok!
Kérlek, töltsétek ki az alábbi, házi költségvetés-nyilvántartó rendszerről készített, 27 kérdésből álló kérdőívet, mely hasznos információszolgáltatás lenne számomra.
Továbbá örömmel venném, ha ismerőseiteknek és családtagjaitoknak is továbbítanátok a linket.
http://spreadsheets.google.com.....OXhaQWc6MA
Köszönöm mindenkinek!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csipkebokor
|
Elküldve: 2010, Márc. 16, 17:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszi Signetta!
Így már sokkal részletesebb.
Üdv
Csb
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csipkebokor
|
Elküldve: 2010, Márc. 16, 12:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
Helló Signetta!
Szuper, ahogy felvilágosítottál!
Mégis: mennyi az a magas? Pont ez érdekelne!!!!!!
Csb
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csipkebokor
|
Elküldve: 2010, Márc. 15, 10:11 Hozzászólás témája: családi ház rezsije
|
|
|
Helló Mindenki!
Szeretnénk családi házat venni. Kérek mindenkit, akinek megbízható információi vannak a rezsiről, az írja meg.
Kb 80nm -es földszintes vagy hasonló+tetőtérbeépítéses házat szeretnénk, tehát ilyennek a rezsije érdekelne leginkább, elsősorban egy gázkazán éves fogyasztása, mert a víz és a villany a bentlakóktól jobban függ.
Most minden oldalról védett, napos lakásban lakunk, alacsony a fűtésköltségünk. Már majdnem vettünk egy házat, de kiderült, hogy a gázkazánjuk fogyasztása kb 25-szöröse a mi gázfogyasztásunknak. Ez gondolkodtatott el.
NAGYON kérek mindenkit, hogy minél több információt adjatok.
Kössz!
Csipkebokor
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|