Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
totya69

|
Elküldve: 2008, Okt. 03, 11:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok
A cikk tömör és pontos útmutatás, még a kezdők is megértik.
Nagyon fontos egy szülőnek hogy tisztába legyen vele mikor nem szabad a lázongást félválóról venni!
Addig én sem paráztam míg a fiam 3 1/2 évesen lázgörcsöt kapott a fürdőkádban (hűtő-fürdőztettük már) Éjjel adtam neki egy puszit mikor felébredtem, csak úgy mert köztünk aludt. Tüzelt a homloka, rögtön bele a kádba, már lefele menő ágba kapta a görcsöt, nem tudott beszélni, csak nyöszörgött. A lábai ülő helyzetbe maradtak nem tudta kinyújtani. Szörnyű volt az a 10 perc még a mentő kiért.....
De most már 7 éves és soha többé nem tért vissza a lázgörcs, de bennem mélyen él még a mai napig is! _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Laura
Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2004, Jún. 19, 01:00 Hozzászólás témája: Amit a lázról tudni kell
|
|
|
Fenti címen megjelent cikkünk elsősorban a szülőknek nyújt segítséget, de talán a mentőorvosok munkáját is megkönnyíti ha nem őket hívja pánikszerűen az aggódó édesanya, hanem megpróbál tenni valamit gyermekéért.
Ha bármi kérdésetek, megjegyzésetek van, ide írhatjátok!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|