Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
totya69

|
Elküldve: 2011, Nov. 14, 09:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Izé, örök pesszimisták, soha semmiben nem hívők, és erősen skizoid emberek is írhatnak ide?  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Nov. 11, 13:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
No előhúzom már ezt a topicot, olyan rég írtunk ide. Ti szoktatok böngészni a startlapon? Épp ma lettem rá figyelmes, hogy megújulnak, meg van valami nyereményjátékuk is, amin egy csomó ajándék mellett egy Renault Megane a főnyeremény! Nézzétek meg a Startlapjáték oldalon. _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kellmegegy

|
Elküldve: 2011, Máj. 24, 12:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Akkor próbáljunk meg egy olyat, hogyha a medve nem micimackó, lehet, hogy nem is mackó. Akkor valami más plüssállat, ami azért animációs filmekben van rendesen. Nincs valami olyan film amiben egy állat konkrétan fagyit, nyalókát, mikrofont esetleg saslikot fog a kezében? Talán eszik. Kövér is, talán zabás, ez a trükk.
A csirkére egyik cimborám az Istenek városát mondta, azzal az indokkal, hogy rajta van a plakáton egy ronda tyúk. Lehet benne valami. Mindenesetre és leadom a voksaim, mert lassan lejár a határidő.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2011, Máj. 20, 12:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
kellmegegy írta: | villkat... jóva jóva..
Matrix Morpheus, az oké. Mellette Wall-e, aztán ott a KingKong az nem téma. Az egyik háztetőn a Hegedűs, másokon a Man in Black. Előbbi felett ott a Batman, alatt meg a Rémület az Elm utcában. Ollókezű meg a Marlboro filmből a motor. Jurassic könnyű, meg a Zorró és a Titanic. Középen Forrest Gump és valami madárijesztő, szerintem Oz. Vissza a jövőbe kocsija meg a 12 majmot ábrázoló ház előtt van. A jégkorszak középen figyel a cápa szökőkút alatt. Ennyit tudok.  |
Ezeket én is tudtam, meg mondjuk már szinte mindet 27 db-ot tudok, kivétel a csirke???? A Medve??? És az ablakban az a láb, ezekre a tippjei amiket elutasítottak, az a csibefutam, a micimackó és az elemi ösztön de ezekre rákérdeztem a fb csoportjukban és azt mondták hogy nem ezek azok, tehát ezekre tippem sincs :S
Segítsssség?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kellmegegy

|
Elküldve: 2011, Máj. 18, 12:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
villkat... jóva jóva..
Matrix Morpheus, az oké. Mellette Wall-e, aztán ott a KingKong az nem téma. Az egyik háztetőn a Hegedűs, másokon a Man in Black. Előbbi felett ott a Batman, alatt meg a Rémület az Elm utcában. Ollókezű meg a Marlboro filmből a motor. Jurassic könnyű, meg a Zorró és a Titanic. Középen Forrest Gump és valami madárijesztő, szerintem Oz. Vissza a jövőbe kocsija meg a 12 majmot ábrázoló ház előtt van. A jégkorszak középen figyel a cápa szökőkút alatt. Ennyit tudok.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
rabbitricsko

|
Elküldve: 2011, Máj. 13, 16:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Megmondom, ha Te pedig elmondod, hogy a medve, aki a szökőkút szélén szorongat valamit a kezében, ő miben volt Áll az alku?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kadel24
|
Elküldve: 2011, Máj. 13, 12:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Ez a játék nagyon jópofa, kicsit az agyat is megmozgatja legalább:)
Én 2 kivételével mindet tudom, szóval ha gondoljátok segíthetünk egymásnak. Ti elmondjátok ezt a kettőt én meg elárulok valamit ami nektek kell:)
Azt nem tudom hogy balra az ablakban a lány az miben szerepelhetett, az sem egyértelmű hogy hab van rajta vagy ruha:)
Szerintetek?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2011, Máj. 11, 14:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
kellmegegy írta: | Dejópofa ügyesen rajzol a grafikus. Amúgy egy rakás ilyen grafikusrajzol video van a youtubeon. Szóval régen a betelefonálós műsorok lopták a kapcsolási díjat az emeltdíjas számmal, most meg SMSt kell mindenhova küldeni. Azért ez most kellemes meglepetés.
Én az ablakokban állókat se vágom... |
jó lenne ha segítenénk egymásnak és akkor mindenkinek jó én elárulom amiket Te nem tudsz Te meg segítesz nekem azokban amiket én nem
A facebook lg magyarország csoportban most azaz tegnap tettek ki egy kis segítséget, elméletileg a csirke az egy fotós és egy drogdíler kapcsolatáról szóló filmben szerepel... Na ez most így speciel Nekem még nagyobb homály, de hátha van valakinek valami tippje?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Máj. 10, 17:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
totya69 írta: |
De ez sajnos ritka mint a fehér holló  |
Ezért érdemelt említést
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kellmegegy

|
Elküldve: 2011, Máj. 06, 15:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Dejópofa ügyesen rajzol a grafikus. Amúgy egy rakás ilyen grafikusrajzol video van a youtubeon. Szóval régen a betelefonálós műsorok lopták a kapcsolási díjat az emeltdíjas számmal, most meg SMSt kell mindenhova küldeni. Azért ez most kellemes meglepetés.
Én az ablakokban állókat se vágom...
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2011, Máj. 06, 12:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
rabbitricsko írta: | Sziasztok!
Én most néztem egy filmes nyereményjátékot, egy LG házimozi-rendszert lehet benne nyerni, csak egy képen kell megtalálni a 30 különböző filmből származó elemeket, és ha ez sikerül, plusz kisorsolják az embert, akkor nyer. Egy Facebook alkalmazással lehet játszani, ahol jól nagyítható a kép is, ez itt található: https://apps.facebook.com/filmorult/
Nem csak a nyerés miatt érdemes kipróbálni, el is lehet vele szórakozni, mire az ember kitalálja valamennyit - nekem eddig még nem sikerült, például a szökőkutat meg a csirkét sem tudom hova tenni... Úgyhogy akár tippeket is adhatnánk egymásnak, hátha valamelyikünk nyer De amúgy a nyerési esély mellett szórakoztató is, ami a mostanában elterjedt, lájkolásban kimerülő játékokra nem nagyon mondható el... |
Ez tetszik, mert legalább nem 100%-ig szerencsefüggő, de ez nehéz is :S:S Nagyon nagy filmkultúra kellene hozzá, mert oké tudok kb. 20-at, de a szökőkút teljes környékét homály fedi :S A többit szívesen leírom ha gondoljátok?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Máj. 05, 14:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
vicusmamesz írta: | Nem is értem miről beszélsz! Amúgy igen, azok. Valami nyereményjáték miatt regisztráltam, nemrég lemondtam, megköszönték az eddigi együttműködést, és szépen elbúcsúztak. |
De ez sajnos ritka mint a fehér holló
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Máj. 05, 11:58 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nem is értem miről beszélsz! Amúgy igen, azok. Valami nyereményjáték miatt regisztráltam, nemrég lemondtam, megköszönték az eddigi együttműködést, és szépen elbúcsúztak. _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Máj. 04, 14:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
vicusmamesz írta: | Az sose. Ellentétes fogalmak... Kólások normálisak. Nem mondom meg melyik  |
Fogadjunk a Dunaharasztiak
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
rabbitricsko

|
Elküldve: 2011, Máj. 04, 13:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Én most néztem egy filmes nyereményjátékot, egy LG házimozi-rendszert lehet benne nyerni, csak egy képen kell megtalálni a 30 különböző filmből származó elemeket, és ha ez sikerül, plusz kisorsolják az embert, akkor nyer. Egy Facebook alkalmazással lehet játszani, ahol jól nagyítható a kép is, ez itt található: https://apps.facebook.com/filmorult/
Nem csak a nyerés miatt érdemes kipróbálni, el is lehet vele szórakozni, mire az ember kitalálja valamennyit - nekem eddig még nem sikerült, például a szökőkutat meg a csirkét sem tudom hova tenni... Úgyhogy akár tippeket is adhatnánk egymásnak, hátha valamelyikünk nyer De amúgy a nyerési esély mellett szórakoztató is, ami a mostanában elterjedt, lájkolásban kimerülő játékokra nem nagyon mondható el...
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Máj. 03, 16:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Az sose. Ellentétes fogalmak... Kólások normálisak. Nem mondom meg melyik  _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Máj. 03, 13:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Te írtad: nóóórmális cégeknél, a Tesco mikor vót az?  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Máj. 02, 15:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nem tudom totya, mostanában nem néztem. Bezzeg normális cégeknél van olyan cím, amit kifejezetten a lemondások miatt tartanak. _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Máj. 02, 09:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Ápr. 29, 16:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
totya, te is a lapockás sms-t írnád Signettának? Fiam küzdött velük vagy 3 évig... Szerintetek miért van (vagy volt, nem tudom) hogy a tesco honlapján nincs egy darab kapcsolati e-mail cím sem? No ezért... _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Ápr. 29, 13:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Most akkor már tudom nekem miért is nincs meg a te számod Signetta!  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Ápr. 28, 12:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én nem néztem végig, mert enélkül is tudom, semmilyen nyeremény nem az aminek látszik, amiért először neked kell fizetni, vagy bármi szokatlant tenni. Nyertem? Szuper, ide vele, viszlát. _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Ápr. 28, 11:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
Végignéztem, háát nem semmi. Mondjuk már hallottam róla, de az a bosszantó, hogy nem csináltak semmit ez ügyben, legalább is én nem hallottam róla.
A pasi hangja kiborító  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2011, Ápr. 27, 17:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Ápr. 27, 15:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Huhh ez azért durva, én mobilos ajánlatokat kaptam, mert egyszer valahol kitöltöttem valamit. Az ilyen adatbázisokat adják-veszik, mert már nem is emlékeztem rá, több éve volt. _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Ápr. 27, 15:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
Legjobb a lemondhatatlan reklám. teszkó csinálja azt, hogy ha egyszer megszerezte a mobilszámodat, akkor képes vasárnap ebéd után kettő felé felébreszteni egy sms-sel, hogy sertéstarja 720 ft.... És persze a telszámodat is maximum azért adod meg, hogy értesíteni tudjanak a nyereményről. Aztán több évi küzdelem megszabadulni tőlük. _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Ápr. 26, 08:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nagy cégeknek egy regisztrációért is megér apróbb ajándékot adni, aztán ömlenek a kéretlen levelek  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vadaszjudit
|
Elküldve: 2011, Ápr. 21, 17:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Signetta írta: | És nem mosod?  | Most olvasom. Az ilyen nagy cégeknek a nyereményei szerintem garantáltak, csak mivel sokkal többen játszanak kisebb az esély arra hogy te nyersz. Netes játékoknál valami kis oldalon, én se bíznék abban, hogy holnap csengetnek a nyereményemmel.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krisztike74
|
Elküldve: 2011, Ápr. 21, 17:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Gyakran megfordulok 1 budai bevásárlóközpontban, ahol most 1 olyan nyereményjáték van, amivel New York-i utazást lehet nyerni.
Szerintem elég hihető, utána néztem és elég korrekt leírást találtam róla: http://allee.hu/content/big-city-life
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Márc. 25, 09:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kedvesferenc
|
Elküldve: 2011, Márc. 24, 14:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
villkat írta: | lenne egy kérésem, nem tudom van-e itt más is aki gyűjti a Herz szalámis kódokat amikkel most lehet nyerni, de ha esetleg valaki nem küldi be és lenne olyan kedves elküldené nekem annak nagyon tudnék örülni
Az ilyen kódbeküldéseseket mindig kipróbálom, mert szerintem ezekkel van a legnagyobb esély a nyereményre. Lehet hülyeség de ezek legalább biztos nyeremények... |
Lehet, hogy Bakáts Tibort kellene megkérdezned...
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2011, Márc. 24, 14:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
lenne egy kérésem, nem tudom van-e itt más is aki gyűjti a Herz szalámis kódokat amikkel most lehet nyerni, de ha esetleg valaki nem küldi be és lenne olyan kedves elküldené nekem annak nagyon tudnék örülni
Az ilyen kódbeküldéseseket mindig kipróbálom, mert szerintem ezekkel van a legnagyobb esély a nyereményre. Lehet hülyeség de ezek legalább biztos nyeremények...
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Hamzsab

|
Elküldve: 2011, Márc. 09, 15:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nekem még mindig a Béjvácsos a kedvencem. Eléggé le is vagyok törve, hogy nem kapott olyan sok szavazatot. De azért még nincs veszve minden, mert még van egy kis idő a végéig, addig még simán behozhatja a lemaradást. Szerintem már nem sok értelme van videót készíteni 7-8ezer szavazatot behozni...az nem semmi. Akkor egy nagyon jó videót kell készíteni és összeszedni az összes ismerőst, aki csak létezik, hogy szavazzon
De a remény hal meg utoljára
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
galakala
|
Elküldve: 2011, Márc. 09, 13:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hmm, ötletem nekem is lenne, azt hiszem. De így, hogy nyakunkon a tavasz, nem egyszerű a feladat. Igazi téli videót pedig nem lehet forgatni hó nélkül. Lehet, de nincs meg a "fílingje".
Nem is tudom, melyik tetszik a legjobban... talán a vízipisztolyos
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
gorogtam

|
Elküldve: 2011, Márc. 09, 11:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mostanában elég sok új videó került fel az oldalra, vannak sokkal jobbak mint a kocsimosósak bár tény hogy a bikinis vonal nagyon tetszik, sok jó dolgot lehetne belőle kihozni:P A síelős és a díleres nagyon bejön, csak azt nem tudom hogy tudnak összeszedni ennyi szavazatot. Biztos jó sok ismerősük van:) Mondjuk az első 4-5 mind 2000 fölött van, és már ez sem semmi. Kíváncsi vagyok ki fogja majd megnyerni...! Én is indulnék, de lehet hogy ezt már nem tudnánk behozni, bár van 1-2 jó ötletünk, de akkor még ezen a héten meg kéne csinálni. Nah majd meglátjuk.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Cintimama
|
Elküldve: 2011, Márc. 02, 17:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hamzsab írta: | A többi videó közül nekem a "Béjwács" tetszik még, az szerintem jól össze lett vágva!  |
Júúúj! Ez tényleg jópofa! Igaz nem az a jóképű Hasselhoff futkos a parton, de a zene az mindent felülmúl!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Márc. 02, 16:58 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tudom, ez nem az a klasszikus sima netes nyereményjáték, de lehet játszani, van nyeremény is, a többi meg végülis elég jó ajánlatnak tűnik. Szerintetek megéri, ha még autót is lehet vele nyerni? DíjNullázó - SEAT Leon _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
ibolyatakacs123
|
Elküldve: 2011, Márc. 02, 12:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én már leginkább a tavaszra koncentrálok, és mindig elkeserít, amikor az időjárás jelentésben azt mondják, hogy mínusz fokok várhatók, vagy havazás következik. Teljesen egyetértek azzal, aki azt írta, hogy annyira várja már a jó időt, hogy nem tud azon gondolkodni, hogy hogyan élvezi a telet.
Jobb lett volna ezt a játékot a tél elején indítani, akkor még nekem is lettek volna jobbnál jobb ötleteim. Sajnos most csak arra futotta, hogy szavaztam arra a videóra, amelyik a legjobban tetszett. Szerintem a legkreatívabb, amikor úszógumin szánkóztak...
Minden esetre jó volt megnézni a videókat, lehetne egy ilyen játékot szervezni azzal, hogy ki mennyire várja már a tavaszt...abba szerintem én is beneveznék.
Arra azért még kíváncsi vagyok, hogy ki viszi haza az 1 millát ? ? ?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Hamzsab

|
Elküldve: 2011, Feb. 28, 12:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
gyormiki írta: | Hát 1 millió az nekem is jól jönne és szerintem a mostani videóknál nem nehéz frappánsabbat összehozni csak egy le kell ülni pár cimbivel és gondolkodni. Egyébként nekem az ősemberes az favorit, annak sikerült mosolyt csalni az arcomra.
Egyébként nagyon várom már a nyarat, úgyhogy elég kemény feladat lenne a tél örömein gondolkodnom De biztos nem koriznék egy szál boxerbe  |
Egyébként igen, ha gondolod mi is összeállhatunk! Én a nyeremény felével is beérném jelen pillanatban... csak hozz egy kamerát, mert az nekem nincs!
A többi videó közül nekem a "Béjwács" tetszik még, az szerintem jól össze lett vágva!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyormiki
|
Elküldve: 2011, Feb. 24, 15:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hát 1 millió az nekem is jól jönne és szerintem a mostani videóknál nem nehéz frappánsabbat összehozni csak egy le kell ülni pár cimbivel és gondolkodni. Egyébként nekem az ősemberes az favorit, annak sikerült mosolyt csalni az arcomra.
Egyébként nagyon várom már a nyarat, úgyhogy elég kemény feladat lenne a tél örömein gondolkodnom De biztos nem koriznék egy szál boxerbe
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Hamzsab

|
Elküldve: 2011, Feb. 24, 12:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
gorogtam írta: | Bikinibe korizás??? Ez szerintem egy elég jó ötlet...talán még lenne is vele esély a nyereményre. Mondjuk bikinis síelés, vagy snowboard??? Mondjuk nem tudom, hogy a lányok mit szólnának hozzá, ha még egy pár kocsi beállna, és le kellene mosni őket, akkor lehet, hogy jégkocka lenne belőlük. Talán egy kicsit visszafogottabb videó jobb lett volna, bár nem akarok prűdnek tűnni...a lányok szépek, szóval nincs semmi kivetnivaló a videóban. Kíváncsi lennék rá, hogy hány szavazatot kapnak  |
Látom ez a bikinis téma igencsak meghatározó lett a többiek számára is! Csak nem a nyár után vágyódtok? Pedig itt most arról van szó, hogy a telet kell élvezni!
Egyébként szavaztam egyet, főleg, hogy semmibe sem került, csak egy kattintásba! Remélem tudtam ezzel segíteni!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
plinda24
|
Elküldve: 2011, Feb. 23, 15:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nekem az animácoiós videó jobban tetszik.
Habár, ez is eléggé eredeti.
A korcsolyázós pasi a Balatonon kicsit uncsi. Maga az ötlet nem rossz, de valamivel érdekesebbé tehették volna.
Az egymilliós nyereményért azért meg kell küzdeni.
Azért az eléggé ritka, hogy egy millát lehet nyerni egy ilyen filmmel. Nem nagyon szoktak ennyi pénzt dobálni az ilyen játékokon.
És igazából egy buli az egész.
Most komolyan mondom, gondolkodóba estem, hogy én milyen videót készítenék. Síeléssel lenne kapcsolatos, az tuti. Abból meg nem nehéz valami őrültséget kihozni.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
gorogtam

|
Elküldve: 2011, Feb. 23, 12:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bikinibe korizás??? Ez szerintem egy elég jó ötlet...talán még lenne is vele esély a nyereményre. Mondjuk bikinis síelés, vagy snowboard??? Mondjuk nem tudom, hogy a lányok mit szólnának hozzá, ha még egy pár kocsi beállna, és le kellene mosni őket, akkor lehet, hogy jégkocka lenne belőlük. Talán egy kicsit visszafogottabb videó jobb lett volna, bár nem akarok prűdnek tűnni...a lányok szépek, szóval nincs semmi kivetnivaló a videóban. Kíváncsi lennék rá, hogy hány szavazatot kapnak
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Feb. 18, 15:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bocsi, de ezt lilla12 hozzászólására értettem, írtam!  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2011, Feb. 18, 14:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
totya69 írta: | Hááát lehet én is szavaznék?  |
Ha arra gondolsz amire gondolom, hogy gondolsz akkor megértelek, valóban szépek ehhez kétség sem fér, talán kicsit túlzottan is bevállalósak, de ez meg már az Ő dolguk....
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2011, Feb. 18, 12:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hááát lehet én is szavaznék?  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
lilla12
|
Elküldve: 2011, Feb. 18, 11:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Na hát a lányok rendesen helyt álltak, nem csodálkoznék, ha ők nyernék meg bár én is gondolkoztam, hogy simán csinálnék én is ilyen videót a csajokkal, mondjuk toplesbe nyomulnánk bár lehet kizárnának a versenyből? az tuti, hogy ránk szavaznának a legtöbben! Szerintetek milyen sikere lenne? 1 Milláért simán bevállalnám Bár valami kreatívabb ötletet is bele kéne vinni, mondjuk bikinibe korizunk
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|