SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mit tapasztalhatunk előző életes utazásokról?

Deák Katalin [cikkei] - 2020-10-19
Van úgy, hogy az emberek tudni szeretnék, mi dolguk van a társukkal, gyermekükkel. Volt-e már más életben kapcsolat közöttük, mi történhetett. Biztosak benne, hogy van valami közös dolog, ami ebben az életben is összeköti őket.
Mit tapasztalhatunk előző életes utazásokról?

Ez nem csak reinkarnációs utazás során derülhet ki hanem szinasztria készítése során is fény derülhet rá.  A két képlet összevetésekor, ha a Nap együtt áll a Szaturnusszal, akkor a Szaturnusz tulajdonos valószínűleg sok szenvedést okozhatott a Nap képlet tulajdonosának.  A Szaturnusz a karma feladat, a nehézségek és az idő szimbóluma, a Nap pedig a személyes énünk, a lényünk, a ragyogásunk jelképe. A Szaturnikus ember pedig igyekszik elvenni ezt a fényt, azon van, hogy meggátolja a Nap ragyogását, elvegye tőle, hogy valódi csodás önmaga lehessen, hogy kibontakozhasson. Az a dolga, hogy kisebbé tegye a Nap jegyűt, letörje az ambícióit.


Az előző élet utazás megoldhat egy jelenbéli problémát

Az előző életes utazásoknál nagyon gyakran egy konkrét problémával keresnek. Nézzünk rá, mi is zajlik és miért így történik. Nagyon sokan félnek is kissé, mert attól tartanak, hogy fájdalmas felismerésekkel, fájó emlékekkel kell szembesülniük. Félelmetes ezekkel a dolgokkal szembenézni, mert lehet, hogy ebben az életben a társunk, akit most nagyon szeretünk, egy előző életben csikkeket nyomott el a szemünkön, a hátunkon. Nagyon sokszor bántott bennünket, a mostani életben pedig a tenyerén hordoz. Ez azért van, mert az ok-okozat miatt a dialektika elve alapján ki kell egyenlíteni a számlát. Meg kell, történjen a kiegyenlítődés. Addig maradunk valakivel ebben az életben, amíg a kiegyenlítődés meg nem történik. Mikor már ez megtörtént akkor valamilyen oknál fogva megszakad a párkapcsolat és megyünk tovább az utunkon, fejlődünk tovább.  Addig kellett lennünk az adott kapcsolatban, amíg még van dolgunk egymással.


Az utaztatáshoz nem kell egy helyen lennünk

Előző életes utazásnál az emberek többnyire nagyon félnek, mert nehéz szembenézni a múlttal. Többféle módszer létezik. Az egyik úgy működik, hogy megbeszélünk egy időpontot a klienssel, aki az otthonában, vagy ahol éppen van 1-1,5 órára nyugodt körülményeket teremt magának. Ez lehet ezer kilométerre is tőlem, nem szükséges a személyes jelenlét. Én az utaztatást energia segítségével végzem rajta keresztül és elmondom neki, hogy mi történik. Utána vagy a kezelés közben. Jobb, ha a végén. Mi az, amit ki tudok venni meg tudok változtatni, meg tudunk oldani.


A sötétségtől való félelem gyökere

Jött utaztatásra, egy személy, aki nagyon félt a sötéttől. Ha sötét lett, akkor ő már felhúzta a lábát és rettegett a sötétségtől. Csak úgy tudott aludni, ha fel volt kapcsolva a villany, már kiskorában is. Az előző életes emlék szerint kiskorában ment fel a lépcsőn négykézláb és olyan érzése volt mintha megfogta volna valaki a lábát. Megragadta és visszahúzta. Ezt a környezetének elmesélte és nem hittek neki. Egész életében, kamaszkorában is vele volt ez a félelem. Amikor besötétedett akkor ő már nem maradt kint az udvaron és csak világosban tudott lenni, vagy ha sötét volt megnyugtatta, ha volt vele valaki.


Az előző életek megmutatták az okokat

Többször pincében, vagy bányában rekedt, bent semmi világítás nélkül és ő volt az egyedüli túlélő. A társai mind meghaltak és az életbenmaradása érdekében belőlük kellett ennie. Nagyon félt, rettegett.  Az utaztatáson ezeket nem kellett átélnie az utazónak, hanem én látom a képeket és mesélem el neki.

Több előző élet utaztatáson vett részt és több alkalommal jöttek fel emlékek arról, hogy földrengés volt, ráomlott a föld. Ezek a pincében, bányában és földrengés miatt a föld alatt ragadás okozta a félelmeket a sötéttől.

Az illetőnek ebben az életében van egy szemproblémája, amiről nem tudják az orvosok, mi az. Egy hártya van a szemén, ami nem okoz gondot, de megmagyarázhatatlan hogy miért van. Valószínűleg előző életes dolgok miatt van. A hártya védi a szemeit.

Sok tisztítás történt a sötétség miatti félelmével kapcsolatosan. Kellett hozzá néhány mélyremenés az előző életeibe, de ma már nem fél a sötétben.


Megegyezés a leszületésünk előtt

Egy másik eset. Minden leszületéskor a lélek megbeszéli a másik lélekkel, hogy együtt jönnek le  a földi valóságba és megoldják a közöttük lévő problémát.

A hölgy hozzáment egy férfihez és felvette a férje nevét. Addig kiegyensúlyozott élete volt, de minden elromlott amint összeházasodtak és a férje nevét kezdet viselni. Megbetegedett, amikor a lélek megbetegszik akkor ez a fizikai testtel is megtörténik. Ez olyan súlyos lett, hogy nem látott más kiutat, mint elválni a férjétől. Amikor levette a férje nevét és visszavette a lánynevét, akkor minden rendbejött.

Ennek az az oka, hogy amikor felvesszük a férjünk nevét akkor a családi karmáját is magukra vesszük.


Az okok itt is felbukkantak egy előző életből

A hölgy nagyon kíváncsi volt mi is történhetett, mi volt a dolguk együtt és eljött egy előző életes utazásra. Az előző közös életükben a férje nagyon gazdag volt és a házassággal a hölgy is gazdaggá vált, de nem voltak boldogok. A férje sohasem volt otthon és gyakran megcsalta őt.

A jelen életben, az életben a férjnek nem volt keresete nem dolgozott ezért a hölgynek erőn felül kellett dolgozni, hogy együtt maradhassanak a szeretett férfivel. A hölgy nagyon ragaszkodott a férjéhez, mert az előző életben nem kaphatott belőle eleget, mert nem figyelt rá. Azzal viszont, hogy rengeteget dolgozott erőn felül, megbetegítette magát és nem marad más megoldás, mint hogy kilépjen a házasságból. mert már nem bírta elviselni. Azzal hogy visszavette a lánynevét visszaállt az egyensúly. Vannak ilyen esetek, amikor a dialektika elve alapján ki kell egyenlítődnie a jónak és a rossznak, addig kellett együtt lenniük, amíg helyre nem állt az egyensúly, amíg egymás felé nem egyenlítették ki a tartozásaikat.


Ha tisztítjuk a karmáinkat azzal hamarabb is megoldódnak a dolgaink.

Nem feltétlenül kell átélnünk az előző életeinket az utaztatás alkalmával. Választhatjuk  a könnyedebb, gyengédebb megoldást azzal, hogy a kezelő vagy mentor megy le abba az életbe, amelyben az ok van és megkeresi. Aki a megoldást keresi, annak nem kell mélyen belemennie és azon gondolkodnia, hogy úristen most a gyerekem volt a férjem egy előző életben és ez hogy néz ki, és miért ölt meg baltával.

Azt kell ezekről tudni, hogy főleg a családtagjaink a szereplők az előző életeinkben is. Egy lélekcsalád vagyunk és a lélekcsaládon belül közös karmát hordozunk, amit közösen kell, hogy megoldjunk.

Indexkép: Karin Henseler képe a Pixabay -en.

 

Deák Katalin


Deák Katalin
Egyéni & Csoportos Lélek-Sors-Segítő Tanácsadó & Oktató

Lélek-Mátrix - Lélek, Tudatosság, Energia, Test, Access Consciousness® & Mátrix Energetika Online - numerologós, asztrológus, kineziológus, Piramis Tarot Mester, Inga, Fengshui, Belső utazás specialista


Elérhetőségeim:
Email: dkatalin33@gmail.com
Honlap: dk-magie.com/
Facebook: Lélek-Mátrix
Facebook-csoport: Változz Velem!-Minden egy választással kezdődik!


A Tudat alatt elakadt energiák kibontása az Access Consciousness® és Mátrix Energia segítségével akár online is.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja