Egészség

Az elhízottak aránya jelenleg Európában a felnőtt lakosság körében Magyarországon a legmagasabb, a legfrissebb adatok szerint közel 30 százalék. A többletsúly sok betegség szempontjából jelent kockázatot, többek között a szemünk egészségére, a látásunkra is negatív hatással van - hívja fel a figyelmet Dr. Nagymihály Attila, a Budai Szemészeti Központ intézetvezető főorvosa.
Az ÉletMentő alkalmazás segítségével egyszerűbb lesz a mentősök riasztása, és egy sor adatunkat már anélkül megtudják, hogy kikérdeznének a telefonban.
A lézeres szemműtétet követően nem lesz többé szükség szemüvegre, kontaktlencsére, a látásjavulés mellett azonban más pozitív hatásokat is tapasztalhatunk - erről beszélt Dr. Nagymihály Attila, A Budai Szemészeti Központ intézetvezető főorvosa.
Bár az igazi tél egyelőre még mindig várat magára, de azért néha akad egy-két ragyogóan havas nap, amikor ki lehet vinni a gyereket a játszótérre. Csak azért, mert tél van és hideg, ne korlátozzuk a gyereket, nyugodtan vigyük ki a friss levegőre.
A fitneszguru kifejtette: az a nő, aki nem nyeri vissza szülés után a lánykori alakját, ne csodálkozzon, ha elhagyják.
2019 során a Wick fogyasztói felmérést végzett, amely feltárja a vásárlói szokásokat és a gyógyszerek kiválasztását befolyásoló tényezőket. Az öngyógyítás bevált módszerei vagy a gyógyszerész véleménye döntő a megfázás és influenza tüneteinek kezelésében.
Nagyon gyakran szégyenkezve számolnak be arról a szülők, hogy idősebb gyereküknél (6-10 évesek) még gyakran előfordul az éjszakai bepisilés (enuresis nocturna). Egyáltalán nem beszélhetünk ritka jelenségről, mivel az 5-14 éves gyerekek több mint 7%-a érintett. Mielőtt elkezdeném bemutatni az éjszakai bepisilés családi vonatkozásait, fontos tisztázni néhány alapfogalmat.
Az áruházlánc ezzel a szülők dolgát akarja megkönnyíteni, akik főleg a gyerekek könyörgésének engedve veszik az egészségtelen élelmiszereket.
Az időszakos böjt hatása a testsúlyra, az egészségre, az öregedésre és a betegségekre.
Általában a kislányokat érinti, de néha fiúknál is felléphet intim fertőzés. A viszketéssel, fájdalommal, váladékozással járó betegséget semmiképp ne kezeljük házi módszerekkel vagy felnőtteknek ajánlott szerekkel, hanem mindig kérjük ki orvos tanácsát!
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.