Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Egyéb segítség
2012. 02. 26.
szabozsolt533@gmail.com
kepSzeretnék egy lehetőséget kínálni bárki számára. Egy több éve sikeresen működő amerikai cég munkatársakat keres világszerte. 
A munka bárki számára könnyen megtanulható, és egy olyan termékkel dolgozhat, melyre a világon egyre nagyobb az érdeklődés. Ez a jövő üzlete! Az én meglátásom az, hogy rengeteg táplálék kiegészítő, egészség javító és megörző, krém, tisztítószer stb. van a piacon. Természetesen a véleményem az, hogy minden MLM rendszer terméke nagyszerű. Azonban mivel én magam is ismerek sok hasonló terméket, sőt használtam is pl. Amway terméket, de használtam Yes Pluss -os terméket is, sőt FM terméket is, azt kell mondjam, hogy a termékekben sosem csalódtam, azonban mint üzleti lehetőség nem volt akkora üzlet számomra, mint az én általam favorizált jelenlegi üzleti lehetőség. Többnyire a termékek ára volt borsos, mert bár valóban nagyon hatékony és profi minőségű termékek voltak, azonban a beletett pénzem azokba az üzletekbe sosem térült meg. Ráadásul a termék ára mellett a havonta beleinvesztált pénz is elég tetemesnek mondható, amiből nem jött vissza semmi. Én is kispénzű ember vagyok, keresem a lehetőséget, hogyan tudnék kitörni a pénztelenségből. Ezzel természetesen nem vagyok egyedül. Van 3 gyermekem, így nem mindegy mennyi folyik be és ki a családi kasszába -ból. A mostani üzleti lehetőséggel kapcsolatban, senki nem ígért nekem milliókat néhány hónap alatt ( bár persze ez is lehetséges ) mivel ebben azért ők sem hisznek. Nem olyan ajánlattal kerestek meg, hogy a pénz magától jön, nem kell tenni érte. Nekem ez volt a legszimpatikusabb egy részt, valamint az, hogy azt a pénzt, amit havonta bele kell tennem azt én egy teljesen reálisnak tartom, ráadásul nagyon könnyen kitermelhető. A havi pénz beleinvesztálása 10$ ( kb. 2.300 ) forint. Ennél kevesebbet nem ajánlottak sehol, hogy rakjak az üzletbe. Ennek az összegnek a többszörösével kellett csak beregisztrálnom némelyik MLM rendszerbe. Plusz megvennem a kezdő csomagot, plusz előadásokra járnom, folyamatos képzési rendszerekben részt vennem, amik ugyancsak vitték a konyháról a pénzt. Itt több tízezer forintról beszélünk. A mostani üzleti lehetőségbe elég havi 2.300 -at beletennem, s nincs több költség. 
Azt gondolom, a kispénzű embereknek ez inkább egyfajta segítség, és kitörési lehetőség, mint bármelyik másik MLM rendszer. Nincs regisztrációs díj, nincs kötelező alapcsomag vásárlás. A cég korrekten kifizet minden egyes dollárt.

skype elérhetőségem: szabozsolt533

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van) nincs
IdőpontÁllandó munkára
fűnyírásnem
háziállat-etetésnem
kisállat-gondozásnem
kutyasétáltatásnem
manikűr-pedikűregyik sem
Iskolai végzettségáltalános
Életkor20-30
Fizetésegyéb
Óradíj150 Ft
Dohányzik?nem

Vissza