Családinet.hu

Helló július, helló Harkány!

Olyan üdülőhelyet keres, ahol a strandolás mellett is talál magának szórakoztató programokat a család minden tagja? A mediterrán klímájú Harkányi Fürdőben júliusban mindent megtalálhatunk, amire egy emlékezetes vakációhoz szükség lehet- korhatár nélkül!
Legfrissebb szakértői kérdések-válaszok
Lacko Tünde
Lacko Tünde (Kártyajós, személyiség-, és sorselemző)
Kedves Tünde!Milyen érzései vannak én felém annak akire gondolok?
Legfrissebb cikkek a Családineten
hirdetés
Olyan üdülőhelyet keres, ahol a strandolás mellett is talál magának szórakoztató programokat a család minden tagja? A mediterrán klímájú Harkányi Fürdőben júliusban mindent megtalálhatunk, amire egy emlékezetes ...
hirdetés
John Newman mindössze 18 fekete törölközőt kért a backstage-be
hirdetés
Így ad biztonságot a mesék által inspirált szerepjáték kisgyermekkorban
Sokszoros hátrányból indulnak a magyar nyelvű iskolarendszerben azok a roma gyerekek, akikhez otthon valamelyik cigány nyelven beszélnek a szüleik.
Biztos mondták neked is kiskorodban, hogy ne könyökölj az asztalon, vagy ne csámcsogj evés közben.
Ahogy a nevelőszülők száma folyamatosan csökken Magyarországon, úgy fogynak egyre azok a nevelőszülők is, akik fogyatékos gyerekek nevelését is vállalják.
A megfelelő ülő és persze álló pozíció alapfeltétele a gerinc egészségének.
Ízesített vagy hagyományos?
A KORE és a NaturAqua új eszközeivel vált még családbarátabbá az egri újszülött részleg.
Kábítószer kereskedelem és pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt két miskei személlyel szemben emelt vádat a Kalocsai Járási Ügyészség.
hirdetés
Hamarosan feltárulnak a titkok a síron túlról: 2018. augusztus 16-án a belvárosi Komplexbe érkezik az egyedülálló A Világ Múmiái Kiállítás. A tárlat a földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye, a testeket ...
Tapír született vasárnap a debreceni állatkertben, az állatot szerdától láthatja a közönség - közölte Nagy Gergely Sándor, a nagyerdei kultúrpark igazgatója szerdán, az állatkert tapírházában tartott sajtótájékoztatón.
A szenvedélybeteg családban felnőtt gyerekek életük végéig szenvednek a fiatalon elszenvedett traumáktól
Ezeket a tanácsokat tartsd be, ha felhőtlenül akarsz szórakozni.
Uzsalyné dr. Pécsi Rita, neveléstudományi szakember és neves pedagógus megkongatta a vészharangot.
Augusztusban visszavihetők a patikákba a szennyezett valsartan hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek, amelyeket július 4-én vontak ki a forgalomból - közölte az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi ...
Június elsejével elköszöntünk az ovitól. Sokan csodálkoztak, hogy ilyen hamar megkezdjük a nyári szünetet, de Fanni már számolta a napokat, hogy végre kiszabaduljon az óvoda falai közül.
Ha nehezen bírjátok a kánikulát, de nem akarsz otthon ülni, keressetek fel egy hűs, hazai barlangot. Az érdekes természeti képződmények mellett van, ahol még csónakázhattok is a kristálytiszta vizen - ...
Van néhány dolog, amire figyelmeztettek a gyermekvállalás előtt, de én csak legyintettem...
Máris abbahagyja a szopizást? - gondolja kétségbeesve sok anya, amint gyermeke először utasítja vissza a mellet. Az első év során azonban valószínű, hogy más ok áll a háttérben: néhány szó a szopási sztrájkról.
Milyen a jó iskolatáska? Mire érdemes figyelni, ha egy jól használható, strapabíró darabot szeretnénk, amely a gyerek tetszését is jó eséllyel elnyeri?
Rovatainkból ajánljuk
TB ELLÁTÁSOK, PÉNZÜGYEK
FOGANTATÁS
BABAGONDOZÁS
A BABA FEJLŐDÉSE
TERHESSÉG
Családi Szolgáltatás Közvetítő
Vivien
Vivien
Város: Budapest
15 éves korom óta magántanár vagyok, egészséges és speciális nevelési igényű gyermekeket is korrepetálok minden korosztályból.
4 éve vagyok diplomás tanár, jövőre végzek hallássérültek gyógypedagógiája szakon másoddiplomás képzésben.
Benke Áron
Benke Áron
Város: Budapest
Történelem alapszakos diplomával rendelkező hallgatóként szívesen vállalnék gyerekeket középszintű történelem érettségire való felkészítésre, vagy csupán, ha a tárgy kicsit nehezebben megy, korrepetálásra.