Otthon

Ugye, sokan vágyunk arra, hogy amikor reggel megszólal az ébresztő, még pár percig az ágyban maradhassunk? A sietős mindennapi rutin sokszor megterhelő, de az éjszakai alvás a Lenor legújabb technológiájának köszönhetően kellemesebbé válhat számunkra. Bár plusz perceket nem nyerünk a pihenésre, de egy teljes héten át friss ágyneműben ébredhetünk.
Hallott-e már a törölközőt helyettesítő innovatív testszárítóról? Esetleg az applikációból vezérelhető okos WC-ről? A gyerek jacuzzitól, a stílusos fürdőszoba enteriőrökön át az óriás csempékig mindent megtalál egy helyen az, aki január 17-19. között kilátogat az első budapesti Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra
Gondoltad volna, mennyi ételt teszünk tönkre azzal, hogy vásárlás után gondolkodás nélkül a hűtőbe tesszük őket?
Szeretnéd test, lélek, szellem részeidet egységbe hozni magadon belül és kívül egyaránt és ennek következményeit megtapasztalni? Egy harmonikusabb életet élni, ezáltal jobban áramolni és teremteni a hétköznapokban?
A hygge-t nem lehet egyetlen nyelven sem pontosan lefordítani: a dánok már világszinten ismert szava a boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus életet jelenti. Egyszóval ez az az életérzés, amire mindenki vágyik.
Nincs szükség sem turbó takarításokra, sem extra fertőtlenítésre, sem tisztítószer gyűjteményekre akkor sem, ha kisgyerek van a családban. Azok a tévhitek, melyek extra takarításra buzdítanak, amikor kisgyerek érkezik a családba, előző generációs hiedelmek.
Már gyermekkorunk óta azt hallgatjuk, hogy együnk sok gyümölcsöt, mert abban van a vitamin meg a sok ásványi anyag, ráadásul napi egy alma az orvost távolt tartja. Persze, de amikor néhány barack, körte, szőlő vagy kiwi is kerül a bevásárló listára, bizony erősen megnyomja a végösszeget, ami azonnal elveszi az ember kedvét ilyen téren az egészségtől. Bizony évről évre azt tapasztalhatjuk, hogy a szezonális, hazánkban is termő gyümölcsök bizony egyre drágábbak és rendesen jó érzés kifogni egy-egy aktuális akciót, hogy végre alaposan bevásárolhassunk belőlük.
Baráti társaságunk több mint 10 éve télen-nyáron együtt nyaral, üdül, kikapcsolódik. Végig jártuk már szinte az összes európai kempinget, lakókocsiztunk át nyarakat, összeszokott kis csapattá kovácsolódtunk. Most, hogy mindannyian 30 felett járunk, gondoltuk szakítunk a hagyományokkal, és keresünk valahol, egy kiadó családi házat, ami minden kényelemmel felszerelt, a sok kemping és nomád nyaralás után, igazi kényelemre, és elszeparált nyugalomra vágytunk.
Anyukák tapasztalatai alapján állítottunk össze egy listát arról, mit lehet tenni a kinőtt baba- és gyerekruhákkal. Te mivel egészítenéd ki a listát?
Megfelelő ápolással csökkenthető a kidobott ruhaneműk ökológiai lábnyoma: ha a ruháinkat csak 10%-kal hosszabb ideig hordanánk Európában, 3 millió tonna szén-dioxiddal és 150 millió liter vízzel kevesebbet használnánk fel évente.* A szeptembertől kapható új Ariel Allin1 PODS mosókapszulák az Ariel eddigi leghatékonyabb termékei. Környezetkímélő mosás mellett is hatékonyan távolítják el a foltokat és a szemmel nem látható szennyeződéseket, használatával a ruhák hosszabb ideig tűnhetnek újnak.
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.