| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
villkat

|
Elküldve: 2011, Máj. 19, 12:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
| szabolcs01 írta: |
Update:
Kedves Villkat!
A törvényi rendelkezés szerint a közhasznúsági jelentést június 30-ig meg kell jelentetnünk az oldalon, abban minden benne lesz részletesen. Így lesz lehetőséged megnézni.  |
Érdekelne, a dolog köszönöm szépen az infókat és elnézést a bizalmatlanságért de a ami világban én már csak a szememnek vagyok hajlandó hinni, és bízom benne hogy idén az AI-nál is jó helyen lesz
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: kb napi 16 óra a számítógép előtt
|
Elküldve: 2011, Máj. 19, 12:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
| szabolcs01 írta: | Szia Villkat!
Sajnos nem tudod megnézni az előző évi költségvetést, mert ez az első év, hogy a Családi Háló Alapítvány fogadhatja az 1%-os felajánlásokat.
Sebaj, majd jövőre
Szabolcs |
Update:
Kedves Villkat!
A törvényi rendelkezés szerint a közhasznúsági jelentést június 30-ig meg kell jelentetnünk az oldalon, abban minden benne lesz részletesen. Így lesz lehetőséged megnézni.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vicusmamesz
|
Elküldve: 2011, Máj. 19, 11:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én is ezt akartam mondani: családinetnek. Kérik már hónapok óta  _________________ Moslyogós kedves fiatalos friss nagymama
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kotkodacska

|
Elküldve: 2011, Máj. 19, 10:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ez tök jó, hogy Ti is csatlakoztatok ehhez!! Akkor azért nem tudtam róla, mert ennyire friss a dolog, de a lényeg, hogy még időben kiderült Persze közben felfedeztem a hirdetést is az oldalon, csak olyan bamba vagyok, nem nagyon szoktam észrevenni ezeket, mert csak arra figyelek, amit éppen olvasok :$
Jó olyan helyre felajánlani a szja 1%-ot amit tényleg ismerünk, és találkozunk vele, megszépíti a mindennapjainkat!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: kb napi 16 óra a számítógép előtt
|
Elküldve: 2011, Máj. 19, 08:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Villkat!
Sajnos nem tudod megnézni az előző évi költségvetést, mert ez az első év, hogy a Családi Háló Alapítvány fogadhatja az 1%-os felajánlásokat.
Sebaj, majd jövőre
Szabolcs
| villkat írta: | Hát én már felajánlottam :S
Méghozzá idén az Amnesty International kapta meg az egy százalékomat, majd jövőre a családinetnek adományozom, habár valahol meg lehet tekinteni a költségvetését ennek az alapítványnak, hogy tudjam, hogy mire hogy költi? Mert általában azt mindig megnézem ahol nem is közlik az előző évit abban nem is igazán szoktam megbízni :S |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
villkat

|
Elküldve: 2011, Máj. 18, 16:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Hát én már felajánlottam :S
Méghozzá idén az Amnesty International kapta meg az egy százalékomat, majd jövőre a családinetnek adományozom, habár valahol meg lehet tekinteni a költségvetését ennek az alapítványnak, hogy tudjam, hogy mire hogy költi? Mert általában azt mindig megnézem ahol nem is közlik az előző évit abban nem is igazán szoktam megbízni :S
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

|
Elküldve: 2011, Máj. 18, 14:05 Hozzászólás témája: Re: Szja 1 százalékát kinek érdemes adni szerintetek?
|
|
|
Kedves Kotkodácska!
Idén már a Családinetnek is tudod utalni, és akkor garantáltan jó helyre kerül az 1%.
http://www.csaladinet.hu/static/egyszazalek
Szabolcs
| kotkodacska írta: | Közeledik a személyijövedelem-adó bevallás leadásának határideje, és még fogalmam sincs, hogy kinek ajánljam fel. Szükségem lenne néhány ötletre, mert abban nem nagyon bízom, hogy csak úgy látatlanba elküldjem valahova, mert sose lehet tudni, milyen alapítványnak milyen különféle rejtett kapcsolatai meg zűrös ügyei vannak, én meg nem vagyok nagyon tájékozott a körükben. Szóval, ha van valami bevált, ahova szoktátok küldeni, és megbízható meg tuti, akkor légyszi osszátok meg, mert szeretnék valami jó ügyet támogatni, ha már nem kerül semmibe!  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kotkodacska

|
Elküldve: 2011, Máj. 18, 13:49 Hozzászólás témája: Szja 1 százalékát kinek érdemes adni szerintetek?
|
|
|
Közeledik a személyijövedelem-adó bevallás leadásának határideje, és még fogalmam sincs, hogy kinek ajánljam fel. Szükségem lenne néhány ötletre, mert abban nem nagyon bízom, hogy csak úgy látatlanba elküldjem valahova, mert sose lehet tudni, milyen alapítványnak milyen különféle rejtett kapcsolatai meg zűrös ügyei vannak, én meg nem vagyok nagyon tájékozott a körükben. Szóval, ha van valami bevált, ahova szoktátok küldeni, és megbízható meg tuti, akkor légyszi osszátok meg, mert szeretnék valami jó ügyet támogatni, ha már nem kerül semmibe!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|