Karácsony

A boltok már karácsonyi díszben, a polcokon hetek óta ott vannak a Mikulások, és lassan a bevásárlóközpontokban is felcseng a Last Christmas... Ideje, hogy te is elkezdd a karácsonyi készülődést, hogy az idei ünnep stressz- és kapkodásmentesebben, és talán egy kicsit boldogabban is teljen, mint az eddigiek.
A karácsony előtti utolsó héten csúcsra járnak az adventi vásárok, a bevásárlóközpontok, a hipermarketek és a piacok. Ebben az időszakban minden évben megemelkedik a zsebtolvajlások száma, hiszen mi magunk is figyelmetlenebbek vagyunk a szokásosnál. Kovács Ildikó önvédelmi instruktor szerint a fáradtságunk és a szétszórtságunk tehet minket áldozattá.
A karácsony egyik legkedveltebb szaloncukor íze a kókuszos, a szaloncukor maga pedig a karácsonyfa jellegzetes kék dísze szokott lenni. Pár nap van karácsonyig, mi már alig várjuk, ezért teszteltünk most le Nektek 10 féle országosan kapható kókuszos szaloncukrot. Lehet-e finomat venni 800 Ft alatt egy csomaggal, vagy maradjunk a 2.000 Ft-os terméknél?
Idén az adventi időszakban ismét közlekedik a Mikulástroli, amely december 19-ig ajándékokat is gyűjt a rászorulók számára.
Az ötfős fiúcsapatot a közös hobbi hozta, egyben tartotta össze: valamennyien képregény rajongók voltak, s legszívesebben hőseik bőrébe bújva élték volna az életüket. De mivel erre nem volt lehetőség, ezért tenniük kellett érte valamit.
A dimbes-dombos tájat véget nem érő, örökzöld mohatakaróként borította a fenyves. Betakarta, elfedte a föld testén sebként csúfoskodó hasadékokat, éles peremű sziklakinövéseket. Ha valaki belehallgatott az erdő csendjébe, a madárfüttyön kívül a fák lélegzését is hallhatta. Béke és nyugalom honolt a tájon.
Az I. világháború befejezésének 100. évfordulójára.
Lenni vagy nem lenni? Mármint csinosnak! Ez a kisgyerekekkel otthon lévő anyukák örök problémája: mit kellene tenni, hogy csinosak legyenek (újra).
Amikor igazán személyes ajándékot keresünk karácsonyra, a fényképek és az azokkal díszített legkülönbözőbb tárgyak mindig az első ötletek között vannak. Ez nem véletlen, hiszen segítenek megőrizni és felidézni az emlékeket és méltó díszei az otthonoknak. Ebben a cikkben Ihász Ingrid, a DreamWorld Photography fotósa osztja meg veletek a tippjeit, hogy a karácsonyi képeitek a lehető legjobbak legyenek.
Már Karácsonyra készülnek: rászoruló családok számára szereznek örömet a kívánságteljesítők.
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.