Mind a(z) 5 találat megjelenítve

400 Ft felett az Euró árfolyama, az alapanyagok beszerzése bizonytalan, az árak napról napra emelkednek!

Saját bőrödön érezheted te is a jelenlegi helyzetben a folyamatos drágulást a boltokban, az építőanyag árakban és szinte az összes terméknél, ami egy családnak szükséges.

Sajnos nem kerüli ez el a kismamákat, így téged sem!

Ebben a kaotikus világban célul tűztük ki, hogy mindig pár fontosabb terméket megpróbáljunk számotokra a lehető legkedvezőbb áron adni.
Sajnos a neten böngészve a webáruházak kínálatát észrevettük, hogy nem mindenki tudja napi szinten követni az árváltozást és ez csak akkor derül ki, hogy a kiválasztott termék nincs raktáron, vagy nem azon az áron elérhető, mikor már megrendeltük és a visszaigazolást, vagy a számlát kapjuk.

Mivel szinte hetente emelkednek a gyártói árak és a külföldi beszerzés miatt az Ft/Euro árfolyam is befolyásolja a termékek árát, így azt találtuk ki megoldásnak, hogy egy-egy termékkörből megvásárolunk egy adott készletet, a külföldi beszállítást optimalizáljuk így biztosítva számodra, hogy amíg el nem fogy az adott készlet kedvező áron tudj hozzájutni te is.

Jelenleg a gyerekágyakat választottuk ki erre a célra, hiszen azt rengeteg kismama kénytelen beszerezni – de a termékkört igyekszünk folyamatosan bővíteni.

Csapj le az egyik készleten lévő JÓÁRAS termékre, hogy te is azon anyukák közé tartozhass, akik ki tudták használni akciónkat!

Jövő héten már nem biztos, hogy ezen az áron tudjuk biztosítani, így ne sokat gondolkodj!

A termékkört a beérkező és kifogyó készletek alapján folyamatosan frissítjük naponta több alkalommal is.
Minden termékünk raktáron, vagy épp már beszállítás alatt van, így pár napon belül már szállítja is neked az MPL futára.

Légy te is szemfüles anyuka!

47 900 Ft64 390 Ft
35 990 Ft52 480 Ft
44 900 Ft61 390 Ft
35 990 Ft52 480 Ft

Jóáras termékek

Klups Henry kiságy (fehér)

43 990 Ft60 480 Ft