SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Édeske" ezer pedofilt fogott

Családinet [cikkei] - 2013-11-07
A Terre des Hommes nevű holland gyerekjogi szervezet trükkös és sajnos nagyon is eredményes akciót hajtott végre a virtuális pedofilok becserkészésére.
"Édeske" ezer pedofilt fogott

Az akcióhoz egy nagyon élethűen és részletgazdagon megalkotott, számítógéppel generált 3D modellt használtak, akit „Sweetie”-nek neveztek el. Sweetie megszólalásig hasonlított egy tízéves filippínó lányra.

A szervezet vezetője,  Albert Jaap van Santbrink elmondása szerint több mint 1000 pedofilt fogtak el azáltal, hogy csetszobákban online szexet ajánlottak nekik a „kislány” nevében.

Egy 10 hetes periódus alatt összesen 71 országból több mint 20.000 férfi közeledett „Édeskéhez” szexuális előadásokat kérve tőle – például, hogy vetkőzzön le a webkamera előtt és simogassa magát..

Egy "Older4young" nicknevű felhasználót - aki azt kérte Édeske 10 dollárért vetkőzzön le neki - 35 éves, két gyerekes apaként azonosítottak Atlantából. "Kapcsold be a kamerát. Kanos vagyok." írta a férfi - hozta fel példaként a kampány vezetője, Hans Guyt. Miközben a "lány" beszélgetett vele, a kutatók összegyűjtötték a személyes információkat az illetőről a közösségi média és a keresők segítségével. Ezeket az adatokat felhasználva a kutatók azonosították a bántalmazót és továbbadták az információt a rendőrségnek.

Ezer hasonló esetben jártak sikerrel a kutatók pedofil férfiak azonosításában.
Az akció során sosem jutottak el addig, hogy szexuális dolgot mutassanak a pedofiloknak (ilyen animációk nem is készültek), és a pénz átutalását sem várták meg, csak azt, hogy a vendég elmondja, pontosan mit kér, mennyit, és hogyan fizetne érte. Eközben pedig megpróbálták a lehető legtöbb információt megszerezni róla, például arra hivatkozva, hogy a privát Skype-címét használva jobb minőségű képet kaphatnak. - szögezi le a filmben Mr Van Santbrink.

A férfiak közt voltak apák, zenészek, építészek - érkeztek világ minden tájáról: Amerikából, Európából, de Indiából, Japánból és Koreából is. Egy 10 éves kislány bőrébe bújni és látni mit kérnek tőle néhányan, sokkoló tapasztalat volt a kutatók számára. Némelyek kérése és viselkedése kifejezetten obszcén volt - nyilatkozta Hans Guyt .

A szervezet az akcióval és a filmmel a fejlődő országokban élő gyerekek szexuális kizsákmányolásának egy felfutóban levő ágára, a webkamerás, virtuális pedofilizmusra hívja fel a figyelmet. 10 dollárért sok mindent megtesznek, ez náluk szép összeg. A „vendégek” számára pedig kényelmesebb, biztonságosabb, és olcsóbb is, mint odautazni.

Édeskét nem fogják többször felhasználni, ő megtette a dolgát: megmutatta a ragadozóknak, hogy ők is könnyen válhatnak zsákmánnyá.

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-24818769
http://www.news.com.au/world/virtual-girl-sweetie-snares-1000-paedophiles-trying-to-engage-her-online-sex/story-fndir2ev-1226753153079

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja