| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
pisztacia
|
Elküldve: 2011, Szept. 27, 18:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Régóta olvasom a természetgyógyászattal kapcsolatos híreket, fórumokat és nemrég úgy döntöttem, hogy ezek közül a legérdekesebbeket egy blogon fogom összegyűjteni.
Engedjétek meg, hogy a figyelmetekbe ajánljam, hátha találtok itt érdekes cikkeket Ti is.
http://termeszetgyogyaszatblog.wordpress.com/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chrom100
|
Elküldve: 2010, Okt. 14, 12:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Hello!
Nemrég fedeztem fel egy oldalt amely izmok, ízületek természetes gyógyításban ad segítséget. Ajánlom mindenki számára.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2010, Aug. 18, 15:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jah ezt ismerem, elektromos kerekesszéket néztem 1 milla és a leg snasszabb! _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2010, Aug. 18, 12:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
mindennek csillagászati az ára, amit bizonyos embercsoportok KÉNYTELENEK megvenni... Nézzetek meg egy átlag gyógyászati segédeszközt oep támogatás nélkül. (tusolószék semmi extra, 4 láb, műanyag ülőke) huszonezer... _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2010, Aug. 17, 13:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
2x olvastam 4eFt?????????
úristen én ezt a vitrinbe tartanám!  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
madoemszi

Csatlakozott: 2006.11.27. Hétfő 15:15 Hozzászólások: 5941 Tartózkodási hely: imitt-amott
|
Elküldve: 2010, Aug. 17, 09:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Signetta , ez elképzelhető
Ha már nyírfakéreg ,akkor leírom ,hogy 1 kiló cukor ebből 4000,- forint.
Az íze tényleg nem hasonlít az eddig használt édesítésre szolgáló cuccok közül semelyikre , ezért gondolom , hogy a víz is finom lehet belőle.
De azért jól meggondolom , hogy mibe teszem ezt a cukrot ,mert nem szeretném ha egy jól sikerült cukrosoknak való süti alkalmával a kukában landolna
Nem elég ,hogy az embernek baja van, életmódot kell változtatni , még az előírásoknak megfelelő élelmiszerek is horror áron vannak.
Ha pedig az egész családot szeretném egészségesen táplálni akkor minimum bankgazgatónak kell lennem  _________________
[^]
[^]
[^]
http://kep.tar.hu/madoemszi
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Signetta

|
Elküldve: 2010, Aug. 05, 10:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kati, az ára pedig csillagászati? _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nyirfakati
|
Elküldve: 2010, Júl. 21, 11:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Ajánlom mindenkinek figyelmébe a gyógy nyirfavizet. Én tegnap bukkantam rá az egyik gyógynövény boltban. Nagyon magas tápértékű ásványvíz, ebben a kánikulában ha már meg kell inni 2-3 liter vizet, szerintem nem mindegy, hogy mit iszunk.
A nyirfaviznek édeskés ize van, semmihez nem fogható!
Kati
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gugic
|
Elküldve: 2010, Júl. 19, 15:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe Sz. Olga természetgyógyászt. Voll-féle elektroakupunktúrás állapotfelmérést, élő vércseppes állapotfelmérést, akupunktúrát is végez igaz egyelőre csak Kiskőrösön, de sokan járnak hozzá vidékről is, Budapestről is. Gondolom a kedvező árak és az eredményesség miatt. Az akupunktúra nagyon jó fogyásra és allergiára. Szinte azonnal megszűnik az orrfolyás, tüsszögés.
Ezen kívül fülbelövést is vállal, akár már csecsemőknek professzionális fülbelövővel, amitől nem gyullad be a kicsi füle!
http://www.lapok.net/lapok-kec.....olgica.htm
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pikerics
|
Elküldve: 2008, Okt. 03, 14:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
ok igyekszem nem akarni annyira
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2008, Okt. 03, 12:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Pikerics!
A gyermekvállaláshoz csak annyit ha nagyon görcsösen akarjátok sokkal nehezebb jön össze. Mi 10 hónapig görcsöltünk, és semmi aztán feladtuk a hőmérőzést, számolgatást, idegeskedést és másfél hónap múlva teherbe esett az asszonykám! A második babánál már nem is volt gond, szinte azonnal megfogant. A nyugalom nagyon fontos, kitartást nektek és sok sikert!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pikerics
|
Elküldve: 2008, Okt. 03, 12:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
sziasztok!
tudnátok segíteni? még eddig nem nagyon fordultam alternatív megoldásokhoz, de nyitott vagyok mindenre
többféle problémám is van: én egy mozgássérült lány vagyok, nagyon erős spasztikus járással, amin szeretnék oldani legalább egy picit, de nem gyógyszerrel, mert babát is szeretnénk , na ez másik probléma, hogy csak nem érkezik, már három éve türelmetlenül várjuk, pedig az orvosok szerint minden rendben van mindkettőnknél. (mondjuk én már 37 éves vagyok, és tudom , hogy most már nem jön olyan könnyen) lehet hogy lelki okai vannak, nem tudom
a harmadik dolog, hogy allergiás vagyok asztmás és kiütéses tünetekkel. porra, egy két nyári gyomra és minden gyári kozmetikumra.
van valami ötletetek?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pocsimari
|
Elküldve: 2007, Jún. 19, 22:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok.
Mari vagyok.Én étrendkiegészítő termékekket forgalmazok ,nem régen,de megtetszett.Nekem a válltozókori ingerlékenxség és hőhullám stb+méhszáj gyulladásra nagyon hatásosak a termékek.Szerintem ti is megtapasztalhatjátok ha kipróbáljátok.Az ajánló számommal beregisztrálhattok a gyártó cég honlapjára és a legolcsobban juttok a termékhez,a következő hónaptól pedig további kedvezményeket kaptok a raktári árból.Ezzek a termékek a flavin7,kendermag,nano silver/ezüstkolloid/.Csak egy példa a 2 dl ezüstkolloid 750.-ft.Az árut 2 nap alatt leszállítja a gyártócég.Akit érdekel írjona pocsimari@freemail -re
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
egyutt_ketten

Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: Ausztralia
|
Elküldve: 2006, Szept. 25, 07:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
noemimikeke
|
Elküldve: 2006, Szept. 22, 21:04 Hozzászólás témája: oxigésen víz
|
|
|
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire természetgyógyászat, de nincs benne mesterséges anyag és használ... Sokat sportolok ezért sokszor van izomlázam. Ennek elmulasztására és megelőzésre kezdtem el inni egy új oxigénnel dúsított vizet (http://www.comix.hu/MagneticAqua.htm). Szuperül bevált, azóta tele vagyok energiával. De ami nagyon izgi, az a mellékhatás volt! Évek óta tartó, gyötrő migrénes fejfájásom volt, és mióta iszom az oxigént, egyszerűen eltűt! Annyi embert gyötör ez a probléma, és hálából a sorsank, szeretném minél többjükkel megosztani ezt a gyógyírt!
IGYATOK OXIGÉNT!!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hajnacsan
|
Elküldve: 2005, Jún. 01, 17:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok,
jó lenne feléleszteni ezt a topikot, mert pl. nekem most nagyon jól jönne 1-2 hasznos tanács.
Én is azt gondolom, hogy sok a kókler és én ilyenre nem szeretnék pénzt kidobni. Viszont szívesen elmennék olyan valakihez, akit úgy ajánlanak, esetleg eset leírással, hogy miben segített.
Mi is lombikosok vagyunk, de nekem elsősorban nem ez volna a gondom: jó régóta húzódó, visszatérő coli fertőzésünk van mindkettőnknek, ami 4 egymásutáni durva antibiotikum kúra után sem tűnt el. Azt gondolom, ennek lehet talán valami lelki tényezője is, ezért próbálkoznék meg valami alternatív gyógymóddal.
Akkupunktúra és kineziológia érdekelne, utóbbi főleg az önbizalomhiány, bizonytalanságérzés, döntésképtelenség, depresszív hajlamok leküzdésére, hátha kiderülne valami a múltból vagy, helyrekerülne....
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mniki

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 11:18 Hozzászólások: 3172 Tartózkodási hely: Gyál
|
Elküldve: 2004, Szept. 02, 12:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok ! Május óta eltelt pár hónap és jelentem, hogy túl vagyok 30 akupuntúrás kezelésen..
Bár a pánikra nem segített (lehet, hogy kevés volt az a 10 kezelés arra), de pl. úgy tűnik, hogy a hormonháztartásomat szépen rendbetette, bár ez most egyelőre annyiban jelentkezik, hogy időben van mensi...
Egyébként fantasztikus volt az az érzés, amikor pont iszonyú mensis görcsökkel mentem oda, pár tűszúrás a pociban és mintha elfújták volna. Komolyan hihetetlen volt.
Szóval én azt mondom, hogy hinni kell, mert - bár nem mindenre - ,de az alternatív gyógymódokkal is sikert lehet elérni. _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kismedve

|
Elküldve: 2004, Aug. 24, 20:58 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Nagyon sok természetgyógyászati dolgot kipróbáltam , allergia és gyermek utáni vágy miatt:akupunktúra,méregtelenítés,talpreflexológia,energetikai kezelés,mágnesesbiorezonancia-ezt most is folytatom.Szerintem sok a kokler és mindenki-szinte a pénzedre hajt,kihasználják az ember elszántságát.Ennek ellenére mégis bízom a természetes dolgokban és szívesen elfogadok új ötleteket.Üdv:kismedve
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kkri
|
Elküldve: 2004, Júl. 21, 17:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
sziasztok!
ez az oldal elhalt?
pedig volt egy két jó felvetésetek!!!!!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Török Mónika
Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 22:40 Hozzászólások: 199 Tartózkodási hely: Szentendre és a nagyvilág
|
Elküldve: 2004, Máj. 06, 08:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kicsi

|
Elküldve: 2004, Máj. 05, 13:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
mniki, ha ennyi mindened van én tudok egy homeopata orvost is ,aki arra is kiváncsi, hogy milyen párnán alszol, stb... Szóval, miután egészen egyéni a kezelés, nincs két egyforma gyógymód. És ez nem ugyanaz, mint ha bemennél a patikába, hogy errevagyarra szeretnél homeopátiás készítményt. Nekem is elegem van az antibiotikumok meg egyéb kemikáliákból. Leginkább a nagymamik hagymateájára meg ilyesmikre esküszöm, de inkább bármi, ami természetes - de esetleg lassabban hat -, mint valami Gyógyszer.
Na meg hát nem mindegy, hogymajd a bébi is milyne "bélésbe" érkezik.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly
|
Elküldve: 2004, Máj. 04, 14:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szió!
Nem tudom, lehet-e itt reklámot csinálni, talán nem is az, de én mindenképpen ajánlanám Dr. Eőry Ajándokot.
Dr. Eőry Ajándok, Budapest, Telefon: 443-2100/1382
Anyut pár éve ki akarták pakolni egy rosszindulatú daganat miatt, Ő meg akupunktúrával úgy kikezelte, hogy azóta is tünetmentes.
Előtte én is csak áltudományos humbugnak gondoltam...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mniki

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 11:18 Hozzászólások: 3172 Tartózkodási hely: Gyál
|
Elküldve: 2004, Máj. 04, 09:58 Hozzászólás témája:
|
|
|
hmmm, igazad van Móni, talán majd hiszek benne, ha jobban leszek. Egyébként tudtok ajánlani valakit ??? Jöhet pü-ben is... _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oyeyele Monika
|
Elküldve: 2004, Máj. 04, 09:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Igen, kinek ez jön be, kinek az, kinek semmi, vagy még nem találta meg... Azt kéne kideríteni, van-e valahol olyan rendelés, ahol az embert meg a baját - jó értelemben - ízekre szedik, majd megmondják, melyik naturális gyógymód fexik neki meg a bajának a legjobban. Én is elküldeném a gyermekkorban szerzett hiperaktivitásomat... Egyébként meg nem a módszerben kell elsősorban hinni, hanem a gyógyulásban. Könnyű mondani, de még nehezebb megvalósítani - azért lkehet hallani, hogy néha sikerül. A szembeszomszédomat rosszindulatú daganattal műtötték két éve. Heteket jósoltak neki. Most makkegészséges, jógázik és siklóernyőzik. Pedig nem is járt semmilyen hókipókihoz, csak templomba....
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Török Mónika
Csatlakozott: 2004.03.31. Szerda 22:40 Hozzászólások: 199 Tartózkodási hely: Szentendre és a nagyvilág
|
Elküldve: 2004, Máj. 04, 09:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
de még egy, adaléknak: hiába képeztem magam évekig mindenféle gyógymódban, a pánikbetegségem egyelőre erősebb mindennél. meglehet, a pánikbetegségem is jár valami sarlatánhoz, hogy tőlem megszabaduljon az eredmény egyelőre döntetlen.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Török Mónika
|
Elküldve: 2004, Máj. 04, 09:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
szerintem akupunktúra. és hinni miért kéne? nem elég, ha jobban leszel?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mniki

|
Elküldve: 2004, Máj. 04, 09:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok !
Kicsihez hasonlóan én is pánikbeteg vagyok, illetve szintúgy lombikos topiclakó.. az allergiámról már nem is beszélve...
Mivel bogyót már nem szedhetek, most szenvedek, mint állat.
Pánik, allergiarohamok, meg persze a sikertelenség feldolgozása.
Egyetlen problémám a természetgyógyászattal az, hogy nem hiszek annyira benne. Mennyire annyira ? Háát, hogy kitartóan járjak mondjuk talpmasszázsra. Pedig elkezdtem, de nem bírtam sokáig, holott nagyon fincsi volt.
Szerintetek mondjuk akupunkturára lehet úgy járni, hogy az ember nem hisz benne, vagy eleve felesleges pénzkidobás ?
(ugyanis már nagyon affelé hajlok, hogy újra megpróbálok természetes gyógymódot...)
Mondjuk azt sem tudom, hogy az allergiámra, pánikbetegségemre a talpmasszázs vagy a akupunktura lenne-e jó...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oyeyele Monika
|
Elküldve: 2004, Ápr. 28, 20:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mónika!
Mér, tán csak nem reiki-mesterek vagytok Ipomeával együtt? Újfent el is ájultam Tőletek! Hol és meddig tanultátok ki? És télleg olyan szuper? Sajnos, én sosem jutottam el a közelébe, pedig nagyon teccett mindig is...
Sasfiók!
Itt egy jó kis sztori a számodra. Huszonkét évesen a tantóképzőn épp tangyakon voltam, mikor kitört a himlőjárvány és én elkaptam a bárányhimlőt egy kisgyerektől. Fogalmam sem volt róla, hogy ez az, mert annakelőtte sosem voltam himlős. Elmentem a körzeti orvoshoz aki elkezdett kezelni HEVENY ALLERGIÁVAL!!!!! Pár nap múlva, mikor már nem volt himlőmentes terület rajtam, és a negyvenfokos láz sem akart lemenni, ja és mellékesen elkezdtem fuldokolni, kihívtak hozzám egy másik dokit, aki ügyesen megállapította, hogy a) himlős vagyok b) szövődményként garatgyulladásom van c) és kezdődő tüdőgyulladásom...
A himlő hat hét alatt múlt el, a garatgyulladás két hónap alatt, a tüdőgyulladás következményeit még mindig "élvezem"... Az akkor felszedett száz kiló antibiotikum viszont olyan sikeresen elsz..ta az immunrendszeremet, hogy miután meggyógyultam a fentiekből, megfújt a tavaszi szél és ágynak estem negyven fokkal meg egy újabb tüdőgyuszival... Mindenki lehülyézett, mért nem akarok mégegyszer orvost látni, egyesek már a temetésemet szervezték. De nekem elegem volt. A szomszéd utcában lakott egy kínai akupunktúrás doki, ajánlották, felhívtam, eljött. ÖT NAP alatt hozott rendbe. Csodálatos volt. Csoda volt! Bár nagyon féltem a tűitől, egyáltalán nem fájtak, amikor belémtekerte őket. A köpölyözés elég izés volt, de megérte. Tíz éve járok vissza a fickóhoz, és úgy érzem, nagyon sokat köszönhetek neki. Tíz éve nem vettem be antibiotikumot. Nem tudom, hogy az akupunktúra általában ennyire jó, vagy csak ez a partikuláris doki volt csodálatos, de én mindkettőben hiszek, és jobban, mint a fehér köpenyeseknek. Tiszt. a kiv.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Török Mónika
|
Elküldve: 2004, Ápr. 28, 19:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
és rendes, kétkezi boszorkány nincs köztünk? vagy legalább egy reiki-mester? (én ipomeára tippelek, miért épp ebben ne hjasonlítanánk)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kicsi

|
Elküldve: 2004, Ápr. 28, 16:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
SZia Sasfiók,
én szívesen leírom a tapasztalataimat!
Az első "természetgyógyász" a kineziológusom volt, akihez pánikbetegség miatt kerültem. Kiderült (nem ott), hogy az én bajom gyakorlatilag kezelhetetlen, enyhíteni lehet, meggyógyulni belőle nem fogok tudni, de ez egy más történet... Tény, hogy sok mindenre rávilágított, amin addig nem gondolkodtam. ..és egy kineziológián alapuló rajztanfolyamon pedig megtanultam szinte profi mód rajzolni!
Aztán jött egy auralátó... Khmm. Felesleges pénzkidobás volt, igaz, "ránézésre" az összes nyavalyámat megmondta...
Most pedig orgon-terápiára járok. Szkeptikus voltam, de amikor az első kezelés után alig tudtam hazamenni a fájdalomtól (megjegyzem, először éreztem, hogy bármi is történik velem egy természetgyógyászati kezelés alkalmával), hinni kezdtem benne. Jelenleg várom a csodát. Persze ezek már régen nem a pánikról szólnak...(lombikos topiclakó voltam-vagyok)
Még valami: ezen kívül végigcsináltam egy teljes akkupunktúra kúrát, jártam íriszdiagnosztánál. És ami a legfontosabb: van egy jógaoktató-gyógymasszőr testvérem.
Kérdezz bátran!
Kicsi
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sasfiok

|
Elküldve: 2004, Márc. 17, 16:46 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Én már meg sem tudom számolni, mennyi tanfolyamot elvégeztem, olyan 30-40 körül van, fogalmam sincs, sose számoltam, és nem egy van olyan, ami feledhető. Majd menetközben kiderül, miket tanultam, de inkább specializálódtam a masszázs, és a keleti gyógymódok irányába, bár voltak mellékvágányaim inga, erőtér, pszichonikus, Bach-virágterápia, energiagyógyászat, pránagyógyítás, NLP, Coué, regressziós gyógyítás, kristályterápia, meg sok-sok egyéb, nem akarok sokat felsorolni.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KataMama

|
Elküldve: 2004, Márc. 17, 16:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Én csontkovácshoz járok, már 4 éve ő tartja karban a gerincsérvemet (évi 1-2 kezelés kell).
A gyerekek háziorvosa meg homeopátiával is kezel. Végre egy orvos, aki nem gondolkodás nélkül antibiotikummal tömi őket!
Te mit tanultál?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sasfiok

|
Elküldve: 2004, Márc. 17, 16:27 Hozzászólás témája: Természetgyógyászat
|
|
|
|
Beszélgessünk!
Kinek milyen tapasztalata van? Milyen sikertörténetek vannak? Ki volt már, és ki akar menni hamarosan, mert elvesztette a hitét a az orvosokban? Hogyan kell választani természetgyógyászt magunknak? Milyen élményeid vannak? Végzett-e már valaki ilyen tanfolyamot?
Mert én már igen...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|