Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Utazás
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Signetta

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 11, 14:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

veghsari írta:
Signetta írta:
Nagyon nagy szerencséje volt... Hová utaznál? : )))

Spanyolországot megnézném, meg a francia riviérát Very Happy De Afrika is jó lehet, igazából szinte sehol sem voltam még, úgyhogy mindenre nyitott lennék, ha meglenne a megfelelő forrásom Very Happy

Ahh... ahh... ezek is szép helyek. : ) Nagyon én se voltam még külföldön... talán 3 vagy 4 helyen, de van, ahol gyerekkoromban. : )))
Cintimama

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 11, 14:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:
Persze, sok helyre utaznék én is szívesen, ha tehetném, de New York valahogy pár éve nagyon megfogott. : )) Mennél kaszinozni? Very Happy

Ha nem is kaszinózni, de egy jót partyzni mindenképp! Smile
Szerintem egy örök élmény maradna! Szép lehet Vegas!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
veghsari

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 11, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:

Spanyolországot megnézném, meg a francia riviérát Very Happy De Afrika is jó lehet, igazából szinte sehol sem voltam még, úgyhogy mindenre nyitott lennék, ha meglenne a megfelelő forrásom Very Happy
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 11, 12:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cintimama írta:
New York hozzám is közel áll, de Las Vegasra sem mondanék nemet! Very Happy

Persze, sok helyre utaznék én is szívesen, ha tehetném, de New York valahogy pár éve nagyon megfogott. : )) Mennél kaszinozni? Very Happy
Signetta

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 11, 12:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

veghsari írta:
Az nagyon jó, nekem is jól jönne ilyen kedvezmény... Többet kéne böngésznem az oldalalkat, hátha ráakadok egyre Smile

Cintimama

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 11, 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

New York hozzám is közel áll, de Las Vegasra sem mondanék nemet! Very Happy
Vissza az elejére
veghsari

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 11, 10:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:

Az egyik ismerősöm tegnap repült Svájcba, és olyan kedvezményes jegyet fogott ki a MALÉV-nál, hogy csak 13 ezer volt, az amúgy 100 ezerbe kerülő jegy. : )

Az nagyon jó, nekem is jól jönne ilyen kedvezmény... Többet kéne böngésznem az oldalalkat, hátha ráakadok egyre Smile
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 11, 09:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagy álmom nekem New York. : ) Drágán jött ki oda az út? : )
Az egyik ismerősöm tegnap repült Svájcba, és olyan kedvezményes jegyet fogott ki a MALÉV-nál, hogy csak 13 ezer volt, az amúgy 100 ezerbe kerülő jegy. : )
kotkodacska

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 10, 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:
Kotkodácska, és hová utazol? : )))

Vigyáztam, hogy nehogy túlzásba vigyem a dolgokat, szóval Tennerife, Athen, Egyiptom, Tokio, Istambul, London, Párizs, New York, San Francisco, Miami, Madrid...stb Very Happy Ezek voltak a fő irányok de akadt még pár mellékes út is mint pl: Moszkva, és Roma Rolling Eyes
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 10, 16:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kotkodácska, és hová utazol? : )))
kotkodacska

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 10, 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gorogtam írta:
nézd, a remény hal meg utoljára.. Smile)
Utazási irodával hülyeség. Csak plusz költségeket raknak az utazásra. Ők is ugyanott foglalnák. Csak kicsit többet kell így szervezni, de megéri sztem.

Igen de amíg nem volt igy fent neten addig nehéz volt összeszedni a járatokat Confused Az utazási iroda max kényelem szempontjából jó.

Megcsináltam magamnak néhány álom utat Very Happy Most nagyon felvilágosodottnak érzem magam. Cool És egy nagyrésze igen könnyen megvalósítható anyagilag a Párizs-i út meg kölönösen az! Exclamation Wink
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 10, 13:48    Hozzászólás témája: Re: . Hozzászólás az előzmény idézésével

gorogtam írta:
[url]Itt nem kell hónapokkal előtte lefoglalni és ugyanaz az ár. És nyerni is lehet vele, ha regisztrálsz.
Signetta: Párizsban szerintem sem érdemes, csak tömegközlekedéssel. Mindig az olaszokat meg spanyolokat említik, ha agresszív vezetőkről van szó, de a franciák se jobbak. Amíg az ember felveszi a ritmusukat, már el is telt a nyaralás. Én sokszor még itthon sem vagyok biztos, hol fognak megbüntetni, nem hogy Párizsban...

Én csak a szomszédomra tudok ilyen téren támaszkodni, mert én sajna még nem jutottam el Párizsba. Crying or Very sad
gorogtam

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 10, 13:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nézd, a remény hal meg utoljára.. Smile)
Utazási irodával hülyeség. Csak plusz költségeket raknak az utazásra. Ők is ugyanott foglalnák. Csak kicsit többet kell így szervezni, de megéri sztem.
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 08, 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hamzsab írta:
Akkor nekik jó nagy szerencséjük lehetett,40ezer Ft-ért nagyon megéri. Én most nézem és olyan 50-60ft/fő.(oda-vissza). Igen a tömegközlekedésről hallottam hogy az elég jól ki van építve bár a jegy vagy bérlet nem lehet olcsó. Talán az autó jobban megéri ha nagyobb távokat tesz meg az ember. A Mona Lisa képet mindenképp megnéznénk még akkor is ha nagy sor áll mert az olyan dolog amit az ember nem hagyhat ki, legalábbis szerintem. A linket köszönöm szépen:)

Nem szerencse volt. : ) Minél előbb megveszed a repjegyet, talán 9 hónappal lehet előre lefoglalni, annál olcsóbb. : ))
Kocsival azt mondta a szomszéd, azért nem érdemes közlekedni, mert nagy a forgalom, és ha leteszed valahol a kocsit, vissza kell találni oda, valamint vissza kell menni ugye a parkoló órába is dobálni a pénzt, ami nem olcsó. : ) Azt mondta, szerinte olcsóbb, ha ilyen bérletet vesztek, legalább is ők ezt tették 4 napra. Dehát... ezt mindenki maga dönti el. : )
Persze, ők is megnézték a Mona Lisa-t, csak a közelébe nem kerültek a tömegtől. : ) Képet ilyen 10 m-ről tudtak készíteni, és maga a festmény is kicsi. : )
kotkodacska

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 08, 16:44    Hozzászólás témája: Re: Hozzászólás az előzmény idézésével

villkat írta:
Igen, és ezen én is meglepődtem.
Lufthansával vagy akár Air France-al is egész olcsón lehet utazni. Épp most láttam a Budapest Airport honlapján.

kerestem, de nem találtam.
Vissza az elejére
villkat

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 08, 16:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, és ezen én is meglepődtem.
Lufthansával vagy akár Air France-al is egész olcsón lehet utazni. Épp most láttam a Budapest Airport honlapján.
Vissza az elejére
kotkodacska

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 08, 12:34    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

villkat írta:
Pedig nagyon sok országba el lehet már jutni nagyon gyorsan és olcsón, mindezt repülővel !
Én sem gondoltam ...

igen, és nem csak a fapadosok. Sokszor a nagyok olcsóbban adják évente pár akcióban.
Vissza az elejére
villkat

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 08, 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pedig nagyon sok országba el lehet már jutni nagyon gyorsan és olcsón, mindezt repülővel !
Én sem gondoltam volna, hogy az utóbbi időben mennyivel olcsóbbak lettek a repülőjegyek, ezért is érdemes ránézni a légitársaságok honlapjára.
Vissza az elejére
kotkodacska

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 08, 11:50    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

totya69 írta:
Mi egyenlőre maradunk még belföldön és az autó mellet ez még kényelmes egyenlőre.

Hát igen, kisebb utakra ez a legjobb. De pl Debrecenbe már szívesebben mennék repülővel. Vicces, hogy ugyanannyi idő alatt vagyok Londonban, mint a határnál.
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 08, 09:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi egyenlőre maradunk még belföldön és az autó mellet ez még kényelmes egyenlőre.
kellmegegy

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 05, 17:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én a Pére-Lachaise-t szeretném megnézni. Jim Morrison sírját mindenképp látni szeretném. Az egésznek csodálatos a hangulata (annak ellenére, hogy temetőSmile.
Fapadossal már 10ezerért megjárod, ha időben megrendeled. Illetékkel együtt. De most már egyre több nagy légitársaság is csinál akciót, velük is egyre jobban megéri. Autóval azért elég messze van.
Az étellel is vigyázni kell, elég drága tud lenni minden. A sógorom gyakran jár ki.
Vissza az elejére
Hamzsab

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 05, 17:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nadim írta:
Sziasztok!
Szerintetek mivel érdemes nekiindulni az EU-s országokba?Jobb ha befizetek egy utazási irodába, vagy menjek saját autóval?Milyen tapasztalatotok van erről?
Akkor nekik jó nagy szerencséjük lehetett,40ezer Ft-ért nagyon megéri. Én most nézem és olyan 50-60ft/fő.(oda-vissza). Igen a tömegközlekedésről hallottam hogy az elég jól ki van építve bár a jegy vagy bérlet nem lehet olcsó. Talán az autó jobban megéri ha nagyobb távokat tesz meg az ember. A Mona Lisa képet mindenképp megnéznénk még akkor is ha nagy sor áll mert az olyan dolog amit az ember nem hagyhat ki, legalábbis szerintem. A linket köszönöm szépen:)
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 05, 16:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hamzsab, nekem a szomszédom volt, még tavaly év elején Párizsban. Ők fapados repülővel mentek, 2 főre 40 ezer ft volt oda-vissza a jegy illetékkel. De talán vagy fél évvel az utazás előtt megvették, lehet, éppen akkor volt akciós. Ha Ti szezonban mennétek, biztos nem olcsóság. : ) Az ottani tömegközlekedés jó, ő ezt mondta. Mindenhová metróval jártak, mert Párizs külterületén volt valahol a szállásuk. Megnézni meg mindent megnézte, ami nevezetesség. Very Happy Vagy is, amire volt idejük. : ) Eiffel-torony, Louvre múzeum, Notre Dame... ezek mind olyan helyek, amiket úgy is megnéz az ember, ha már ott van. : )) Bár a Mona Lisa képben csalódott, kicsi és annyian vannak körülötte folyamatosan, hogy kb. 7-8 m-ről tudták csak megnézni. : )
Találtam egy linket, ahol le van írva, mit, hogy lehet megközelíteni, mennyi a belépő, mikor van nyitva...
Párizsi látnivalók
Hamzsab

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 05, 14:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Mindenkinek rendbe lett a gyomra és akkor már nem is írtok ide?RazzSmile

Azt szeretném megkérdezni hogy: Mi nyáron el szeretnék utazni Párizsba és hogy valaki volt-e már ott és ha igen akkor mit érdemes megnézni?! A másik meg hogy mivel mentetek? Én nagyon gondolkodom hogy repülővel ha ki tudunk fogni valami jó árat,bár a kocsi talán azért lenne jobb mert a közlekedés nem lenne olyan nehéz a városban.
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 06, 08:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nálunk egy idő után kinőtték szerencsére ezt a dolgot, most már bírják a Mátrai szerpentint is Smile
zsaneem

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 12:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem teljesen rendben van a gyomrom ettől a készítménytől. simán bírom az utazásokat.
Vissza az elejére
Hamzsab

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 12:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

de azért zacsit vihet a szendvicseknek...most morzsáljon a táskába?Smile
Amúgy szerintem is megbízhatsz ebben a készítményben.
Vissza az elejére
veghsari

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nadim írta:
Sziasztok!
Szerintetek mivel érdemes nekiindulni az EU-s országokba?Jobb ha befizetek egy utazási irodába, vagy menjek saját autóval?Milyen tapasztalatotok van erről?
rabbitricsko nem kellett zacskó Very Happy kipróbáltuk és alég jól szuperált egész úton ébren volt és nem panaszkodott rosszullétre.
Vissza az elejére
rabbitricsko

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 10:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

veghsari írta:
Köszi akkor ki fogjuk próbálni. Jövőhéten készülünk a fiammal Németországba, remélem kibírja az utat végig!
Köszönöm a segítséget.

De azért zacsit is vigyél Smile Biztos, ami biztos!
Vissza az elejére
veghsari

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 16:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi akkor ki fogjuk próbálni. Jövőhéten készülünk a fiammal Németországba, remélem kibírja az utat végig!
Köszönöm a segítséget.
Vissza az elejére
zsaneem

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 15:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én,ha jól emlékszem 1000HUFért vettem 30 db-os kiszerelésben,doki nem kell hozzá,mert vénynélkül is megkapod a gyógyszertárban...sztem ez elég korrekt árarányban.
Vissza az elejére
nagycsilla21

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 14:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zsaneem írta:
ennek biztos,h semmi mellékhatása nincs,szerény személyem szerint:)és mivel nem ájulsz be tőle,vezetni is tudsz nyugodtan.

reméljük...majd nemsokára kipróbálom,amúgy mennyibe kerül és milyen kiszerelésben kapható???
Vissza az elejére
zsaneem

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 14:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ennek biztos,h semmi mellékhatása nincs,szerény személyem szerint:)és mivel nem ájulsz be tőle,vezetni is tudsz nyugodtan.
Vissza az elejére
nagycsilla21

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 14:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

veghsari írta:
Ez a cocculine akkor elvileg jobb mint a dedalon? Ennek van valami mellékhatása?

hát nagyon remélem hogy jobb nála,nem akarok egy újabb mellényúlást,mostmár kellene vmi olyan szer ami tényleg jó utazási rosszullét ellen....és olyan hogy nem ájulok be tőle....
Vissza az elejére
veghsari

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 14:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a cocculine akkor elvileg jobb mint a dedalon? Ennek van valami mellékhatása?
Vissza az elejére
zsaneem

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 13:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem tudom,hogy egyre gondolunk-e!? én most újabban a cocculine nevű homeopátiás szert használom,elégjól bevált,bár eleinte én is félve kezdtem el a dedalon kipróbűálása után...mivel úgy kiütött,hogy még egy napig nem tértem magamhoz...:s
de ennek semmi mellékhatását nem tapasztaltam egyelőre:)
Vissza az elejére
nagycsilla21

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 13:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia!

ez nálam is gyakran elő szokott fordulni,ajánlottak már mindenféle szert nekem,volt hogy szedtem dedalont,de az nagy gáz volt,szédültem tőle egész nap szinte,vmi erős hatóanyaga lehetett,nemrég egyik ismerősöm ajánlott egy homeopátiás szert,de nem tudom hogy kipróbáljam-e...ezek után.....vki?vmi tapasztalat?
Vissza az elejére
veghsari

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 17, 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A fiammal utazni készülünk és szegény nagyon sűrűn szokott hányni utazás közben. Már próbáltuk a B6 vitamint is de az nem igazán hatott! Ha lenne valami ötletetek azt várom.
Vissza az elejére
Anita102

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 08, 11:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Spray!

Igazából még nem tudjuk, hogy hosszabb időre vagy csak 1-1 napokra megyünk Alsóörsre. Sok jót hallottam már a nyárbúcsúztató fesztiválról, lehet, hogy arra az időszakra keresünk szállást. Lehet, hogy már késő, majd meglátjuk.

Anita
Vissza az elejére
spray

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 05, 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Anita!

Alsóörs egész területén ingyenes a parkolás, és a strand igazán családbarát.Nyaralni mennél, vagy csak csobbanni?
Vissza az elejére
Anita102

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 03, 12:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tud valaki segíteni, hogy Alsóörsön a strand közelében van-e parkoló? Fizetős vagy ingyenes?

Anita
Vissza az elejére
Anita102

HozzászólásElküldve: 2008, Szept. 18, 13:28    Hozzászólás témája: utazás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Terike!

Azt szeretném kérdezni, hogy az online parkolás regisztrációjáért kell-e fizetni?

Anita
Vissza az elejére
Terike

HozzászólásElküldve: 2008, Szept. 02, 13:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Az online parkoló nagyon hasznos szolgáltatás, amiért én regisztráltam az az, hogy figyelik a kocsi papírjait,figyelmeztetnek ha valamit ideje lenne megújítani.Ezen kívül is nyújt dolgokat, de azok engem nem érintenek.A privát adatokat természetesen csak a tulaj láthatja.
Vissza az elejére
Anita102

HozzászólásElküldve: 2008, Szept. 01, 10:14    Hozzászólás témája: Utazás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Terike!

Olvastam a hozzászólásodat. Segítenél abban, hogy mi is az online parkoló?
Nem hallottam még ilyen szolgáltatásról.

Szia
Anita
Vissza az elejére
Terike

HozzászólásElküldve: 2008, Aug. 29, 07:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Anita!
Igazad van,remélem több szervíz is fog regisztrálni hamarosan.Minden esetre bejelentkeztem az online parkolóba,mert így biztosan nem késem le az iratok megújítását.
Terike
Vissza az elejére
Anita102

HozzászólásElküldve: 2008, Aug. 27, 10:47    Hozzászólás témája: Utazás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Terike!

Szerintem nézd újra át a portált, amit találtál, mert nagyon újnak tűnik. Próbáltam is keresni szervízeket, de csak kettőt dobott ki. Valószínű, hogy most vannak feltöltés alatt. Csak azért írok, hogy ne nagyon számíts rá. Inkább keress azokon a területeken szervízeket, amin keresztül fogtok menni és akkor nem érhet meglepetés. Balesetmentes jó útat kívánok.

Anita
Vissza az elejére
Terike

HozzászólásElküldve: 2008, Aug. 24, 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mindenki!
Unokámmal megyek nyaralni Bibioné-ba, utószezonba.Férjemmel voltunk ott háromszor eddig,most a kicsit is visszük. Azt gondoltuk, kényelmesebb a gyerek miatt,ha autóval megyünk, így bármikor tarthatunk pihenőt.Találtam egy közösségi portált is,ahol segítségére vannak az autósoknak, hirtelen felmerült probléma esetén-web2autó-,így biztonsággal indulunk útnak.
Terike
Vissza az elejére
PrivatCsiga

HozzászólásElküldve: 2008, Júl. 31, 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Előttem szóló! Én sajnos nem nagyon tudok eljárni nyaralni, de a kórusomma nem egyszer voltam külföldön. Én is azt a véleményt osztom, hogy az embernek legyen ideje megnézni amit szeretne és ne legyen időhöz kötve mert az a leg rosszabb. Sajnos nekünk maximunm a vissza fele úton van időnk és lehetőségünk nézelődni akár azt a várost ahova mentünk akár egy semleges vidéket vissza fele. Egyszer repültem eddig, szó se róla nagyon jó volt de a busz utaknak is meg vannak a varázsai amiket fent említettem.

Jó utat majd neked
Vissza az elejére
lencsilany

HozzászólásElküldve: 2008, Júl. 30, 11:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szerintem, hogyha az ember nem egy különösen hossz útra készül, akkor sokkal jobb az autózás.
Mennyivel kényelmesebb, hogy akkor állsz meg pihenni, vagy akár nézelődni, amikor csak te akarsz. Én, ha nyaralni megyek, nagyon fontos szerepet kap benne maga az oda-visszautazás.
Pl. most fogok nyaralni menni Horvátországba, és nem hiszem, hogy elcserélném az autókázást repülőgépre. Szeretem az indulás előtti készülődést, a csomagok betuszkolását a kocsiba. Aztán amikor már minden megvan, lehet indulni, közben bogarászni a térképet, izgulni, hogy na most tényleg jófelé kanyarodtam?
És az is pótolhatatlan, amikor menet közben áthaladsz egy helyes kis városkán, vagy egy lélegzetelállító völgy felett, és megteheted, hogy leállítod a motort, kiszállsz, és ha akarsz, akkor akár órákig is elgyönyörködhetsz benne.
Ráadásul teljesen a magad ura vagy, nem csődölhet be az utazási iroda, nem vagy időpontokhoz kötve, és nem kell érte plusz díjakat fizetned, csak az anyagköltséget.

Idén ki hol volt már nyaralni? Smile
Vissza az elejére
Erzsebet59

HozzászólásElküldve: 2008, Jún. 09, 11:19    Hozzászólás témája: Szervíz Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Nadim!

Láttam, hogy jártatok már a Carace szervízben. Voltál már gumit cserélni? Tudnál abban segíteni, hogy mennyibe került a 4 db nyári gumi? Én is ide szeretném az autómat elvinni, mert nagyon sok jót hallottam róluk.

Erzsi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.