Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


2017. 05. 18.
Telefon: 06-30-463-6404
kepEgy beteg 24 órás ápolását, vagy az idős szülő gondozását bentlakással vállalom, segítek az elfoglalt, vagy az ápolásba már belefáradt családnak. A beteg ápolása vagy az idős gondozása mellett, a mindennapos háztartási feladatokat is elvégzem. Leveszem a terhet a család válláról, hogy Ön nyugodtan tölthesse a mindennapjait.

Beteg-centrikus, leinformálható, Kórházi-ápolási gyakorlattal, demens beteg elállásában is jártas, otthonápolási referenciákkal, (Belgyógyászat, ált. sebészet és intenzív osztályon dolgoztam kórházban) kórházi ápolási és otthonápolási tapasztalattal rendelkező szakápolónő vagyok. Ápolói hivatásom teljes elkötelezettséggel és felelősséggel végzem.

Kérem, hívjon bizalommal!
Kovácsné Erika
Tel: 06-30-463-6404
----------------------------------------------------------------
Néhány véleményt itt olvashat az otthonápolási munkámról, rólam:

"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit"
-------------------

"Nehéz élethelyzetbe kerültük a feleségemmel, Kovácsné Erika segített áthidalni ezt a helyzetet, testileg - és jó kedélyével lelkileg - gondozott bennünket nagy szeretettel. Megbízható, gondos, jól ismeri a betegségeket és a betegek lélektanát. Őt, mindenkinek csak szívből ajánlhatom feleségemmel összhangban. Makkay János a tudományok doktora és dr. Tulok Magdolna."
-------------------

Édesapám otthonápolására kerestem szakembert, amikor az interneten megtaláltam Erika honlapját. Nagyon megtetszett az összeszedettsége, fel is vettem Vele a kapcsolatot. Erika ápolta a szinte teljesen mozgásképtelen Édesapámat, mindvégig maximálisan lelkiismeretes odaadással. Külön tetszett, hogy ebben az anyagias világban egy versenyképes otthonápolási szolgáltatást kaptam, nagyon kedvező áron. Erikát szívből ajánlom! Kopány Szabolcs."
-------------------

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk
minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!! Hresku család."
 Részletek:
24 órás felügyeletet vállal?Igen
Óradíj500-1000 Ft
Életkor40-50
Referenciavan
Szaktanácsadás betegápolási eszközökkel kapcsolatbanIgen
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Pszichiátriai betegek felügyeleteIgen
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
Gondozás típusaStomás betegek szakszerű ellátása
Gondozás típusaMűtét/baleset utáni szakápolás, ellátás
Gondozás típusaÉjszakai betegfelügyelet
Gondozás típusaBetegápolás, felügyelet (öltöztetés, fürdetés, stb.)
Egyéb munkát is vállal (takarítás, főzés, stb.)?Igen
Szolgáltatás helye Pest megye
Szolgáltatás helye Bács-Kiskun megye
Szolgáltatás helye Budapest
Szolgáltatás helye Országos

Vissza