SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Te is szoktad úgy érezni, hogy a fejedre nő a háztartás? A rend csak pár kattintásra van!

Családinet [cikkei] - 2016-04-04
 [X]

A házimunka az a feladat, ami csak akkor látszik, ha nem csinálják. Hiába vagy egész nap otthon a kicsivel, beleszakadsz abba, hogy egyszerre szeretnél jó anya, jó háziasszony, és estére kívánatos, dögös nő és társ lenni, és semmi idő nem jut saját magadra. Ismerős az érzés? A jó hír, hogy van megoldás, Helpy-nek hívják!
Te is szoktad úgy érezni, hogy a fejedre nő a háztartás? A rend csak pár kattintásra van!

Ház körüli teendőkből sosincs hiány: mindig van legalább egy mosásra váró ablak, egy koszos edény vagy egy poros szőnyeg, amivel lehetne foglalkozni, kismamaként viszont a szokottnál is kevesebb idő (és persze energia) jut ezekre. Szerencsére Mi tudjuk a megoldást, ami leveszi ezt a terhet a válladról: elvisszük háztartásodba a Helpy szolgáltatásait!

Az egyik barátnőnk megpróbált nekilátni a nagytakarításnak gyerekek mellett. A kicsikre a nagyi vigyázott közben, csak míg a nagyobbat kivitte a mosdóba, egy pillanatra nem figyelt a másfél évesre. Mit gondolsz, ki indult el a két méteres létrán felfelé anyuka után mosolyogva?! Anyu se elindulni nem mert lefelé, se a gyerekre rákiáltani, nehogy meginogjon…

Tedd a szívedre a kezed: ugye, Neked is megfordult már a fejedben, hogy jó lenne egy bejárónő, aki segít kitakarítani? Még ha nem is mindent venne le a válladról, de legalább az ablakpucolást, legalább a rengeteg vasalást, vagy legalább nagytakarításkor a csillárokat és a karnisokat nem neked kéne létráról tisztává varázsolni, miközben lent felébredt a kicsi?!

A bejárónő felfogadása ellen a következő érvek hangzanak el leggyakrabban:

  • drága, nem engedhetjük meg magunknak.
  • nem bízom az idegenekben, ki tudja ki jelentkezne a hirdetésemre.
  • mi van, ha nem szépen takarít és utána ugyanúgy meg kell csinálnom, pedig még fizettem is érte?

A jó hír, hogy egy új szolgáltatás most mindhárom problémára kínál megoldást!

A takarítók közvetítésével foglalkozó Helpy kis startup vállalatként kezdte meg működését Budapesten, a pozitív visszajelzések, az elégedett ügyfelek és a korai befektetések hatására azonban mostanra már három városban (Budapest mellett Szegeden és Győrben) is jelen van egyedülálló szolgáltatásával, és az igazi terjeszkedés még csak most kezdődik. A siker kulcsa valószínűleg nem más, mint az egyszerűség: a Helpy oldalát felkeresve másodpercek alatt kiválaszthatod, pontosan milyen takarítási szolgáltatást szeretnél igénybevenni, majd egy dátum és egy elérhetőség megadása után nincs is más teendőd, mint várni az általuk küldött takarítónő érkezését. Ennél egyszerűbb nem is lehetne a takarítás!

A Helpy olyan cég, amelyiknél minden takarító egy szigorú háttérellenőrzésen megy keresztül. A lekövethető referenciákon túl, erkölcsi bizonyítványt és egészségügyi papírokat is bekérnek a takarítóktól, ezen felül minden leendő kollégát egy profi HR csapat interjúztat!

A Helpy csapata gondolt a kis- és nagy háztartásokra egyaránt, így a pénztárcabarát alap takarítási csomag mellé számtalan extra szolgáltatás is választható az igényeknek megfelelően. Ablakmosás, terasz takarítás, mosogatás, vasalás, szekrények kitakarítása; csak Rajtad múlik, pontosan milyen extrákat veszel igénybe, ráadásul időpont tekintetében is maximálisan a Te igényeidhez igazodnak. Takarítónőik gyakorlott mozdulatokkal, gyorsan és hatékonyan végzik munkájukat – ezt ügyfeleik válaszaiból tudjuk, hiszen minden egyes takarítás után közvetlenül tőlük kérnek visszajelzést e-mailben, ezáltal is garantálva kollégáik megbízhatóságát és pontosságát. Mivel fontos számukra a teljes körű bizalom, az elvállalt munka minőségére minden esetben garanciát is vállalnak.

Ha tehát úgy érzed, nem tudsz már megbirkózni a rengeteg házimunkával, vagy csak szimplán egy kis kikapcsolódásra vágysz a folyamatos robotolás helyett, tégy egy próbát személyesen is a Helpy szolgáltatásával: számtalan elégedett, visszatérő ügyfelük igazolhatja, milyen jól működik az online takarítónő-közvetítés.

Add le rendelésedet még ma, hiszen pár másodpercnél nem vesz többet igénybe az egész – ennyit csak megér egy nyugodt, pihentető hétvége, nem igaz?

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

55 vidám tavaszi mondóka és versike kicsiknek

Itt a tavasz: ébredeznek az állatok a téli álomból, nyílnak virágok, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, újraéled a természet. Ünnepeljétek a jó időt játékos, tavaszköszöntő versikékkel - 55 imádni való, vidám verset és mondókát gyűjtöttünk hozzá össze.
Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

Porcukor helyett tisztítószer került az ovisok reggelijébe Pilisborosjenőn

A reggeli után több gyereknek is fájt a hasa, egyikük pedig annyira hányt, hogy kihívták a mentőket.
Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

Meghalt egy egyéves kisfiú, miután hazaküldték az ügyeletről

A szülők szerint a vizsgálat nagyon gyorsan lezajlott, az orvos kúpot írt fel a hányásra, és azt mondta, a kisfiú nincs kiszáradva. Másnap már újra kellett éleszteni, de már nem tudták megmenteni őt.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
Lehet-e egészséges egy vegán gyerek? - Ezekre figyelj nagyon!

Lehet-e egészséges egy vegán gyerek? - Ezekre figyelj nagyon!

Mennyire lehet egészséges egy gyerek számára a vegán étrend? Mire figyeljünk, hogy ne alakuljanak ki hiányállapotok, betegségek? Egyáltalán mit javasolnak a szakemberek? Erre kerestük a választ.
A szerkesztő ajánlja