| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
delilah

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 08:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gree

Csatlakozott: 2006.05.15. Hétfő 11:54 Hozzászólások: 4140 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 08:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
A ti babáitok is megnyomkodnak minden gombot??? HAnki épp a nyomtatót kapcsolta be ittvan a lábamnál. A nyomtató meg elindult. Ja mert a tetéjét is feltudja nyitni és látja, hogy megy a kis sinen az a micsoda. Hűűűű remélem azért értitek. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gree

Csatlakozott: 2006.05.15. Hétfő 11:54 Hozzászólások: 4140 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 08:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szióka!
Na végre nyugi van Huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Delilah: Ha esetleg kimoderálnak akkor előtte majd nevet váltunk.
Tyrexa: Igen. Amit belinkeltél ők a mi barátaink. Nagyon-nagyon rossz volt hallani a tv-ben. Komolyan még étvágyam sincs.
Zsuzska: Ahhoz, hogy lányotok legyen rtitkában kell összebújni??? Akkor nekünk meg a kisfiúhoz sűrűbben kell majd gondolom. Hihihi
Delilah: Milyen az új telcsid?? Nekem is nokiám van és kinyithatós....de a nyitása tök egyszerrű gombnyomással működik. Imádom
Timso: Ne sírj!!!!!!! Milyen kis délceg Dani ahogy lépked.
Fonizs: Jó súlyban van Szasza.
Nehari kicsit rossz passzban vagyok...igyekszem minél előbb túl lenni rajta.MOst mondták megint.... _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 08:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Most hívott a csajszi, aki megvette a lakást...hogy a jövő héten szeretne költözni
Na, lekaptam a 20 körméről gyorsan...jókedvembe talált ha mi tudtunk várni 2 hónapot, akkor ő meg tud várni 2-3 hetet, amíg a házat rendberakjuk nagyjából....nem tom mi lenne, ha mi is hitwelt vennénk fel és még kb 60 napig tartana  _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 08:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mi is reggeliztünk: banános tejpépet, meg 1 üveg teát
Zsezsi most a kutyát kergeti
Lassan indulunk a boltba, zöldségeshez, rossmanba
Jaaaaaa, a rossmanban most 449ft a hippes tejpép: banán-őszibarack, sárga-őszibarack, gyümölcsös  _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
timso.1980
Csatlakozott: 2006.09.07. Csütörtök 16:54 Hozzászólások: 1747 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Mi is épp reggelizünk, paprikáskrumplit virslivel tejfölösen.
Asszem ma előveszem a szájpenészes kencét, mert úgy tűnik megint kijött.......
Hogy mi a fenétől már megint!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
hú, csillagokat látok....Zsombi éppen reggelizik, és közben játékból jól összeszorítja az álkapcsát...és még foga sincsen, ilyenkor azonnal el akarnám választani..Gyors elvettem tőle és ekkor mit csinál. Cérna hangon visítva tépi a pólómat lefelé...van esze.
télleg peckesen megy közben, nekem nagyon tetszett... _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Zsezsi itt ül az ölemben és veszettül erőlködik, tutira 2 percen belül szaglani fog a pelusa persze 5 perce cseréltünk pelust  _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delilah

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jóóóó reggelt!
Én már tényleg nem fogok "ezzel" többet foglalkozni. Aki visszaolvas, az látja, hogy mi történt. Azt a 2-3 hozzászólást is sajnálom, amit erre pazaroltam. Ne beszéljünk többet róla, mert csak újra vérszemet kapnak. Ha nem reagáltok, idővel megunják a dobálózást.
Timso! Én meg végre örülök! Hű de peckesen jáR!
Tyrexa! Látom te is befutottál!
Üdvözlégy nagy háztulajdonos!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
moro
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jó reggelt!
Szerintem felvehetem mostantól kezdve nyugodtan a kengyelfutó nevet....
Szerintem ez a topik azért kell, hogy megnyugodjanak a kedélyek, aztán meglátjuk, hogy mi lesz a jövőben.
Daninak hatalmas gratula!!!
Timso, ne idegeskedj, egy kismaminak ennél sokkal fontosabb dolgai vannak mostanság, minthogy holmi csili vili avatarok miatt kitört balhé miatt emészd magad!
Tyrexa, irigyellek!!! Bár háztulajok mi is vagyunk, csak még a ház nem áll készen rajta....
Na mennem kell, még jövök! _________________
[^] [^]
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
De édesen megy!!! Picit még imbolyog, de majd belejön...kemény munka ez nekik!  _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
timso.1980
Csatlakozott: 2006.09.07. Csütörtök 16:54 Hozzászólások: 1747 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Timso: ne sírj Kismama!!!! Tessék magadra nagyon vigyázni!!!
Gratulálok Daninak az első lépésekhez!!!!!!!!!!!!! Ügyes nagyfiú már!!!
Nekünk meg tegnap reggelre kibújt a negyedik fogacskánk!!! Igaz, még csak a sarka törte át az ínyét, de kinn van...ma éjszaka is ordított rendesen a kis büdösbogaram, bizti a foga kínozza még....magunk közé vettem és egyszer arra riadtam, hogy próbál átmászni a lábamon, le az ágyról ő felébredt és mivel mi aludtunk, felfedezőútra indult az ágyon gyorsan visszapakoltam az ágyába  _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Timso, megértelek, nekem is elég rossz, de sajnos a másik topicban még mindig ez lesz a téma, sőt...hiába állítjuk, hogy túlléptünk rajta, ezen azért nehéz... _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
timso.1980
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Na most van csak igazán sírhatnékom, sőt már egy két csöpp ki is csurgott.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:08 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tyrexa, na ugye??? nemrég meg hogy izgultál, hogy mi lesz?? Most meg azért izgulsz, mert nemsokára végre minden jól fog menni..
azért kicsit írígy vagyok ám Rátok, de jó lenne nekünk is kertesbe menni... _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
igaz ez a meggyes alapja, de nincs itthon finom morzsánk..
szoval: 20 deka liszt,20 dk vaj, 4 tojás,15 dk cukor, 80 dk kimagvalt gyümi
vajat habosra, bele a cukor fele, tojássárgája.
fehérjét a másik fél cukorral keményre,fényesre verni, és hozzáadni a vajashoz. Beleszitálni a lisztet, lazán összeforgatni. papíros tepsibe belezutty, rászórni a gyümit (meggyet kissé cukrozni) és a sütőben mérsékelt tűznél pirosra sütni..utánna néhány percig tepsiben szikkasztani..ennyi
az igazi cseresznyés:
6 tojás, 6 deka vaj, 20 deka cukor, 12deka finom morzsa, 1/2 kiló kimagvalt cseresznye, 1/2 citorm héja.
sárgákat a vaj felével és a cukor felével habosra keverni,a fehérjét jó keményre verjük,cukor másik felével simára keverjük. A morzsát és a habot felváltva adjuk a sárgás cucchoz. Végül a megmaradt habbal könnyedén elkeverjük. kizsírozott tepsibe öntjük és a levétől lecsurgatott cseresznyét tetejére rakjuk, kissé belenyomkodjuk, egyenletes tűznél 20-25 percig sütjük.
de ha nagyon lusta vagyok, akkor sima piskóta alapba szoktam beledobálni a gyümiket. a 7végén így lett barackos piskóta.  _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 07:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Más téma:
HIPP-HIPP-HURRÁ!!!!!!!!!
ÚGY NÉZZETEK RÁM, MINT EGY NAGYON-NAGYON BOLDOG HÁZTULAJDONOSRA!!!!!
Tegnap délután voltunk az ügyvédnél, aláírtuk a szerződést, a birtokbavételt(kb 40x kellett aláírni, minden oldalt ), interneten átutaltuk a pénzt is
Úgyhogy kezdhetem az ügyintézést...holnap Zsezskével kimegyünk Dabasra a földhivatalba, meg a tigázhoz is beugrunk....
Interneten átjelentem a villanyt, a vizet meg majd ha ott leszünk...
Marad majd még a suliba be és átíratás, de az is majd nyáron
Na, meg a felújítás....húúúúúúú, olyan izgatott-ideges vagyok  _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 06:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
A vitához még egy röpke mondat erejéig hozzászólnék és én is lezárom végérvényesen a témát:
szóval: nem lett volna szabad ennek idáig elfajulnia....itt most feltörtek Goofykáékban az indulatok, ami sztem sem a csili-vili miatt volt, ez csak egy keresett ok....És csúnya dolognak tartom ezt az egészet....én mondjuk alapvetően kerülöm az összetűzést mindenkivel, ha valamit nem lehet rendes hangnemben megbeszélni, akkor továbblépek...jó,jó...Sanyival szoktam néha kiabálni(de az más )
és ez a "ha harc hát legyen harc" szisztéma nekem nem tetszik...
lezártam...... kész-passz  _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 06:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
lehet csili-vili is, sőt ugrálós is, bár én is szemüveges vagyok, nekem nem rontja a szemem...a monitor annál inkább, bár ez már modernnek mondható síkképes.. _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 06:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 06:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
na, csak sikerül, asszem  _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 06:46 Hozzászólás témája:
|
|
|
Zsuzska: próbálok, de basszus nem tok!!!!!!! Itt szenvedek kb negyed órája és az istennek sem sikerül vonalzót beraknom....
Delilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!! Gyere mááááááááááááár _________________
[^]
[^]
Ancsika 14 éves.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 06:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szaszi csajszik!!
Igazából azért eléggé szomrú vagyok emiatt, bár van olyan érzésem, hogy azért mindenki alálátott, mi is volt az a valódi ok..
Evinene veled értek egyet a komolyan vételről, de igazából azért én sem hagynám magam, ha elkezdenek kóstolgatni.
na mindegy remélem most már tényleg a lényeg marad meg...
igazából...á nem is írom le....kész passz. de mégis, azért a titkolózásnál is belekerültek Ők is a képbe, ha jól emlékszem.
öcsi rengeteget bömbizett este, nekünk is mondta a vnéni, hoy lassan jöhet az elválasztás, de annyira sajálom....
teló, nekem fogqalmam sincsen milyen nokiám van..1 éve vettem, akkor 3 kikötésem volt, ne legyen összecsukható és legyen rajta kamera. és legyen nokia
Tyrexa, kérlek szépen szinesítsél...jó?  _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tyrexa

|
Elküldve: 2007, Jún. 12, 06:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delilah

|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 23:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
Fonizs! Örülök, hogy mégis jöttél!
12 és fél kiló?? azigen! de látom, magas is hozzá...
Evinene! Inkább priviben válaszoltam, mert nem akarom, hogy ez újabb vitaalap legyen.
Elválasztás: én úgy érzem, hogy már el tudnám választani, csak az esti altatós cici helyett nem tudnék mit kitalálni. Meg nem is akarok, én szeretek szopiztatni.
Nekünk meg kibújt a heteske!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
OlahSzilvi
Csatlakozott: 2005.12.02. Péntek 14:35 Hozzászólások: 4217 Tartózkodási hely: itthon :)
|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 23:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Fonizs - mi is így vagyunk a kajával dettó. Ma is ebédre 1/4 bébiételt evett meg csak. Mást se nagyon egész nap, pedig kínálgattam ezzel is, azzal is, névnapi buli volt a munkahelyement, ott is kóstolta a husit is, a sütit is, de köpte is kifelé mindet egyből. Csak a cici kell... Vígasztaljon, hogy a 2 nagyobb gyerkőcöm már nem szopik (Szép is lenne...) Gyuszust tök könnyel elválasztottam 13 hónaposan, Rékával meg 20 hónaposan nagyon megszenvedtünk... Azóta normálisan esznek (hellyel-közzel)
És ellenünk dolgozik most ez a nagy meleg is, ha szomjasok, jóhogy a cici jut először az eszükbe... De azért Dorci vizet is szokott inni
Jöhetne már Api, mert nem merek elmenni fürdeni így, Dorci sűrűn felnyüszög. Api meg kályhát épít Gerendáson.
Zsuzska - itt figyel a konyhában egy nagy láda cseresznye - a holnapi elfoglaltságom. Igazán megoszthatnád velem a cseresznyéslepény receptjét, mert akkor holnap nálunk is az lesz az ebéd.
Jó éjt mindenkinek! _________________ http://www.kormica1.blogspot.com/
http://picasaweb.google.hu/116.....directlink
http://picasaweb.google.com/11.....directlink
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evinene

Csatlakozott: 2006.05.15. Hétfő 7:34 Hozzászólások: 8191 Tartózkodási hely: Változóban
|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 23:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Fonizs köszönjük amúgy tényleg próbálkozzál több kajával amióta Évike sem üresben nyomatja tápit nem kel fel és tovább bírja nappal is( bánatomra pedig ehetne többször is) _________________
[^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fonizs

Csatlakozott: 2007.05.15. Kedd 8:29 Hozzászólások: 156 Tartózkodási hely: Budapest IV. ker
|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 22:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok:)
Szép estét mindenkinek:)
Én maradok csilli vili:) nekem jó érzés ránézni a lányom nevére ami csak úgy sziporkázik:)
Holnap remélem több időm lessz, ma voltunk usziban meg dokinéninél mérésen Szasza állva 79cm és 12,5 kg )
Megkérdeztem a dokitól mi a javaslata az éjszakai felsírásokra, erre azt mondta, hogy adjak neki több rendes ételt és a cicit csak este és éjszaka adjam neki hát főtt ételt próbálom én adni de ha nem kell neki azt próbálnám meg, hogy egész nap ne adjak cicit !!! egész nap sírna szegénykém és biztos nem kéne más sem helyette. Meg ha egész nap nem szoptatnék tuti elapadna a tejem mert eléggé érzékenyen reagál az igény szerinti termelődésre...na ezt aztán jól megaszontam..szóval ha kevesebbet szopizik kevesebb tejcsi termelődik ... mindenesetre arról szó sincs hogy súlyproblémánk lenne, csak az éjszkai nyugtalanság van a dokinéni szerint azért mert az anyatejet hamar megemészti és üres lessz a pocija.
Most Viburcol kúpot adok neki megint 4-5 napig és meglátjuk mennyire hozza rendbe
Most már nagyon álmos vagyok megyek aludni, de előbb egy gratula Évikének a mászás próbálkozáshoz:)! _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evinene

Csatlakozott: 2006.05.15. Hétfő 7:34 Hozzászólások: 8191 Tartózkodási hely: Változóban
|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 22:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Delilah amúgy visszakerestem és nem találtam az okot amiért nem tudtál vagy akartál eljönni csak egy nem szót ( a talira nem jöveteled okát keresgéltem vissza) _________________
[^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delilah

|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 22:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Nokia 5140i, de nem összecsukós... olyan vóót, de azt nem szerettem.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evinene

|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 22:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
na még jó hogy nekem párom szerzi a telókat
Én a bioptronlámpát vettem ilyen izgalommal 12havi törlesztés után lehetett az enyém
ja és nekem nem olyan fontos hogy új legyen/ 2éves ) amúgyis elég hogy bármikor jöhet a papír hogy mennie kell akkor meg megint alig lesz pénzünk( én nem hagyok semmit veszni amit eddig fizettem ezután is fogom mivel nem cigizem nem iszom el nekem is kell valami szórakozás
biztosan jó lehet a telód majd az élet teszteli( én addig hiába volt mindenféle álló amíg kisfiam meg nem kaparíntotta és akkor lett tesztelve  _________________
[^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
OlahSzilvi
Csatlakozott: 2005.12.02. Péntek 14:35 Hozzászólások: 4217 Tartózkodási hely: itthon :)
|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 22:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delilah

|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 22:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Közben én is ideértem... Duna Plázában voltunk telefont venni, meg 4 db előfizetést. 2 órán át csinálták a szerződéseket.... Szegény kölök már kész volt nagyon. Viszont az új telcsim ütés, nyál, por és cseppálló! Akár oda is adhatom a gyereknek szopogatni.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evinene

|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 21:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én is jövök ide is
Amúgy nem is értem egy fórumot miért kell komolyan venni.
Ja már találkoztunk láttuk az embert az írások mögött de mégis csak a családjaink fontosak( ezt akkor értettem meg amikor a TV 2chatjén mentek a vérre menő viták belém is kötöttek amúgy sokan de nem azok miatt hagytam ott abba hanem mert idetaláltam ja meg a net miatt)
Emlékszem amikor egyszer én is sértősődöst játszottam többed magammal Szilvi te még emlékszel valami titok miatt
és akkor megfogadtam hogy nem lesz komolyan vevése ennek ( nem úgy gondolom hogy viccelek hanem nem akadok ki ha nem reagálnak az írásaimra meg minden ez nem chat hogy gyorsan kelljen mindenre reagálni
delilah amúgy jó hogy alapítottad ezt nehogy úgy járjunk mint a 2005ös nyáriak hogy bezárták a topicot _________________
[^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
OlahSzilvi
|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 21:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 20:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
delilah

|
Elküldve: 2007, Jún. 11, 20:54 Hozzászólás témája: Új 2006-os nyári babák
|
|
|
|
Igaz, hogy még csak hét anyuci jelzett vissza, hogy szeretné ezt az új topikot, úgy gondolom, nincs értelme tovább várni. Aki szeretne még jókat dumcsizni anélkül, hogy valaki megszabná hozzá a "kereteket" azt várjuk ide sok szeretettel.
Ez az utolsó kísérletem arra, hogy valamit át lehessen menteni a régi topikból, ha nem sikerül, én megpróbáltam....
A hozzászólás legutóbb delilah által 2007, Jún. 11, 21:57-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|