Szállás a Lővérek szívében

Szállás a Lővérek szívében
0 komment

Az Alpok legkeletibb nyúlványa a Soproni-hegység, az itt üdülők teleszívhatják magukat a friss, tiszta hegyi levegővel, amely életkedvvel, energiával tölti fel az ide érkezőket, lábadozó betegeket és a munkában kimerült, új erőt gyűjtő egészségeseket is. A Hűség városában, a soproni Lővérek árnyas fái között, páratlan természeti környezetben áll a Hotel Fagus, amelyet egyaránt ajánlunk a pihenni vágyóknak és az aktív, tartalmas kikapcsolódást keresőknek.
2014. szeptember 22. 00:30
Az Alpok legkeletibb nyúlványa a Soproni-hegység, az itt üdülők teleszívhatják magukat a friss, tiszta hegyi levegővel, amely életkedvvel, energiával tölti fel az ide érkezőket, lábadozó betegeket és a munkában kimerült, új erőt gyűjtő egészségeseket is. A Hűség városában, a soproni Lővérek árnyas fái között, páratlan természeti környezetben áll a Hotel Fagus, amelyet egyaránt ajánlunk a pihenni vágyóknak és az aktív, tartalmas kikapcsolódást keresőknek.
2014. szeptember 12. 10:07
Ősz közeledtével nap, mint nap egyre gyakrabban hangzik el olyan "bölcsesség", ami a betegségek elkerülésére, a táplálkozás fontosságára mutat rá. Kisgyermekes családokban ez még gyakrabban ismétlődik, hiszen az ősz a picik, nagyok számára a közösségbe kerülés időszaka is. Ilyenkor minden szülő igyekszik előhúzni olyan praktikákat a fiókból, ami segíti gyermeke immunrendszerének erősítését, a betegségekkel szembeni ellenálló képességének fokozását. Előkerülnek ilyenkor a C-vitaminos csodák, a házi tuti tippek, amik persze sok igazságot rejtenek magukban, de érdemes a tudomány eredményeit is figyelembe venni.
2014. szeptember 23. 10:42
1 komment
Mindig rendezvényszervező szerettél volna lenni, de nem találtál iskolát, ahol azt A-tól Z-ig megtanítsák Neked? Évekig tanultad az elméleti rendezvény és konferenciaszervezést a fősulin, de nem volt elég gyakorlati képzésed? Akkor itt a helyed!
2014. szeptember 19. 08:00
Group’N’Swing esélyegyenlőségi koncert a New Orleans Club-ban október 1-jén.
2014. szeptember 30. 12:13
Amikor fiatalok vagyunk, nem sokan gondolkodunk el mélyebben a saját életünkről, mivel úgy érezzük, egy örökkévalóság. Szórakozás, barátok, utazások, minden végeláthatatlan körforgásnak tűnik, ám ahogy az idő telik fontos, hogy néhány kérdést rendbe tegyünk életünkkel kapcsolatban.
2014. szeptember 30. 11:23
Tara Parker-Pope a The New York Times újságírója egy egész könyvet szentelt a boldog házasság titkainak. Kutatómunkája során szociológusokkal, pszichológusokkal készített interjúkat, és a boldog házasságnak 7 tudományos ismérvét azonosította.
2014. szeptember 30. 10:25
Minden idők legismertebb asztrológusa és látnoka megjósolta a Krím-félszigeten zajló közelmúltbeli eseményeket és azok katasztrofális következményeit - állítják orosz és francia kutatók, akik az ukrajnai konfliktus után Nostradamus egy újabb négysoros jóslatát fejtették meg.
2014. szeptember 30. 10:05
Az írott és elektronikus sajtó időről időre beszámol olyan esetekről, hogy kisgyerekek szellemeket véltek látni. Ilyenkor különböző szakértők szólalnak meg, akiknek egy része szerint valóban lehetséges, hogy szellemekkel társalogjanak a kicsik, míg mások, főleg gyerekpszichológusok értelemszerűen az érzelmek kialakulásának folyamatával magyarázzák a jelenséget.
2014. szeptember 30. 08:13
Sokan nem is gondolnának arra, hogy amikor a gyermek éjszaka felkel, és sokat jár vécére, akkor nem biztos, hogy felfázásról, hanem elképzelhető, hogy cukorbetegségről van szó.
2014. szeptember 30. 08:00
Mindenki számára ismerős, hogy ízületei olykor recsegnek-ropognak. Több elmélet kapcsolódik ahhoz, hogy vajon egészséges, vagy inkább káros, de bárhogy is legyen, nem árt tudni, hogy bizony porckopás is állhat a térd vagy a váll ropogása hátterében. A problémáról Dr. Váradi Éva főorvosnőt, a Fájdalomközpont aktív fájdalomcsillapítás specialistáját kérdeztük.
2014. szeptember 29. 11:30
A hétköznapokban viszonylag ritkán gondolkodunk el a szervezetünk működésének rendszeréről és alkotóelemeiről; inkább csak akkor tudatosodik bennünk annak tökéletessége, amikor valamilyen rendellenesség jelentkezik.
2014. szeptember 29. 11:24
A februárban elfogadott rezsicsökkentési törvény október 1-jén hatályba lépő szabálya szerint a távhő díja akkortól 3,3 százalékkal csökken.
2014. szeptember 29. 08:16
A kamaszkor érzékeny korszak mindenki számára. A testi növekedés, a férfi és női jellegek kialakulása sok energiát von el a fizikai testtől.
2014. szeptember 29. 08:00
Felhívás óvodás csoportok és iskolás osztályok számára! Idén negyedik éve szervezi a Humusz Szövetség és a Galgamenti Népfőiskola október 10-én a Komposztálás Ünnepnapját. Ennek keretén belül várjuk ismét óvodás és iskolás csoportok (csapatonként legfeljebb 20 fő) jelentkezését az ország egész területéről, hogy osszák meg velünk, október folyamán hogyan ünneplik a komposztálást, mint szemléletformáló tevékenységet.
2014. szeptember 29. 07:30
A Józsefvárosi szabadegyetem ismét változatos programokkal várja a hallgatóságot. A félév első rendezvényét október 9-én, csütörtökön 15 órai kezdettel tartják meg a Józsefvárosi Galériában.
2014. szeptember 28. 10:08
Szeptember utolsó vasárnapja a Szív Világnapja. A Szív Világszövetsége (WHF) kezdeményezésére 2000 óta a világon mindenütt egyszerre - idén szeptember 28-án - rendezik meg a Szívünk Napját. A szív- és érrendszeri betegségek ellen akkor lehet igazán hatásos a harc, ha már a gyermek születése előtt, vagy kisgyermekkorban elkezdődik.

Családi Szolgáltatás Közvetítő

Város: Göd
Általános iskolások és középiskolások korrepetálását vállalom magyar nyelv és irodalomból, valamint általános iskolásokét történelemből, rugalmas időbeosztásban. Alkalmanként szívesen segítek otthoni tanulásban, gyermekekre vigyázásban. 1200 Ft/45 perc :)
Város: Göd
Háromgyermekes, egészségügyi végzettséggel bíró, tanító és óvodapedagógia szakos, végzős hallgató vagyok. Gyermekfelügyeletet, alsó tagozatosok korrepetálását vállalom Gödön.