SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mi a jó abban, ha előző életekre utazunk?

Deák Katalin [cikkei] - 2020-08-17
A reinkarnációs utazás ellazult fizikai és tudatállapotban történik az elalvás és az ébrenlét keskeny határmezsgyéjén.
Mi a jó abban, ha előző életekre utazunk?

Reinkarnációs utazás

Az előző életekbe való utazás nem hipnózis, hanem egy az utazás idejére megváltozott tudatállapot. Nem kell attól félni, hogy feldolgozhatatlan emlékek bukkannak majd fel. Mindenkinek olyan és annyi emlékkép, információ tárul fel, amennyi az aktuális spirituális szintjének megfelel. A reinkarnációs utazás ellazult fizikai és tudatállapotban történik az elalvás és az ébrenlét keskeny határmezsgyéjén.

Utaztatás előző életbe

Az utaztató vezeti az utazót verbálisan és mentálisan is folyamatosan kapcsolatban van vele. Támasza abban, hogy az utazó bele merjen merülni a jelenlegi vagy előző életének fájdalmas eseményeibe is ezzel segítve az oldást, elengedve a szenvedéseket. Ha kész szembenézni a történtekkel, akkor képes az ezzel kapcsolatos negatív érzéseket elengedni és nem kell a hatása alatt maradnia többé, tovább léphet. Az utaztatás előző életbe során nagyon sok blokkoldás történik, ezért sírás és nevetés is előfordulhat.

Az emlékeink életről életre kísérnek

Az utazó közelről megtapasztalhatja a finom energiatest létezését, amely életről életre új testbe költözve él tovább és fejlődik minden tapasztalattal. Életről életre viszi tovább a korábbi életek emlékeit, így a fájdalommal telítetteket is. Lehetőséget kap rá, hogy átértékelje a régebbi életeiben hozott döntéseit, amelyek a jelenlegi életére is hatással vannak. Beazonosíthatja a jelen életében is jelen lévő múltbéli szereplőket. Ezzel világossá válhat számára, milyen feladatai vannak velük kapcsolatosan a jelenlegi életében.

A fizikai fájdalom nem jön át a jelen életbe

Ritkán előfordulhat, hogy nem jönnek fel az emlékképek. Ilyenkor a mostani jelenig vizsgálható ez az élet.
Az utaztatás során törekedni kell arra, hogy az utazó eljusson a halál pillanatáig, mert a köztes lét állapotában sok segítséget és gyógyító energiákat kapunk. Van, akinek mozifilm szerűen peregnek a képkockák minden részletre kiterjedően. Van, akinek gondolatok érkeznek, amelyeket kimondva elindul és kibontakozik a történet. A haladás lehet nagyon gyors, de az is rendben van, ha csak lassan halad. Valódi fizikai fájdalom nem jön át a jelen életbe, de fájdalmas emlékekkel találkozhatunk, amit akkor sem könnyű megélni, ha tudatában vagyunk, hogy ez nem a jelenben történik.

A lélek fájdalmas élményeket élhet át

Például ha az utazó gyógyítóként tevékenykedett akár több előző életében is, akkor nagy esély van rá, hogy láthatja egy előző élet béli testét máglyán elégni, ami megrázó élmény lehet. Mindamellett megadja a magyarázatot sok mindenre a jelen életében. Ha az utazás során olyan képek bukkannak fel, amiről úgy érezzük, hogy szégyenkezni kell miatta, nem kell aggódnunk, hogy az utaztató megítél majd minket. Mindannyian sok életet megéltünk már és sok olyat tettünk, amire ma már nem vagyunk büszkék. Öltünk és megöltek, elárultunk és elárultak. Minden tapasztalás a fejlődésünket szolgálja.

Merjük megélni az érzéseinket

Amit az utazás során nem tudunk befolyásolni azok az érzéseink. Azok jönnek-mennek, képekké, színekké, hangokká, illatokká, ízekké változnak és sok értékes információval szolgálnak. Az utazás akkor éri el a célját, ha nem akarjuk túlkontrollálni. Nem az a cél, hogy azt lássuk, amit mi kitaláltunk magunknak, hogy így volt. A cél, hogy engedjük a szabadon feltörő érzelmeket áradni és olvassunk a hozzájuk kapcsolódó képekből és minden másból, ami felbukkan. A reinkarnációs utaztatás során az érzékeltnél sokkal több információ áramlik, ezek egy része csak napok, hetek vagy akár hónapok múlva tudatosodik és válik tudatossá. Az utazó mindenre képes emlékezni, amit az utaztatás során átélt, de csak olyan életet tud megutazni, amit lelkileg fel is tud dolgozni. A cél, nem a múltban való kutakodás, hanem az emlékek feldolgozása egy tudatosabb jelen megéléséhez.

Indexkép: KELLEPICS / pixabay
 

Deák Katalin


Deák Katalin
Egyéni & Csoportos Lélek-Sors-Segítő Tanácsadó & Oktató

Lélek-Mátrix - Lélek, Tudatosság, Energia, Test, Access Consciousness® & Mátrix Energetika Online - numerologós, asztrológus, kineziológus, Piramis Tarot Mester, Inga, Fengshui, Belső utazás specialista


Elérhetőségeim:
Email: dkatalin33@gmail.com
Honlap: dk-magie.com/
Facebook: Lélek-Mátrix
Facebook-csoport: Változz Velem!-Minden egy választással kezdődik!


A Tudat alatt elakadt energiák kibontása az Access Consciousness® és Mátrix Energia segítségével akár online is.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja