Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Eljokosan

|
Elküldve: 2009, Júl. 05, 18:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
papaiemese írta: | tud valaki segíteni abban hogy ha írtam egy szakértőnek , és azt írta ki hogy hibás kód akkor az elszállt a világűrbe ?Csak mert 1 órát küzdöttem vele |
Szia Emese!
Szerintem újra kell írnod, mivel a kód hibájából (elhiszem, hogy jól írtad be) valószínűleg nem továbbítódott az üzenet a szakértő felé. Ha adhatok egy tanácsot, akkor legközelebb először egy szövegszerkesztő programban (jó jegyzettömb/notepad is) fogalmazd meg a leveled, és onnan másold be ide, és ha akkor is ilyen probléma fordul elő, akkor a megírt levél megmarad.
Különben meg boldog névnapot!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
papaiemese
|
Elküldve: 2009, Júl. 03, 17:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
tud valaki segíteni abban hogy ha írtam egy szakértőnek , és azt írta ki hogy hibás kód akkor az elszállt a világűrbe ?Csak mert 1 órát küzdöttem vele
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
papaiemese
|
Elküldve: 2009, Júl. 03, 17:08 Hozzászólás témája: segítség
|
|
|
Sziasztok!
Én még új kislány vagyok itt.Tudja e valaki hogy ha írtam egy szakértőnek de állítólag hibás kódot irtam be ( ami nem igaz) akkor az elveszett?Csak mert 1 óra hosszat fogalmaztam...
Köszi...
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|