|
Sziasztok!
Egy furcsa történetet írok le Nektek, elég hosszú történet, de megpróbálom röviden:
2007-ben összevesztem a párommal, akivel négy évig voltam együtt. Ő megismerkedett egy lánnyal. 2010 júniusában összevesztek egy pár hétre, ami nem volt furcsa, mert ez elég sűrűn előfordult a kapcsolatuk alatt. Ezután 2010 július 8.-án kibékültek, ezután három héttel , azaz július 25.-én lefeküdtek egymással, de úgy hogy a lány menstruált, kb. a harmadik napja volt és a párom elmondása szerint nem volt olyan erős vérzése mint általában az lenni szokott neki, és a hasát sem fájlalta, mint máskor. Hat hét után augusztus végén bejelentette hogy terhes és nem áll szándékában elvetetni a gyereket. Tehát a lány állítása szerint menszesz alatt esett teherbe, ha pedig menszesz után esett volna teherbe, a terhességi idő nem stimmelt volna. Aztán teltek a hetek és 2010 decemberében elment ultrahang vizsgálatra, ekkor volt kb.20 hetes terhes, de a papírra azt írták neki, hogy 20 hetes helyett 22-nek felel meg-ezt a papírt nem mutatta meg a páromnak, egy kutakodás során bukkant rá a párom véletlen. Majd a 33. héten 2011.márciusban megindult nála a szülés, de az orvos adott neki egy olyan gyógyszert amitől elmaradnak a fájások, ezt a gyógyszert 7 hétig szednie kellett, majd amikor az orvos úgy látta, adott neki valami koktélt, amitől megindult nála a szülés. 2011 április 30.-án megszült, mellesleg május 1.-re volt kiírva. A párom elmondása szerint a babának nagyon nagyok voltak a körmei, ami szerinte azért lehetett, mert túlhordta a babát az anyuka. Ezek után 2011 októberében csináltattunk egy DNS vizsgálatot. Ez egy gyorsteszt volt, kaptunk 8 pálcikát, ami egy fültisztító pálcikára hasonlított, és két nap után megvolt az eredmény-természetesen erről az anyuka nem tudott. Az eredmény pozitív lett, tehát a teszt alapján a páromé a kislány. Mi természetesen nem igazán hisszük el a teszt eredményét, de nem tudunk mit tenni, ugyanis az anyuka biztos nem egyezne bele nagyobb tesztbe és a gyereket sem adja oda az „apukának” az ő felügyelete nélkül.
Röviden ez az én történetem. Kérem szépen azt az olvasót, akinek hasonló története van vagy van véleménye írjon. Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
|