Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
|
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Szept. 10, 11:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nem emlékszem kiütéses járványra...melyik topicon??? Mondjuk írok máshová is de a nickem mindenhol ugyanaz..
Mi is ünneplünk ma...api szülinapját, holnap meg a házassági évfordulónk van.  _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Szept. 10, 11:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Nagyon boldog névnapot a Máriáknak/Nikoletteknek!!
ÉS csak jöjjenek bátran és egyre többen a pocistársak.
Ma megjártuk a dokit, teljesen bepánikoltam, Zsombi szombaton elkezdett kipöttyösödni, ekkor sima allergiára gyanakodtam (tesója szépen megetette szalámi ízű chips-szel)...Ez szépen eltűnt neki, de ma reggel a keze-lába telisteli apró piros pöttyökkel, egyből rózsahimlőre gondoltam. Rohamtempóban irány a dokinoz, még szerencse, hogy nem volt felállítva traffipax...és persze, még mindig csak allergiás foltokról van szó, de legalább megnyugodtam..Na gyors elvágtázok altatni. _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
mamacka

Csatlakozott: 2005.08.09. Kedd 20:13 Hozzászólások: 1803 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Szept. 10, 11:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én is Mária vagyok!
Köszönöm a köszöntést... _________________
[^]
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
Csatlakozott: 2004.11.25. Csütörtök 15:34 Hozzászólások: 921 Tartózkodási hely: Békés megye
|
Elküldve: 2007, Szept. 10, 09:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mamacka!
Gratula a csíkokhoz!
Niko!
Sok Boldog Névnapot!
Köszönöm a névnapi köszöntést , bár ez csak a nick nevemre vonatkozik, azért a "rendes" keresztnevemmel is majdnem célbatalált (Mária)  _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
mamacka

Csatlakozott: 2005.08.09. Kedd 20:13 Hozzászólások: 1803 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Szept. 10, 08:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok mamik!
Én is bejelentkezem!
[^]
Bemutatkoznék: van már egy 2006 tavaszi babám, Mártival és Melivel együtt izgultunk két éve... Áron másfél éves lesz jövő hónapban...
Pocilakó a kalkulátor szerint május 5-re várható, dokinál még nem voltunk majd két hét múlva... én most Kecskeméten dolgozom még pont két hetet a kerámia stúdióban... igyekszem óvatosan bánni a nehéz agyagzsákokkal, mázakkal.
Hányinger még nincs kivéve amikor éhgyomorra vettem be a vitamint... ... remélem nem is lesz mert akkor nemtudom mihez kezdünk Áronommal a műteremben...
Név egyenlőre Rebeka és Andor... egyik az egyik másik a másik nagypapának nem tetszik... de mondtam nekik, hogy ők már ellőtték a mi időnkben a névválasztási lehetőségeiket!
Nikiknek boldogot!
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bíborka
|
Elküldve: 2007, Szept. 10, 08:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
*Melinda*
|
Elküldve: 2007, Szept. 10, 07:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nicol, Nicolette!
Sok boldog névnapot!
[^]
(remélem ma tartjátok, ha nem akkor is )
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
Csatlakozott: 2004.11.25. Csütörtök 15:34 Hozzászólások: 921 Tartózkodási hely: Békés megye
|
Elküldve: 2007, Szept. 10, 07:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Bíborka!
A szájon kialakuló herpesz nem veszélyes a babóra! Nyugi!
Niko!
Van uh kép, csak fel kellene rakni az kep.tar-as albumomba, de előtte azt meg rendbe szeretném kapni. Majd igyekszem..  _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 09, 20:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kistesó a hivatalos megszólítás. Szerintem tökéletes. Kifejezi, hogy bármilyen is a neme, a családhoz tartozik. Már most. _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Szept. 09, 08:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én meg szeretném megtudni, mivel eddig csak fiaim vannak, bár már a neme eldöntött, de én mindkettőnél jobban éreztem, hogy tudom milyen nemű gyereket várok..... Másképp tudtam már hozzá közeledni, nekem ez sokat jelent, bár a lényeg, hogy egészséges legyen (sajni tudom, hogy ez mekkora igazság) , de akkor is ott van a szikra, hogy szertném tudni. Én ilyen vagyok. _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 08, 22:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Zsuzskanéni írta: | Ekkor talán már a neme is kideríthető lesz.... |
Na látod ez az amit végképp nem akarok előre tudni. A fiamnál anno 4 alkalomból 3-szor azt mondták, hogy lány. 4.szer mondták, hogy talán fiú. A lányomnál már szigorúan megtiltottam, hogy bármit is mondjanak. Míg meg nem született, nem tudtuk mi lesz. Sokkal izgibb volt. Mivel már van fiam is, lányom is, tök mindegy a 3. neme. Igaz, a lelkem mélyén fiút szeretnék, de nem esek kétségbe, ha lány lesz. Csak ne a nővére száját örökölje. Legutóbb ugyanis éppen szegény anyámnak szólt be, aki a Romantika csatornát nézte a TV-ben. - Mama neked nem kell már ilyeneket nézned, mert öreg vagy a szexhez. (10 lesz decemberben).
De visszatérve a gyerek nemére. Az útonlevő csemete jövendőbeli keresztszüleinél a 7. gyerekre egészen a legutolsó pllanatig fiút mondtak. Úgy is készültek, hogy Gergő. Lány név nem is volt, annyira tutira mondták. Egyedül én cseszegettem, hogy lány lesz az. Nekem lett igazam.
Szóval nem akarom tudni a nemét. Felesleges. _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Szept. 08, 20:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Herpesz, ugyanaz a vírustörzs okozza, mint a bárányhimlőt, hogy jó-e fogalmam sincsen. De ma majdnem mi is bementünk a kórházba, a végén csak kiderült, hogy véletlenek sorozata történt, nem pedig valami himlő szerű vírus....csucsut+engem bolha csíphetett meb (kutyáztunk) én szigorúan csak több méterről. Zsombi meg ételallaergia miaztt kicsattogott...
Esküvőhöz hatalmas gratulációm...
Niko, de jó, én is szeretnék ilyen képet, bár nekem még várnom kell az uh-ra, ojt 3-án nucha, ekkor nem kapok papírost, utánna nov elején.közepén lesz újra uh...akkor már saját dokinál. Ekkor talán már a neme is kideríthető lesz.... _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bíborka
|
Elküldve: 2007, Szept. 08, 17:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Velem mindig probléma van! Tegnap estére kijött a herpesz a számra.A legjobbkor, pedig már 2 éve nem volt! Úgy hallottam,a herpeszvírus terhesség alatt nem jó, de newm tudom, hogy csak akkor, ha a nemiszerven van (nekem ott hál Istennek nincs!), vagy akkor is ha a szájon van??? Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, de örülnék, ha valaki válaszolna! Köszi
Gr: nem hiszem el, hogy nem engednek be Uh-ra! Harcoljátok ki, hogy bemehess!! mamárszintemindenhol megengedik! _________________ http://www.csaladinet.hu/tickers/1008.jpg
http://www.csaladinet.hu/tickers/1009.jpg
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 08, 10:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
*Melinda* írta: |
Grrrr!
Hű tényleg nagyon kafa. De a blogban is még ke van kicsinyitve, mert akkor a jobb oldali menűsor nem fért volna bele a képernyőbe, de tényleg nagyon kafa.
|
A lányom tegnap kiszúrta, hogy a felnagyított képen látszik a szívdobogás... _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Szept. 08, 10:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
Helló!
Nicole,írok privit..
Grrr, és még mi beszélünk htárányos megkülönböztetésről..Őszintén szólva fel sem merült még bennem ilyen formában, hogy lehet a msáik félt is hátrányba hozni. Ezek szerint lehet.. _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 08, 07:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gr!
Ha ennyi "gond" van a kórházzal nem tudtok esetleg váltani. Lehet, hogy megérné!
Drukk jöv.hét csütörtökre!
Niko!
Apóséknál mi volt? Volt boldogság?
Zsuzskanéni!
B. megyében merre? Ha nem nagy titok!
Gina!
Azért vigyázz magatokra a nagy szervezkedés közepette! Várjuk az uh beszámolót! _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 21:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Na ez az! Ti hallhatjátok a szívhangot. Engem meg nem engednek be az UH-ra. Pedig ha hiszitek, ha nem láttam már a feleségem alsó felét ruha nélkül. Valami ilyesmi van neki arra felé:
/\
\/
De nem ez az első hátrányos megkülönböztetés ami a kórházban ért, csak mert férfi vagyok. Anno a fiamat tornára kellett hordani. A feleségem már várta a kiscsajt, és elment vérvételre, én meg tornára a gyerekkel. Nővérke kérdése, amikor bementünk:
- Az édesanyja nincs itt?
- NINCS!!!!!
Másik: Befulladt a fiam. Gégegyulladás. Elég sűrűn előfordult. Kórházba került. Még nem volt 2 éves, igényelte, hogy valaki ott legyen vele. De a kistesó már megvolt, és szopott. Logikus volt, hogy én legyek bent. De nem lehetett, mert anyaszállás van, de apaszállás nincs. Az apát nem tudták elhelyezni. A kiscsaj 1 hétig tápszeren élt. Még szerencse, hogy a könnyű zabálástól nem szokott le a ciciről. Kíváncsi vagyok, így 10 évesen mit fog szólni az ízéhez, mert tuti megakarja majd kóstolni.
De én azért hajtsam le az ülőkét a WC-n....
A nejem ma a szemem láttára kanalazta a tejet tányérból. Nem kellett volna. Majdnem kidobtam a taccsot. Azóta undorodom a tejleves látványától, mióta az oviban belém kényszerítették. _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bíborka
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 19:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Gr: üdv köztünk! Szorítk nektek 13-án nagyon!
Rita: gratula a dogogó szivecskéhez! Már én isalig várom kivárni, hogy halljam a mi babánkét!
Melinda: neked is gratula a 11,5 mm-es babához!
Gina: kitartás és türelem az esküvői előkészületekhez! Azért a nagy szervezkedésban vigyázz magadra! Jelentkezz, hogy mi volt az Uh-on!
Velem semmi különös, 2 napig tejet ittam, ma már nem éreztem, hogysok a savam. Hányingerem továbbra sincs. _________________ http://www.csaladinet.hu/tickers/1008.jpg
http://www.csaladinet.hu/tickers/1009.jpg
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 12:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
13. csütörtök _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 12:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gr!
Ok! Most már képben vagyok . Mikor mentek pontosan? _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 12:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
nicole írta: | Gr!
Most már belebonyolódtam....hol csinálták a tarkóredő mérést? magán vagy sztk-s alapon ment? |
A szekszárdi kórházban. Lehet, úgy voltak vele, hogy a jövőhéten úgyis megyünk Pécsre genetikázni. A választott orvos egyébként nem dolgozott. és minden jó, csak az NT nem. Az orrcsont is látszik. _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
*Melinda*
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 12:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
Niko!
A baj nem a géppel van, hanem az átméretezéssel. Ha eretetileg az 512x512 képet tettem volna fel a blogba amin minden kitűnően látszik akkor szétnyomta volna az egész blogot és a jobb oldali menűsor valahova a béka seneke alá csúszott volna. Ezért kellett lekicsinyiteni, ami persze rosszabb minűségű felvételt eredményez.
Egyébként magánrendelőbe járok minden alkalommal, mert az állami még sz*rabb és ott meg kopogtatás nélkül ját ki be boldog boldogtalan.
Anno egyszer 3 nőgyógyászpallánta sétált be én meg azt se tudtam hová legyek a gyönyörtöl. És akkor azt mondtam, h inkább perkálok, mintsem vadidegenek gyönyörködjenet az alsó tájamban.
Grrrr!
Hű tényleg nagyon kafa. De a blogban is még ke van kicsinyitve, mert akkor a jobb oldali menűsor nem fért volna bele a képernyőbe, de tényleg nagyon kafa.
Édes kis boszitok van
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 12:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gr!
Most már belebonyolódtam....hol csinálták a tarkóredő mérést? magán vagy sztk-s alapon ment? _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 12:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
ja, és a mi lemaradt:
Down kockázati tényező 1:16 922
13+18 triszómia kockázat 1:138 806
szűrés eredmény: negatív. _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 12:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nikolette írta: | Grr: "[size=9]
Én is olvastam... a helyedben felhívnám az uh-s intézetet,hogy miben adták meg az adatokat? Lehet,hogy elcseszték,te meg halálra aggódod magad..  |
Ezt olvastam már én is. Felhívtam az UH-t is. Azt mondták, valami diganózist oda kellett írni, hogy Pécsre menjünk. Majd szólnak, ha rendellenességet gyanítanak a terhességnél. Kapják be... _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 11:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
Niko!
Köszi!
Akkor összegzésként:
NT:1,3mm OK.
Orrcsont látható. OK
PAPP-A: 0,96 MOM (1 körüli az ideális) OK
free b-hCG: 0,63 (1 körüli az ideális) ezt betudom a 2. trimeszternek, mikor már csökkenőben van (12+6-on vettek vért.)
Következő vv: 2007.10.01 vagy 02 vagy 03 Négyes teszt. _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 11:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
Most Szegeden szülök, ha marad a felállás, viszont már csak a klinikán lesz addigra szülészet.  _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 11:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én a nyaki redő méréskor levett vérre gondoltam.
www.gendiagnosztika.hu
Az ekkor levett anyaivérből+uh adnak egy down-kór kockázati számot!
nálunk ez volt...én ajánlom sztem megéri, bár nem olcsó. |
Valami ilyesmi lesz nekünk a jövőhéten Pécsen. _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 10:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hellóka!
üdv az új pocistársaknak!
Nicole, én a nagyot Békéscsabán szültem, ma is megyünk arrafelé. A közeli rokonság nagy része Békés megyében van.
A többihez nem tudok hozzászólni, nekünk eddig minden eredményünk jó volt, Pöttömmel is reménykedek a legjobbakban.
megyek mert melegszik a vasaló.  _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 10:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gr!
Én a nyaki redő méréskor levett vérre gondoltam.
www.gendiagnosztika.hu
Az ekkor levett anyaivérből+uh adnak egy down-kór kockázati számot!
nálunk ez volt...én ajánlom sztem megéri, bár nem olcsó. _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 10:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Megértelek!
Kombinált vévételetek nem volt? |
A körzetinél szedtek le 5 ampulla vért. De annak még nem tudjuk az eredményét. Jövő héten meg EKG lesz, még a genetikai előtt. _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Ginamano

Csatlakozott: 2007.04.16. Hétfő 10:26 Hozzászólások: 651 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 09:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Nem tűntem el, csak szervezzük az esküvőnket, ami mindjárt itt lesz (OKT.6.)És közben győr és kapuvár között ingázom.
Már elintéztem a védőnőt, a háziorvosi átjelentkezést,és orvost is választottunk.Szerdán megyünk 12.heti nagy UH-ra és délután meg a dokibácsihoz!
Kedden elmentünk "Nyaralni", de hazajöttünk tegnap,mert olyan rossz idő volt.Esett az eső, ár most is esik.És azóta is, hideg is van,úgyhogy nem láttuk értelmét!
Jól vagyunk.Hányinger azért még előfordul, de megvagyunk. Már nagyon várom,hogy megmozduljon, és hogy láthassam,és hogy minden rendbe legyen!!!
Jó babavárást mindenkinek!
Az újakat üdvözlöm Örümmel olvastam,hogy van egy kispapánk is?
Gina és a Pocaklakó _________________
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 09:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Niko!
Bocsi előre, hogy ilyennel zargatlak, de te olyan ügyi vagy!
Szóval a tegnapi vv-n a free beta hCG 0,63 MOM lett. Azt mondták 1 körül tökéletes, ez egy kicsit alacsony, de nem vészes. A neten eddig még semmit nem találtam erről a témáról. segítenél?
olvastam a kismamisban, hogy megijedtél, de látom már ügyesen megoldottad .
szülés: békéscsaba (ez a legközelebbi) _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 09:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
Melinda a blgodban az a magzatot ábrázoló kép felnagyítható ám, ha a kódban a a számokat felnagyítod. Én felraktam próbából 480x720-ra. Tök jó.
http://www.legiboszi.extra.hu/ A Boszihíradót nézd. _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 09:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gr!
Megértelek!
Kombinált vévételetek nem volt? _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
grrrrrrr
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 08:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nicole nem nyugtattál meg... Próbáltunk keresni az előző terhességi UH-kon NT-t, de eleve talán 2 UH papír maradt meg, és azokon nem volt NT, illetve a BPD mindegyiken nagyobb volt, mint a mostani, tehát későbbi vizsgálatok. Marad Pécs. _________________
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
*Melinda*
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 08:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Üdv Grrrr!
Azért én külön örülök Neked, mert a kispapák azért elég másként látják a terhességet, ami sokszor elég humoros.
Rita!
örülök, h jól sikerült Neked is a tegnapi kukucska. Gratula hozzá
Mi is kukucskáltunk tegnap. 11,5mm a babócánk. És kaptunk felvételt is.
Íme:
http://katica-boglarka.freeblog.hu/search/kukucska
Puszika Nektek
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 08:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gr!
Én is rövidítenék a neveddel kapcsolatban, ha nem nagy gond, így tényleg egyszerűbb!
Szóval tegnap voltunk a géndiagnosztikában és ott is cm-ben számoltak (0,....cm). _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nicole
|
Elküldve: 2007, Szept. 07, 08:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jó Reggelt mindenkinek!
Én is csatlakoznék hozzátok!
Niko!
Nagy-nagy gratula a babához! Hogy érzed magad? hőemelkedés? (remélem ez már a múlté)
Rita!
Gratula a dobogó szivecskéhez!
üdv, _________________ Maja, Zalán, Boti
[^]
[^]
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|