Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Szervízek

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
totya69

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 03, 12:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Anita102 írta:
Sziasztok!

Nem ismertek olyan szolgáltatást, ahol e-mailen vagy sms-ben figyelmeztetnek, ha lejár a műszakid, zöldkártyád, és más hasonló iratok?
Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert én mindig elfelejtem és általában rendőrök veszik észre, ami nem a legjobb.

Anita
Szia Anita
Ez a nagyobb márkaszervizekben már évek óta így megy. (pl: Maxabo)
Hasznos mert kb 1-1 1/2 héttel előbb figyelmeztetnek rá.
Erről én sem tudtam csak amikor bementem vmivel hozzájuk a gépbe rögzítettek minden adatot a forgalmiból és a gép automatikusan küldi is az SMS-t.
De gondolom máshol is hasonlóan működik a dolog.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Anita102

HozzászólásElküldve: 2008, Aug. 21, 11:03    Hozzászólás témája: Szervízek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem ismertek olyan szolgáltatást, ahol e-mailen vagy sms-ben figyelmeztetnek, ha lejár a műszakid, zöldkártyád, és más hasonló iratok?
Jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert én mindig elfelejtem és általában rendőrök veszik észre, ami nem a legjobb.

Anita
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.