SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hogyan teremthetnél magadnak tápláló (pár)kapcsolatot?

Deák Katalin [cikkei] - 2020-10-22
Milyen lenne, ha olyan világban élnél, ahol ha kérdezel és kérsz, megjelenik? Mi lenne, ha kipróbálnád pár napig, ha kérdésben élsz és nem kikövetkeztetésben, mit teremtene neked? Kérj egy tápláló kapcsolatot testednek és a lelkednek is!
Hogyan teremthetnél magadnak tápláló (pár)kapcsolatot?

Mindig van választásod! avagy Párkapcsolat másképpen!

Amikor kicsi baba voltál és benyomások, érzések, érzetek értek a körülötted lévő rokonoktól, ismerősöktől. Nézegetted elsősorban anyukádat, apukádat, hogy épp milyennek kellene lenni egy általad megismert tökteles párkapcsolatnak. Majd kialakul benned egy kép. Volt ami tetszet, de volt ami nem nyerte el a lelki világodat. Így ugyanazt vagy pont az ellenkezőjét másolod ezeknek a mintáknak.

 

Milyennek kellene lenni egy párkapcsolatnak?

Nincs sablon, struktúra, vagy forma amit követni kellene.

Ezeket a formákat amelyek kialakultak a világban, mi magunk hoztuk létre a hitrendszereinkkel.

 

Ásó kapa és a nagyharang avagy párkapcsolat másképpen

Régebben így alakultak ki a családok. Tegyük fel, egy 20 éves lány megismerkedik társkereső oldalon keresztül valakivel. Telnek-múlnak a napok, megszokják egymást (és mivel benne vannak a korban - mondják mások), így összeköltöznek.

Rokonoktól, barátoktól azt hallották, hogy a párkapcsolat sem felhőtlen. Köztük is vannak kisebb-nagyobb összezördülések. Így beletörődnek. Megy az élet tovább. Majd házasság, és jönnek a gyerekek is.

Mindent rendre-módra, úgy, ahogy elő van írva, ahogy az elődök is csinálták. Ahogyan ők is láttak másoktól, és gondolták nálunk is működni fog.

De a szeretet szála is másolódik, és ahogy láttuk, vagy azt másoljuk, vagy pont ellenkezőleg, mert nem szeretnénk ugyanazt.

Ahogy fejlődik a világ, mi is fejlődünk, a mai generáció már nem úgy akar élni, mint régen.

Saját elképzeléseik vannak. És ez nem rossz!

A munkám során találkozom egyre több olyan fiatallal, akik erre a világra nem akarnak gyermeket szülni. És még ezzel sincs semmi baj.

Találkoztam sok olyannal is, akik keresik az igazi társat maguknak, de valahogy nem akar megjelenni.

Vagy kiégtek egy kapcsolatban, vagy akár többen is, és nem keresnek, de valahol tudat alatt szeretnének. De van olyan is, aki egyáltalán nem is szeretne.

 

Az elemzéseimben, amely nagy részét online végzem, rájöttem hogy egyik sem rossz. Végre tudjátok azt, hogy mit szeretnétek. Vannak céljaitok. Nincs ez másképpen a párkeresésben sem.

Amit nem tudtok, az az hogy a tudat alatt megbújó érzelmi szálak mozgatnak bennünket érzelmileg.

Hogy melyek ezek, legjobban a horoszkóp képletünkben lévő házhelyzetek és bolygók mutatják meg. A tudatalattink röntgen felvétele a horoszkópunk. A kibillenéseinket a bolygók és a holdcsomópontok mutatják. A karmikus felvállalásaikat is ott olvashatjuk ki.

 

Mivel tudjátok, többféle asztrológia létezik: kínai, hagyományos, stb... Egyik sem jobb vagy több a másiknál. Akármelyiket is választod, kapsz a kérdéseidre választ. Amelyek mind mutatják a miérteket és HOGYAN-okat.

De most nem erről szeretnek nektek írni, hanem arról hogy tudd, akármilyen helyzetben is vagy párkapcsolatilag, mindig, minden egyes percben van választásod.

  • Ha szeretnél újat
  • Ha szeretnél kilépni
  • Ha bántalmazó kapcsolatban vagy
  • Ha szeretnél megházasodni, férjhez menni
  • Ha szeretnél egyedül élni
  • Ha gyermeket szeretnél
  • Ha csak barátokat szeretnél

Mind mind megoldható egyszerűbben, mint Te azt most gondolnád.

Amikor valamit el szeretnél érni megpróbálod kitalálni a lehetséges jövőt hozzá, nem igaz?

Sajnos ez a hozzáállás nem jó. Amint kitalálod, nem fog megvalósulni. Tudom, tudom azt tanultad eddig meg, hogy tervezz és majd bejön amit elképzelsz. Ki kell ábrándítsalak, ez már másoknál sem működött. Mit mond mindig Eckhart Tolle? Maradj a jelenben és ne tervezz előre semmit. Azért sem, mert energiát adsz neki. Most a legújabb energia  a Kvantum Mátrix energetika, amit Dr. Richard Bartlett könyvekből már ismerhettek. Illetve az Access Consciousness® egyszerű és könnyed kérdésivel a leggyorsabb módosításokat hajthatsz végre a párkapcsolatod területén, ha szeretnéd.

Viszont a választás szabadsága a TE kezedben van!

Lássunk egy párat, milyenek is ezek:

Mi lenne ha kipróbálnád egy pár napig ezeket a kérdéseket? (ha társat keresel)

Mi történne a legrosszabb esetben, ha játszanál ezekkel a kérdésekkel?

 

Minden, ami eddig volt kapcsolataiddal, azt eltörölnéd? Mit hozna ez neked? Ezt a kérdést azok is használhatják, akik meg akarják újítani a régit, mert valami elszakadt és nem szeretnének válni. És még ezt is.

Mit tehetek ma, ami több, mint tegnap volt a kapcsolatomért? (leendő kapcsolatért?)

Minden amit eddig bevettem, elhittem majd magamévá tettem, hitrendszert semmisé és nem teremtette tenném?

Mit történne akkor, ha ma közelebb kerülnék ahhoz a társhoz aki a testemnek és lelkemnek is jó?

Milyen ruhát viselhetek ma, ami hozzájárulna ahhoz, hogy boldog párkapcsolatom legyen?

Milyen energia, tér, tudatosság és információ lehetek, amivel megteremtem a változást a boldogságohoz?

 

Ezek az Access Consciousness® kérdései, melyeket ha nap mint nap használsz és kíváncsiságból működsz és nem kikövetkeztetésböl, akkor ha választod az egész életed megváltozhat.

Ezeket a kérdéseket nem kell megválaszolni, csak kérdésben és kérdésként kell élni.

Amikor ezt választod, hogy kérdezel, az univerzum kinyitja a lehetőségeid kapuját.

„Az egész élet könnyedén, örömmel ragyogva árad feléd”®

De csakis akkor, ha ezt választod.

Figyeld meg magadat a napokban, hogy a gondolataid nem-e mennek vissza a múltba és magyarázzák meg neked, hogy mikor mi történt?

Választhatod azt is, hogy minden nap megmagyarázod magadnak, hogy mik voltak a párkapcsolataid hibái és előnyei. Elmondogathatod a barátaidnak százszor, ezerszer. Ezzel teremted a jövődet? Ezzel csak a múlt fogságában tartod magadat. Volt már olyan veled, hogy megmagyaráztad, miért voltak a szakításaid? Körbeírtad, hogy jó döntés volt ezt, vagy azt tenned? Ilyenkor mindig igazad is van, de a múltban vagy, és nem a jelenben, ahonnan a jövődet teremthetnéd.

A választások, azok melyekkel a jövődet teremtheted!

- Ha úgy érzed, változtatnod kellene a párkapcsolatod területén, tedd meg most!

- Mi az amit, veszíthetsz?

- Kérd a segítséget hozzá! Ami csak annyiból áll, hogy „kérem a változást most örömmel, könnyedén, ragyogva! Ugye milyen egyszerűen is lehetséges?

 

Mi az amit először tenned kellene? Hogy magad kívül-belül rendbe hozod, hogy a kisugárzásod, az energiád érződjön a külvilágban. Ha minden energia, akkor érezni fogja a környezeted a változást és megjelenik az, amire vágysz.

 

Ha szeretnéd, hogy segítsek ebben és választod azt, hogy hozzájárulás lehetek az életednek, akkor keress meg!

Légy Boldog!

Indexkép: spirit111 / pixabay

Deák Katalin


Deák Katalin
Egyéni & Csoportos Lélek-Sors-Segítő Tanácsadó & Oktató

Lélek-Mátrix - Lélek, Tudatosság, Energia, Test, Access Consciousness® & Mátrix Energetika Online - numerologós, asztrológus, kineziológus, Piramis Tarot Mester, Inga, Fengshui, Belső utazás specialista


Elérhetőségeim:
Email: dkatalin33@gmail.com
Honlap: dk-magie.com/
Facebook: Lélek-Mátrix
Facebook-csoport: Változz Velem!-Minden egy választással kezdődik!


A Tudat alatt elakadt energiák kibontása az Access Consciousness® és Mátrix Energia segítségével akár online is.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja