Tizenegy éves lánnyal került szexuális kapcsolatba egy férfi Zalában

Tizenegy éves lánnyal került szexuális kapcsolatba egy férfi Zalában
0 komment

Szexuális erőszak miatt javasolnak vádemelést a zalai rendőrök egy 26 éves férfi ellen, aki egy interneten megismert 11 éves lánnyal közvetlenül is szexuális kapcsolatba került - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Klement János
Ferenczi Éva
Makra Ildikó
Frányó Zsófia
Novák Julianna

2014. november 24. 12:47
Szexuális erőszak miatt javasolnak vádemelést a zalai rendőrök egy 26 éves férfi ellen, aki egy interneten megismert 11 éves lánnyal közvetlenül is szexuális kapcsolatba került - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
2014. november 24. 11:50
Rosie szeptember végén kelt ki a tojásból, a nagyközönség januártól láthatja.
2014. november 24. 10:12
Egy hónap és ismét itt a karácsony! Már most érdemes legalább eltervezni, hogy kinek, milyen ajándékot szánunk, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. Sokan vásárolnak könyvet ilyenkor a szeretteiknek, barátaiknak. Ha te is így szeretnél tenni, akkor most adunk néhány tippet, hogy mit válassz!
2014. november 23. 17:28
Senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat, amelyekért, ha bocsánatok kérünk, az élet folytatódik tovább. De vannak helyzetek, amikért nem kell elnézést kérni, hiszen ezek olyan dolgok, amelyektől fizikai és lelki egészségünk is függhet. Nézzünk hét ilyen példát! Már bocsánat, de ezért nem fogunk elnézést kérni!
2014. november 21. 21:21
Az életben a legszebb pillanatokért érdemes élni, csak ezekre érdemes később visszaemlékezni. Az esküvő napja is egy meghatározó mérföldkő az ember életében.
2014. november 21. 13:05
A természetes tisztítószerek ugyanannyira hatékonyak, mint a kereskedelmi forgalomban található, jól bejáratott tisztítószerek. Az előbbiek nagy előnye, hogy mivel eleve nem tartalmaznak vegyi összetevőket, így a lakásunk nemcsak tiszta, de biztonságos is lesz.
2014. november 21. 11:14
Gyereknek lenni nehéz. Körülöttük mindenki nagy, mindenki jobban tudja és meg akarja mondani mit szabad és mit nem. Ezért a gyerekek ellentmondanak. Minden életkorban ellentmondanak. Néha erősebben, néha alig észrevehetően. Amit a felnőttek rosszul viselnek. A legtöbbször emlegetett téma egy gyermekpszichológiai konzultáción a hiszti kezelése.
2014. november 21. 09:57
A kutyák nem csak hűséges társak, hanem ösztönös természetükből adódóan, ha baj van, mindig segítenek. Ezek az ösztönök nagyon mély gyökerekkel rendelkeznek, így amikor egy háziasított ölebet akarunk nevelni kutyánkból, akkor is megmaradnak a tulajdonságai. Egy kutyából soha nem lesz jámboran tévét néző alázatos eb.
2014. november 21. 08:53
Az UNICEF Magyar Bizottsága szerint a gyermekek számára kézzel fogható ismeretek szükségesek a jogaikról, mert ez egyenes utat jelent a felnőttkori felelősségvállaláshoz.
2014. november 21. 08:00
A könyv pszichológus szerzője lépésről lépésre vezeti az olvasót, hogy képes legyen a szorongását visszaterelni azok közé a korlátok közé, ahol annak működnie kell.
2014. november 20. 17:09
A torokgyulladást leggyakrabban vírusfertőzés okozza. A hűvösebb idő beköszöntével egyre gyakrabban fújjuk az orrunkat, tüsszentünk és a torkunk is sűrűbben fáj. Mi okozza ezeket a kellemetlen tüneteket?
2014. november 20. 13:50
Súlyos egészségromlást okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés a vád az ellen a budapesti bába ellen, aki tavaly év elején Mendén segédkezett egy otthonszülésnél. Az újszülött meghalt, az anya kritikus állapotba került - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
2014. november 20. 09:07
1 komment
5200 regisztrált eset és közel félmilliárd forint éves költségteher - ez a rotavírus - fertőzések éves mérlege 2012-ben Magyarországon. Az elterjedtsége miatt gyakran tévesen alábecsült betegség egy hazai felmérés szerint a legkisebbeket veszélyezteti igazán: 100 súlyos rotavírus-fertőzés miatt kórházban ápolt kisgyermekek közül 61 két éven aluli.
2014. november 19. 11:32
A testmozgás 15 előnyös hatása... A rendszeres testmozgás számos egészségügyi előnnyel jár. Következzen most ezek közül 15. Legyen ez felhívás azok számára, akik eddig ódzkodtak a mozgástól, illetve pozitív megerősítés az aktív életet élőknek.
2014. november 19. 10:37
Ha a gyermek az őszi-téli időszakban visszatérő légúti fertőzésektől szenved, érdemes utána járni, nincs-e allergia a háttérben. Télen a lakáson belüli allergének - a penészgomba és a poratka - okozhatnak panaszokat.
2014. november 19. 09:28
Az emberek nyolcvan százaléka hazudik a koráról, vagy a testsúlyáról a társkereső oldalakon. A szakemberek szerint azonban egy kis hazugság még hasznos is lehet.

Családi Szolgáltatás Közvetítő

Város: Budapest
Német nyelvoktatás, érettségi előkészítés, nyelvvizsga felkészítés, szinten tartás, felzárkóztatás, szókincs fejlesztés. Kortól függetlenül kezdőtől a felsőfokig.
Város: Budapest
Magántanítás:
biológia,fizika,kémia tárgyakból;
alap,közép(felső)szinteken,érettségire,vizsgára is;
opciók:házhoz megyek,rugalmas időbeosztás,kidolgozott témakörök,digitális tananyagok,csoportkedvezmény,on-lineoktatás;
ár:1500Ft/60perc(számlaképesen).