TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ Budapest

TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ káposztásmegyeri fogorvosi rendelőjében az ún. komprehenzív fogászat elvei szerint szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást, egy helyre gyűjtve a fogászat különböző szakterületeinek magasan képzett specialistáival (esztétikai fogászat, szájsebészet, implantológia, parodontológia, fogszabályozás, mikroszkópos gyökérkezelés) a helyi (Káposztásmegyer, Újpest, Budapest, Dunakeszi, Fót, Fótliget, Göd, Vác, Üröm, Budakalász, Szentendre) és távolabbról érkező pácienseinknek is.

Fogorvosi magánrendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű, fájdalommentes fogászati ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel (smile design) kezdve, a professzionális fogfehérítésen, az allergiamentes fémmentes koronák és hidak készítésén, a mikrofogászaton valamint a mikroszkópos gyökérkezelésen és foghúzás nélküli, lágy erejű fogszabályozáson át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai (fogbeültetés, műgyökér beültetés) és szájsebészeti műtétekig.
A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas kéjgáz technológia.

Kérjen időpontot!

    Adatkezelési nyilatkozat

    Dr. Tóth György MOM, M.Sc.
    (Master of Oral Medicine in Implantology, Master of Science in Implantology and Dental Surgery,  Münster, Németország) fogorvos, specialitás: esztétikai fogászat, fogászati implantológia (fogbeültetés)

    A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) alapító aktív tagja. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World

    Academy of Radiosurgery, NY, USA) tagja.

    A TriDent Esztétikai és Családi Fogászat káposztásmegyeri fogászati rendelőjében szeretnénk elérhetővé tenni a minőségi fogászati ellátást a helyi és távolabbról érkező pácienseinknek is.

    Rendelőnket 1995-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy folyamatos fejlesztéssel elérjük azt a szintet, hogy ma már széleskörű ellátást tudunk biztosítani, a mosolytervezéssel kezdve a professzionális dentalhigiénétől a mikrofogászaton át a legfejlettebb sebészeti technológiát igénylő implantológiai és rádiósebészeti műtétekig. A szorongók számára rendelkezésre áll rendelőnkben a fogászati altatásnak is nevezett éber szedációhoz alkalmas technológia

    Esztétikai fogászat

    Az esztétikai fogászat nem egyszerűen a fogak szebbítését jelenti, hanem egy komplex szemlélet és technológiai alkalmazások összessége, melynek célja, hogy funkcionálisan stabil, jó rágóképességet alakítsunk ki, mely egyben tartósan megfelel az esztétikai elvárásainknak is.

    Foghúzás nélküli fogszabályozás

    Ha szabálytalan, torlódott a fogazata, vagy túl nagy rések vannak a fogai között, látogasson el hozzánk egy konzultációra, igyekszünk megtalálni Önnek vagy gyermekének a legmegfelelőbb kíméletes, foghúzás nélküli fogszabályozási eljárást!

    Implantológia, fogbeültetés

    A fogbeültetés (implantáció) során a hiányzó fogak helyére titánból készült műgyökeret/műgyökereket ültetünk be. Az implantációval így a saját biológiai rendszerhez leginkább hasonlót tudunk visszaépíteni: nincs szükség a szomszédos fogak lecsiszolására.

    Mikroszkópos gyökérkezelés

    10-20-szoros nagyítás alatt végzett beavatkozás, melynek során a fog gyökércsatorna- rendszerét feltárjuk, fertőtlenítjük és lezárjuk azzal a céllal, hogy a fog minél hosszabb ideig gyulladásmentesen a szájban megtarthassa funkcióját. Ez egy nagy szaktudást és manuális készséget igénylő kezelés, amelyet ideális esetben endodontus specialista végez.

    Kíméletes szájsebészet

    Rendelőnkben különös hangsúlyt fektetünk a fájdalommentes kezelésekre. Ennek érdekében az érzéstelenítő injekció előtt a gyümölcsízű felületi zsibbasztó zselével kezelt felületre kíméletesen adjuk az érzéstelenítő oldatot extra vékony lézerkezelt szilikonréteggel ellátott kanüllel, cilinderampullás adagolóval, minimális szöveti nyomással.

    Professzionális fogfehérítés

    A fogfehérítés során olyan anyagot juttatunk a fog felületére vagy a gyökérkezelt fog esetén a fogba, mely rövid láncú, színtelen anyaggá bontja a fogak elszíneződéséért felelős festékanyagok hosszú láncait. A fogfehérítésre legnagyobb tapasztalattal alkalmazott anyag a peroxid, mely kis molekulasúlya miatt könnyen bejut a fogba, így alkalmas a mély és tartós fogfehérítésre.

    Kezeléseink

    Koronák és hidak

    Koronát akkor készítünk, ha a fog alakjával és/vagy színével nem vagyunk elégedettek és a fog statikailag nem alkalmas a töméssel vagy héjjal történő helyreállításra, hidat pedig akkor, ha a hiányzó fogat nem implantátummal pótoljuk. Legtöbbször már fémmentes koronákat és hidakat készítünk.

    Fogtömések betétek

    A fogszínű fehér tömésekkel ma már valósághűen tudjuk utánozni fog eredeti színét és alakját, ezért helyesen esztétikus restaurációnak hívjuk. Lényege, hogy különböző színű és fényáteresztő képességű rétegekkel észrevehetetlen (biomimetikus) héjakat és töméseket készíthetünk.

    Mikrofogászat

    Minimál invazív fogászat, vagy precíz fogászat: ez az eljárás azt jelenti, hogy extrém kis fejű fúróink segítségével a szuvasodások tisztításánál csak a minimálisan legszükségesebb mennyiségű foganyagot távolítjuk el, így az egészséges fogállományt meg tudjuk kímélni.

    Fogászati altatás – éber szedáció

    Lényege, hogy a páciens kéjgáz és oxigén altatógépen adagolt biztonságos keverékét lélegzi be, mely fokozza az alkalmazott érzéstelenítő hatását, oldja a szorongást és a félelmet, miközben a kezelés alatt is megőrzi tudatát, ezáltal a fogorvosi kezelés pozitív élményként fog rögzülni.

    Mosolytervezés

    A mosolytervezés célja, hogy egy esztétikai helyreállítás előtt láthassuk, hogy az hogyan fog kinézni, mennyire illeszkedik a környező fogakhoz, az ajkunkhoz, az egész arckarakterünkhöz? Ezt számítógépes mosolytervezéssel és ezen elvek szerint elkészített ideiglenes fogpótlással modellezhetjük.

    Fogpótlások

    A modern technológiának köszönhetően a kivehető fogpótlásokat már rég nem úgy kell elképzelni, mint az évtizedekkel ezelőtti „pohárban úszó protéziseket”. Igény esetén láthatatlanná tudjuk tenni az illeszkedéseket és teljesen természetessé tudjuk tenni a részleges vagy teljes fogpótlást.

    Szájhigiénia

    A szájhigiénia két fontos részből tevődik össze. Az első, a rendelőben végzett „professzionális szájhigiénés kezelés”, mely során eltávolítjuk a fogköveket, két lépcsős polírozással pedig tükörfényessé tesszük a fogak felszínét, majd pedig megtanítjuk a második részt, az alapos otthoni szájhigiénét.

    Héjak

    A fogszínű fehér tömésekkel ma már valósághűen tudjuk utánozni fog eredeti színét és alakját, ezért helyesen esztétikus restaurációnak hívjuk. Lényege, hogy különböző színű és fényáteresztő képességű rétegekkel észrevehetetlen (biomimetikus) héjakat és töméseket készíthetünk.

    Orvosaink

    Itt kérhet visszahívást!

    Munkatársunk 1 munkanapon belül visszahívja!

    Sürgős esetben hívja munkanapokon 9-19h között a +36 1 230 8067 vagy a  +36 20 945 8797 számunkat.