Szeretettel köszöntjük a Szépséges Várandósság Webkonferencia oldalon!

A Szépséges Várandósság Konferenciák a kismamák és fiatal családok segítésére szervezett ingyenes egynapos rendezvények. Az előadás programok olyan témákat tárgyalnak, amelyek a babavárás-, később pedig a csecsemőgondozás során felmerülő problémákat, kérdéseket oldják-, válaszolják meg. Előadóink gyakorlott és elismert szakemberek. Az első Szépséges Várandósság Konferencia 2020. szeptember 12-én a Duna Palota gyönyörű Színháztermében került megrendezésre. Azóta évente egy előadásblokkot készítettünk, így már sok értékes téma tekinthető meg oldalunkon. A szakmai programok szervezését a jövő években is folytatjuk.

A konferenciák és az oldal a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával jöhetett létre.

Szépséges Várandósság 2020.; Duna Palota, Színházterem; Időpont: 2020. szeptember 12. (A konferencia csak az előadók részvételével zajlott le.) Előadásaink megtekinthetőek itt.

Szépséges Várandósság 2021.; Duna Palota, Elvira Szalon; Időpont: 2021. május 7. (A konferencia csak az előadók részvételével zajlott le.) Előadásaink megtekinthetőek itt.

Szépséges Várandósság 2022.; Lurdy Konferencia- és Rendezvény Központ; Időpont: 2022. május 20. (Az első konferencia, amely kismamák részvételével is zajlott.) Előadásaink megtekinthetőek itt.

Előadásaink megtekintéséhez klikkeljen a konferencia címére! Az előadásokon vetített diák megtekinthetőek az Előadás diák menüpont alatt. Ha kérdésük lenne az előadás témákkal kapcsolatban, írják meg az info@azeletminosegert.hu e-mail címünkre.

A weboldalon a személyes részvételű konferenciákhoz hasonlóan “kiállító” partnereket is szerepeltetünk, hogy segítséget nyújtsunk abban, hogy szolgáltatásaik és termékeik több ezer kismamához eljuthassanak.

A Szépséges Várandósság Egészségház oldalon a baba egészséges gondozásával kapcsolatos tanácsok találhatóak. (Szerkesztés alatt)

A Szépséges Várandósság Pláza menüpontban baba-mama termékekkel ismerkedhetnek meg. (Szerkesztés alatt)

Köszönjük, hogy megtekinti szakmai programjainkat. Reméljük, sokat segítünk a babavárásban és babagondozásban ezekkel az információkkal.

Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!