| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Vadorci
|
Elküldve: 2005, Okt. 21, 22:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
sajnos nekem is császármrtszésem volt. Nem örültem neki de a kisfiam nagy súllyal született igy muszaj volt. A természetes szülést szerettem volna, de sajnos nem igy sikerült. A felépülés is lassabb mint egy hüvelyi szülésnél. Ráadásul a császárosoknál nincs is meg az a nagy öröm, hogy egyszerre a cicire teszik a babát. Nekem ez nagyon hiányzott!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ikovacs007
|
Elküldve: 2005, Ápr. 11, 10:28 Hozzászólás témája: Szülés, császármetszés
|
|
|
Kedves Kismamák!
Szakdolgozatomhoz keresek olyan elsőgyermekes kismamákat, akik a 3. trimeszterben (lehetőleg a 8. v. 9. hónapban) vannak, és természetes szülésre készülnek, illetve megszültek minimum 3-4, maximum kb. 13 hete császárral.
És olyanokat is keresek, akik még nem szültek meg, de tudják, hogy császármetszéssel fognak szülni.
A feladat kérdőívek kitöltése lenne, amelyek nem igényelnek sok időt.
Vizsgálatomban a terhesség, szülés, az új jövevény érkezése körüli érzelmi, hangulati változásokról szeretnék képet kapni.
A kérdőívek a témából adódóan intim kérdéseket is tartalmaznak, mégis a vizsgálat szempontjából a válaszok akkor értékesek, ha őszinték. Részvétel esetén biztosítom Önnek a teljes diszkréciót és anonimitást.
Köszönettel.
Kovács Beáta
pszichológus hallgató
email, ahol jelentkezni lehet: rollie@freemail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|