SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Csodás őszi kerékpározás, családdal, gyerekkel

Családinet [cikkei] - 2019-11-13
 [X]

A kerékpározás, bármelyik életkorban, egyszerre jelenti a mozgást, a szabadban töltött időt, és ha többen indulnak őszi kerékpározásra, akkor egy szuper közösségi élményt is egyúttal.
Csodás őszi kerékpározás, családdal, gyerekkel

Felkerestük hát, Budapest egyik legrégebben üzemelő bicikliboltját, ellátogattunk Óbudára, ahol több mint 25 éve a Berguson kerékpár szaküzlete 25 éve várja, hatalmas választékkal a kerékpárosokat.

Az általuk forgalmazott hazai és nemzetközi márkák kínálatát, nem csak Óbudán, hanem közel 10 éve üzemelő kerékpár webáruházukban is megvásárolhatják az érdeklődők.

Mi most a gyermekkerékpárokat, és gyermek kerékpáros sisakokat vettük górcső alá, melyik életkorban, milyen biciklivel, és biztonsági felszerelésben vágjanak neki, egy-egy hosszabb, rövidebb családi kerékpározásnak.

Családi kerékpározás

A gyerekbicikli kiválasztásánál, a legfőbb szempont az életkor, és a testmagasság.

A biztonság szempontjából, pedig az, hogy csak magabiztos kerékpáros tudással tartson velünk a gyerkőc, saját kerékpárral.

Magabiztos kerékpáros tudás

Ha ez nem biztosított, akkor mindenképp a felnőtt kerékpárra szerelhető kerékpáros gyerekülésben utazzanak velünk a legkisebbek.

A 3 legkisebb, úgymond kezdő kerékpár gyerekek számára, a futóbicikli, ezt követi a még pótkerékkel kapható 12’-es gyerekbicikli, valamint a 4-6 évesek kerékpárja a 16’-os.

Ez a 3 méret, és az ajánlott életkor, semmiképp nem alkalmas hosszabb kerékpározások alkalmával, inkább tanulópályákon, szűkebb lakókörnyezetben, vagy otthon az udvaron történő bringázáshoz ajánlottak.

Gyermekbiciklik

Az ezt követő 2 mérettel, és 7 éves kortól, már 16’-os és 20’-as kerékpárral, megfelelő gyermek kerékpáros sisakban, már bátran velünk tarthatnak, a magabiztos kerékpártudással rendelkező gyerekek is.


Nagyon fontos, hogy ha megtehetjük, kerüljük, az olcsó, nevenincs, silány alkatrészekből készült gyerekbicikliket, a biztonság szempontjából, és az alkatrészellátás, utánpótlás kérdésében is, hosszabb távon, többe kerülnek, mint a 10 000 – 25 000 forinttal drágább, garanciális, és márkás társaik.

Ár/érték arányban jelenleg gyerekbiciklikből a Csepel, Kellys, Merida, Gepida márkák a legkeresettebbek, és legmegbízhatóbbak.

Garanciális, menetkész beállításokkal, hosszú élettartammal rendelkező gyerekbiciklit vásárolhatunk, ha a fenti márkák kínálatában nézünk körül.

A gyermekek biztonsága érdekében, az egyik legfontosabb szempont, a magabiztos kerékpártudás mellett, a megfelelő védelem, az esések során beszerezhető sérülésekkel szemben.
Ehhez elengedhetetlen, egy minőségi, biztonságos gyerek kerékpáros sisakok, amiből minden életkorhoz, és ízléshez találunk megfelelőt, szuper színes gyermekmintákkal díszítve, amit így már a gyerkőcök is örömmel viselnek kerékpározás során.

Biztonságos gyerek kerékpáros sisak

Ha bizonytalanok a méretben, és mindenképp szakember ajánlását szeretnék kikérni, úgy érdemes felkeresni a Berguson bicikliboltot Óbudán, ahol szakemberek segítenek a gyermek igényeinek legmegfelelőbb bicikli kiválasztásában. Ha viszont biztosak vagyunk a dolgunkban, rendeljünk kényelmesen, otthonról a berguson.hu webáruházból gyerekbiciklit, és gyerek kerékpáros sisakot egyaránt.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja