Könyv- és lemezajánló

"Néha találsz egy könyvet, ami megmozgat, ami veled marad, és megköveteli, hogy megoszd másokkal is. Egy történetet, ami egyszerre szívszorító és örömteli. Ami túl valószínűtlen, hogy igaz legyen, mégis az. Ez a könyv A szabadság illata." - The Art of Why Not
A héten indul Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapuló mozifilm, a Toxikoma forgatása. Szabó Győzőt Molnár Áron, Csernus Imrét Bányai Kelemen Barna alakítja, a film producerei Illés Gabriella és Herendi Gábor lesznek. A mozit Herendi Gábor rendezi, és az alkotók közt van executive producerként Szabó Győző is. A film "a drogos alfahím és az Istent játszó pszichiáter egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról" szól.
Részlet az előszóból: "Nomen est omen" - a nevünk nemcsak arra szolgál, hogy megkülönböztessen másoktól, hanem arra is, hogy elmondja, miért jöttünk a világra, mi végre születtünk.
Louisa Clark esetlen, de szeretetteljes karaktere mély nyomott hagyott a Mielőtt megismertelek sorozat valamennyi olvasójában. A trilógia befejező részében New Yorkba tartunk Louval, aki végre eleget tesz a Willnek tett ígéretének, és olyan életet kezd élni, amiről mindig is álmodott. Ideje felvenni a csíkos harisnyát, és belevetni magunkat Jojo Moyes felejthetetlen történetének újabb felvonásába - megjelent a Mióta megszerettelek!
A Pioneer Books gondozásában megjelent Anglia legnépszerűbb írónőjének legújabb kötete, a Napsütés a Vadvirág Kunyhó fölött! Milly Johnson elragadó stílusa és történetei varázslatos utazásra hívják az olvasót. Új kezdetek, régi titkok, és egy hely, amelyet mindenki otthonnak nevezhet - ezt ígéri a Napsütés a Vadvirág Kunyhó fölött.
A most megjelent könyv folytatása és kibővítése a 2016-ban kiadott Mesemondók Márpedig Vannak című tudományos ismeretterjesztő kötetnek, mely a nemzetközi mesemondás első magyar nyelven megjelent tankönyve. Nyereményjátékunkon megnyerheted a Hősök és pimaszok: Mit és hogyan meséljünk kamaszoknak? című könyvet.
A 70-es évek elején megszületett Sehány éves kislány máig mindenkit lenyűgöző képeivel mutatta be a legkisebbeknek hogy növekszik édesanyja hasában a baba.
Balaton, Eger, Velencei-tó, Tisza-tó, Esztergom, Dunakanyar és Dél-Baranya! Csupa olyan helyszín, ami vonzó célpont egy családi utazáshoz. 2016-ban a KidsOasis és a Manó Könyvek a jóvoltából egy új műfaj, nevezetesen mese-útikönyv sorozat született. A siker az Irány a Balaton! című kötettel indult el, majd nemsokára újabb részekkel bővült. A képzeletbeli utazó család a mese nyelvén, a gyerekek számára élvezhető formában barangolja be hazánkat, hogy ha az olvasó úgy dönt, hogy elutazik, már előre tudja, mit érdemes megnézni, kipróbálni.
A W.I.T.C.H. és a Fairy Oak világhírű írójának legújabb sorozata kiskamaszoknak, önmaguk elfogadásáról könnyed stílusban, közhelyek nélkül, sok kalandba és bolondozásba ágyazva. Nyereményjátékunkon megnyerheted Elisabetta Gnone legújabb könyvét.
Több, mint 300 megújult interaktív hangoskönyv tölthető le ingyenesen a BOOKR Kids Mesetárából a tavaszi szünet idején. Klasszikus és modern könyvek, kötelező olvasmányok, angol nyelvtanulást segítő mesék és dalok ugyancsak helyet kaptak a digitális polcokon. A cég négyéves születésnapját ünnepli ezen a hétvégén!
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.