Passzol a pocira

Családinet - 2020-05-29
 [X]
Gondoljunk most egy kisbabára. Mi az, ami először eszünkbe jut, ha az ő kis csupasz testére gondolunk: apró lábai, a cuki redők a combokon és karokon na és persze az ikonikus babapocak, ami azért nem csak az elbűvölő látvány miatt játszik központi szerepet.
Passzol a pocira

Hiszen a kisbabák pocakmérete többször is jelentős változáson megy át a nap folyamán gyors emésztésüknek köszönhetően.  A teli pocak az etetés után fokozatosan visszahúzódik, majd etetéskor újra nagyobb lesz. Hogy a jóllakottság érzéséhez kényelem és biztonság is társuljon, egy pelenkának ezt a folyamatos mozgást tudnia kell lekövetnie. Egy hagyományos pelenka ilyen mértékű pocakmozgás után kitágulhat és menthetetlenül utat enged a pisinek vagy akár a híg székletnek, míg a Pampers Pants bugyipelus 360°-ban, körös körül rugalmas derékgumírozás, valamint dupla védőgáttal ellátott combrésze tökéletesen illeszkedik a baba alakjához, pocakméret ingadozásához, ezzel garantálva a tökéletes védelmet.

Pampers Pants bugyipelenka

Természetesen a jóllakottság másik velejárója a pelenkacsere, ami akkor válik igazi kihívássá, amikor elkezdődik a mocorgás és a kíváncsiskodás úgy körülbelül 6 hónapos korban. Hiszen minden olyan érdekes! Izgalmas kúszni-mászni, forogni, jönni-menni, felállni... az anyukáknak sokszor minden trükköt és a legkülönfélébb pózokat kell bevetniük egy-egy sikeres pelenkacserhez, mert a fekvés egyszerűen csak túl unalmas.

Ezt felismerve a már 3-as mérettől (7-11 kg) elérhető Pampers Pants bugyipelenka egyik legfontosabb jellemzője, hogy olyan egyszerűen felhúzható, akár egy kisbugyi, ezzel a szülők számára könnyebb fel- és levételt garantál az izgő-mozgó babán. A bugyipelenka oldala könnyedén, egyetlen mozdulattal széttéphető, felcsavarható és a hátoldalon található ragasztócsíkkal egyszerűen rögzíthető a szemetesbe való helyezés előtt. Sosem volt egyszerűbb dolgunk!

Pampers Pants bugyipelenka

A folyamatos mozgás totyogós korba érve még inkább meghatározó. Biztosan sokunknak ismerős a tele, csüngő pelussal a popsiján szaladgáló baba látványa. A szivárgás lehetősége ilyenkor megsokszorozódik. Erre a klasszikus jelenségre is megoldást nyújt a Pampers Pants bugyipelenka, melynek 3 csatornás, szupergyors felszívódást garantáló magja biztosítja az egyenletesen eloszló szárazságot, 360°-ban illeszkedő rugalmas és erős gumírozása pedig meggátolja az elmozdulást és lecsúszást legyen szó akár az éjszakai forgolódásról, egy délutáni játékról, vagy a lakáson belüli felfedezésről.

További információ: pampers.hu

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2020 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media