| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Skizolány

Csatlakozott: 2007.07.03. Kedd 12:38 Hozzászólások: 59 Tartózkodási hely: MÁV Kórház II. sz. pszichiátria
|
Elküldve: 2007, Aug. 03, 12:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Ha már korábbi ígéreted ellenére mégiscsak válaszoltál nekem, ne aggódj, rád is jut időm. _________________ Ha nem írok, ne válaszolj.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dakini

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 13:20 Hozzászólások: 4116 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Aug. 03, 12:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Látom jól elszórakozol itt egyedül is!
Már csak a téli babásból kéne ide átvonulnod!
Csodálkozom, hogy a nevemben még nem levelezel magaddal, hiszen az én nickemet is lenyúltad, de már vagy egy hónapja.
Beregeltél azt semmi...pedig a topikcím is stimmelne...hm?
Jó ötlet? Használd nyugodtan és levelezgess itt magaddal! _________________
[^]
http://www.kep.tar.hu/dakini
http://www.ikreskonyv.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skizolány

Csatlakozott: 2007.07.03. Kedd 12:38 Hozzászólások: 59 Tartózkodási hely: MÁV Kórház II. sz. pszichiátria
|
Elküldve: 2007, Aug. 03, 08:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Te saját magadon nevetsz? Látom, nem csak én vagyok hibbant ezen a fórumon. _________________ Ha nem írok, ne válaszolj.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zizzencs

|
Elküldve: 2007, Júl. 31, 20:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
 _________________ ...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zizzencs

|
Elküldve: 2007, Júl. 30, 14:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Befejeznéd már végre?? Megfogadtam, hogy nem szólok hozzád többet, de mostmár betelt a pohár.
HAGYJ MINKET BÉKÉÉÉÉN!!! _________________ OOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOO
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skizolány

|
Elküldve: 2007, Júl. 10, 13:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Hupsz, hát megjöttem végre. Az utóbbi pár napban sütkéreztem egy kicsit a Balcsin, remélem hiányoztam nektek.
Úgy látom, hogy nem kapok elég figyelmet itt a fórumon, de a privát üziket olvasgatva megnyugodva tapasztaltam, hogy valójában élénken foglalkoztat benneteket a jelenlétem.
Azért túlságosan ne idegeskedjetek miattam, hiszen ez itt egy fórum, ahol álnéven és arc nélkül találkoznak az emberek egymással. Nem célom, hogy valaki tartós egészségkárosodást szenvedjen ezekben a vizitdíjas időkben.
Aki szeretne kitiltani a fórumról, meg mindenféle jogi ügyekkel próbálkozna vacakolni velem, annak üzenem, hogy ez itt nem egy ilyen ügy.
Ez itt egy internetes fórum, ahol azt mondok amit akarok, ha akarom, akkor a fenekemről készült fényképet teszem be avatarnak. Majd a moderátor kitörli, mert ez a dolga.
Na, csak ennyit akartam közölni azoknak, akik feleslegesen fáradoznának itt ilyesmivel.
A mostani pasim a chello internetszolgáltatónál dolgozik, így aztán jól el tudok bújni előletek.
Pusszancs. _________________ Ha nem írok, ne válaszolj.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skizolány

|
Elküldve: 2007, Júl. 10, 08:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Nem kell mentegetőznöd, azért annyira nem vagyok hülye, hogy ne jöjjek rá időben az ilyen trükkökre.
Egyébként miért búcsúzol? Többször írsz nekem, mint gondolnád. Eléggé elszomorít, hogy még senki nem jött rá valós kilétemre.
Talán én te vagyok, vagy zizzencs, vagy nicole, vagy ozá, vagy akárki.
De lehetek a GYVSZ munkatársa is, aki így ellenőrzi, hogy ki alkalmas és ki nem leendő szülőnek. Kicsit csúnya dolog, de semmit sem szabad a véletlenekre bízni.
De ha egy sokadik sikertelen örökbefogadási procedúrát megélt nő vagyok, az is befér ide.
Tudat alatt valószínűleg inkább saját magadat akartad elcsalni az öribabás topikból, hiszen nem biztos, hogy neked még ott a helyed.
Van két szép gyermeked, akiket megszültél, és azoknak büszkélkedsz velük, akiknek természetes úton nincs lehetőségük a gyerekvállalásra.
Gondolkodj el ezen, mert nem biztos, hogy a lányok a mosoly mögött nem forrnak az irigységtől. _________________ Ha nem írok, ne válaszolj.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dakini

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 13:20 Hozzászólások: 4116 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Júl. 05, 16:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Skizo!
Őszinte leszek hozzád:
Azért levelezgetek itt Veled, mert megpróbáltam, hátha távol tudlak tartani az öribabás lányoktól azzal, hogy elcsalogatlak ide.
De sajnos, úgy látom, így sem hagyod őket békén.
Ebben az esetben, be kell valljam, erre se időm, se energiám, se nem szórakoztat a magas szintű humorod annyira, hogy itt levelezgessek Veled, így vérző szívvel, de elbúcsúzom Tőled.
A legjobbakat az egész bandádnak! _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skizolány

|
Elküldve: 2007, Júl. 05, 12:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Ők mindenképpen jönnek, hiszen mi elválaszthatatlanok vagyunk, mint a Yin és a Yang, a föld és az ég, a tűz és a víz, a pszichiáter és betege, Lolka és Bolka, hogy csak néhányat idézzek.
Közös témánk máris van, mert nem tudod megállni, hogy beszélgess velem.
Vinném a két kicsi lányomat is, ők lennének a kísérleti nyulak a pszichológiai kutatásaimhoz.
Még két ilyen elcseszett csajt, látszik, hogy nem az anyjukra ütöttek, pedig sem örökbefogadottak, sem laborban fogantak.
Az apjuk büszke lenne rájuk, ha tőle lennének, a vérszerinti apjukat meg nem is ismerem. Fene se tudja, hogy a zsák búzából melyik két szem volt a korpa. (kunckunc)
Egyébként nem hívnátok meg engem is az öribabás talira? _________________ Ha nem írok, ne válaszolj.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dakini

|
Elküldve: 2007, Júl. 05, 09:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skizolány

|
Elküldve: 2007, Júl. 05, 08:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Ezért vagyok itt. Itt foglalkoznak velünk, beszélgetünk, tanácsokat kapok, meg kritikákat is, és egyszerre 6 barátnőre is szert tettem.
Egyszer talán mindnyájan elmehetnénk a cukiba süteményt enni.
Esetleg egy közös kirándulás? _________________ Ha nem írok, ne válaszolj.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jitter

|
Elküldve: 2007, Júl. 05, 07:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
bocsi, eltévedtem -- törlöm a hsz-emet! _________________ Jitter
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dakini

|
Elküldve: 2007, Júl. 04, 14:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ennyi szenzációs humorú csajszi egy családban!
Klassz lehet Nálatok a családi élet!
Biztos nem olyan punnyadt és uncsi, mint másoké.
Másfelől, biztos rossz lehet, hogy senki nem ért meg Benneteket, mindig mindenhonnan csak elküldenek és nem akar veletek senki beszélgetni, igaz!?
Ó, Ti szegény Skizolányok!  _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skizolány

|
Elküldve: 2007, Júl. 04, 13:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tényleg vevő vagy a humoromra??
Akkor már nem is érdekel a dolog és végleg eltűnünk innen.
Vagy inkább a lányaimat is ide küldöm a fórumra, ők is hasonló ideológiával bírnak, mint én.
Jó lesz?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dakini

|
Elküldve: 2007, Júl. 04, 12:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skizolány

|
Elküldve: 2007, Júl. 04, 11:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Köszi, hogy elküldted nekem is Anna címét.
Még nem tudom mit írok neki, de azért köszi. _________________ Ha nem írok, ne válaszolj.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dakini

|
Elküldve: 2007, Júl. 04, 09:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skizolány

|
Elküldve: 2007, Júl. 03, 12:44 Hozzászólás témája: Zsa12345ven és Dakini eszmecseréi
|
|
|
|
Kedves Zsa!
Ezentúl ide írd skizofrén ideológiáidat, minket pedig hagyj békén.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|