| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Nadim
|
Elküldve: 2008, Máj. 28, 11:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia Terike!
Szuper!Megyek én is mert a minap megállított a rendőr,és kiszúrta, hogy a hátsó gumik el vannak kopva.Persze tudtam róla, mert a szervízben nem is akarták felrakni őket a tavaszi cserénél,de nem volt anyagim új gumikra.Úgy látszik,nem úszom meg.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Terike
|
Elküldve: 2008, Máj. 27, 09:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia Nadim!
Igen, elvitték a szervízbe,amit javasoltál.Nem tudom pontosan, mi volt a baj, valami nem érintkezett. A gyerekek jól érzik magukat Tárnokon.Nincs olyan kibírhatatlan nyüzsi mint Bp.-en, mégis ha valami kell, hamar beérnek.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nadim
|
Elküldve: 2008, Máj. 20, 13:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia Terike!
Mi újság az autó ügyében?Végül sikerült megtalálni a hibát? Tudtad, hogy Tárnokon lakik a republik együttes egyik tagja is?Mi a fiatalok véleménye, milyen ott élni?
Nadim
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Terike
|
Elküldve: 2008, Máj. 09, 13:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia Nadim!
Jó, hogy írtad ezt a céget, mert a lányomék nemrég költöztek Tárnokra, és mondták,hogy valami villamossági gond lehet a kocsival, mert izzócsere után sem világít a féklámpa.Édr nincsen messze, majd javaslom nekik, hogy jelentsék be az autót.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nadim
|
Elküldve: 2008, Ápr. 28, 11:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat!Autóval megyünk, ez már tuti.
Van egy jó kis szervíz, ahová hordom az autóm ,ezzel nem lesz gond. Mindenkinek ajánlom, mert teljes körű szerviz szolgáltatással, így autóvillamossági javítással, motor- és karosszéria-javítással, illetve biztosítási kárügyintézéssel állnak rendelkezésre, típus megkötés nélkül.( www.carace.hu)
Nadim
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Terike
|
Elküldve: 2008, Ápr. 18, 13:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Nadim!
Ha nem kedveled a kötöttségeket, tényleg jobb az autó, de én sokat utaztam társasutazás keretében is. Ennek az az előnye, hogy a sofőr tudja pontosan az útvonalat.
Ha mégis autóval indulnál neki, azon kívül, hogy szervízben átnézeted, gondoskodjál telefonszámról, hogy szükség esetén szakembertől kérhess tanácsot!
Terike
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Erzsebet59
|
Elküldve: 2008, Ápr. 16, 14:03 Hozzászólás témája: Utazás
|
|
|
|
Szia Nadim!
Szerintem érdemes saját autóval elindulni, mert ott állsz meg ahol te akarsz és akkor amikor neked jól esik. Biztos, hogy egy kicsit többre jön ki az utazási költség, de megéri. Mindenképp nézesd jól át egy szerelővel az autót, hogy útközben ne legyen semmi gond. Utána már csak élvezni kell az utazást.
Jó utat!
Erzsi
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nadim
|
Elküldve: 2008, Márc. 31, 12:18 Hozzászólás témája: Utazás
|
|
|
|
Sziasztok!
Szerintetek mivel érdemes nekiindulni az EU-s országokba?Jobb ha befizetek egy utazási irodába, vagy menjek saját autóval?Milyen tapasztalatotok van erről?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|