| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
satyi1
|
Elküldve: 2012, Feb. 21, 01:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lolabett
|
Elküldve: 2011, Nov. 02, 11:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lolabett
|
Elküldve: 2011, Nov. 02, 10:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Fórumozók!
Takács-Mezei Tímea vagyok, végzős szülésznő a Semmelweis Egyetemen és a szakdolgozatomhoz kérném a segítségeteket az alábbi kérdőív kitöltésével.
A meddőségről illetve ezen belül részben a túlstimulációról szeretnék kutatást végezni, a téma különösen közel áll hozzám, mivel jelenleg 18 hetes várandós vagyok egy babával, aki LOMBIK segítségével sikerült, így teljes mértékben át tudom érezni az ezzel kapcsolatos nehézségeket.
Kérlek Titeket, hogy minél többen töltsétek ki a kérdőívet, mert ezzel nagyon segítenétek a kutatásom eredményességét!
Több linket is megadok a kérdőívhez, mert egy linkről sajnos csak 25-en tudják kitölteni, ezért ha az egyik már nem engedi kérem próbáljátok a másikat.
http://online-kerdoiv.com/inde.....f38ee9d9b9
http://online-kerdoiv.com/inde.....ffcd2c2d1e
http://online-kerdoiv.com/inde.....39d7eefee6
Előre is köszönöm a segítséget!
Takács-Mezei Tímea (lolabett@gmail.com)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mazsola69
Csatlakozott: 2010.10.30. Szombat 21:32 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Nov. 03, 15:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
20-80 év közötti lányok, asszonyok! Ha van szabad 5 percetek, kérlek segítsetek a kérdőív kitöltésével. Témája a családon belüli bántalmazás. Teljesen anoním. Már csak 12 kitöltőre van szükségem. Köszönöm annak, aki már segített! A kérdőív itt található:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/367798201/
köszönöm
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mazsola69
Csatlakozott: 2010.10.30. Szombat 21:32 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Okt. 30, 22:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Szakdolgozatomat a családon és párkapcsolaton belül nőket és gyermekeket érő bántalmazásról írom. A kérdőívem kitöltéséhez (5 perc) kérek szépen segítséget. Kérem, aki tud segítsen. A kérdőív végén véleményt, illetve egyéni történetet is lehet írni, aki szeretne. A kérdőív anoním és ezen a linken alálható:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/367798201/
köszönettel: Mazsola
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
MIR
|
Elküldve: 2010, Márc. 10, 16:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Az etikus viselkedés és a társadalmi jólét közötti kapcsolatról szereném kifejteni véleményemet a szakdolgozatomban, amihez egy kérdőíves vizsgálatot végzek. A te véleményed is számít! Kérdőívem kitöltésével kérlek segítsd a munkámat. A kérdőív mindösszesen 14 kérdésből áll és kb. 5-8 percet igényel a kitöltése.
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/305542277/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
levisz
|
Elküldve: 2010, Márc. 08, 18:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
Üdv. mindenkinek!
Az igazság az, hogy még nem áll hosszú (saját) családi múlt a hátam mögött, de családcentrikus ember vagyok. Jelenleg az egzisztencia megalapozásánál tartok. Most végzek pszichológia szakon, szakdolgozatomat írom. Készítettem hozzá egy kérdőívet. A finisben vagyok, határidő szempontjából mindenképp. Még minimum húsz segítőkész emberre lenne szükségem, hogy neki tudjak vágni a statisztikai elemzésnek. 25-30 perc összesen, természetesen anonim. (Fülhallgatóra vagy hangfalra szükség lehet hozzá, attól függően, hogy a rendszer melyik verziót osztja ki.)
Kedvcsinálóként: Több pozitív visszajelzést kaptam a kutatásban való részvételről...
Íme az elérhetőség:
http://www.surveygizmo.com/s/240907/kutatasom
Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv.:
Levisz
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nemesbetti
|
Elküldve: 2010, Márc. 05, 20:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozati kutatásomhoz! A témám a tápszerek megítéléséhez, és a táplálékallergiákhoz kapcsolódik.
A kérdőívemet 25 és 35 év közötti Budapesten élő édesanyák, és az ő édesanyjuk körében szeretném kitöltetni, így megvizsgálva a generációk közötti különbséget. Ha valakinek egyszerűbb, akkor szívesen elküldöm e-mailben is!
A kérdőív itt érhető el: www.kerdoivem.hu/kerdoiv/304075682/
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket! Ha bármilyen kérdésetek lenne, a nemesbetti@hotmail.com címen elértek!
További jó babázást kívánok mindenkinek!
Betti
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maggie8
|
Elküldve: 2010, Feb. 10, 17:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Az én szakdolgozatom a PCOS-ról szól, jó lenne, ha a kérdőív kitöltésével tudnátok nekem az elkészítésében segíteni. Végezett védőnő és végzős szülésznő hallgató vagyok.
Azokra számítok, akik ebben a betgségben szenvednek.
Én is érintett vagyok, tudom min mentek keresztül!
A kérdőív letölthető a www.kerdoivem.hu/kerdoiv/291604720 linkről.
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki időt szakít rá!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
edinak
|
Elküldve: 2009, Okt. 11, 14:28 Hozzászólás témája: Szakdolgozathoz segítség kérés!Előre is köszönöm!
|
|
|
Sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget a szakdolgozatomhoz, a szülők tájékozottságát szeretném felmérni a kötelező és választható védőoltásokkal kapcsolatban. Légyszíves töltsétek ki az online kérdőívem...nagyon sokat segítenétek a munkámban. (0-6 éves korú gyermekes szülők kellenének) Előre is nagyon szépen köszönöm.pár perc az egész. http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/225743772/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|