Családinet.hu

BŰVÖS ERDŐ - BOSZORKÁNYOS KÜLDETÉS - Kiállítás és játék (2018. szeptember 22. - november 4.)

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek.
Legfrissebb szakértői kérdések-válaszok
Dr. Eszlári Péter
Dr. Eszlári Péter (Szülész-nőgyógyász)
Tisztelt Dr. Ùr! 3 hete égetõ érzéssel küzködök odalent, mélyen belül. Ez monoton, állandó, intenzitása nem változik. Ez egyik napról a másikra alakult ki. Múltban volt többször is húgyúti fertõzésem, ami rögtön elmúlt antibiotikumtól. 44 éves vagyok, férjemnek semmi tünet. Semmi folyás, kinövés vagy viszketés nincs. Vizeletürítéskor nem kimondottan ég, mint máskor tapasztaltam, ...
Dr. Tóth György M. Sc.
Dr. Tóth György M. Sc. (Esztétikai fogorvos, implantológus)
Kedves doktor úr! A foghúzás utáni első két nap nem fájt. A harmadik nap reggel viszont elkezdett enyhén fájni a helye. Ez normális?
Balogh Andrea
Balogh Andrea (Gyerekpszichológus)
Kedves Doktornő! 9 éves kislányom már egy hónapja nem hajlandó megenni a szilárd ételt! csak forgatja a szájában, nehezen nyeli le! A folyadékok, a pépes dolgokat megeszi.De ami szilárd nem hajlandó. Fogyott 1,5 kg-t, de ez most +-10 dkg ként változik, mert azért joghurt, tejbegríz, levesnek a levét megeszi, meg a gyümölcsöt pürésítem neki, hogy mégis valami étel féle legyen benne! Először vírusfertőzésre ...
Legfrissebb cikkek a Családineten
hirdetés
A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek.
hirdetés
Életre keltjük a magazinok oldalait!
hirdetés
Az Óbudai Piknik, a kerületben működő civil szervezetek seregszemléjeként idén is kitűnő keretet teremt arra, hogy a helyi közösségek erejével és személyes döntésünkkel megkezdjük lebontani a nagyvárosokra ...
Rákkeltő anyagokkal kezelik a citrusfélék héját, a figyelmeztetés azonban - bár kötelező lenne jól láthatóan jelezni - sok helyen hiányzik: "A termék héja emberi fogyasztásra nem alkalmas!".
Péntekig folytatódik a nyárias idő, majd hidegfrontok hoznak egyre hűvösebb, igazi őszi időt.
A változókor után a korábban védettebb nők ugyanolyan eséllyel néznek szembe a szív-érrendszeri betegségekkel, mint a férfiak.
hirdetés
Ganxsta Zolee tőle merőben szokatlan lépésre vállalkozott: klasszikus hangszereken, hárfán, tubán, üstdobon és nagybőgőn próbálta ki muzikális tehetségét, hogy eljátssza a Csillagok háborúja ikonikus zenei ...
Már Karácsonyra készülnek: rászoruló családok számára szereznek örömet a kívánságteljesítők.
Egy anya egy nap rácsodálkozott a tényre, hogy a kislány, akit a szíve alatt hordott, akivel mindenki másnál szorosabb viszonyt ápolt, immár kész nővé vált. Érzéseit megindító levélben tette közzé.
Fogadd meg a Rockefeller család 4 tanácsát.
A probiotikumok, vagyis a jótékony baktériumokat tartalmazó táplálékkiegészítők fogyasztásának "alig van hatása a szervezetre" - állapította meg egy nagy szabású elemzés, melyet izraeli tudósok végeztek.
A legtöbb kismama ma is akkortól kezd vigyázni magára, amikor észreveszi, hogy gyermeket vár, pedig a magzat és a saját egészsége érdekében célszerű lenne a felkészülést már a tervezett teherbeesés előtt ...
Amennyiben 35 napnál ritkább a menzesz, menstruációs problémáról beszélünk, és akár endokrin betegség is állhat a hátterében!
Továbbra is nagyon magas a parlagfű pollenkoncentrációja, emiatt az orvosi kezelés mellett érdemes néhány házi praktikát is bevetni. Az alábbi tanácsok segíthetnek a tünetek erősségét csökkenteni.
Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet valamennyi, jelenleg gyógyszertárban és gyógyszer-nagykereskedelmi raktárban lévő Calcium-Sandoz pezsgőtabletta forgalmazását megtiltotta.
Okos zebralánnyal kampányol a Hegyvidéki Önkormányzat a biztonságos közlekedésért.
Október 15-ig igényelhetik a 12 ezer forint értékű tüzelőanyagot biztosító téli rezsicsökkentést a kiépített gáz- vagy távhő hálózattal rendelkező települések önkormányzataitól - közölte a Belügyminisztérium ...
Autizmusban érintett családokat segítő modellprogramba segítők és velük együtt családok jelentkezését várja az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).
Figyelmeztetést adott ki a NÉBIH a SPAR-ban kapható tejekkel kapcsolatban: a termékben mikrobiológiai szennyezettséget mutattak ki a laboratóriumi vizsgálatok.
Mi az oka annak, hogy egyre több gyermek küzd "magatartászavarral"?
Elkezdődött az iskola, és javában zajlik a délutáni programok szervezése is. A paletta széles: nyelvtanulás, sport, rajz, ének-zene, informatikai szakkörök, tanfolyamok közül válogathatunk, a gyermek érdeklődési ...
Minden második apa szívesen otthon maradna a kisgyerekkel, de sokszor épp az anyagi okok miatt nem tehetik azt meg. Van ugyanakkor egy jelentős tömeg, aki szerint a gyereknek az anyja mellett a helye az ...
Rovatainkból ajánljuk
TB ELLÁTÁSOK, PÉNZÜGYEK
FOGANTATÁS
BABAGONDOZÁS
A BABA FEJLŐDÉSE
TERHESSÉG
Családi Szolgáltatás Közvetítő
Nagy Ildikó
Nagy Ildikó
Város: Budapest
Kémia korrepetálást vállalok!
Potondi Gabriella
Potondi Gabriella
Város: Budapest
Angol oktatás iskolások és felnőttek részére:
- kezdőtől a felsőfokú szintig
- üzleti nyelv és kommunikáció
- korrepetálás
- felkészítés nyelvvizsgára ill. érettségi vizsgára, állásinterjúra
- munkahelyi oktatás