Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Többszöri spontán vetélés után babákért küzdünk
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 436, 437, 438  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
LH_

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 19:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En vagyok tegnap reggel utalta a ferjem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
eha

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 18:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lányok!

Idáig Mónika, Handi, Diadora, Devandi, DettiH utalását kaptam meg. Köszönet érte. És még egy ismeretlen utalás érkezett, akinek az igazi nevének monogramja L.Z. Kérem, fedje fel magát, ki volt az, mert így a nick névhez nem tudom kötni. LH esetleg te vagy?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Diadora

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 17:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka úgy sem, hogy van OGYI-törzskönyvi száma? Embarassed Sad
Pedig megörültem, mert olyan elérhetőnek tűnik, hogy csak így fent van a neten....és közben meg mégse...
lotti71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 17:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor majd egy másik kedd......Sad
Köszi Betka
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen DFia,
pontosan erről van szó!
Olcsó és hatékony.
Csak épp nem lehet beszerezni idehaza...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Diadora

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 16:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csajok nem erről van szó? Embarassed
Most találtam a neten.
http://www.hazipatika.com/gyog.....uzio/10944
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 14:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát éppen ebédelhetett, szóval még kesebbet lehetett érteni, mint alapból.
Annyit mondott, hogy 29-én lesz ez a konferenciájuk, és ott ezt az Intralipiddel kapcsolatban felmerülő a kérdést is tisztázni fogja. ( Azt kérdeztem tőle, hogy az Intralipid szerinte hígítja-e a vért és emiatt kellene-e a lombik protokollon módosítani, bármit különöset figyelmebe venni ).

Köszi a választ a vérhígítóra! Most még joban úgy érzem, hogy én bizony nem fogom szúrni, mert semmi nem indokolja nálam. Neked valóban szükséged lehett rá, a Leiden miatt. De én nem fogom elfogadni a Kaális dokitól azt a hozzállást, hogy "csak azért adjuk, mert a túl bonyolult eseteknél szoktuk adni, hátha... " Ne kelljen már még ezzel is terhelni szegény szervezetet, ha nincs is rá szükség.
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 14:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka, mit mondott most Fülöp a vérhígítóra nálad? Gondolom, ezért hívtad.
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 14:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka és Detti,
Ami a vérhígítót illeti, azt hallottam Fülöpről, hogy boldog-boldogtalannak adni akarja, pedig mégiscsak kemikália, nem természetes dolog.
Már írtam, hogy nekem az Aspirin P. tönkretette a vérképemet, hogy ez most természetes-e vagy sem, nem tudom, mikor Fülöpöt kérdeztem, szinte rámdörrent, hogy mééé, más bajom nem volt tőle??? Szerintem egy vacak vérkép elég ijesztő magában is, még éreznem is kellene valamit?
Ami a stimu alatti vérhígítót illeti, nekem csak akkor egyszer indult meg valami, mikor szúrtam azt is, de sajna elfogyott, Zeke nem adott többet, a hcg-m meg kb. addig emelkedett, míg tartott a vérhígító. Én sem szúrtam a punkció napján. Már sosem tudom meg, hogy ennek volt-e köze hozzá, most várom a két spéci véreredményt. Abból legalább kiderül az immunológiai ok (vagy nem...).
Szerintem, ha valakinek köze nincs a trombózishajlamhoz, annak nem kell vérhígító, elég az omega 3, de az nagy adagban. Nekem is jobb a vérem állaga tőle, észrevettem. A vérhígítótól meg elég volt kicsit megvágnom magam, el sem állt hosszú percekig a vérzés és folyt, mint a víz a vérem.
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 14:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lotti
29-én lesz a kongresszus.
Épp most beszéltem vele. Szóval kedden ott lesz.
Vissza az elejére
lotti71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 14:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Eha sajnálom:(
Lányok, Füli most kedden már nincs?mert gondoltam felmegyek a rész alloimmun vv miatt.Már elutazik?

Köszi
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 13:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagyis még annyi van, lombikosoktól szeretném kérdezni, hogy szerintetek ha semmilyen véralvadási problémára nem jött ki pozitív eredményem ( se szerzett, se öröklött, egyiknél sem, amit Füli kért ) akkor szerintetek van-e értelme bármilyen vérhígítót szedni, szúrni ( Aspirint vagy LMWH-t )??

Van-e hozzá adott érték ebben az esetben?
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 13:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nagyon köszi Detti!
sokat segít!
Vissza az elejére
DettiH

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 13:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka - Köszi az infokat! A vérhígító témához hozzászólnék: velem Fülöp már háromszor veszekedett, hogy lombikos nem kaphat a stimuláció alatt LMWH-t. Csak Aspirin Protect mehet. Ugyanis a vérhígító a hormonokkal együtt beadva agyvérzést okozhat. Egy német konferencián hallotta ezt Fülöp, ahol két esetet be is mutattak. Viszont ha terhes lesz az ember, azonnal elkezdi a Clexanozást. Én egyébként szúrtam a vérhígítót és szedtem az Aspirint, Omega3-at, mert amikor kétszer elindult lombikból a terhességem, nem tudom mi segített. (metformin/L-thyroxin/vérhígító)

A vérhígítót egyébként azért adják a lombikközpontokban, mert elősegíti a méh vérellátását és a vérkeringését. Leszívás előtti napon már nem szabad szúrni a vérhígítót, és csak másnap lehet újra elkezdeni. Úgyhogy olyan nincs hogy elvérzel punctio közben.
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 11:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

timi,

Én is pont amiatt a vérhígulás miatt szeretnék Fülivel beszélni. Mostmár tuti, hogy bele kell vágnunk a lombikba, és azt mondta a doki a Kaáliban ( aki nincs a helyzet magaslatán ), hogy az ilyen bonyolult esetekre már automatikusan adják a stimulálószerek mellé a vérhígítót. Hiába mondtam neki, hogy nem kell nekem, mert semmilyen trombózishajlam ( se a szerzett, se az öröklött ) nem lett pozitív, leletem van róla. De ő hajtotta, hogy kell ( legfeljebb nem fogom beszúrni ennyi ).
Nomármost azt vettem észre, hogy a Halolajtól is sokat hígult a vérem, és Fülitől akarom megkérdezni, hogy az Intralipidnek is van ilyen hatása? Mert esküszöm úgy éreztem. Még a hasba beadoptt GonalF is durván kivérzett ( a helyén kék folt van még most is ). Szóval ezt szeretném megtudni Fülitől, h szerinte az Intralipid vérghígító-e ( az Omega3 tuti az! ), és hogy így nem-e lesz veszélyes mellé még egy lombikos vérhígító szuri ( csak mert a Kaális dokinem ért hozzá, a leletemet sem volt hajlandó megnézni ezekről... )
Nem akarok ott elvérezni leszíváskor...
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka, köszi! Minden fejlemény érdekel az Intralipidről. Smile
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 11:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Barilla, Evaca!

Az a sok vérhígító nagyon veszélyes, nem szabad Aspirin Protectet és heparint is nyomni egyszerre, elég egy baleset és elvéreztek, bakker!
Nem értem Fülöpöt, nekem a BMC-ben is megmondták, hogy TILOS a két féle, sőt, terhesség ALATT az Aspirin nem is javasolt.
Én is szedtem Aspirin P.-et, de olyan rossz lett a vérképem tőle, hogy a laborleletre is ráírták, kontroll szükséges. Még durva granulációt is kimutattak a véremben. Azóta nem merem szedni.
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka, kérdezted, hogy mik derülnek ki a leleteimből...
Hát, egyenlőre a Hashimoto, Leiden, APF rezisztencia szeptemberben 0,1 volt, ez a Leiden miatt van, rejtett lisztérzékenység, de a szokásos teszt ezt még nem jelezte (7,8 volt, 10 a felső határ), de mióta paleós módon, ezen belül gluténmentesen étkezem, ez az érték lesett 3,7-re. A vérképemben már nincs semmi problémám a transzferrin szaturációval, eddig volt. Van spermium ellenes antitestem is, már nem emlékszem, mennyi volt, de közel a felső határhoz a magyar tesztek szerint, pedig mondtad, hogy USA-ban alább van a határ. Ott már lehet, hogy + lennék.
Az AMH-m 0,5.
Gyulladást már nem jelez a vérképem, eddig volt egy enyhe gyulladás kimutatható, de hála a sok omega 3-nak, D vitaminnak, már eltűnt a szervezetszintű gyulladás.
IR elvileg nincs, de kissé meghíztam a PM miatt, már azt is sikerült leadnom. Ez is a paleó miatt van. Smile
Páromnak vannak még bajai, 1-es cukorbeteg, neki is vannak spermium ellenes antitestek a spermájában, szintén felső határ közeli az érték, rossz is a spermaképe, remélem, már javult azért, nemsokára megyünk Fülöp kérésére újabb spermatogramra. Itt egyúttal megnézetjük a HBA tesztet is. Ez csak úgy érdekel. Korábban csináltattunk egy olyan vizsgálatot, hogy PMN elasztáz seminális plazmából (ondóból), ez jó lett, nincs gyulladása.
Fülöphöz már úgy mentünk, hogy sok mindenünk megvolt, de kért még pár dolgot, sok már megvan belőle. Igaz, nem igazán érdekelte, mik vannak a leletben, csak nyomatta, hogy vérhígító kell nekem végig a terhesség alatt. Meg a Pipolphent. Az vajon nem jutott eszébe, hogy az emberek azért lesznek idegbetegek, mert vele kell megértetniük magukat?
Na, ez volt a gonoszkodás helye... Smile

A hozzászólás legutóbb f_timi71 által 2012, Máj. 24, 11:07-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
barilla

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 10:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
Evaca! ugyanabban a cipőben járunk, bár én csak jövő héten megyek a 12. hetire, de a vérezgetés ugyanígy megvan nekem is.
nálam azzal magyarázzák, hogy ikerterhességnek indultam és az üres petezsák ürül...kicsit aggódom. tegnapelőtt reggel voltam a kórházban is de mindent rendben találtak a babával.
én MTHFR heterozigóta vagyok ugyanazt a szurit szúrom amit te is és plusz még szedem a aspirin protectet is sokat gondolkodtam rajta hogy ez nem biztos hogy túl jó így.
kíváncsi vagyok mi lesz veled nagyon szorítok és hidd el hogy meg fog születni a babánk Smile
sok puszi mindenkinek!
Betka! Fülit én 12 és 15 óra között szoktam úgy elérni hogy lehet vele nyugodtan beszélni:)
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 10:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

timi,
az Intralipid legnagyobb részt szójabab olajból áll ( ebben ALA és LA típusú esszenciális zsírsavak vannak ), illetve tojás -foszfolipidekből ( ez kis arányban ), meg némi glicerin és víz.

Azoknál a nőknél értek el 50%-os teherbeesési rátát Intralipiddel, ahol előzőleg már átlagban sikertelen 6 IVF történt!! Szerintem ezt nem lehet egy kalap alá venni a "sima" lombik sikeraránnyal.

Amúgy az IVIGnek is ilyen sikerrátája van. Összehasonlító tanulmányban megnézték, és ugyanaz a hatékonyság jöt ki mindkettőre Smile
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 10:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogyha telefonon keresitek Fülit, akkor mikor érdemes hívni, keresni?
Mikor van a legnagyobb esélye, hogy nem hajt el?
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 10:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka, az intralipid ezek szerint főleg szójaolajból áll? Vagy csak azt emelik ki? Az angoltudásom pocsék... Sad
Az 50%-os terhességi ráta mégiscsak jobb, mint a lombikok max. 30%-a, de még mindig nem az igazi. Meg jól értem, hogy rákmegelőző hatása is van?
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 10:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi az angolért...

Soya oil ( Intralipid ) treats infertility, fights cancer
|
Written by Sade Oguntola
Thursday, 20 January 2011

Women who have endured repeated IVF failures due to faulty immune system have been given fresh hope by a new fertility treatment that involves the use of soya oil.

The treatment, based on soya oil based substance that is currently used for artificial feeding of patients with stomach problems, was found to boost the success rate by five fold in women that experience repeated failures or conceive but miscarry early in pregnancy by five fold.

Up to one in four women who struggle to conceive - and who regularly miscarry -often have problems with their immune system, which mean their bodies “reject” the pregnancy.

This study conducted by Care Fertility, in Nottingham, a part of the biggest private provider of fertility treatment, involved almost 100 women who had suffered repeated IVF failures where the embryo had not implanted in the womb.

The women were aged around 37 and had undergone an average of six failed cycles of IVF. In the study, 50 women were given intravenous infusions of Intralipid (fat emulsion containing egg extract and soya oil) and 46 similar women were not.

Pregnancies were achieved in 50 per cent of women who received Intralipid, compared with less than nine per cent of those who were not given it. In the women who received Intralipid there were two miscarriages, the equivalent to per eight per cent compared with seven miscarriages or 64 per cent, in those not receiving it.

Intralipid infusion is inexpensive, well tolerated and easy to administer. The use of Intralipid is deemed to aid implantation (of the egg in the womb) and counter the effects of recurring miscarriages by interfering with the immune system’s signals to attack the pregnancy. It does not improve the quality of eggs and cannot address chromosomal abnormalities.

However, experts warn that the infusion, which is relatively risk free, is unsuitable for women with egg or soya allergy. In addition, taking the component parts of Intralipid orally or in the diet does not have the same effect.

Nonetheless, experts in two separate studies believe that soya could boost the battle against prostate and breast cancer. In one, researchers from Northwestern University, Chicago, found that one pill a day of genistein, a natural isoflavone chemical in soya, seemed to slow or stop the spread of prostate cancer.

Although, it was tested on a small group of only 38 men, scientists stated that the results could lead to the first non-toxic treatment that prevents cancer cell movement.

According to the scientists if the drug can effectively stop prostate cancer from ­moving in the body, theoretically a similar therapy could have the same effect on the cells of other cancers. It certainly could be the first therapy for any cancer that is non-toxic and targets and inhibits cancer cell movement.

In the second study, of almost 1,300 women, researchers from the University at Buffalo, New York, showed isoflavones from soya can reduce the risk of developing breast cancer.

After evaluating 683 women with breast cancer and comparing them with 611 healthy women, they found that those with the highest isoflavone intake had a 30 per cent lower risk of an invasive breast tumour and a 60 per cent lower risk of a low-grade tumour.

However, they pointed out that the findings of most dietary studies are not definitive and as such require further follow-up and confirmation.
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 09:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi Csajok!

Ha már Fülöp is előjött a nagy "come-out"tal ( hogy támogatja az Intralipidet ), mostmár rajtunk lesz a sor, hogy nyomást gyakoroljunk rá. Hogy valamilyen módon járja ki az magyarországi gyógyszerforgalmazóknál, hogy be lehessen szerezni ezt a szert ( jelenleg nem forgalmazzák! )és hogy az OGYI ismerje el, esetleg még az OEP is támogassa! Amúgy egy hihetetlenül olcsó szerről van szó! Szóval még ha nem lenne OEP támogatás, akkor is kifizetnénk mindannyian, csak lenne már végre hivatalosan beadható, orvosi indikáció alapján felírható....
Én külföldről szereztem be.
Vissza az elejére
nikicica81

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 09:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Evaca,
örülök, hogy minden rendben volt az UH-on, de Fülöppel nem értek egyet! Min. 4 hetente kell, hogy hematológus ellenőrizze az eredményedet, mert a véralvadásgátló nem játék!!!! Szerintem ne gondolkozz ezen, hanem menj, nem veszítesz vele, csak nyersz!!

Betka, Fülöp akkor rajta van az Intralipides témán, jó lenne, mert az IVIG tényleg nagyon drága, és félő, hogy az oep egyszer csak elvágja a pénzforrást, hátha egy olcsóbb, de ugyanolyan hatékony kezelést könnyebben támogatnának! Drukkolok nektek, hogy ki tudjátok járni ezt az utat Mo.-on is! Very Happy
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 09:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eha, nagyon sajnálom! Sad
Remélem, legközelebb sikerrel jársz!

Megírnád, hogy mit tudtál meg az Intralipidről Fülöptől?
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 09:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Móni, megint írtam, nem tudom, elment-e, mert nagyon akadozik a net... Sad
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 08:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka, köszi a spermium ellenes antitestekről írtakat! Smile Kábé én is így gondoltam, most megerősítettél! Smile

Az Intralipid engem is nagyon érdekelne, akivel beszélt Fülöp, megtenné, hogy megír mindent, miről volt szó? Akár priviben is, ha olyan...

Nagyon szépen köszönöm!
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 08:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Móni, köszi a C vitaminról írtakat, szerintem be is tartom, amit írsz, mert én napi 300 mg-ot szedek + sok gyümit, zöldséget eszem, így elképzelhető, hogy tényleg árt a cervixnek. Már máskor is olvastam, hogy túlságosan savasítja a nyákot, ami ugye nem jó a spermáknak. Most kipróbálom, hogy pár napig középidőben nem szedem, hátha beválna végre.
Egyszer próbáltunk egy olyan síkosító-féleséget, amit sikerült 10 ezer Ft-ért beszerezni (igen, tényleg hülye vagyok, de ez még a próbálkozásaink elején volt), hogy enyhén lúgosító hatásánál fogva segíti a spermiumok mozgását. Azt nem tudom, hogy segítette-e, mert sajnos később kiderült, hogy a párom súlyos OATS-ban szenved, alig van élő cucca. Azóta már sokat javult. De az én intim kémhatásomat olyan durván elrontotta, hogy sokat kellet tettni érte, hogy helyrehozzam. Sad
Ezt azért írom csak, hogy érzékeltessem, milyen érzékeny terület is a hüvely kémhatása, kicsit változik csak, de az a kicsi nagyon sokat jelent a termékenységnél, később pedig a fertőzések távol tartásánál.
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 08:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mónika, írtam választ! Smile
Vissza az elejére
evaca

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 24, 06:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, szerencsére jó híreket kaptunk a héten: a 12. heti genetikai uh-on minden rendben volt és az Istenhegyin megcsináltattuk a kombinált tesztet is, ami szintén negatív. Ez óriási megkönnyebbülés volt, már kezdem elhinni, h tényleg megszületik majd a babó Laughing

Viszont továbbra is félek, mert vérezgetek. A mólt héten két nap, ezen a héten már 3 nap, reggelente, piros vér törlésnél és napközben elmúlik. F. doktornál is voltam a héten, megviszgált manuálisan, de nemigen tudott mit mondani, valami megpattant ért emlegetett. Meg ha sokáig tart, menjek be a kórházba. Csakhogy én már voltam ott két hetet egy hónapja és nem történt semmi azon kívül, h feküdnöm kellett - azt meg itthon is meg tudom tenni.

Azon agyalok, hogy esetleg a Fraxiparine (5700-asat szúrok magamnak MTHFR homozigóta mutáció miatt) is hozzájárul a vérzékenységemhez, de F. dr ettől az ötlettől mereven elzárkózik, nem ír fel kisebb dózisú injekciót és szerinte hematológushoz sem kell elmennem. Van valakinek tapazstalta e téren? Lehet, h mégis elmegyek a Honvédbe, ártani nem árt ...

Eha, most olvasom csak, nagyon sajnálom! Gondolok Rád!
Vissza az elejére
felhocske123

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 23:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Eha,

kérlek küld el nekem priviben a számlaszámodat, hogy hová utaljak, mert így nem tudok utalni.
Írtam már privit is, meg a így a fórumon is kértem már de én még nem kaptam semmi infót.
Köszönöm szépen, nem szeretnék tartozni Smile

Felhőcske123
Vissza az elejére
eha

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 21:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon köszi! Írok emailt.
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 21:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eha,
írtam Neked
Vissza az elejére
eha

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen Betka! Azt mondta az Intralipidről, hogy a mostani konferenciára megjelenő disszertációjában is ecsetelte a jótékony hatásait. Az a szomorú, hogy én már kaptam 2 trombit, és most azt hittük, hogy biztos a siker... Nem írnád meg priviben mi az Intralipid útja és összege?
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 21:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eha,
nagyon-nagyon sajnálom. Őszintén. De kérlek tarts ki, fel a fejjel, mert minden felhő felett süt a nap! Egyszer eljön a te pillanatod is, mikor veled marad és szépen megszülethet!

Füli az Intralipidről beszélt Neked? Istenem, ez nagyon jó hír! Erre várok már jó ideje! Mennyire nagyszerű lenne, ha hivatalosan is támogatná az itthoni alkalmazást, ha bee lehetne adatni erre a célra! Olcsó, veszélytelen és kitűnően hat a mi problémáinkra....
Én nagyon alapos körbejárás után, külföldi segítséget bevonva adattam be.
Vissza az elejére
Diadora

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon sajnálom Eha! Sad
eha

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Betka! Sajnos 47-ről csökkent le 39-re, a nőgyógyászom semmi jóval nem bíztatott. Pénteken újra megyek vérvételre, de ez a baba már elment. Te hol adattad be az Intralipidet? Tegnap Füli ódákat zengett róla.
Vissza az elejére
monika0920

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 21:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eha,

nagyon sajnálom....
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 21:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eha
Jajj Istenem, nagyon sajnálom!
Biztosan csökken, tuti? Nem lehet még egyszer megnézetni?
Vissza az elejére
eha

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 20:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lányok!

Ügy tűnik, ez egy szerencsétlen hónap. Vasárnap tudtam meg, hogy terhes vagyok, tegnap már ott ültünk Füli kismama rendelésén. Úgy volt, hogy pénteken kapom az első IVIG-et, de mára sajnos elkezdett csökkenni a HCG szint... Ez a baba sem akart most megszületni.
Vissza az elejére
Betka

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 20:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

timi,
Neked mit tárt fel a sok lelet, ami már a kezedben van? Mi lehet a fő probléma? Füli mit mond rájuk,vagy még mst mész majd vissza hozzá?
Vissza az elejére
monika0920

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 20:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Timi,
írtam neked privit.

Cervyx-ről:
C vitamin: (500 mg) fontos antioxidáns, max. napi 1-et , és ezt is csak a luteális fázisban, ovuláció előtt semmiképp, mert a C vitamin nagy dózisban tönkreteszi, felszárítja a termékeny nyákot.
Nem tudom eszel-e sok C vitamint?De pl.én ezt nem tudtam a C vitaminról.

És az L-Arginine kapszuláról tudtok valamit?Azt olvastam hogy ez egy aminosav és növeli a petefészek teljesítményét,válaszát a hormonokra,növeli az IVF-nél a terhesség esélyeit.Külföldön szokták ajánlani a DHEA mellett.
Én nem ismertem.
Vissza az elejére
nikicica81

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 19:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Judit,
negyedik terhességem. Az első 2009-ben volt 12 hetes, a második 2010. nyarán 20 hetes és 2011 márciusában ismét 12 hetes. Októberben lett meg az alloimmun eredményem, akkor elkezdtem a gyógyszereket, amit 3 hónappal a "nemzés" előtt kellett kezdeni, aztán első próbálkozós hónapban összejött a baba, megkaptam az ivigeket, szedem a gyógyszereket, és itthon pihenek. Smile Szóval nekem pont 1 év volt! Tudom nagyon hosszú a vizsgálatokkal eltöltött idő, de megéri végigcsinálni, lelkileg is kell ennyi idő, hogy felkészüljünk, de még így sem egyszerű leküzdeni a folytonos aggódást! Smile

Timi, tényleg jó sokba kerühettek a vizsgálatok, nekem szerencsém volt, mindent el tudtam intézni Tb alapon, egyedül a trombophíliáért kellett fizetnem az Istenhegyin!
Vissza az elejére
egynyulacska

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 18:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hű, f_timi71, ez nekem is jól jött. Ahogy nézegetem, ezek szerint az InferitlitásII és a Véralvadási vizsgálatok majdnem lefedik...
Emilben kaptam egy leletet a "mentoromtól", ő már túljutott a vizsgálatokon. Abban az immunos vizsgálatok közt ilyenek is voltak még:

Béta2 mikroglobulin,
ENA panel
AMA, SMA, APCA, LKM Retikulin
ASCA (G+A)
ANCA /titer+MPO+PR3)
Ige

Dunsztom nincs persze, mik is ezek... Persze a Fülöp kérte...
Vissza az elejére
devandi

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 17:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Eha!

Utaltam a két doboz árát 8000Ft-ot, köszönöm szépen!
Majd ha megérkezik postai utánvétellel el tudod küldeni?

Puszi!
Vissza az elejére
lotti71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 17:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Betka,sajnálom,de klassz Csaj vagy és szerencsére nagyon pozitív!
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 17:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

... és még a magyarokra mondják, hogy nem segítőkészek, nem tartanak össze? Hát mi, itt a fórumon, nagyon is! Smile

judyt29 írta:
f_timi71:
Köszi neked is!

Lányok, milyen jó, hogy ilyen segítőkészek vagytok, komolyan jólesik!
Vissza az elejére
f_timi71

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Detti!
Az SHBG hormon babásodásra gyakorolt hatásáról nem tudok, nem találtam semmit sajnos. De majd írok egy levelet itt a családineten tanácsadó professzornak, nekem már máskor is válaszolt, sokszor tök jó dolgokat ír, sokat tanultam tőle is (Dr. Balázs Csaba).

Más. Írtátok, hogy Fülöp miket szórakozik a leletekkel.
Fülöpnél sosem lehet tudni, hogy mikor milyen leleteket fogad el, van, akinél csak fél éveseket, van akinél 1 évest. Mivel én sajnos sokszor magánúton intéztem ezeket a gyorsabb átfutás miatt és nagyon megy az idő, mert hol erre, hol arra kell várni, borzasztó sok pénzembe tellett. Fülöp pedig jól tenné, ha nem turkálna a pénztárcámban... Sad Nem változnak dolgok azért annyira. Abban sem adok neki igazat, hogy nem érdeklik az előzmények, csak a legfrissebb, mert a dolgok igenis, hogy úgy változnak, hogy éppen ez a változás adná meg a pontosabb diagnózist.
Vissza az elejére
judyt29

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 23, 17:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

f_timi71:
Köszi neked is!

Lányok, milyen jó, hogy ilyen segítőkészek vagytok, komolyan jólesik!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 436, 437, 438  Következő
1 / 438 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.