Családinet.hu

BŰVÖS ERDŐ - BOSZORKÁNYOS KÜLDETÉS - Kiállítás és játék (2018. szeptember 22. - november 4.)

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek.
Legfrissebb szakértői kérdések-válaszok
Molnár Kata
Molnár Kata (Kártyajós, életelemző )
Kedves Kata! Férjem nemrégiben újra beszélgetni kezdett Barbara nevű kolléganőjével (vagy csak most tűnt fel és eddig is foglalkoztak egymással) és a férjem viselkedése ugyanúgy mint anno megváltozott. Van, hogy madarat lehet vele fogatni de van, hogy velem ugyanolyan érdektelen mint volt és ezek váltakoznak, és még más dolgok is. Kérdésem a következő lenne:van - e okom aggódni, hogy van köztük valami ...
Lacko Tünde
Lacko Tünde (Kártyajós, személyiség-, és sorselemző)
Kedves Tünde! Sok gondom volt hosszú ideje a munkahelyemmel,belefogytam.Most egy kicsit fellélegezhetek,mert elmentek a gáncsoskodó kollégák máshová dolgozni.Erre pont most megkerestek egy másik helyről,felajánlottak egy másik állást.Végképp nem tudom,hogy döntsek.A főnököm egy önelégült Döbrögi,nem kedvel,nem tisztel,de lehet,már nem sokáig marad.Menjek vagy maradjak? Köszönettel:E
Legfrissebb cikkek a Családineten
hirdetés
A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek.
hirdetés
Életre keltjük a magazinok oldalait!
hirdetés
Az Óbudai Piknik, a kerületben működő civil szervezetek seregszemléjeként idén is kitűnő keretet teremt arra, hogy a helyi közösségek erejével és személyes döntésünkkel megkezdjük lebontani a nagyvárosokra ...
Kimehet-e a diák a mosdóba tanórán? Elveheti-e a tanár a telefonját az órán? Miért kell az ellenőrzőkönyvnek mindig a gyereknél lenni?
Különleges kampányban keresi a hős nagymamákat a Sudocrem.
Nálatok is van matricás füzet, jutalomcukor, ügyicsoki? Lehet, hogy ezeket sürgősen meg kellene szüntetned - a legtöbb esetben több kárt okoz, mint hasznot, legalábbis ezt állítja egy nemrégiben megjelent ...
Hogyan használhatják hasznos dologra - például tanulásra - a gyerekek a mobiljukat?
Az ősszel közösségbe került gyerekeknél visszatérő panasz a nátha, ezzel egy időben sok kicsinél jelentkezik fülfájás, fülgyulladás is.
Rákkeltő anyagokkal kezelik a citrusfélék héját, a figyelmeztetés azonban - bár kötelező lenne jól láthatóan jelezni - sok helyen hiányzik: "A termék héja emberi fogyasztásra nem alkalmas!".
Péntekig folytatódik a nyárias idő, majd hidegfrontok hoznak egyre hűvösebb, igazi őszi időt.
A változókor után a korábban védettebb nők ugyanolyan eséllyel néznek szembe a szív-érrendszeri betegségekkel, mint a férfiak.
hirdetés
Ganxsta Zolee tőle merőben szokatlan lépésre vállalkozott: klasszikus hangszereken, hárfán, tubán, üstdobon és nagybőgőn próbálta ki muzikális tehetségét, hogy eljátssza a Csillagok háborúja ikonikus zenei ...
Már Karácsonyra készülnek: rászoruló családok számára szereznek örömet a kívánságteljesítők.
Egy anya egy nap rácsodálkozott a tényre, hogy a kislány, akit a szíve alatt hordott, akivel mindenki másnál szorosabb viszonyt ápolt, immár kész nővé vált. Érzéseit megindító levélben tette közzé.
Fogadd meg a Rockefeller család 4 tanácsát.
A probiotikumok, vagyis a jótékony baktériumokat tartalmazó táplálékkiegészítők fogyasztásának "alig van hatása a szervezetre" - állapította meg egy nagy szabású elemzés, melyet izraeli tudósok végeztek.
A legtöbb kismama ma is akkortól kezd vigyázni magára, amikor észreveszi, hogy gyermeket vár, pedig a magzat és a saját egészsége érdekében célszerű lenne a felkészülést már a tervezett teherbeesés előtt ...
Amennyiben 35 napnál ritkább a menzesz, menstruációs problémáról beszélünk, és akár endokrin betegség is állhat a hátterében!
Továbbra is nagyon magas a parlagfű pollenkoncentrációja, emiatt az orvosi kezelés mellett érdemes néhány házi praktikát is bevetni. Az alábbi tanácsok segíthetnek a tünetek erősségét csökkenteni.
Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet valamennyi, jelenleg gyógyszertárban és gyógyszer-nagykereskedelmi raktárban lévő Calcium-Sandoz pezsgőtabletta forgalmazását megtiltotta.
Okos zebralánnyal kampányol a Hegyvidéki Önkormányzat a biztonságos közlekedésért.
Október 15-ig igényelhetik a 12 ezer forint értékű tüzelőanyagot biztosító téli rezsicsökkentést a kiépített gáz- vagy távhő hálózattal rendelkező települések önkormányzataitól - közölte a Belügyminisztérium ...
Rovatainkból ajánljuk
TB ELLÁTÁSOK, PÉNZÜGYEK
FOGANTATÁS
BABAGONDOZÁS
A BABA FEJLŐDÉSE
TERHESSÉG
Családi Szolgáltatás Közvetítő
Kasza Kati
Kasza Kati
Város: Budapest
Angol és Dán nyelvoktatást vállalok kezdőtöl felsőfokig. 7 év külföldi tapasztalattal rendelkezem.
Matematika oktatás kedvező áron!
Matematika oktatás kedvező áron!
Város: Budapest
23 éves, a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanuló lány vagyok.
Magántanári és korrepetitori tevékenységemben 4 éves tapasztalatom van.

Vállalok angol és matematika korrepetálást, magánórákat korosztálytól függetlenül.