Bíróság előtt az ausztrál anya, aki fakanállal csapott rá a kislányára

Kercsó Dorottya - 2019-07-04
Egy Perth-i 9 éves nem fogadott szót az anyjának, mire a nő fakanállal vert rá. Az asszonynak bíróság előtt kellett felelnie a tettéért - írja a Daily Mail.
Bíróság előtt az ausztrál anya, aki fakanállal csapott rá a kislányára

Még tavaly októberben történt, hogy egy Perth-i anya kikészítette a hamburgerhúst az asztal szélére, kilencéves lányának pedig nyomatékosan megtiltotta, hogy egyen belőle. A húsban féreghajtó tabletta volt, amit a kutyának szánt. A lány azonban nem hallgatott az anyai szóra, és szépen felcsipegette az összes ételt.

Anyja erre olyan dühbe gurult, hogy fakanállal rávert az ADHD-val diagnosztizált gyermekre. Az eset hamar a rendőrség, majd a gyermekvédelem tudomására jutott, akik azonnal kiemelték a gyermeket a családból, az anyának pedig bíróság előtt kellett felelnie tettéért.

Noha a kislány a verés következtében nem sérült meg, csak egy kicsit kipirosodott a bőre, a bíróság úgy ítélte meg, a büntetés így is aránytalanul nagy volt. Tekintettel arra, hogy a nő büntetlen előéletű, és hibáját elismerte, csupán 750 ausztrál dollár bírság megfizetésére kötelezték, a börtönt megúszta.

Az asszony – aki korábban maga is családon belüli erőszak áldozata volt – a bíróságon azt mondta: nagyon ideges volt, amikor az eset történt, de tettét mélyen megbánta, és soha többé nem fog hasonlóra vetemedni.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Monfocus / pixabay

Közösségi hozzászólások:
Copyright © 2004-2019. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.