| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Ti is megünneplitek az apák napját? |
| igen |
|
45% |
[ 5 ] |
| nem |
|
45% |
[ 5 ] |
| még nem is hallottam erről |
|
9% |
[ 1 ] |
|
| Összes szavazat : 11 |
|
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Zsuzsmó
Csatlakozott: 2006.01.25. Szerda 16:12 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006, Feb. 12, 15:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
CAitlin!
Mi tavaly már köszöntöttük apát -bár sose láttam sírni, de igencsak megkönnyezte. Nagyon aranyos volt. _________________
[^]
C:\Documents and Settings\Maruzsi\Dokumentumok\Képek\noémi\noémi 014.jpg
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
OlahSzilvi
Csatlakozott: 2005.12.02. Péntek 14:35 Hozzászólások: 4217 Tartózkodási hely: itthon :)
|
Elküldve: 2006, Jan. 15, 12:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2058 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005, Jún. 29, 17:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ez így is van rendjén - csak nem voltam biztos benne, hogy ez globálisan hogy van. Természetes, hogy mi már szülők vagyunk - igaz, csak egy kezdeti stádiumban, mert még nem szültünk... Remélem, ez az apák napja meggyökerezik nálunk, és nem azért, mert amerikai és trendi... _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Caitlin
|
Elküldve: 2005, Jún. 29, 17:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bár ez így hülyén hangzik, de emberjogi szempontból már a fogantatás pillanatában ugyanolyan jogai vannak egy gyereknek, mintha már nem pocaklakó lenne.
Szerintem rajtatok múlik, hogy így is ünneplitek-e, de jó lenne, ha a következő generációk már úgy nevelkednének, hogy az oviban ne csak anyunak rajzoljanak anyák napjára, hanem aput is köszöntsék.
Szerintem aki látott már egy apát amint ajándékot kap a csemetéjétől, az tuti nem mulasztaná el ezt a lehetőséget.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2058 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005, Jún. 29, 17:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Egészen idénig nem vettem komolyan ezt az apák napjás dolgot, amíg a párom is kispapa nem lett. Szerintem zseniális ötlet, aki kitalálta, annak díjat kéne osztani, hiszen az apukáknak is legalább annyi fáradság és öröm apának lenni, mint anyának (csak más a szerepe, és persze környezeti változóktól függ). Most kimaradt az ünneplése, mert igazából nem tudom, anyának és apának számítunk mi már, kismamák és kispapák? Nem szülés után válunk azzá, amivé? Lehet, hogy hülye kérdés, amit felteszek, de komolyan megfordult a fejemben a kérdés. (Jövőre megünnepeljük, egészen biztosan. ) _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Caitlin
|
Elküldve: 2005, Jún. 17, 20:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ági Te nagyon rendes feleség vagy!
Bár szerintem is így korrekt, hiszen a nőknek még így is ott van a nőnap, ami csak az övék..
De persze azt tegyük hozzá, hogy nekünk is jár ennyi (nem akarok feministának tűnni, de a nők még munka mellett a háztartást is vezetik gyereket is nevelnek, stb. ).
Meg aztán sok apának ott van Ivó napja amit ünnepelhet.
Egyébként Amerikában sztem még nagyobb ünnep mint anyák napja! Egy csomó oviban, meg mindenfelé rendezvényeket szerveznek. Sőt, valamelyik külföldi áruházban lehet olyan pénzérmét rendelni amit az apuka fejének dombornyomatával látnak el. Nálunk azért még ennyire nem ötletesek, dehát a Halloween bejött az embereknek talán az apák napját is ünneplik majd.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ági
|
Elküldve: 2005, Jún. 17, 14:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én még nem is hallottam erről, hogy létezik, amikor azt mondtam: ha engem felköszöntenek anyák napján, akkor igenis apát is meglepjük valamivel. Mindezt anyák napján tartottuk. Most próbáljuk áthelyezni júniusra, ha már megtudtam, hogy hivatalosan is van az apáknak saját ünnepnapjuk!
Most olvastam, hogy pl. a Vidámparkban is lesz Apák napi rendezvény!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Caitlin
|
Elküldve: 2005, Jún. 15, 22:50 Hozzászólás témája: Ti is megünneplitek?
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|