Egészséges gyermeki bélflóra fontossága

Egészséges gyermeki bélflóra fontossága
0 komment

Hogyan, miért és mikor érdemes gyermekünkkel "megismertetni" a probiotikumokat?
Gyermekünk egészségére születésekor fordítunk a legnagyobb figyelmet. A születése utáni első napok, hónapok az emésztőrendszer normális beindulása szempontjából a legkritikusabbak, és ilyenkor fontos odafigyelnünk arra, hogy biztosítsuk babánk számára mind a belső mind a külső egészséges környezetet.
2015. január 28. 09:06
Hogyan, miért és mikor érdemes gyermekünkkel "megismertetni" a probiotikumokat? Gyermekünk egészségére születésekor fordítunk a legnagyobb figyelmet. A születése utáni első napok, hónapok az emésztőrendszer normális beindulása szempontjából a legkritikusabbak, és ilyenkor fontos odafigyelnünk arra, hogy biztosítsuk babánk számára mind a belső mind a külső egészséges környezetet.
2015. január 26. 17:30
Nyolc évig tartó intenzív klinikai kutatómunkát követően a Colgate bemutatja a Colgate® Maximum Cavity Protection fogkrémet. Az első fogkrém, amely a Cukor Sav Semlegesítő™ technológiát tartalmazza, és az első úttörő jellegű felfedezés a fluoridos fogkrémek bevezetése óta. Az új fogkrém használatával a kezdeti fogszuvasodás gyakorisága akár a felére is csökkenthető!
2015. január 26. 22:03
A legtöbb kislány imád hercegnős, balerinás, pörgős ruhákban illegni, hacsak lehet csini és szép szeretne lenni. Anyukaként tapasztalhatod, hogy veled is így volt ez, és most kicsi lányod követi a példát, ugyanúgy imádja a szép ruhákat, mint Te annak idején, ha lehetne, még az utcára is ezekben menne, és sírás van, ha le kell venni. Ha hiszed, ha nem, most erre született megoldás!
2015. január 30. 12:40
Nemrégiben derült ki, hogy a mozgáshiány majdnem kétszer annyi ember halálát okozhatja, mint a túl magas testtömegindex. Lóránth Kata, az Oxygen Wellness szakmai vezetője az összefüggésekről beszélt.
2015. január 30. 11:54
Nyakunkon az influenzaszezon, aki pedig lemaradt arról, hogy időben beoltassa magát, nem tehet mást, mint reménykedik abban, hogy elkerüli a járvány. A valóság ugyanakkor az, hogy ennél azért többet is tehetünk, a vírus ugyanis máshogy terjed, mint ahogy sokan gondolják: a fertőzés elsődleges útja a kézen keresztül vezet, így védekezni leghatékonyabban fertőtlenítéssel lehet - feltéve, hogy jól csináljuk.
2015. január 30. 09:23
1 komment
Összefügghet a korai menopauza és egyes mindennapi - műanyagokban, elektronikai termékekben és ipari szennyezésekben előforduló - vegyi anyagokkal való érintkezés - derült ki egy nagy léptékű amerikai tanulmányból.
2015. január 30. 07:30
2015 január 29-én ünnepeljük KEMÉNY HENRIK Kossuth-díjas, Érdemes és Kiváló Művész születésének 90. évfordulóját.
2015. január 29. 23:32
A testvérek többségénél más-más gének állnak az autizmus hátterében, tehát az idegi-fejlődési rendellenesség genetikai háttere az eddig véltnél is bonyolultabb - derült ki a téma eddigi legátfogóbb kutatásából.
2015. január 29. 22:57
Sokat hallani az elmúlt években arról, hogy a baba és az anyuka egészsége érdekében már a várandósság előtt érdemes várandósok számára készített vitaminokat szedni. Ennek ellenére sokan szkeptikusak a témával kapcsolatban és úgy gondolják, bőven elég, ha a kismama odafigyel a táplálkozására. Megkérdeztük Csősz Katalin védőnőt, neki mi a véleménye.
2015. január 29. 22:55
A legfrissebb genetikai kutatások szerint nem csak saját egészségünket, hanem unokáink örökítőanyagát és így egészségét is befolyásolja, hogy mivel táplálkozunk.
2015. január 29. 09:59
A D-vitamin sokak számára a napfény vitaminjaként ismert, ami többek között a jó hangulatért felelős. Ám az elmúlt években a kutatók rávilágítottak arra, hogy sokkal fontosabb a szervezet működése szempontjából, mint azt korábban gondolták.
2015. január 29. 08:39
Amerikai kutatók összefüggést találtak az időskori elbutulás (demencia) és egyes gyakran használt, többek között altatóként vagy allergia kezelésére adott gyógyszerek szedése között.
2015. január 29. 08:22
Trebitsch Péter, az MTI tudósítója jelenti: Pénzbüntetéssel, jogi eljárásokkal fenyegetik Tajvanon azokat a szülőket, akik nem szabnak határt gyermekeik televíziózásra és videójátékokra fordított szabadidejének - jelentette a helyi média.
2015. január 29. 08:03
Február 1-jétől egy új hatóanyagú készítményt fogadott be társadalombiztosítási finanszírozásba az egészségbiztosító; a készítmény a pulmonális artériás hipertóniában (a kisvérkörben fellépő magas vérnyomás) szenvedő felnőtt betegek hosszú távú kezelésére javallott - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) az MTI megkeresésére.
2015. január 28. 08:39
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat két pályázati felhívást tesz közzé.
2015. január 27. 18:03
A Jobbik szerint egy párhuzamos osztályba vagy szélsőséges esetben bentlakásos iskolába kell kiemelni azokat a kezelhetetlen gyermekeket, akik zavarják normálisan tanuló társaikat.

Családi Szolgáltatás Közvetítő

Város: Budapest
Bármely középiskolai tantárgy - általanos korrepetáció, felzárkoztatás szinten. Valamint matematika , fizika és filozófia - érettségi vizsga / illetve főiskolások / egyetemisták számára vizsgára való felkészítés szintjén is.
Város: Budapest
Alsós Német korrepetálást vállalok.
16 éves vagyok és immár több mint 9 éve beszélem a németet.
A család egyik fele kint lakik,és német származásuak vagyunk.
Türelmmel és nagyon keddvel tanitok,hiszen tudom milyen nehéz egy nyelvet elsajátítani.