SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat! - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2021-02-24
 [X]

Hamarosan élhetünk a kedvezményekkel és jelentős összeget, akár 50 százalékot is megtakaríthatunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges termékek árából. Most egy fürdőszoba felújítását véve alapul bemutatjuk, hogyan működik majd ez a gyakorlatban.
Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat! - Nyereményjáték!

Egy 72 négyzetméteres, 2007-ben épült lakás fürdőszobáját vettük alapul, melyet egy négyfős család használ. A fürdőszobában kád, wc, mosdó és radiátor, valamint egy mosdószekrény és egy nyitott polcos tároló található, de a lakásnak van egy különálló vendég wc-je, melyet ugyancsak felújítanak. A fürdőszoba 1,90 m x 2,50 m alapterületű, magassága 2,70 m, a külön wc helyiség 2 m x 1,50 m, ugyancsak 2,70 méteres magassággal. A felújítás érinti a burkolatokat, fürdőkádat, wc csészéket, mosdókat, bojlert és a szükséges szerelvényeket, valamint a fürdőszobai radiátorokat, a bútorokat, kiegészítőket, lámpatesteket is cserélni szeretnék a tulajdonosok. A mosógép eddig a fürdőszobában volt, de most kikerül innen, helyére a tulajdonosok egy zuhanyfülkét terveznek. A mosógép új helye a vendég wc-ben lesz, itt a kiállások adottak, de a mosáshoz szükséges holmi tárolását meg kell oldani.
Sorra vesszük a felújításhoz szükséges termékeket és a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival elérhető kedvezményeket, végül összesítjük a megtakarítás mértékét.

A felújítás a vendég wc-vel, a wc csésze kibontásával, a mosdó, a csap és a régi wc tartály leszerelésével kezdődött, majd a fal- és padlóburkolatok felszedésével folytatódott. A 3 négyzetméteres helyiségbe a burkolási segédanyagokat 10%-os kedvezménnyel sikerült beszerezni, a falra szerelhető wc csésze és a falsík alatti tartály a nyomólappal ugyancsak 20%-kal kedvezőbb áron volt elérhető. A kis méretű mosdóra, valamint a csaptelepre szintén 20%-os engedmény vonatkozott. Padlóburkolatnak betonhatású lapokat választottak a tulajdonosok, 15%-os kedvezménnyel, a fali csempékre ugyanez a 15%-os kedvezmény vonatkozott. A falak festéséhez az alapozó és a festék 15%-os kuponnal érkezett. Mivel a mosógép a fürdőszobából ide került, úgy döntöttek, hogy a régi készüléket újra cserélik, hiszen most ezt is megkapták 10%-kal olcsóbban. A tisztító- és mosószerek tárolására szolgáló polc 40%-kal, míg a fali kis tükör 20%-kal volt olcsóbb az eredeti árnál. Mennyezeti lámpát is be kellett szerezni. Erre 15% kedvezmény járt, a radiátor 20%-os kuponnal volt elérhető. A villanykapcsolók és a konnektorok ára 20%-kal volt kedvezőbb.

A Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjainak köszönhetően a 3 négyzetméter alapterületű vendég wc felújításánál tehát 10-40% közötti megtakarítást sikerült elérni. Ez forintosítva azt jelenti, hogy az 560.372 forintos kiadást a kedvezményekre jogosító kuponokkal 452.413 forintra tudták csökkenteni. A különbözet 107.959 forint.

A 4,75 négyzetméteres fürdőszoba teljes ráncfelvarráson esett át. A burkolási segédanyagok 10%-os kedvezményét már említettük. A fürdőben korábban csak kád volt, de most némi átrendezéssel jutott hely egy kisebb méretű zuhanyfülkének is. A zuhanyfolyókát 20%-os kedvezmény kuponnal sikerült beszerezni, míg a tálcára és a kabinra egyaránt 20% kedvezmény járt. A kád és a mosdó ugyancsak jó vételnek bizonyult a 20%-os kuponnal, a csaptelepeknél szintén 20%-ot tudtak megtakarítani. Bojler és radiátor cserére is sor került, most mindkettő 20%-kal olcsóbban. A háziak egy innovatív, 2 in 1 wc és bidé mellett döntöttek, melyre 20%-os engedményt kaptak, ahogy a falsík alá építhető wc tartályra is. A kiválasztott új fürdőszobabútorokat és kiegészítőket – mosdószekrény, falipolcok, tükör, wc papír tartó, stb. – 30%-os kedvezménnyel vásárolták meg. A padlóburkolat ugyanolyan lett, mint a vendég wc-ben – betonhatású, nagy méretű lapok – ez kuponnal 15%-kal volt olcsóbb. A falakra szánt csempe árára szintén 15%-os kedvezmény vonatkozott. A falikarokat és a mennyezeti lámpát 15%-kal, a kapcsolókat és a konnektorokat 20%-kal kedvezőbb áron vásárolták. A falat 15%-kal olcsóbban beszerzett festékkel varázsolták újjá.

A Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival a család 4,75 négyzetméter alapterületű fürdőszobájának felújítását tehát 10-30% közötti megtakarítással sikerült befejezni. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 1.515.088 forintra rúgó költségeket a gondos tervezésnek és körültekintő beszerzésnek köszönhetően, a kedvezmények felhasználásával 1.199.099 forintra tudták szorítani. A különbözet 315.989 forint.

A családi fürdőszoba, valamint a vendég wc teljeskörű felújításán és kisebb átalakításán  a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjainak felhasználásval összesen 423.948 forintot spóroltak.

További információ: https://www.homeinfo.hu/homeinfo-hetek/

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre március 4. éjfélig és a helyes választ beküldők között 10 db ingyenes kuponletöltési lehetőséget sorsolunk ki.

Sorsolás: 2021. március 5.

A nyerteseket emailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja