Mocorgó gyerekprogramok: játék, szórakozás, fejlődés

Mocorgó gyerekprogramok: játék, szórakozás, fejlődés
0 komment

Színes, látványos program kellene egy nagyobb gyermekközönségnek? Játékmesterekre lenne szükség csoportos születésnapi zsúrhoz? Hiányzik az óvoda repertoárjából egy olyan foglalkozás, amely játékosan, mesével mozgatja át hétről-hétre a gyerekek izmait?
2014. április 14. 00:00
Színes, látványos program kellene egy nagyobb gyermekközönségnek? Játékmesterekre lenne szükség csoportos születésnapi zsúrhoz? Hiányzik az óvoda repertoárjából egy olyan foglalkozás, amely játékosan, mesével mozgatja át hétről-hétre a gyerekek izmait?
2014. április 14. 10:59
A tehetség kibontakozása elsősorban mentális tényezőkön múlik, de elengedhetetlen egy olyan környezet, ahol a vele született képességek készségekké formálhatóak.
2014. április 8. 21:18
Mit érdemes megnéznünk az óvodaválasztásnál annak érdekében, hogy gyermekünk személyiségfejlődéséhez a legoptimálisabb közeget válasszuk? Összeállításunkban a különböző alternatív lehetőségeket foglaltuk össze pár szóban - a teljesség igénye nélkül.
2014. április 8. 16:03
Évről évre elérkezik tavasszal az óvodai beiratkozások időpontja, amikor sok szülő életében először találkozik az intézményválasztás kérdésével. Az első gyermekes édesanya még azt sem tudja milyen szempontokat kéne figyelembe vennie miközben arról kell döntsön kikre bízza ezután alig három éves szeme fényét.
2014. április 18. 10:38
Összegyűjtöttünk néhány ötletes, szép és/vagy vicces húsvéti hajviseletet lányok számára. Elkészítésük függ a alapanyagoktól, ügyességtől, és hogy mennyire bevállalós valaki.
2014. április 17. 18:21
Országosan elismert színművészek - többek között Blaskó Péter, Elek Ferenc, Kis Bernadett - szerepelnek Paczolay Béla Bátrak című megindító rövidfilmjében. A most bemutatott, kis költségvetésből, viszont annál szélesebb összefogásból, jó szívvel forgatott alkotás azért készült, hogy a figyelmet azokra a gyerekekre irányítsa, akik még mindig harcban állnak súlyos betegségükkel.
2014. április 17. 09:55
"70 éve játszom a trombitával" - Geiger György Kossuth - és Liszt díjas trombitaművész, Érdemes művész.
2014. április 16. 16:06
Hazánkban a tej mellett a tojás az egyik leggyakoribb táplálék-allergén, kisgyermekek és felnőttek körében is. Összeállításunkban a tojásallergiával kapcsolatos gyakori kérdésekre keresünk válaszokat.
2014. április 16. 12:43
A nők mindössze 11%-a jellemezhető alacsony aggodalmaskodási hajlammal, a magasabb stressztűrési képesség éppen kétszer annyi férfira jellemző, mint amennyi nőre, 60 %-ban a munka jelenti az első számú stresszfaktort...
2014. április 16. 11:38
Közismert, hogy a sport mennyire pozitívan hat az egészségre, az önbizalomra, de nem szabad elfeledkezni a lehetséges sérülésekről sem. Dr. Dobos Márta, az Oxygen Medical holisztikus szemléletű ortopéd orvosa a biztonságos edzés legfontosabb szabályairól beszélt.
2014. április 16. 08:56
Tóth Ádám kertépítő természetesen azt javasolja, hogy kócos kertünkkel forduljunk szakemberhez. De tudja jól, hogy erre nincs mindig kellő keret, ezért megosztja velünk a házilagos kerttervezés alapjait. A Kertguru kertépítő ad most nekünk tíz hasznos tippet, hogyan is fogjunk hozzá.
2014. április 16. 08:18
"Minden hónapban megjön a menstruációm, tehát van peteérésem..." kezdte ezzel a mondattal a konzultációt egy kedves hölgy. Ezt a tévhitet szeretném a következő cikkel eloszlatni és az ovuláció fontosságára felhívni a figyelmet. Mert ez igen fontos, akkor is, ha nem akarunk kisbabát.
2014. április 15. 18:51
A Stanford Egyetem vezető genetikusa szerint ijesztő mértékben hanyatlik az emberiség intelligenciája, mások a testi fittség hanyatlására figyelmeztetnek. A mai elit atléták néhány ezer éve még középszerű átlagemberek lettek volna.
2014. április 15. 17:12
Az emberi hang, annak sokféle használata az a rendkívüli képességünk, amellyel el tudjuk gondolatainkat, érzéseinket juttatni egymáshoz, akár a mindennapokban, akár a legvarázslatosabb pillanatokban.
2014. április 15. 13:39
Az immunrendszer úgy működik, mint egy sportoló, aki minél többet edz, annál erősebb - mondja dr. Barcs István, a Semmelweis Egyetem ETK Epidemiológiai Tanszékének vezetője.
2014. április 15. 09:01
Kaparó torok, tüsszögés és orrfolyás? A tünetek náthára utalhatnak, ám egyáltalán nem biztos, hogy megfázással van dolgunk. Kora tavasszal ugyanis a levegőben található pollenek már allergiás reakciókat válthatnak ki.

Családi Szolgáltatás Közvetítő

Város: Debrecen
Nem elég jó a helyesírásod? Segítek változtatni! Vállalok emelt szintű magyar érettségire való felkészítést, illetve korrepetálást is magyar nyelv és irodalom tantárgyból. Kérésre házhoz megyek.
Város: Debrecen
Történelemből és magyar nyelv és irodalomból érettségire, pótvizsgára való felkészítést és korrepetálást vállalok Debrecenben és környékén. Óradíj: 1000-2000 Ft.