Jojo Moyes - Mióta megszerettelek

Családinet - 2019-05-30
 [X]
Louisa Clark esetlen, de szeretetteljes karaktere mély nyomott hagyott a Mielőtt megismertelek sorozat valamennyi olvasójában. A trilógia befejező részében New Yorkba tartunk Louval, aki végre eleget tesz a Willnek tett ígéretének, és olyan életet kezd élni, amiről mindig is álmodott. Ideje felvenni a csíkos harisnyát, és belevetni magunkat Jojo Moyes felejthetetlen történetének újabb felvonásába - megjelent a Mióta megszerettelek!
Jojo Moyes - Mióta megszerettelek

A trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a hatalmas sikert aratott Mielőtt megismertelek című regényben bemutatott Lou Clark története.

Lou sok mindent tud. Pontosan tudja például, hogy milyen nagy a távolság új New York-i otthona és londoni barátja, Sam lakása között. Azt is tudja, hogy a főnöke jó ember, ahogy azt is, hogy a felesége eltitkol valamit a férfi elől. Azt viszont nem tudhatja, hogy miközben beleveti magát New York társasági életébe, hamarosan megismerkedik valakivel, aki jókora felfordulást okoz a lelkében. Merthogy Josh elképesztő módon emlékezteti valakire, akire rendkívül fájdalmas visszaemlékeznie. Azt sem tudja Lou, hogy mihez kezdjen a kialakult helyzetben - csupán azt tudja, hogy bármilyen döntés hoz, az mindent visszavonhatatlanul megváltoztat az életében. És hogy mindenképp követnie kell a szíve szavát, akárhová is vezesse.

"Eszembe jutott, amit még Will hangsúlyozott, hogy az életet ne mindenféle másoktól kölcsönzött elképzelések alapján éljem, hanem a magam álmai szerint. A gond csupán az volt, hogy még nem sikerült kiokoskodnom, valójában mik is az álmaim."

Jojo Moyes - Mióta megszerettelek

Adatok:
Eredeti megnevezés: Still Me
Megjelenés: 2019.
Oldalszám: 496
Méret: 126 x 200 x 31 mm
Tömeg: 400 g

A kötet kapható a Cartaphilus Könyvkiadó honlapján:
https://cartaphilus.hu/konyv/miota-megszerettelek/

Közösségi hozzászólások:
Kapcsolódó cikkek:
    © 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
    Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media