A pesszimisták nem kötnek magukra életbiztosítást

A pesszimisták nem kötnek magukra életbiztosítást
1 komment

A jövőre nézve mindenkinek más igényei és tervei vannak: van, akinek az első lakás megvásárlása, vagy a gyerekek jövőjének biztosítása a fontos, mások arra tesznek félre, hogy felkészülhessenek a váratlan kiadásokra és legyen elég megtakarításuk nyugdíjas korukra. Az Allianz Hungária Zrt. megbízásából a GfK Hungária Kft. piackutató cég által végzett kutatásból sok minden kiderül az emberek megtakarítási céljairól és szokásairól.
2014. október 13. 14:41
1 komment
A jövőre nézve mindenkinek más igényei és tervei vannak: van, akinek az első lakás megvásárlása, vagy a gyerekek jövőjének biztosítása a fontos, mások arra tesznek félre, hogy felkészülhessenek a váratlan kiadásokra és legyen elég megtakarításuk nyugdíjas korukra. Az Allianz Hungária Zrt. megbízásából a GfK Hungária Kft. piackutató cég által végzett kutatásból sok minden kiderül az emberek megtakarítási céljairól és szokásairól.
2014. október 6. 09:24
Talán már mindannyian hallottunk róla, hogy immunrendszerünk igen fontos részét képezi az az 1-2 kilogrammnyi hasznos baktériumtömeg, amely a bélrendszerben, döntően a vastagbél területén helyezkedik el. Egészségünk kulcsa, hogy ezen hasznos baktériumok összetételét - melyek az emberi test sejtjeinek tízszeresét teszik ki - optimálisan alakítsuk ki és tartsuk fenn, mert a bennünk élő hasznos baktériumflóra védelmi vonalként szolgál a kórokozókkal szemben.
2014. szeptember 12. 10:07
Ősz közeledtével nap, mint nap egyre gyakrabban hangzik el olyan "bölcsesség", ami a betegségek elkerülésére, a táplálkozás fontosságára mutat rá. Kisgyermekes családokban ez még gyakrabban ismétlődik, hiszen az ősz a picik, nagyok számára a közösségbe kerülés időszaka is. Ilyenkor minden szülő igyekszik előhúzni olyan praktikákat a fiókból, ami segíti gyermeke immunrendszerének erősítését, a betegségekkel szembeni ellenálló képességének fokozását. Előkerülnek ilyenkor a C-vitaminos csodák, a házi tuti tippek, amik persze sok igazságot rejtenek magukban, de érdemes a tudomány eredményeit is figyelembe venni.
2014. október 18. 11:41
Talán 12 lehettem, amikor Anyuékkal egy rokon esküvőjére mentünk. Egy csodás szállodában szépen díszített asztalok fogadtak, a személyzet kedvesen hozta a finom falatokat, mindenki elegáns volt és mosolygott. Akkor éreztem, hogy kell nekem ez a csillogás, az elegancia, az ünnep. Én is rendezvényeket akarok szervezni.
2014. október 21. 22:04
A kormány adókedvezménnyel ösztönözné a házasságkötést, ezért a fiatal párok havi 5 ezer forintos adókedvezményt kapnak a házasságkötést követő két évben - jelentette be Kurucz Éva kormányszóvivő a jövő évi adótörvények ismertetésekor kedden sajtótájékoztatón.
2014. október 21. 21:34
A pályázattal kapcsolatos visszajelzéseket mérlegelve módosítja a pályázati feltételeket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), így még többen pályázhatnak hűtő- és fagyasztócserére - közölte az NFM az MTI-vel.
2014. október 21. 18:31
Bakteriális fertőzés okozta agyvelőgyulladásban halt meg egy szentgotthárdi óvodás kislány - erősítette meg az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) megyei tisztifőorvosa kedden az MTI-nek, hozzátéve: egyetlen megbetegedés történt, tragikus következménnyel járt, de járvány nincs.
2014. október 21. 17:13
Bárki, az "úrvezetők", a hivatásos busz-, villamos-, vonatvezetők, kamionsofőrök, pilóták, vagy a magasban dolgozók számára fontos tudnivaló, hogy egyes, vény nélkül is kapható gyógyszerek álmosságot okozhatnak. Ezáltal bizony befolyásolni képesek az illető járművezetői képességeit. Adott esetben ez veszélyes, és baleseti helyzeteket okozhat.
2014. október 21. 10:54
A megbocsátáshoz nem kell érezni semmit. A megbocsátás: döntés. Lelki természetű, a Szentlélek ereje által meghozható, akaratunktól függő döntés.
2014. október 21. 10:17
Nagypapa születésnapjára minden évben rózsaszín virágba borult a cseresznyefa, de idén a fa nem volt sehol! Csak egy tömzsi tuskó árválkodott a helyén. Életről és elmúlásról, gyerekeknek.
2014. október 21. 09:46
"A jó vezető egyik legfontosabb ismérve, hogy biztos határokkal rendelkezik. A határok szabják meg azt a keretet, amely meghatározza, hogy mi az, ami létrejöhet, és mi az, ami nem."
2014. október 21. 08:52
Létezhet, hogy másképpen kell foglalkozni egy kisfiúval, mint egy kislánnyal, ha a pénzügyi nevelésről van szó? Hiszen a pénz az pénz, akkor is, ha fiú kezében van, és akkor is, ha lányéban! Mégiscsak lehet más a pénz, ha egy fiú bánik vele, vagy egy lány? Ha igen, melyik területen és mit kell másképpen csinálni? A válasz kicsit hosszú lesz, de a végén egy érdekes és mesés játékot is ajánlok.
2014. október 20. 17:02
2014 legjótékonyabb kiegészítői: érintőképernyő toll és piros-fehér csíkos zokni. A McDonald’s 20. alkalommal rendezi meg jótékonysági hetét a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány javára. Nyitóeseményén, a McHappy Day-en hazai sztárok és közéleti szereplők segítették az adománygyűjtést országszerte.
2014. október 20. 11:48
Minden ötödik ember szenved az irritábilis bél szindrómában (IBS), ám csak jóval kevesebben jutnak el orvoshoz. Holott dr. Mármarosi István, az Oxygen Medical gasztroenterológusa a szakszerű segítség jelentőségére hívta fel a figyelmet.
2014. október 20. 11:10
Nemcsak a nemi betegek, hanem a nemi betegségek száma is növekszik: mára hatszor annyi vírus, baktérium és gomba okoz fertőzést, mint néhány évtizede - hívja fel a figyelmet Dr. Nagy Károly, a Semmelweis Egyetem Orvosi Mikrobiológiai Intézet egyetemi tanára. Ráadásul van olyan fertőzés, ami évekig tünetmentes, de akár köhögés vagy szemgyulladás is utalhat nemi betegségre.
2014. október 20. 08:00
Az amszterdami VU egyetem kutatása azt bizonyítja, hogy boldogabbá teszi a szülőt, ha gyermekét önmaga elé helyezi. Az állítás megkérdőjelezi azt az általános elméletet, mely szerint azok a szülők, akik nagymértékben részt vesznek gyermekük életében, feláldozzák a saját boldogságukat.

Családi Szolgáltatás Közvetítő

Város: Budapest
PC-ábécé: az alap, amire építhetsz.
Város: Budapest
Parapszichológus, gyógypedagógus hallgató segít finommotorika fejlesztésben, önbizalomfejlesztésben és angoltanulásban.