Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Caitlin
|
Elküldve: 2007, Nov. 28, 15:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
mumus írta: | Nekem lenne két kérdésem:
1. Hogy lesz a szavazás menete? Regisztrált tagok szavazhatnak, vagy ip cím szerint, vagy korlátlan?
2. Nincs feltételhez kötve, hogy 1 konyha hényszor indulhat?
Ugy mint silb viktor és goldie? Mert ugye az egy konyha csak két néven.
így is lehet  |
Szia Mumus!
1. Csak bejelentkezett felhasználó szavazhat. Egy nap egy IP címről/felhasználónévvel csak egyszer lehet szavazni. A saját képére senki nem tud szavazni.
2. Egy felhasználó egy konyhával pályázhat, melyről maximum 4 képet (2 rendetlen és 2 rendbetett konyha) küldhet. Ha valéaki csak a mosogatot fotózza, aztán külön a konyhaszekrényt, csak a saját esélyit rontja vele.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
mumus
|
Elküldve: 2007, Nov. 24, 12:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nekem lenne két kérdésem:
1. Hogy lesz a szavazás menete? Regisztrált tagok szavazhatnak, vagy ip cím szerint, vagy korlátlan?
2. Nincs feltételhez kötve, hogy 1 konyha hényszor indulhat?
Ugy mint silb viktor és goldie? Mert ugye az egy konyha csak két néven.
így is lehet
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

Csatlakozott: 2007.07.27. Péntek 8:32 Hozzászólások: 1879 Tartózkodási hely: Garé
|
Elküldve: 2007, Nov. 07, 11:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Caitlin írta: | Szia!
Az év vége ilyen szempontból sajnos elég sűrűre sikerült, ha szeretnénk, hogy a nyeremények a fa alá kerüljenek, akkor időt kell hagyni a postázásra is.
A feltöltésre hagyott idő azért lett másfél hónap, hogy senki ne induljon hátránnyal, amiért esetleg később veszi észre a versenykiírást (vagy éppen nem ér rá rendet tenni ).
A szavazásnál megint csak nem szenved hátrányt senki, mindig a legfrissebb képek látszódnak elsőként a listán, de lehet majd lapozni, időrendben listázni, illetve felhasználónév szerint is rá lehet keresni a képekre:
http://www.csaladinet.hu/palya.....eny/kepek/ |
Szia!
Köszönöm, pont ez volt a kérdésem. Egyébként én is gondoltam rá, hogy az év vége miatt ilyen rövid a határidő, amúgy tényleg jól jön majd a fa alá a sok ajándék, az biztos!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caitlin
|
Elküldve: 2007, Nov. 06, 22:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Az év vége ilyen szempontból sajnos elég sűrűre sikerült, ha szeretnénk, hogy a nyeremények a fa alá kerüljenek, akkor időt kell hagyni a postázásra is.
A feltöltésre hagyott idő azért lett másfél hónap, hogy senki ne induljon hátránnyal, amiért esetleg később veszi észre a versenykiírást (vagy éppen nem ér rá rendet tenni ).
A szavazásnál megint csak nem szenved hátrányt senki, mindig a legfrissebb képek látszódnak elsőként a listán, de lehet majd lapozni, időrendben listázni, illetve felhasználónév szerint is rá lehet keresni a képekre:
http://www.csaladinet.hu/palya.....eny/kepek/
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

Csatlakozott: 2007.07.27. Péntek 8:32 Hozzászólások: 1879 Tartózkodási hely: Garé
|
Elküldve: 2007, Nov. 06, 16:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Caitlin!
Én egy kicsit kevésnek találom a két hét szavazási időt. Több, mint egy hónapig lesznek fent a fotók, amikor csak megnézni lehet őket, aztán csak két hétig lehet szavazni... Lehet ezen valahogy változtatni, vagy direkt ez volt a szándék?
A későbbiekben, ha már sok fotó lesz feltöltve, meg lehet nézni őket úgy, hogy ne azok kerüljenek legalulra, amiket először készítettek? Már úgy értem, lehet-e majd keresgélni közöttük felhasználónévre pl., vagy feltöltés ideje alapján?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caitlin
|
Elküldve: 2007, Nov. 04, 23:36 Hozzászólás témája: Rendetlen konyha-verseny
|
|
|
A versennyel kapcsolatos megjegyzéseidet, kérdéseidet ide ÍRHATOD.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|