Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Babaágynemű bolt

Nálunk minden rólatok szól.

Tudjuk, mennyire fontos számodra a kisbabád kényelme és biztonsága. Amikor gyermeked álomba ringatod szeretnéd, ha a legpuhább, legbiztonságosabb és legkényelmesebb környezetben pihenhetne. A babaagynemubolt.hu webáruházunkkal pont ezt kínáljuk neked!

Minden termékünket gondosan válogatjuk, hogy csak a legjobbat kínálhassuk Nektek. Puha anyagok, gyönyörű minták és a legmagasabb minőségi előírások szerint készült termékek várják, hogy felfedezd őket. És nem csak a minőségre helyezzük a hangsúlyt. Tudjuk, hogy az anyukák időhiánnyal küzdenek, ezért webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy gyorsan és egyszerűen megtaláld azt, amire szükséged van.

De miért válassz minket? Több mint 130.000 elégedett vásárló már megtette ezt a lépést. Büszkék vagyunk rá, hogy közel 10.000 ötcsillagos értékeléssel rendelkezünk, ami a vásárlóink elégedettségét tükrözi. Több tízezer darabos raktárkészletünk garantálja, hogy mindig megtaláld nálunk azt, amit keresel. A GLS futárszolgálattal dolgozunk együtt, hogy a legjobbat kínáljuk vásárlóinknak. Villámgyorsan szállítunk, így a kisbabád nem kell sokáig várjon az új kincseire.

Tudjuk, hogy néha nehéz a döntés: ha szeretnéd megfogni, megtapogatni, kipróbálni bármelyik termékünket,
gyere el hozzánk, ahol szakértő kollégáink minden kérdésedre választ adnak, sőt, akár a döntésben is
segítenek. Szeretettel várunk a XVIII. kerületben a Nefelejcs utca 5-ben minden hétköznap 9:00 és 16:00 közt.

Kiemelt ajánlataink

A babaagynemubolt.hu csapata
Babaágynemű bolt
Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.