Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
jusztindora
|
Elküldve: 2013, Júl. 03, 08:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én a Gravidát szedtem végig, sose volt tőle hányingerem. Kaptam 1 listát, amiben le volt írva, hogy mibe mennyi vitamin van, és mennyi kell, egy kismamának! A Gravidába minden megvan, pont olyan mennyiségbe amennyi kell! Én ezért választottam! Amúgy nem csak 12.hétig van szükség a vitaminra! Gondolj bele mindent elvesz a baba tőled, jó az, ha pótolva van! Én szülés után is szedtem 2hónapig!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kovatsklara
|
Elküldve: 2013, Júl. 03, 08:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
Amikor a kislányommal állapotos lettem, az első orvosi vizsgálat után kezdtem Elevitet szedni (7 hetesen). A vérképem mindig jó volt, pedig nem vagyok az a fajta, aki nagyon figyelne a helyes táplálkozásra, meg amúgy is sokat hánytam az első hónapokban, szerintem, ami vitamin bejutott a szervezetembe, az az Elevitnek köszönhető.
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
polgardiana
|
Elküldve: 2013, Júl. 03, 07:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
én femibiont szedek, én meg vagyok vele elégedve. 17 hetes vagyok és eddig semmi plusz kilót nem szedtem fel, pedig hajlamos vagyok a hízásra nem is kicsit. az elevitről azt hallottam sokaknak cukrot okozott, persze lehet hogy nem igaz, de én ezt hallottam. én egyiket sem ismerem, nekem a dokim mondta hogy femibiont szedjek, mert az a legjobb, igaz drágább, de ha a picinek ez kell hát már megérte
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nagyjog
|
Elküldve: 2008, Nov. 04, 15:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
Az ELEVIT nem okoz székrekedést
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2057 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008, Júl. 27, 22:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sokféle van. Én első gyerkőmmel Elevitet szedtem, most a másodikkal Gravidát, mert abban van jód is. Meg persze minden, ami kell... Nekem bevált, most szoptatás ideje alatt is szedem, hogy mindig legyen bennem vitamin  _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
mukoromp
|
Elküldve: 2008, Júl. 27, 19:49 Hozzászólás témája: Mivel védjük a magzatott és a kismamát
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
mukoromp
|
Elküldve: 2008, Júl. 27, 19:47 Hozzászólás témája: Magzatvédő vitamin, és más vitaminok a kismamáknak
|
|
|
Milyen magzatvédő és egyéb vitamint szedjenek a kismamák?
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|