| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Kittike
|
Elküldve: 2007, Dec. 28, 11:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Sajnos ő nem akart jönni, mert szenteste elment ((
Az éjszakát a SOTE-n töltöttem.
Remélem a következővel nem lesz semmi gond, mert nagyon szeretnénk.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
detti188
|
Elküldve: 2007, Dec. 28, 02:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kittike: az orvos mit mondott a vérzésre?
én 2 vérzésen vagyok túl, rálógott a méhszájamra a lepény,így bármikor bármitől elmehetett volna de nem ment el szerencsére.
a terhesség amúgy is elég rizikós főleg az első 3 hónapra mondják, bár nagy tapasztalatom ilyen téren nincs de hiszek az idősebbeknek:D korai terhességénél mondta nekem egy orvos h előfurdulhatnak kisebb nagyobb vérzések.de ha a baba jönni akar akkor jönni is fog:)
az én esetemben tuti:)
én kívánom, hogy minden rendben legyen veled és a babával.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kittike
|
Elküldve: 2007, Dec. 20, 02:05 Hozzászólás témája: antibiotikum
|
|
|
|
4 hetes terhes vok. Hosszú évek után újból fogamzásgátlót szedtem, de kaptam 1 méh és petefészek gyulladást, és antibiotikumot írtak fel. 18 napja nem jött meg. Tegnap a teszt + lett, de veszélyeztett terhes lettem. Mekkora az esély, hogy elvetélek?
Múlt héten 3-szor is volt pecsételő vérzésem. Egyfolytában feszül a hasam. Ma elmentem orvoshoz. Az uh szerint 3, 8 mm-es esetleg petezsáknak imponáló képlet, és 20 mm-es CLC látható. Az ambuláns lapon az van írva, hogy genetikai konz. gyógyszerszedés miatt, és veszélyeztetett terhesség egyéb ismert okok miatt. Azt mondták ne éljem bele magam, de én nagyon aggódom! ! ! Mekkora az esély, hogy elvetélek, vagy bármi baja lehet a babának? Mikor nyugodhatok meg ezügyben? Továbbá azt javasolta a doktor,hogy keressem fel a kerületemnek illetékes kórházat.El kell mennem majd 10-14 nap múlva kontrollra, és újabb u-ra. Előre is köszönöm válaszotokat.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
detti188
|
Elküldve: 2007, Dec. 08, 11:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
sziasztok.
voltam az orvosomnál, és kicsit megnyugodtam. még kicsit rajta van a méhszájon a pici, de erről kiderült hogy a terhesség első 3-4 hónapjában normális.
tegnap léptem a 4ik hónapba végre:D most úgy érzem hogy jobb a közérzetem is meg minden. a baba 4-5 nappal fejlettebb mint amennyi lenne 4 hónaposan, szóval kicsit nagy baba, de ennek örülök
még persze nem léptem ki a veszélyeztetett ,,zónából" de lassan ez is sorra kerül remélem:)
legyen szép napotok, sziasztok:)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
jkzsanett

Csatlakozott: 2005.06.29. Szerda 13:23 Hozzászólások: 722 Tartózkodási hely: Pécel
|
Elküldve: 2007, Dec. 05, 22:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok
Bekukkantottam, igaz Lilla már 10 hónapos, de én is veszélyeztetett voltam....
Méhlepény végig fedte a belső méhszájat....
3. hónaptól otthon voltam, az utsó 3 hónap szigorú fekvés. Nem volt semmi gond közben, de már nagyon vártam a végét.
Szorítok mindenkinek, hogy minden rendben legyen  _________________ Zsani
[^]
http://kep.tar.hu/jkzsanett/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rita25

|
Elküldve: 2007, Dec. 04, 19:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
detti! Jah első baba, hisz írtad, csak én nem vagyok ma a toppon!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rita25

|
Elküldve: 2007, Dec. 04, 19:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
detti! Már megint kiment a fejemből ez a topik, pedig naponta többször is írogatok amúgy......na no comment! A lényeg, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz helyen van. Remélem neked is olyan mászóbajnok lesz, mint nekem és lemászik a méhszájról. A babát tuti kihordod, attól ne félj, inkább a fekvés az ami gáz ha kell. Én nem tudom, hogy bírtam volna ki, hogy feküdjek és itthon vár a kis kétévesem. Ő az első babád lesz? Ha igen legalább nem vár majd otthon kisgyerek ha fekvésre ítélnek. De a 14. hét még nagyon korai. Nekem is a 13.-on mondták, hogy teljesen! fedi a belső méhszájat és mire mentem a 16. hetse AFp re és kontrollra lemászott. Szóval remélem nálad is így lesz. Ja és ha javasolhatom a netet ne böngészd ez ügyben mert tuti az összes horror sztoriba beleakadz! Mint én.....
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
detti188
|
Elküldve: 2007, Nov. 26, 12:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
sziasztok.
engem is veszélyeztetettnek nyílvánítottak ki.
első terhességem 14ik hetében járok, de 2 vérzésen túl vagyok.
a placenta rossz helyen tapadt meg, konkrétan fedi a belső méhszájat. nem teljesen de fedi. aztán egy uh-n volt olyan h hátsó falon tapad, később már a mellsőn. kicsit félek h ne ,,hagyjam" el a picit. diagnosztizáltak már vérömlenyt a lepényen rajta, meg vérrögöket, szóval már csak a szülészemre támaszkodhatok. hozzá pénteken megyek.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evinene

Csatlakozott: 2006.05.15. Hétfő 7:34 Hozzászólások: 8191 Tartózkodási hely: Változóban
|
Elküldve: 2007, Nov. 26, 00:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Rita látod nekem meg csupa ilyen ismim van akiknek lemászott, de jó gratulálok és nyugodt pocaklakónövesztést kívánok!!!  _________________
[^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rita25

|
Elküldve: 2007, Nov. 25, 22:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia! Olyan ritkán járok erre, mert mindig elfelejtem, hogy indítottam egy ilyen topikot. Mi hír a placentáról? Nálam ahhoz képest, hogy mindenki halálra rémített, hogyha teljesen fedi a méhszájat nem fog lemászni róla ehhez képest lemászott. Szóval kikerültem szerencsére a veszélyeztettek közül. De paráztam mint Malacka a Micimackóból az előző UH-ig rendesen az bizti.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aani
|
Elküldve: 2007, Nov. 10, 20:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gratulálok a kis Szonjához!
Bízom benne,hogy minden rendben lesz!És neked is azt kívánom!
Igen,tartok a koraszüléstől,legalább a 34 hetet bírjuk ki!Pont az este volt ezzel kapcsolatban egy rémálmom.
Úgy látom nem sok különbség van a terhességeink között!
Hol fogsz szülni? _________________ ani
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rita25

|
Elküldve: 2007, Nov. 09, 17:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
jaa,,,,sorry nem néztem a sor végét...14 hetes vagy!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rita25

|
Elküldve: 2007, Nov. 09, 17:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia! Szerencsére egyenlőre nincs vérzés, csak menzesz szerű fájdalom, de olyankor lassítok, be egy kis magnézium és jobb lesz negyed óra múlva. Szonjánál (2,5 éves) nekem is ott volt a placenta, ahol neked, de semmi gond nem volt, csak sokat fájt a hasam és kevésbé éreztem a mozgását. 40 hétre született simán és minden ok volt. Nagyon sokat pihentem viszont, mert tanulok még és akkor évet halasztottam, mert mint akkor is tragikusan viselem/ viseltem a terhességet.
Sok ikres kismamás sztorit hallottam terhesen akkor is most is, és sokan kihúzták a 40.hétig. Bár gondolom azért tartasz a koraszüléstől. Nekem a Szonjánál ez volt a visszatérő rémálmom, hogy tuti kora lesz. Aztán a 36. héttől már imádkoztam, hogy jöjjön már ki, mert előállt a bálna effektus. Sehogy nem volt jó és a plusz 15 kg is megviselt.
Hány hetes vagy?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aani
|
Elküldve: 2007, Nov. 09, 15:47 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Rita25 írta: | | Sziasztok! Olyan topikra gondoltam, ahol olyan kismamák lennének, akiket az orvosuk veszélyeztetett terhesnek nyílvánított. | Szia!
Nekem is az egyik baba placentája rajta van a melső méhfalon.Ez még jött ráadásnak.Ezért is kell még vigyázni magamra.Jövőhéten uh,akkor majd megtudom mennyire távolodott el.
Lombik után nem mindenki él a lehetőséggel,hogy otthon maradhasson.Valakinek bejön a munka,valakinek nem.Szerintem ez attól is függ kinek mi a problémája.Én tavaly,az első lombiknál elvetéltem,és itthon voltam.És csak a kamrát raktam rendbe.
A kórházban feküdtem bent egy hasonló problémás csajjal,mint te.Ő többször is bevérzett már.Neked vannak ilyen problémáid? _________________ ani
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rita25

|
Elküldve: 2007, Nov. 09, 12:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia! A placenta a méhszájon helyezkedik el és nem csak "rálóg", azon is van teljesen. Nem is tudtam, hogy attól, hogy lombikos v.ki már veszélyeztetett is! Azt hittem én naív, hogy ez csupán a megtermékenyítés egy sajátos formája, kicsit más mint a spontán, de attól még ott a baba és nincs nagyobb esélye a vetélésnek, ha már megtapadt. Megint tanultam v.mit!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aani
|
Elküldve: 2007, Okt. 29, 16:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia Rita!
Én is veszélyeztetettnek vagyok nyílvánítva.Egyrészt,mert lombikos vagyok,másrészt mert ikrek bújkálnak a pocimban.
Te miért lettél az?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rita25

|
Elküldve: 2007, Okt. 28, 21:45 Hozzászólás témája: Veszélyeztetett terhes kismamák
|
|
|
|
Sziasztok! Olyan topikra gondoltam, ahol olyan kismamák lennének, akiket az orvosuk veszélyeztetett terhesnek nyílvánított.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|